Taas'ı gerçekten hayretle izliyorum tüm altcoinler düşerken kendisi dimdik ayakta kalmayı başardı.Bunda yakın zamanda dağıtacağını belirttiği kar payınında önemli bir katkısı olduğunu düşünüyorum.Dolar cinsinden değeride 5 doları geçmiş durumda.
Malesef ki TaaS Fund' un İlk kar payı dağıtımı da ikincisi de Fork zamanına denk geldi. İlk kar payını 7 Ağustos' da yaptı, ikincisi ise 25 Kasımdan sadece 20 gün önce gelecek gibi. Bu sebeple fiyatlanamıyor. TaaS yatırımcısı altcoin' lerin kur düşüşüne aldırmadan tokenleri tutuyorlar. Yeni alımlar da var fakat yine de ivmeli bir şekilde fiyatlanamıyor. 3. kar payı dağıtımı Şubat ayında olacak. Eğer bu döneme de yeni bir fork çıkmazsa ciddi fiyatlanma o dönemde gelecektir.
Hocam tradersanız, karpayı dağıtılacağı günden 1-2gün öncesi tokenlerinizi elinizden çıkarabilirsiniz. Sırf karpayı için TAAS satın olmuş kişiler, karı alınca dumplayabilir, daha sonra fiyat düşünce tekrar daha fazlasını alabilirsiniz. --Tabi ne kadar karpayı gelecek onuda bilmek lazım ama
Bu konu hakkında daha önce yorum yapmıştım. Kar payı dağıtımından önce değil, sıkı takip ederek, kar payı dağıtımının hemen sonrasında satış yapmanız daha mantıklı ve daha fazla kar getirecektir.
Onu fiyatliyor demekki suanda taas 1 kasima cok bise kalmadi.
Kuvvetle muhtemel 1 Kasım tarihinde TaaS Fund çeyrek yıllık raporu yayınlanacak. Bu rapor 1 Ağustos - 1 Kasım tarihleri arasındaki işlemleri, varlıklardaki getiriyi
Return on assets (ROA) ve TaaS token başına dağıtılacak kar payını içerecek. Burada açıklanacak rakamlar, TaaS' ın o andan sonraki akıbetini net şekilde belirleyecektir.
İlk kar payı dağıtımı verisine göre
Token Profitability (ROI) %30.5 düzeyindeydi.
Taas'ı yakın takipteyim. 0.80 dolardan işlem görmeye başladığında büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştım. Attığımız etherlerde yükselmiş ico'dan zor bela zarar etmeden çıkabilmiştim. Şu an elimdeki taasları sattığım için pişmanım. Ama ileride yine taas alacağım mutlaka. Çalışan bir proje ve iş yapacak.
Bunun için fazla beklemenizi tavsiye etmem. İkinci dönem dağıtımından sonra bir pump gelirse o aralıkta toplamanızı tavsiye ederim. Bir kez daha bu fiyatları göremeyebilir.
coinmarketteki grafigine baktıkça konusunu açan arkadaşa bi kez daha teşekkür ediyorum bizi bu projeyle ilgili bilgilendirdigi için.25 inden itibaren satmaya başlamayı düşünüyorum.
Ben teşekkür ederim, bol kazançlar.