Pages:
Author

Topic: SWIPE bounty kampanyası hakkında ... - page 2. (Read 7575 times)

legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
October 13, 2019, 01:03:27 AM
Arkadaşlar swipe lerin swap olayını tokenomy borsası destekleyecekmiş. Depositler 18 ekime kadar açık. Ben az önce gönderdim ve tokenomy borsasında hesabıma yansıdı. Elinizde swipe varsa 18 ekime kadar vaktiniz var.

Detaylı bilgi için: https://medium.com/swipecrypto/tokenomy-will-support-swipecrypto-swipe-token-migration-to-binance-chain-bep2-3066711c13f8

Hocam anlamadım.şimdi ben ödüller dağıtıldıktan sonra tokenemye yollamıştım eylül 20 sinde swap olmadı mı.şimdi tekrar ne yapmam lazım.bendeki tokenler swaplı mı yoksa erc20 mi.ekim nerden çıktı bide.çok habersiz kaldım bu konuda.Sanırım ekimin sonuna kadar bekletmekte yarar var .
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
October 12, 2019, 06:03:32 PM
arkadaslar... su swipe zamazingosunda swap mwap oldugunda bi zahmet basligi güncelleyip, bunu basliktan da duyurun...
swipe konusunda bisey yazilinca insan bi heyecanlaniyor... girip bakiyor daha tik yok:) nasreddin hocanin ya tutarsa olayini yasamayalim sonra...
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
October 12, 2019, 12:30:54 PM
Cmc de dün swipe diye bir coin ya da token gördüm sanki. Bende bu bounty ye katılanlar köşeyi döndü zannettim. Demek ki isim benzerliği sadece.
https://coinmarketcap.com/currencies/swipe/
Bu olsaydı iyi olurdu.
member
Activity: 448
Merit: 33
October 12, 2019, 11:38:51 AM
Arkadaşlar swipe lerin swap olayını tokenomy borsası destekleyecekmiş. Depositler 18 ekime kadar açık. Ben az önce gönderdim ve tokenomy borsasında hesabıma yansıdı. Elinizde swipe varsa 18 ekime kadar vaktiniz var.

Detaylı bilgi için: https://medium.com/swipecrypto/tokenomy-will-support-swipecrypto-swipe-token-migration-to-binance-chain-bep2-3066711c13f8
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
October 09, 2019, 04:59:37 AM
Ben geç aldım ödülü ve 15 SAT dan sattım hiç yoktan iyidir zaten diğerleri boşa gitti bundan iki üç kuruş aldık işte
Hocam teşekkür ederim

bir arkadaşımız tokenomy idi sanırım site paylaşmış sen paylaşmış da olabilirsin hatırlamıyorum oradan eylül ayının ortasında gelen tokenlerı yollayıp hemen sattım bir şey istemedi benden türk parası ile 900 TL filan tuttu sanırım

ödülleri gec alanlarin swap yapma durumu yok muydu? nasil sattin ki?
biz hala swap olacakta, binance'ye gönderecegiz de, orada satacagiz da, corba icecegiz de - diye bekliyoruz aylar ve yillardir:)
allah bereket versin, en azindan birkac kisi satmis... tebrikler.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
October 07, 2019, 02:56:12 AM
Az bişey bende de var bundan, swap olacak diye bekletiyorum, belki ufakta olsa hyip yakalar diye , ama daha net bişey yok ortada, başlığa her yeni yorum yazıldığında bakıyorum, swap ile ilgili gelişme var mı diye, hep hüsran
Resmen projeler can çekişiyor, alan yok satan yok, hacimler diplerdi, yeni alıcı desen aylardır uğrayan yok.

Sadece bunlarda değil ki hocam. Bitcoin ve Ethereum gibi majorlerde bile her geçen gün hacim düşüyor artık. Piyasa genel bunalım halinde birilerinin bir silkeyip kendine getirmesi lazım artık ama kısa vadede bunu sağlayacak ne bir hamle, ne etkinlik görebiliyorum açıkçası. Sanırım sadece Bitcoin halving BTC için bir sebep.
hero member
October 07, 2019, 02:47:16 AM
Ben geç aldım ödülü ve 15 SAT dan sattım hiç yoktan iyidir zaten diğerleri boşa gitti bundan iki üç kuruş aldık işte

ödülleri gec alanlarin swap yapma durumu yok muydu? nasil sattin ki?
biz hala swap olacakta, binance'ye gönderecegiz de, orada satacagiz da, corba icecegiz de - diye bekliyoruz aylar ve yillardir:)
allah bereket versin, en azindan birkac kisi satmis... tebrikler.
sr. member
October 07, 2019, 12:17:38 AM
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
October 06, 2019, 08:46:36 AM
Az bişey bende de var bundan, swap olacak diye bekletiyorum, belki ufakta olsa hyip yakalar diye , ama daha net bişey yok ortada, başlığa her yeni yorum yazıldığında bakıyorum, swap ile ilgili gelişme var mı diye, hep hüsran
Resmen projeler can çekişiyor, alan yok satan yok, hacimler diplerdi, yeni alıcı desen aylardır uğrayan yok.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
October 06, 2019, 08:24:58 AM
borsaya ilk girdiğinde 40 satoshi civarındaydı.satamamıştık ucuz diye.şimdi 11 satoshide.bünance dex falanda bir işe yaramadı ona üzülüyorum .ama heriflerin hakkını da yememek lazım.jinbi adisi gibi yapıp ödülleri dağıtmayabilirler di.100 dolarlık token yolladılar en azından
full member
Activity: 518
Merit: 102
October 05, 2019, 05:09:32 PM
Swap işinide beceremediler. Aylarca insanları oyaladılar hadi bounty kampanyasına katılanlar neyse. Tokenomy de ieo yaptılar şuan ico fiyatından neredeyse 3-1 fiyatına satılıyor. Tam rezillik bakalım binance dex de ne yapacaklar tabi önce swapı çözsünler.
full member
Activity: 938
Merit: 115
September 28, 2019, 12:55:38 PM
Swipe, ferrum ... İkisine de katıldık, bir şeyler kazanırız dedik ama bu piyasa , daha doğrusu bitcoin henüz izin vermiyor bu duruma. Sanırım bitcoin sırasını altlara bırakmadan da yükselmeyecek.
full member
Activity: 616
Merit: 101
September 28, 2019, 12:36:39 PM
Erken satanlar şuan şanslı gibi eğer usdt de beklettilerse yoksa zaten piyasa düştü bekleseler de aynıydı sonuç , şu swap işini erteleyip duruyorlar zaten bounty bitmek bilmedi şuan da dedikleri tek şey bekleyin.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
September 28, 2019, 11:00:32 AM
hiç bir token fiyat olarak tutunamıyor bu piyasada çok kaygan zeminli bir piyasa var,  sürekli aşağı yönlü oluyor altcoinler,  altcoinler böyle olunca token piyasası zaten bitik oluyor
hero member
September 28, 2019, 05:38:00 AM
benim merak ettigim, binance acaba bu durumda ne yapacak? ben binance olsam, bu durumu kendime yapilmis bir sabotaj olarak algilarim...
ya da ben de bu isin icindeyim dir ve bir kar güdüyorumdur da o yüzden üzerine gitmem olayin.

artik hangisi bakalim... binance bu isin neresinde ve ne yapacak...
sr. member
September 26, 2019, 11:57:35 PM
Ben 26 sından önce tokenomy gönderdim sattım iyi yapmışım  anladığım , 

Şu an tokenomye gönderim yapılsa satılma ihtimali yok mu?  Yanlış mı anladım?
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
September 26, 2019, 10:16:18 AM
Hi everyone please read this message, very important.

We will be listing on Binance DEX tomorrow (26th September) as planned BUT tokenomy will delay the conversion of SWIPE to SWIPE.B.

The conversion is delayed until further notice, this means that until we announce, there is NO WAY to get SWIPE.B at this moment.

Thanks

listeleneceklermiş ancak trade açık olmayacakmış Cheesy film tadında gerçekleşecek bence sadece kendileri çalıp oynayacaklar gibi duruyor. Ben göndermedim hocam, bunlar bize bir şey koklatmayacak swap işini de tokenomy ileri tarihe attı v.b. diyorlar işte.

Bence kendileri çalıp kendileri oynama işini yapmayacaklar, bu şekilde ilerleyen projelerin sonunun ne olduğunu gördük. Baktım şimdi hala trade yok.
Bu arada erteleme sebebi partnerlerinden birinin öyle istemesiymiş.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
September 26, 2019, 05:37:06 AM
https://www.binance.org/cn/trade/SWIPE.B-DC0_BNB

Listelenme olayi tamam. Ama boyle bir sacmalik daha once ben hic hatirlamiyorum. Swap yapin diye talimat gelirse Tokenomy swap yapacak! Hali hazirda listelendi ortada swipe.b diye bir token yok!

Neyse bekleyelim bakalim.
hero member
September 26, 2019, 04:09:10 AM

We will be listing on Binance DEX tomorrow (26th September) as planned BUT tokenomy will delay the conversion of SWIPE to SWIPE.B.

The conversion is delayed until further notice, this means that until we announce, there is NO WAY to get SWIPE.B at this moment.

Thanks

listeleneceklermiş ancak trade açık olmayacakmış Cheesy film tadında gerçekleşecek bence sadece kendileri çalıp oynayacaklar gibi duruyor. Ben göndermedim hocam, bunlar bize bir şey koklatmayacak swap işini de tokenomy ileri tarihe attı v.b. diyorlar işte.

yani swap olayi gerceklesene kadar borsada birim fiyati 100-200 dolardan islem görür; millet bir b.k sanacak tabii...
swap olayi gerceklesir gerceklesmez fiyati 1-2 cente kadar düser:) oynasinlar bakalim biraz daha...
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
September 25, 2019, 03:39:47 PM

Thanks

Pages:
Jump to: