Pages:
Author

Topic: Sylon'un Kampanyaları - page 15. (Read 4089 times)

jr. member
Activity: 112
Merit: 1
May 11, 2018, 03:53:49 PM
Bu konuyu gözden kaçırmışım yeni konu açarken aklıma bakmak geldi iyi ki bakmışım bende son bir aylık Sylon'un bounty program linklerini aldım yararlananlar olur umarım. Forumda ki tek takip ettiğim Sylon gerçekten başarılı hala boş program çıkmıyor

https://bitcointalksearch.org/topic/m.36078625

https://bitcointalksearch.org/topic/m.35924288

https://bitcointalksearch.org/topic/m.35828203

https://bitcointalksearch.org/topic/m.35504720

https://bitcointalksearch.org/topic/m.35407069

https://bitcointalksearch.org/topic/m.34783732
member
Activity: 231
Merit: 10
May 11, 2018, 03:24:58 AM
Sylon son zamanlarda gerçekten stake konusunda problem yaratmaya başladı, adam yani gözünün yaşına bakmıyor siliyor stakeleri, ya da hiç yazmıyor,  ben de o yüzden çıktım imzasından
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
May 11, 2018, 03:17:24 AM
Sylon'un yönettiği bounty'ler genelde iyi kazandırıyor ve ödemeler kısa bir zaman içerisinde gerçekleşiyor. bizim türklerde de Sylon'a bir güven var bende başarılı bir bounty manager olduğunu düşünüyorum.
full member
Activity: 602
Merit: 120
May 10, 2018, 05:14:15 PM
Sylon efsane olmuş fprumda şuna bakar mısınız ya, ama adam gerçekten işibi düzgün yapan bir ekibe sahip, bazı arkadaşların dediği gibi kuralları katı olmasıda güzel aslında en azından insanlar halettiğini alabiliyor ben belli bir süre foruma görememiştim mishal hiç mesaj atamayınca şuanki kampanyamda stakelerim birikmemiş.
full member
Merit: 118
May 10, 2018, 03:38:23 PM
sylon dan ilk stakelerimi aldım çocuklar gibi şen oldum  Cheesy Cheesy Cheesy daha önce grain in imzasına katılmıştım bayağı bi uğraştım ama bana ilk hafta hiç stake vermedi sordum ve bana 3 gün sonra postların uygun değil yazınca bende vazgeçip imzadan çıkmıştım. bugün baktım imzasını taşıdığım tokenden stake vermiş işin şakası gerçekten sevindim. umarım ico başarılı olur. forumu ciddi takip ediyorum ve şimdiye kadar imza kampanyasından tek kuruş kazanmadım desem yeridir. umarım bu durum değişir. herkese bereketli kazançlar dilerim...

Sylon son yazdıgı mesajlarda haftalık imza kampanyası stake leri ile ilgili sorun yaşıyorsanız form doldurun gibisinden bir ibare kullanmış.

All signature campaign stakes from previous week [10th April - 17th April] have been distributed.

If you think there has been a problem with your stakes distribution, send me a PM with the following information:

Code:
[b]Week number:[/b]

Post1: Post link - Posting time (Day + Hour) - Forum section
Post2: Post link - Posting time (Day + Hour) - Forum section
Post3: Post link - Posting time (Day + Hour) - Forum section
Post4: Post link - Posting time (Day + Hour) - Forum section
Post5: Post link - Posting time (Day + Hour) - Forum section
Post6: Post link - Posting time (Day + Hour) - Forum section
Post7: Post link - Posting time (Day + Hour) - Forum section
Post8: Post link - Posting time (Day + Hour) - Forum section
...
Post20: Post link - Posting time (Day + Hour) - Forum section
...

Note: If you don't follow this process, I will not answer to your PM.

During next stakes distribution session, we will analyse posts throughout the following time interval: [18th April - 24th April].

All signature campaign stakes from previous week [18th April - 24th April] have been distributed.

If you think there has been a problem with your stakes distribution, send me a PM with the following information:

Code:

...
...

During next stakes distribution session, we will analyse posts throughout the following time interval: [25th April - 1st May].

Sylon kampanyasına katılanlar bu postları kullanıp itiraz edebilirler. Eğer stake sayımında sorun görüyorlarsa.

sağolasın hocam paylaşım için. ben sylon u ilk duyduğumda bundan 4 ay önce yalan olmasın. grain in imzasına katıldım. bayağı bir post attım bir hafta geçti. baktım hiç stake gelmeyince telegramdan sordum malum ingilizce de iyi değil. çeviri kullandım 3 gün sonra cevap verdi. kontrol edeceğim dedi . bir 2 gün daha geçti bana eksik kelime ile post atmışsın dedi. ben de hiç ısrar etmedim. o zamanlar sylon için stake çalıyor muhabbetleri vardı. bende böyle işin ta...a ...qdeyip bırakmıştım. geçenlerde tekrar denedim bu sefer gelmiş. ona sevindim. teşekkürler
full member
Activity: 406
Merit: 102
May 10, 2018, 03:12:15 PM
Sylon genel olarak ıyı bır bounty manager bana göre kampayalarında hızlı dagıtım yapmaları cok iyi
member
Activity: 98
Merit: 12
May 10, 2018, 05:00:09 AM
sylon dan ilk stakelerimi aldım çocuklar gibi şen oldum  Cheesy Cheesy Cheesy daha önce grain in imzasına katılmıştım bayağı bi uğraştım ama bana ilk hafta hiç stake vermedi sordum ve bana 3 gün sonra postların uygun değil yazınca bende vazgeçip imzadan çıkmıştım. bugün baktım imzasını taşıdığım tokenden stake vermiş işin şakası gerçekten sevindim. umarım ico başarılı olur. forumu ciddi takip ediyorum ve şimdiye kadar imza kampanyasından tek kuruş kazanmadım desem yeridir. umarım bu durum değişir. herkese bereketli kazançlar dilerim...

Sylon son yazdıgı mesajlarda haftalık imza kampanyası stake leri ile ilgili sorun yaşıyorsanız form doldurun gibisinden bir ibare kullanmış.

All signature campaign stakes from previous week [10th April - 17th April] have been distributed.

Code:

...
...

During next stakes distribution session, we will analyse posts throughout the following time interval: [18th April - 24th April].

All signature campaign stakes from previous week [18th April - 24th April] have been distributed.

Code:

...
...

During next stakes distribution session, we will analyse posts throughout the following time interval: [25th April - 1st May].

Sylon kampanyasına katılanlar bu postları kullanıp itiraz edebilirler. Eğer stake sayımında sorun görüyorlarsa.

full member
Activity: 420
Merit: 101
May 10, 2018, 04:52:55 AM

Ben de ilk hafta stakelerimi eksiksiz olarak aldım sylon'dan. umarım böyle sorunsuz bir şekilde devam ederiz kalan haftalarda.

eğer jinbi projesi ico için gerekli miktarı toplayabilirse imza kampanyası güzel kazanç bırakacak. bildiğim kadarıyla 8 milyon $ toplaması lazım ödül kampanyasının geçerli sayılması için. bu miktarı toplayabilir mi bilmiyorum ama ödül miktarı hatrina girdim kampanyaya. umarım güzel kazanç elde eder bountyciler.
member
Activity: 448
Merit: 10
May 10, 2018, 01:28:54 AM
Sylon bir ara benim de bir çok kişinin de olduğu gibi favori bounty manager i idi ancak bu işi artık eskisi gibi ciddiye aldığını düşünmüyorum ekip diyin başkja bir şey diyin ama sylon un yaptığı son 1-2 proje bakarsanız durumun ne kadar vahim olduğunu görürsünüz. O yüzden artık özellikle sylon un kampanyalarına girmiyorum, girene de tavsiye etmiyorum.
member
Activity: 1106
Merit: 25
May 10, 2018, 01:24:00 AM
Benim gibilerin sylon un kampanyasina katılması için bir ömür geçmesi gerek. Ne kadar kaliteli post ta koysam alacağın merit belli. Merit sistemi gerçekten benim gibileri fena etkiledi. Jr dan  member a geçmek neyse de ondan sonrası tam bir ölüm. İnşallah yeni bir düzenleme gelir. Bu sebeplerden ötürü sylonun hiçbir kampanyasına katılamıyoruz. Twitter'da bile adam full ve üstünü istiyor. Full ve yukarı olanlara iyi kazanç gelebilir. Pastayı  paylastirmiyor adam
full member
Merit: 118
May 09, 2018, 05:01:50 PM
newbie
Activity: 22
Merit: 0
May 09, 2018, 08:44:29 AM
Artık Sylon eski sylon değil ya. Çok değişti götü kalktı. Katılmasak adamın bountylerine böyle kurallar getiremez bir daha.
newbie
Activity: 28
May 09, 2018, 08:43:41 AM
Hocam eline sağlık güzel çalışma lakin global kanalda adamın biri tüm manager'ların tüm kampanyalarını en ince ayrıntılarına kadar her gün güncelleyerek yayınlıyor zaten. Yine de emeğine sağlık.
member
Activity: 1106
Merit: 25
May 09, 2018, 08:04:07 AM
Kampanya yöneticilerinin arasında parmakla sayılır olanlardan bir tanesidir. Kampanyaları  göreceli olarak katı kurallar koymaktadır. Bu da kampanyaların süistimal edilme olasılığını düşürmektedir. Ayrıca multi hesaplara da özellikle araştırma yaptığını çok iyi biliyorum. Multi hesabı olanların uzak durması gereken yönetici yani. Hesabınızdan olmanız an meselesi olabiliyor.

Multi hesabı neye göre yapıyorlar benim aklimin almadığı bu nokta. Her girdiği yere aynı cüzdan adresimi veriyor. Zaten Multi yapacak kişi en az 2-3 farklı cüzdan adresi açar. Zaten benim rutbem yetmiyor adam Twitter bountyler ine bile sinir koyuyor. Katılmam mümkün değil. Member karı bile almıyor ki. Zaten Multi yapan yüksek rütbede dir. Her yolunu bulur. Bı ara görmüştüm. Bı kişi birsuru hesap kullanmış. Hepsinin de yüksek rütbeleri vardı. Yapan yine yapar
full member
Activity: 1050
Merit: 152
May 09, 2018, 07:36:47 AM
Kampanya yöneticilerinin arasında parmakla sayılır olanlardan bir tanesidir. Kampanyaları  göreceli olarak katı kurallar koymaktadır. Bu da kampanyaların süistimal edilme olasılığını düşürmektedir. Ayrıca multi hesaplara da özellikle araştırma yaptığını çok iyi biliyorum. Multi hesabı olanların uzak durması gereken yönetici yani. Hesabınızdan olmanız an meselesi olabiliyor.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
May 09, 2018, 07:07:54 AM
Grain kampanyası 3 kez uzadı. 2. ye uzadığından kampanyadan çıkmıştım. Benden sonra kampanya çoşmuş ve toplamda 12 milyon dolar civarı para toplamış.

Bende plazanın imza kampanyasındayım. Kampanya nerdeyse 2 ay ötelendi sonrasında tekrar uzamaz herhalde ama bir kampanya 4 ay sürüyor.
member
Activity: 462
Merit: 42
May 09, 2018, 06:42:50 AM
Sylonun kampanyalarının çoğunda member ve üstü istiyor bildiğim kadarıyla yani yeni üye olan arkadaşlar hiç bulaşmasın hiç bişi yapmasın gibi oluyor bu çünkü merit kazanmak biliyoruz zor nasıl çözülecek bilmiyorum bende katılamıyorum bir jr olarak .
full member
Activity: 420
Merit: 101
May 09, 2018, 06:08:12 AM
en son plaza ve ambit kampanyalarının süresi uzatıldı. ambit kampanyası mayis sonuna, plaza kampanyası ise haziran sonuna kadar uzatıldı.
member
Activity: 406
Merit: 11
May 09, 2018, 05:51:40 AM
Grain kampanyası 3 kez uzadı. 2. ye uzadığından kampanyadan çıkmıştım. Benden sonra kampanya çoşmuş ve toplamda 12 milyon dolar civarı para toplamış.
newbie
Activity: 87
May 07, 2018, 05:17:51 AM
Kendisiyle genel deneyimim iyiydi fakat ben de yarım kaldığını gördüğüm proje bounty lerine giriş yaptım. Özetle ödeme yapabilirse iyi bir manager ama artık iyi kampanya işi alamıyor pek benim düşüncem.

Kesinlikle haklısınız inceliyorum da artık çoğu kampanyası çöp resmen ki öyle olduğu için de icoları bitmiyor uzadıkça uzuyor bazıları bırakıp gidiyor hatta tabi bu konuda needmoney çok daha kötü sanırım.
Pages:
Jump to: