Pages:
Author

Topic: Sylon'un Kampanyaları - page 16. (Read 4089 times)

full member
Activity: 463
Merit: 107
May 07, 2018, 05:14:16 AM
Sylonun kampanyasına ne zaman girsem sorun yaşıyordum. O zamandan beridir hiç takip etmedim ama sanki negatif trust şeysi vardı diye görmüştüm de şu an göremiyoruz yoksa atriz miydi o  Huh
sr. member
Activity: 401
Merit: 250
Presale is live!
May 07, 2018, 05:09:48 AM
Kendisiyle genel deneyimim iyiydi fakat ben de yarım kaldığını gördüğüm proje bounty lerine giriş yaptım. Özetle ödeme yapabilirse iyi bir manager ama artık iyi kampanya işi alamıyor pek benim düşüncem.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
May 06, 2018, 05:56:58 PM
Güzel liste olmuş. Sylon’u seven de sevmeyen de çok sanırım, beni en çok iten şey adam haftalarca spreadsheetleri kitleyip milleti isyan ettiriyor burada. O kadar gergin bi bekleyiş benim asabımı bozar, zaten son zamanlarda süreçler iyice uzadı bide kilitli listeleri beklemek vs hoş değil. En büyük eksisi bu bence.
newbie
Activity: 136
Merit: 0
May 06, 2018, 05:54:32 PM
Twitter kampanyalarına katılıyorum, Jr. Member almıyor çoğu kampanyasına. Twitter için bu kuralı kaldırması gerekiyor bence.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
May 06, 2018, 03:18:14 PM
Bounty grupları, portalları ortaya çıkınca Sylon'da eskisi gibi iyi kampanya alamıyor artık.
Son girdiğim kampanyalarının çoğu yarıda kaldı. En son Triforce da durdurulmuş.
Sylon güvenilir ama büyük firmalar şirketleşmiş gruplara veriyor artık görevleri.
newbie
Activity: 123
May 06, 2018, 12:23:15 PM
Daha önce Sylonun kampanyasına girdimmi girmedimmi hatırlamıyorum ama bounty manager in ismine bakılıpta herhangi bir bountye girilmez önce bountyi araştırın whitepaperi okuyun amacını bilin kafanıza yatarsa öyle girin bence
Hocam doğru diiyorsunuz ama sylon bu genellemenin biraz dışına çıkmış bir bounty manager yaptığı işler de hep insanların hakkını gözetti bu yüzden insanlar ona güveniyor
newbie
Activity: 123
May 06, 2018, 12:19:25 PM
Çok az insan almaya başladı sylon e haliyle dağıttığı para da artsada kazanan insan sayısı çok azaldı doğrusu bizim yapabileceğimzi bir şey yok bizleri almıyor sylon baba Sad
sr. member
Activity: 1778
Merit: 294
May 06, 2018, 12:09:26 PM
Ben de adını çok duyduğum ve yönettiği projeler genelde güzel olduğu için girdim bu imza kampanyasına. Umarım beklediğim karşılığı alırım.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
May 06, 2018, 11:47:55 AM
Daha önce Sylonun kampanyasına girdimmi girmedimmi hatırlamıyorum ama bounty manager in ismine bakılıpta herhangi bir bountye girilmez önce bountyi araştırın whitepaperi okuyun amacını bilin kafanıza yatarsa öyle girin bence
full member
Activity: 322
Merit: 100
May 06, 2018, 10:31:09 AM
Sylon eskide kaldı gibi amazix daha iyi bu işlerde.Eskilerin söylediğine göre zamanında iyi paralar kazandırmış bountysine girenlere.Ama bu aralar kimse kazanamıyor o kadar.
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
May 05, 2018, 05:50:03 PM
Sırf Sylon ismi var diye katıldım Plaza'nın imza kampanyasına da umarım sonunda üzülmem ve iyi bir kazanç sağlarım.
full member
Activity: 616
Merit: 108
May 05, 2018, 04:47:18 AM
Live Tree Adept kampanyasına Full Member olarak yaklaşık 4 ay katıldım (15 Hafta).
Haftalık mesaj sayım 25-40 arası, stake hesabında hata yok fakat gönderilen token sayısı gerçekten çok düşük kaldı.
full member
Activity: 700
Merit: 134
May 05, 2018, 04:07:15 AM
sylon iyidir güzeldir fakat ama çok katı kişilerle çok sert konuşuyorlar sanki . Needmoney ben daha profesyonel buluyorum açıkcası ve herkese bol bol stake veriyor

Herkese bol bol stake verilmesi ne kadar iyi o da tartışmaya açık bir konu. Kurallara uymadıysan stake alamazsın, Sylon bu konuda çok başarılı ve herkese hak ettiğini veriyor. Böylece kurallara dikkat edenler diğerlerine göre daha fazla stake almış oluyor ve daha çok para kazanıyor
member
Activity: 210
Merit: 16
May 04, 2018, 06:24:23 PM
sylon iyidir güzeldir fakat ama çok katı kişilerle çok sert konuşuyorlar sanki . Needmoney ben daha profesyonel buluyorum açıkcası ve herkese bol bol stake veriyor
full member
Activity: 462
Merit: 100
May 04, 2018, 02:54:36 PM
Teşekkürler arkadaşlar bu başlıktam haberim oldu benim de yolsa realistada hala eth adresim kalmış olacaktı. Gerçi pek fazla bir şey de beklemiyorım çünkü çoğu paylaşımım geçersiz olacak ama olsun  Grin
full member
Activity: 336
Merit: 154
May 04, 2018, 12:11:04 PM
Hocam bende alamadım daha . realiste nin bountysine katildiysaniz  ethereum adresinizi Neo cüzdan adresi vermeniz lazım. Diğer bir başlık var eğer yapmadiysaniz nasıl yapıldığını anlatmışlar. Bilginiz olsun

Realista kampanyasına katılanlar dikkat edin. Düzenleyelim dikkat çeksin.

Linke tıklayın yapılacakları yazmış Sylon.

https://bitcointalksearch.org/topic/bounty-realista-the-first-global-real-estate-platform-3078641
full member
Activity: 504
Merit: 103
May 04, 2018, 12:04:40 PM
Full member ve üstü veya yüksek rütbeden başlayan signature kampyanları twitterda olabilir tabi daha sağlam proje çıkma oranı artıyor bence sylon'un kampanyalarıda iyi.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
May 04, 2018, 11:40:29 AM
genel itibariyle sylonun kampanyalarıiyidir. Şartlarına bakmayın olması gerekenler olnlar. Yapılan sadece yazı yazmak o kadar da şart olsun. Zaten o şartlar verdikleri tokene göre çok az kalıyo. Benim gördüğüm tek sıkıntı kampayaya girenlerin stakelerini çok geç yazıyor. Onun dışında iyidir.
full member
Activity: 602
Merit: 118
May 04, 2018, 11:07:12 AM
Uzun zamandır Sylon'un herhangi bir kampanyasından ödül alamadım. Bir sürü kampanyasına katıldım ama daha başlamamıştır dağıtım herhalde diyorum artık. Ben Twitter kampanyalarına katılıyorum. Haftalık stake bildirilmemesi kötü ve ayrıca Twitter'a ayrılan payı çok düşük tutuyor.

Hocam bende alamadım daha . realiste nin bountysine katildiysaniz  ethereum adresinizi Neo cüzdan adresi vermeniz lazım. Diğer bir başlık var eğer yapmadiysaniz nasıl yapıldığını anlatmışlar. Bilginiz olsun

Hocam sağolun demeseniz farkında değildim konulara nadir bakıyorum. Güncellemeyi de görmüştüm sanırım ama dikkat etmemişim ilginç. Sayenizde düzelttim şimdi teşekkürler tekrar.

Ben teşekkür ederim. Zaten forum da ki amaçlardan biriside bilgi paylasimi olmalı. Bol kazançlar dilerim
full member
Activity: 910
Merit: 105
May 04, 2018, 10:34:33 AM
Uzun zamandır Sylon'un herhangi bir kampanyasından ödül alamadım. Bir sürü kampanyasına katıldım ama daha başlamamıştır dağıtım herhalde diyorum artık. Ben Twitter kampanyalarına katılıyorum. Haftalık stake bildirilmemesi kötü ve ayrıca Twitter'a ayrılan payı çok düşük tutuyor.

Hocam sağolun demeseniz farkında değildim konulara nadir bakıyorum. Güncellemeyi de görmüştüm sanırım ama dikkat etmemişim ilginç. Sayenizde düzelttim şimdi teşekkürler tekrar.
Pages:
Jump to: