Pages:
Author

Topic: SWIPE bounty kampanyası hakkında ... - page 3. (Read 7575 times)

hero member
Activity: 1638
Merit: 686
September 25, 2019, 11:46:09 AM
Ben MEW'de bulunan SWIPE'larimi simdi Tokenomy'e göndersem, otomatik olarak swap mi olacak? Nasil isleyecek bu sürec? Detayli bilgi verebilen var mi? Ya da en azindan detayli bilgi bulabilecegim bir internet sitesi verin de okuyayim ne olacak...

Sizler ne yapacaksiniz elinizdeki SWIPE'lari simdi? Gönderiyor musunuz Tokenomy'e?
full member
Activity: 980
Merit: 207
September 25, 2019, 10:23:28 AM
Bizdeki sans bedevide yok. Yarin listelecek piyasa cokuse gecti. Olacagi varsada olmaz bir cacik artik. Tokenomy gonderirim swipe.b cekerim Binance dex. Ne olursa olsun.

Demek ki mecburen hodl olacak belli bir süre. Zaten yarın o borsaya girince elinde çok fazla olanda satmak isteyecektir. Dolayısıyla ileride belki çok daha değerlenecek olan token çorba parasına gidebilir. Sabretmek lazım bence.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
September 25, 2019, 07:37:20 AM
Bizdeki sans bedevide yok. Yarin listelecek piyasa cokuse gecti. Olacagi varsada olmaz bir cacik artik. Tokenomy gonderirim swipe.b cekerim Binance dex. Ne olursa olsun.
sr. member
Merit: 257
September 25, 2019, 06:23:18 AM
Swap hakkında açıklama yapmışlar:
1- Otomatik swap için 26 Eylül'den önce tokenomy borsasında tokenleri bulundurmak gerekiyormuş.
2- Tokocrypto borsası otomatik swap işlemini desteklemiyormuş.
3- Mew veya Trust cüzdanda tutulan tokenler otomatik olarak swaplanmayacak.
4- Stake edilen tokenler otomatik olarak swaplanmayacak.
5- Manuel swap için en erken tarih Ekim.

Sözde Binance Dex'ten önce manuel swap imkanı vereceklerdi.
hero member
September 23, 2019, 02:13:14 PM
Swap için gelişme var mı arkadaşlar

herkes binance dex'te listelenmesini ve orada al-sat'in acilmasini bekliyor su an. diger her türlü gelisim ve haber su an yok niteliginde gibi birsey:)
hele bir binance dex'te görelim bakalim... en azindan elimizdekileri satma imkanimiz olacak; su an satamadiktan sonra en degerli token olsa ne yarar...

Telegramda adminin verdiği cevaba göre 26 Eylül'den önce manuel swap işlemi için bilgilendirme yapılacakmış. Ama başka bir cevapta da 26 Eylül Binance Dex listelenmesini bekleyin demişler.

26 eylük önümüzdeki persembe oluyor... hadi cuma olsun. binance dex listelenmesi en azindan biraz hareket getirir; yukariya veya asagiya onu görecegiz... zaten ilk hareketten sonra fiyat bir yerde durgunlasir ve oralarda uzun uzun sürünür. umarim kazandirir...
sr. member
September 23, 2019, 05:21:11 AM

herkes binance dex'te listelenmesini ve orada al-sat'in acilmasini bekliyor su an. diger her türlü gelisim ve haber su an yok niteliginde gibi birsey:)
hele bir binance dex'te görelim bakalim... en azindan elimizdekileri satma imkanimiz olacak; su an satamadiktan sonra en degerli token olsa ne yarar...

Telegramda adminin verdiği cevaba göre 26 Eylül'den önce manuel swap işlemi için bilgilendirme yapılacakmış. Ama başka bir cevapta da 26 Eylül Binance Dex listelenmesini bekleyin demişler.
hero member
September 23, 2019, 12:04:18 AM

legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
September 22, 2019, 12:52:41 AM
hero member
September 20, 2019, 03:47:54 PM
muhtemelen Binance bunun icin ERC20 adresi acacak, biz oraya gönderecegiz ve orada da otomatik olarak BNB token olarak cüzdanimiza islenecektir. yani olmasi gereken budur diye düsünüyorum:) cok fazla zahmetli, beklemeli, yanar döner, sacma sapan bir swal olmaz artik heralde... Binance buna izin vermez. rahat olun...
sr. member
September 20, 2019, 03:50:00 AM
Daha yeni geldi, doğru dürüst borsada bile değilken, ne swap ı bu yaa. Nasıl bir iş bu böyle anlamadım ben.  myetherwallet da bulunan tokenlerimiz için herhangi bir işlem yapmamız gerekiyor mu

Binance chaine geçecekleri için mecburen işlem yaptıracaklar ama bununla ilgili ayrıntılı bilgi mevcut değil. Mesela 12 aylık stake için kilitlersem tokenleri, erc20 olarak kilitlenecekler. Bu konuyla ilgili biraz bilgi eksikliği var.
full member
Activity: 938
Merit: 115
September 19, 2019, 12:40:28 PM
Daha yeni geldi, doğru dürüst borsada bile değilken, ne swap ı bu yaa. Nasıl bir iş bu böyle anlamadım ben.  myetherwallet da bulunan tokenlerimiz için herhangi bir işlem yapmamız gerekiyor mu
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
September 19, 2019, 11:45:37 AM
olaydan bağımsız olarak söylüyorum tabii ki gayet mide bulandırıcı bir hal aldı bu kampanya artık.
sr. member
September 19, 2019, 09:02:16 AM
Simdi Trust Wallet'a baktim, SWIPE.B diye bir token gelmis ama daha deger vs. yok. Binance DEX'e ne zaman girecek kesin tarih var mi?
Staking olayina gelince, stake yaptigim SWIPE'lari diledigim zaman stake'ten cekip yine islem yapmak icin saga sola gönderebilecek miyim? Dogal olani bu ama yine de emin olmak icin sorayim burada...

Binance dex tarihi 26 Eylül. Swipe şu anda 2 tane borsada, tokyo mokyo gibi aklımda kalmayan borsa isimleri Cheesy orada tutanlara otomatik swap olacakmış, tutmayanlar için manuel swap imkanı sağlayacaklarmış.
Stake konusuna gelince sanırım aylık olacak, o süre zarfında çekemeyeceksiniz sanırım. Tam emin değilim ama yine de telegramlarına bir sorun isterseniz.
hero member
September 19, 2019, 06:47:01 AM
Simdi Trust Wallet'a baktim, SWIPE.B diye bir token gelmis ama daha deger vs. yok. Binance DEX'e ne zaman girecek kesin tarih var mi?
Staking olayina gelince, stake yaptigim SWIPE'lari diledigim zaman stake'ten cekip yine islem yapmak icin saga sola gönderebilecek miyim? Dogal olani bu ama yine de emin olmak icin sorayim burada...
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
September 19, 2019, 03:02:00 AM
Swipe stake olayını başlatmış. Hey 20k Swipe için aylık 1 USDT vereceklermiş. En az 12 ay sürecek demişler. Ben şimdilik binance dex girmesini bekleyeceğim, ondan sonra belki stake düşünürüm. Ayrıntılı bilgi için https://medium.com/swipecrypto/datavault-is-now-live-75b1caa126f9 bakabilirsiniz.

Swipe insanları o kadar bekletti ama adamlar birşeyler yapmaya çalışıyor. Umarım çoğu kimsenin beklediğine değer.
sr. member
September 19, 2019, 02:59:40 AM
Swipe stake olayını başlatmış. Hey 20k Swipe için aylık 1 USDT vereceklermiş. En az 12 ay sürecek demişler. Ben şimdilik binance dex girmesini bekleyeceğim, ondan sonra belki stake düşünürüm. Ayrıntılı bilgi için https://medium.com/swipecrypto/datavault-is-now-live-75b1caa126f9 bakabilirsiniz.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
September 16, 2019, 07:28:59 AM
Benim coınles myethw.  De duruyor herhangi bir işlem yapmana gerek var mı??  Bınanceye girince direk bınance dex e yollayabilir miyim?  Bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim
full member
Merit: 207
August 29, 2019, 08:48:23 AM
En az 500. kez yaziliyordur ama ben de bir sorayım: swipe ve jinbitoken in bountylerine katılan arkadaşlar token gonddrilecegini düşünüyor musunuz? Şu saatten sonra gonderse ne olur. Bountyden alanlar 1 saniye ellerinde tutmayacagi için direkt çöp olacak.

Jinbi'den umudum yok ama swipe'tan hala umudum var. En azından yeni ieo yapacakalar, bir de gözleri çekik Cheesy

Gözleri çekik ise ümidini kaybetme hocam. Ne yapar eder projelerine iş yaptırır. Jinbitoken dekiler  Avrupali zaten onlardan bir bok olmaz. Sahtekâr ibneler. Güya hardcap yaptılar.

evet gözleri çekik adamdan zarar gelmez.  şu ana kadar bir yamuklarını görmedim.  özellikle  koreliler. adamlar bir lailahe illallah dese müslüman olsa cennette yer kalmaz. türkiyeden 1 tane adam giremez cennete Cheesy  ama bize bakıyorsun herkes müslüman allah muhammet seçim köprü beka gidiyor da gidiyor Cheesy

Hollandaya arkadaşım hitti hatta bir ara Kore'de de arkadaşım vardı. Dediğiniz gibi bir tek imanları eksik demişti.
Ha bizde ki iman ne kadar o tartışılır da...
Bence de eğer swipe işinde çekik boz varsa hele ki japon ise mutlaka iş yapar.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
August 29, 2019, 08:25:23 AM
En az 500. kez yaziliyordur ama ben de bir sorayım: swipe ve jinbitoken in bountylerine katılan arkadaşlar token gonddrilecegini düşünüyor musunuz? Şu saatten sonra gonderse ne olur. Bountyden alanlar 1 saniye ellerinde tutmayacagi için direkt çöp olacak.

Jinbi'den umudum yok ama swipe'tan hala umudum var. En azından yeni ieo yapacakalar, bir de gözleri çekik Cheesy

Gözleri çekik ise ümidini kaybetme hocam. Ne yapar eder projelerine iş yaptırır. Jinbitoken dekiler  Avrupali zaten onlardan bir bok olmaz. Sahtekâr ibneler. Güya hardcap yaptılar.

evet gözleri çekik adamdan zarar gelmez.  şu ana kadar bir yamuklarını görmedim.  özellikle  koreliler. adamlar bir lailahe illallah dese müslüman olsa cennette yer kalmaz. türkiyeden 1 tane adam giremez cennete Cheesy  ama bize bakıyorsun herkes müslüman allah muhammet seçim köprü beka gidiyor da gidiyor Cheesy
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
August 26, 2019, 10:06:44 AM
Forumdan bir arkadaş. Link yollamış doldur diye?  Dolduran var mı?  Link bu

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfN5AeV8NHEjk_sXIBGZXBT9p4tgtRboe8nN4yDIjqF2RWEsg/viewform
Pages:
Jump to: