Pages:
Author

Topic: Sylon'un Kampanyaları - page 18. (Read 4089 times)

full member
Activity: 420
Merit: 101
April 17, 2018, 09:45:08 AM
birçok ico projesi yeterli yatırımı alamadığı için süreyi uzatıyor bu aralar.piyasanın mevcut durumuyla ilgili.şu boğaya girebilirsek o zaman düzelir belki  kampanyalar da.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
April 17, 2018, 01:16:00 AM
Sylona has bir durum değil sanki. Genel olarak icolarda bir durgunluk var. Başlayanların çoğu süre uzattı, yatırım alamayan bir çok ico var.
full member
Activity: 336
Merit: 100
April 17, 2018, 01:09:06 AM
Sylon da bu ara kampanya açmayı bıraktı gibi, ayı piyasası onun da şevkini kaçırdı heralde Smiley şaka bi yana en çok kazandığım kampanyalar sylon'a ait şimdiye kadar umarım böyle iyi işler çıkarmaya devam eder.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
April 15, 2018, 06:25:31 PM
Sylon genel anlamda iyi bir bounty manager yani kampanyaya katılanları zor duruma düşürmeyerek dağıtımları da hızlı yapıyor benim gördüğüm kadarıyla
member
Activity: 196
Merit: 10
April 15, 2018, 06:18:28 PM
ben şimdi ne yalan söyleyim sylon un kampanyalarını beğeniyorum ve ileride de katılmayı düşünüyorum, ama şu an resmen 0 lira kazandırıyor bountyler
member
Activity: 448
April 15, 2018, 04:17:13 PM
Benimkide uuzadı napalım çıksak sıkıntı olmuyorda çıkmakta istemiyorum rank düşük zaten çok gelmeyecek bari stake kasalım millet çıkmışken
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
WWW.OAX.ORG - MARKET INTEGRATION PLATFORM
April 15, 2018, 03:29:59 PM
Kampanyaların uzaması çok can sıkıcı bir durum. Bu kampanya yöneticisi ile alakalı bir durum değil, doğrudur. Ancak işin sonuna baktığın da yine etkilenen bizler oluyoruz.

En güzeli Şuanda katıldığım gibi bir kampanya bulup ona girmek. Piyasa da olan bir Token kampanyası. Aylık olarak dağıtım düzenli yapılıyor. İşin sonun da kazandırdığı çok fazla değil ancak garanti her ay geliyor. Uzama durumu yok. ico olmadı, oldu durumu yok.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
April 15, 2018, 03:24:16 PM
@kesh.zombie teşekkürler haber verdiğin için aitheon kampanya süresi bitmiş sanıyordum meğer uzamış bende şimdi girdim baktım tekrar.

hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
April 15, 2018, 03:17:30 PM
Daha önce dediğim gibi sylon yönettiği kampanyalar ile ilgileniyor katılımcılarının mesajlarını tek tek inceliyor.Bundan dolayı ben Sylon'u seviyorum.Umarım diğer bounty managerler de Sylon'u kendilerine örnek alırlar.
full member
Activity: 420
Merit: 101
April 15, 2018, 02:44:26 PM
sylon'un yönettiği aitheon kampanya süresi de uzatılmış.normalde 14 nisanda bitiyordu.5 hazirana kadar uzatılmış.tabi ico süreci uzatıldığı için uzuyor sylonla alakası yok ama yine de hoş olmuyor bu durum.
full member
Activity: 336
The World’s First Blockchain Core
April 15, 2018, 02:21:52 PM
aslinda mantikli bu adam yillardir coin isinde ve ingilizce ana dili yani butun projeleri okuyup arastirip o sekilde yonetiyordur bir nevi bize iyi proje buluyor.
full member
Activity: 532
Merit: 102
April 15, 2018, 02:06:47 PM
Teşekkürler cevaplar için. Bir kaç kere forumdan sordum, katıldığım kampanyaların forum sayfasına ama cevap gelmedi. Örneğin katıldığım kampanyaların üçünde de şu kurallar var.

This campaign is limited to 2500 participants.
Only twitter accounts with more than 750 followers will be allowed.
Do not RT and like tweets that are answers to other users.
Do not RT and like tweets that are more than two weeks old.
Do not post a Twitter report in this thread; we will analyze Twitter data on our own.
We reserve the right to not consider your twitter account eligible for this campaign, even if you meet the prerequisites.
If at the end of the campaign, you tweeted more than 2000 times since your registration date, some of your retweets may not be counted. The same rule applies for likes.

Spreadsheetten kontrol et 2500 kişi dolmuş mu diye 2 hafta geçmişse attıkları tweet onu rtleme gerisini rtle ve birde 750 takipçiden fazla takipçin olmalı.
full member
Activity: 630
Merit: 104
April 15, 2018, 11:12:07 AM
bitsocceri anlayabilen var mı ya ambite girdik o da patladı arkadaş biz gireriz kampanya patlar Cheesy 2m de kaldı şuanda ve hala giren girene bakalım sylondan kazanmayan yoktur forumda bi biz kazanamadık iyi mi
member
Activity: 574
Merit: 14
April 15, 2018, 10:29:39 AM
Sylon her önüne gelen icoyu almıyor seçici davranıyor olmalı. bu topicde birkaç mesaja göz gezdirince hepsinde olmasa bile bazılarında hardcap yapan icolar var. konuyu açan arkadaşın ise sylonun kampanyalarını belirtmesine ayrıca sevindim. tek tek inceleyeceğim. fırsatım olursa bazılarına katılmayı düşünüyorum.
member
Activity: 96
ImmVRse | Disrupting the VR industry
April 15, 2018, 10:10:48 AM
sylon iyi bounty yöneticisi ama sabit katılımcıları tercih ediyor nedense özellikle çevirmen listesi hiç değişmez.  teşekkürler iyi bir paylaşım olmuş. Baya iyi yöneticiler de var Sylon dışında onlarıda takip etmek gerek
full member
Activity: 532
April 15, 2018, 07:10:16 AM
kampanyaların bir çoğuna full member istiyor. Bu merit sistemi ile nasıl full olup katılacağız diye kara kara düşünüyorum. Bir çıkış yolu bilen eden varsa yazarsa iyi olur ?
Rahat ol bence yakında kaldırılacak merit sistemi ya da daha değişik bir sistem getirilecek. Yoksa rütbe atlama imkansız hale geldi gibi birşey. Sylon da sadece twittter için öyle bir kural koymuştu sanırım. Yoksa jr member falan alıyor kampanyanın başlarında.
member
Activity: 462
Merit: 42
April 15, 2018, 07:04:23 AM
kampanyaların bir çoğuna full member istiyor. Bu merit sistemi ile nasıl full olup katılacağız diye kara kara düşünüyorum. Bir çıkış yolu bilen eden varsa yazarsa iyi olur ?
full member
Activity: 462
April 15, 2018, 04:45:50 AM
sylonun kampanyaları eskiden iyiydi şimdi çok uzuyor katılımcı sayısı çok fazla ve retweetleri kamyanya bitiminde saygığı içn twitterdeki 2000tweet sınırına takılıyor. yani başta attığın tweet siliniyor ve düşük stake geliyor. kısacası pek kazandırmıyor sylon ve genel olarak sosyal medya kampanyaları
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
April 14, 2018, 05:50:28 PM
Sylon kampanyaları iyidir dedik. Grain'e girdim. Uzadıkça uzadı. 12. Hafta bitti. Şuanda 15 haftaya uzayacak gibi görünüyor. Daha ne kadar sürer belli değil. Devam etsen bir dert, devam etmezsen başka bir dert. Artık kime güvenip hangi kampanyaya girilecek, hiç belli değil.
member
Activity: 294
Merit: 11
April 14, 2018, 05:30:45 PM
sylonun kampayaları güzel oluor genelde takip etmek lazım güzel bountyler yönetiyor forumda da takip ediyorum katılım yüksek oluyor bunlara.
Pages:
Jump to: