Pages:
Author

Topic: SWIPE bounty kampanyası hakkında ... - page 4. (Read 7576 times)

full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
En az 500. kez yaziliyordur ama ben de bir sorayım: swipe ve jinbitoken in bountylerine katılan arkadaşlar token gonddrilecegini düşünüyor musunuz? Şu saatten sonra gonderse ne olur. Bountyden alanlar 1 saniye ellerinde tutmayacagi için direkt çöp olacak.

Jinbi'den umudum yok ama swipe'tan hala umudum var. En azından yeni ieo yapacakalar, bir de gözleri çekik Cheesy

Gözleri çekik ise ümidini kaybetme hocam. Ne yapar eder projelerine iş yaptırır. Jinbitoken dekiler  Avrupali zaten onlardan bir bok olmaz. Sahtekâr ibneler. Güya hardcap yaptılar.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
En az 500. kez yaziliyordur ama ben de bir sorayım: swipe ve jinbitoken in bountylerine katılan arkadaşlar token gonddrilecegini düşünüyor musunuz? Şu saatten sonra gonderse ne olur. Bountyden alanlar 1 saniye ellerinde tutmayacagi için direkt çöp olacak.

Jinbi'den umudum yok ama swipe'tan hala umudum var. En azından yeni ieo yapacakalar, bir de gözleri çekik Cheesy
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
daha bir ay öncesine kadar jinbiye sövüp sövüstürüyorduk, simdi swipe:) bendeki sansa bak ki, her ikisinin imzasini da tasidim - yani her ikisinden de magdurum da magdurum. neyse, önümüzdeki maclara bakiyoruz. livecoin imzasi da forumda bulunan 3-5 salak yüzünden bitirildi, simdi umarim digital gold imzasi bir müddet götürür beni...
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Valla son 6 aydır belki hatırlamıyorum hiç bir kampanya ya katılmıyorum bıktım bunlardan
member
Activity: 532
Merit: 22

Ellerinde ürettikleri tek bir token olduğunu bile düşünmüyorum swipe için çünkü jinbitoken livecoinde milleti tokatlamak için token sürdü piyasaya. Ama jinbitoken de tek token dahi dağıtmaz. Zaten topladıkları para mümkün değil.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
full member
Activity: 938
Merit: 115
Şu ara aslında kendini unutturan bounty lerin token gönderme zamanı olabilir. Piyasa biraz kendine gelme emareleri gösterince bazıları göndermeye başladı. Pdata gönderdi, Akropolis borsaya girdi ve iki ay içinde dağıtımı başlayacak. darısı swipe a ne diyelim.
member
Merit: 22
Bir zamamlar herkeste swipe imzasına katılmıştı. Önce jinbitoken rüzgarı vardı sonra bu ama daha tokenleri bile dahitmamis. Umarım bir boğa esnasında katılanlara tokenleride gelir
member
Activity: 504
Merit: 12
Kampanyasına çok fazla katılım olan bir proje ama çok uzun süredir hala dağıtım yapılmadı tokenlerinin bu yüzden unutuldu bile denebilir.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Forumun iki tane uzatmalı sevgilisi var . İlki herkesin malumu jinbitoken, diğeri de swipe. Bunlar da adından çok ses getirdi ama sadece ses olarak kaldı görüntüye geçen olmadı.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Bir iş uzuyorsa bilin ki ondan bir halt olmaz. Bounty işi de bitti diyebiliriz . Kriptoparalar da artık eski heyecanı vermiyor.
member
Activity: 1264
Merit: 43
Yanlış hatırlamıyorsam bunu da sylon mudur naylon mudur o yönetiyordu. 2018'den beri yönettiği hiçbir kampanyası başarılı olmadı. Eskiden buralar hep dutluktu derler ya işte öyle bir şey..
sr. member
İeo yapacaklarmış, ondan sonra bounty ödülleri dağıtılacakmış. Telegramda söylenenler bunlar. Bu da değişik bir jinbi oldu. Daha ortada token yokken, bounty yaptılar.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Herhangi bir gelişme var mı arkadaşlar ne zaman dağıtacak ödülleri bunlar şerefsiz adamlar
member
Activity: 1106
Merit: 25
Bir zamanlar en çok gördüğüm imzalar bu ico nun idi ama milleti bu da mağdur etmiş gözüküyor. Dağıtımı ertelemişlerdi galiba benim bildiğim oydu. Hala dağıtım olmamış. Bounty ye katilanlarin emeği boşa gitmez umarım.
member
Forumda çok katılımın olduğu ve ödeme yapmayan bir ico da bu. Birinci sırada jinbitoken var akabinde millet buna yüklendi ama bu da fos çıktı. Umarım katılımcılar gereken ödüllerini aldılar. Belki taş taşınmıyor ama ümit bağlayıp o kadar süre vakit ayırıyorsun. Emekler boşa gitmesin.
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Swipe imza kampanyası da forumdaki bazı kangren kampanyalardan biri. Ne olacağı belli değil adamlar kendi kafasına göre iş yapıyor. Bu kadar profesyonellikten uzak iş yapan heriflerin projesinden bir fayda beklemiyorum zaten.
member
Activity: 406
Artık bu ve Jinbi dağıtsa bile başarılı olacaklarını sanmıyorum. Yaptıkları saçmalık ve hala bunu devam ettirmeleri projeleri kapattıkları anlamına geliyor herhalde. Başka türlü bir anlam verilmesi mümkün değil. Umarım tersi olur da hiç değilse katılan arkadaşlar bir şeyler kazanırlar.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
jinbi ve swipe... iki bos bounty... jinbici salaklardan ses seda yok, orada ümidimiz kalmadi. swipe'ta mi dagitim yapmadi, yapmayacak? ben bu ikisini unuttum bile, burada konulari gördükce aklima geliyor. bunlarin spreadsheetleri kapali mi? hangi adresime ne kadar ödül gelecek orada yazmasi gerekir diye düsünüyorum. ama fazla kafa takmamak gerek; arasira hatirlayip bakariz o kadar.
sr. member
April 24, 2019, 06:05:05 AM
Birde bu swipe imzası vardı, foruma bakmasam unutacam valla katıldığımı. Bunlar daha ico falan bile yapmamış sanırım. Ieo muhabbetleri dönüyor telegramlarında şimdi baktım. İyi bir borsa üzerinde yaparlarsa iş yapabilir bu çekik gözlü arkadaşlar.
Pages:
Jump to: