Pages:
Author

Topic: Sylon'un Kampanyaları - page 17. (Read 4089 times)

sr. member
Activity: 425
Merit: 250
May 04, 2018, 10:25:10 AM
Sylon un kampanyalarında genelde kelekte olmuyor. O yüzden iyi bir imajı var bu konuda. Şartları biraz ağır, evet ama zaten bountylerde havadan para dağıtılıyor gibi bir durum var. o kadar da oluversin. Bu arada twitter da pc den yapıyosanız tweetdeck ten çok rahat yapabilirsiniz.
full member
Activity: 420
Merit: 101
May 04, 2018, 09:38:39 AM
bitsoccer kampanyasının stakeleri hesaplanıp ekibe gönderilmiş. token değil de oyuncu mu verecek oyun içinde öyle birşey ama.

sayımı en son yaptığı için Twitter önbellek temizlemeye takılıyor retweetler, bazıları için stake alamıyoruz.sylon'un twitter kampanyalarının kötü tarafı bu. bir de gördüğüm kadarıyla hiçbir kampanyası söylendiği vakitte bitmiyor illa uzuyor.

ilk kez onun yönettiği bir imza kampanyasına katılıyorum. bakalım nasıl olacak.
member
Activity: 336
Merit: 13
May 04, 2018, 09:27:15 AM
beyler member icin ne orerirsiniz su ana kadar imzadan hiç kazanamadım artik tutturayim istiyorum ben de.
full member
Activity: 602
Merit: 118
May 04, 2018, 08:58:00 AM
Uzun zamandır Sylon'un herhangi bir kampanyasından ödül alamadım. Bir sürü kampanyasına katıldım ama daha başlamamıştır dağıtım herhalde diyorum artık. Ben Twitter kampanyalarına katılıyorum. Haftalık stake bildirilmemesi kötü ve ayrıca Twitter'a ayrılan payı çok düşük tutuyor.

Hocam bende alamadım daha . realiste nin bountysine katildiysaniz  ethereum adresinizi Neo cüzdan adresi vermeniz lazım. Diğer bir başlık var eğer yapmadiysaniz nasıl yapıldığını anlatmışlar. Bilginiz olsun
full member
Activity: 910
Merit: 105
May 04, 2018, 08:50:32 AM
Uzun zamandır Sylon'un herhangi bir kampanyasından ödül alamadım. Bir sürü kampanyasına katıldım ama daha başlamamıştır dağıtım herhalde diyorum artık. Ben Twitter kampanyalarına katılıyorum. Haftalık stake bildirilmemesi kötü ve ayrıca Twitter'a ayrılan payı çok düşük tutuyor.
member
Activity: 203
Merit: 15
May 04, 2018, 08:23:53 AM
Sylon işini iyi yapıyor. Kampanyaların uzamasından şikayet eden arkadaşlar eğer farklı bir imzaya geçmeyi planlıyorsa bounty konusuna mesaj bırakarak kampanyadan ayrılabilirler. Hatta o hafta gerekli post sayısına ulaşmışsanız o haftanın da stake ini size ekler ve zamanı geldiğinde size ödemenizi aldığınız stake kadar yapar tabi bunu kendisine mutlaka bildirmelisiniz.
member
Activity: 406
Merit: 10
May 04, 2018, 08:16:23 AM
Sylon'un kampanyaları full member ve üstü ranklar için ideal olmakla beraber, member ranklar için pek de mantıklı değil.

Genellikle member haftada 10 stake alırken, full member 50 stake alıyor. Bu büyük bir uçurum. O yüzden imza kampanyalarını direkt es geçiyorum. Twitter kampanyalarına katıldıklarım var halen devam eden. Bakalım bitince onlardan ne gelecek göreceğiz.

Bakış açısı doğru member üyelere newbie muamelesi yapıyor. Bende post başı rakam diğer bountylere göre yüksek olur diye Jinbiyi tercih ettim.
Yoksa bir member için bir mantığı yok.
full member
Activity: 490
Merit: 105
May 04, 2018, 07:57:19 AM
sylon lampanyalarına genelde çok fazla ilgi gösteriliyor bunun sebebi sağlam işlerde çalışmaları kaynaklanıyor benim düşünceme göre.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
May 04, 2018, 07:43:32 AM
Genelde imzalar için tercih ettiğim bir menejer. Twitterlarına da girmeye çalışıyorum. Bazen imza kampanyalarında stake ile alakalı sıkıntı çıkıyor, itiraz ettik bakalım ne olacak.
full member
May 04, 2018, 07:25:33 AM
Posts with less than 80 characters will not be counted as valid posts.  Sylon un imza kampanyasında bu yazı var. Bunun anlamı 80 kelime mi yoksa 80 harf mi? Bu konu hakkında iki farklı görüş var. Bı arkadaş harf dedi bı arkadaş kelime dedi. Net bilen arkadaşım yardımcı olursa sevindirmis olur. Teşekkürler
harf o, hocam. 80 kelimelik post mu olur? olsa-olsa makale olur  Grin

Bı imzasına katılmıştım. O hafta bana Stake vermemiş spreadsheet i kontrol etmiştim. Sonra kontrol etti ve bana gerek uzunlukta değil dedi. Bende o günden sonra uzak durdum. Ama jinbitken çok aklıma yattı. Tekrar. Deneyim istedim. Burada 80 karakter deyince arada kaldım. Çünkü önceki katılımda çok rahat uzun uzun post atmıştım. Benim 1 haftalık Stake giiti. Sylon un stake konusunda kötü imajı var
member
Activity: 532
Merit: 29
May 04, 2018, 03:30:10 AM
Sylon'un kampanyaları full member ve üstü ranklar için ideal olmakla beraber, member ranklar için pek de mantıklı değil.

Genellikle member haftada 10 stake alırken, full member 50 stake alıyor. Bu büyük bir uçurum. O yüzden imza kampanyalarını direkt es geçiyorum. Twitter kampanyalarına katıldıklarım var halen devam eden. Bakalım bitince onlardan ne gelecek göreceğiz.
member
Activity: 98
Merit: 28
May 04, 2018, 03:21:42 AM
Posts with less than 80 characters will not be counted as valid posts.  Sylon un imza kampanyasında bu yazı var. Bunun anlamı 80 kelime mi yoksa 80 harf mi? Bu konu hakkında iki farklı görüş var. Bı arkadaş harf dedi bı arkadaş kelime dedi. Net bilen arkadaşım yardımcı olursa sevindirmis olur. Teşekkürler
harf o, hocam. 80 kelimelik post mu olur? olsa-olsa makale olur  Grin
member
Activity: 546
May 04, 2018, 02:29:15 AM
bal tutan parmağını yalar. Sylonu tanımam etmem, araştırmadan ama genel anlamda bountylerde pis oyunlar dönüyor. bounty manageri denetleyecek birisi olmadığından dolayı atı olan koşturuyor. Sylonun bounty kurallarına bakın. 2 kişiden biri kuralları yerine getiremez. oldukça katı, üst kalite hizmet istiyor.
full member
May 04, 2018, 02:24:25 AM
full member
Activity: 280
Merit: 102
May 03, 2018, 07:00:36 PM
Ben sık sık bu adamın kampanyalarına katılıyorum, genel anlamda güzel yönetiyor kampanyaları, her ne kadar bazı konularda anlaşamasak da, yaşlı kurt işini hakkıyla yapıyor bana kalırsa
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
May 03, 2018, 05:42:15 PM
evet realista konusunda dikkat etmek gerekiyor,  cüzdanları değiştirmezseniz token gelmez,

ben de çok katılmak istemiştim bu kampanyaya ama kendi kampanyam bitmediği için katılamamıştım
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
May 03, 2018, 04:23:50 PM
Sylonun kampanyası olan Realista eth platformundan vazgeçip Neo'ya geçti adreslerinizi güncellemeniz lazım arkadaşlar.

https://bitcointalksearch.org/topic/m.36068560
member
Activity: 364
GR
April 17, 2018, 04:22:59 PM
sylon un gerçekten sağlam ve güzel kampanyaları var, yani bu kişi yaşlı kurt ama hala düzgün şekilde çalışıyor forumda, ben seviyorum bu adamı
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
April 17, 2018, 01:14:43 PM
@freim evet Sylon kampanyalarında full member altı almamaya başladı merit geldikten sonra sanırım böyle bir uygulamaya gitti diye biliyorum.

member
Activity: 462
Merit: 42
April 17, 2018, 09:47:25 AM
Sylon ' un kampanyaları iyi güzel fakat bazı kampanyalarda full member altını almıyor. Eee napalım biz şimdi zaten merit kurbanı olmuşuz giremiyoruz dogal olarak. Çok girmek istedim cedex'in bountysine katılamadım mesela. Bunun bir çözümü olmalı.
Pages:
Jump to: