Pages:
Author

Topic: Takım Tutar Gibi Coin Tutmak - page 3. (Read 1229 times)

member
Activity: 98
Merit: 10
November 12, 2018, 05:46:48 PM
kar edeni hemen satarım neme lazım fiyatın geriye gitmesi olağan hale geldi devamlı yükseliş olması ayı sezonunun bitmesi boğa sezonunun başlamasına bağlı. takım tutar gibi coin tutan pişman olur.
member
Activity: 336
November 12, 2018, 03:27:48 PM
Hiç gereği yok. Hangisi kar ettirirse al sat. Duygusal bir bağa gerek yok. Paranıza bakın.

Kesinlikle böyle olmalı. Yatırımcı arkadaşlar ve bizler de zamanında bu yanlışa düştük. Birçok projeye güvendik duygusal bağ kurduk fakat kaybeden zarar eden biz olduk.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
November 12, 2018, 02:52:09 PM
Hiç gereği yok. Hangisi kar ettirirse al sat. Duygusal bir bağa gerek yok. Paranıza bakın.
sr. member
Activity: 779
Merit: 253
November 12, 2018, 02:18:14 PM
Bu konuyu özellikle eos'çular ve eth'ciler arasında farkettim. Özellikle EOS yatırımcıları enteresan bir şekilde coinle aralarında bir gönül bağı kurmuş. Bu, sistem için bence tehlikeli bir durum. Eos henüz kendini çok fazla geliştirmesi gereken çok eksikleri olan bir coin. Sürekli cpu şişmesi, ram sorunu vs. Ama bunları eos yatırımcılarına söylediginizde tuhaf bir sekilde savunmaya geciyorlar. Aynı şeyler ETH içinde geçerli.

Bence hic bir tokenle duygusal bağ kurmadan mantık ve aklı-selim'le yatırımları yönetmek lazım. Digeri üzücü sonuçlar doğurabilir.
Ytd
Hayatta herşeyde böyle bu durum, neyin fanatiği olursanız neye çok bağlı olursanız ondan zarar görürsünüz yüksek ihtimalle, burada ise binlerce liranızı kaybedebilirsiniz yıllarca bekleyip zamanınızı kaybedebilirsiniz ki bu paradan daha da önemli bir şey.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
November 12, 2018, 07:15:28 AM
Aynen ya geçen sene ben ve birçok arkadaş wavesi tutuyorduk sonra küme düştü falan şuan takım tutmuyorum hepimiz kardeşiz ne gerek var takım gibi ayrımcılıklar yapmaya dimi  Grin Çaktırmayın neoyu tutuyorum  Roll Eyes
member
Activity: 71
November 12, 2018, 06:14:42 AM
Bunun fanatiklikle coin sevdasıyla bir alakası yok insanların belirli bir x coin üzerine yatırımı varsa ve sağda solda hakkında kötü yorumlar geliyorsa otomatik olarak savunmaya geçmeleri çok normal çünkü olası bir boklama kampanyası başlarsa bu durumdan korkup filanca balina parasını çekerse dump başlayacak ve insanlar elini ayağını o coinden çekince yatırımları hiç olup gidecek bütün sebebi bu
full member
Activity: 616
Merit: 100
November 12, 2018, 05:17:06 AM
En tehlikeli durum bir koinle duygusal bağ kurmak, ne yazık ki en çok da yatırım için bir coine geçen insanlar onun sürekli yükselmesi için girdikleri her platformda onu övme ihtiyacı duyuyorlar. Kardeşim zaten potansiyeli olan bir kripto paraysa senin övmene gerek yok o kendi değerini yükseltecektir.
member
Activity: 224
Merit: 12
November 12, 2018, 03:35:38 AM
Benim için bu konuya yazılabilicek güzel bir örnek var horoza sormuşlar tavukmu yumurtadan yumurta mı tavuktan diye horoz ben işimi yapar geçerim demiş benimki si de o hesap fanatikliğe gerek yok kendi belirlediğim sınır gelince satar geçerim
jr. member
Activity: 238
Merit: 1
November 12, 2018, 03:27:57 AM
Takım tutar gibi altcoin tutan daha görmedim.Hiç bir altcoini bence tutmamak lazım.En sağlamlarının bile şuandaki hali ortada.NEO 15$.Bir zamanlar 100 $ altına inmez diyordum.
member
Activity: 742
Merit: 19
November 12, 2018, 02:17:16 AM
Projeye ekibin çalışmasına bakan pek yok.Nerede pump var oraya koşturmaca var.Sonra tepeden ele verilince sızlanmalar başlıyor.Proje ve ekibin çalışmasına göre yatırım yapan az.Destek noktasını bildikten sonra projeye de güveniyorsak yatırım kazandırır yoksa kaybettirir.
KTM
jr. member
Activity: 158
November 11, 2018, 07:01:48 PM
Katılıyorum sonuçta hepsi bir yatırım aracı altın yada dolar aldığımızda kar ettiğimizde nasıl içimiz rahat bir şekilde ayrılabiliyorsak bu coinler içinde geçerli olmalı ama bazen bir coinden çıktığınızda 1 hafta sonra 5x-10x yaptığında birdaha hiçbir coini kolay satamıyorsunuz  Cry
member
Activity: 210
Merit: 11
♦ SIMDAQ ♦
November 11, 2018, 04:06:39 PM
Şu piyasadaki belkide en saçma şeydir takım tutar gibi coin tutmak. İşin ucunda para var arkadaş. Banane a coinden b coinden. Bana para kazandırma potansiyeli varsa en kral coin odur diğerleri çokta umrumda olmaz. Kazandırmıyorsada en kötüsü odur. Bu yüzden coinlerin kulu kölesi olmayı bırakmak lazım
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
November 11, 2018, 04:04:46 PM
Eos, Tron, Neo gibi kendi ağını kurmuş kripto paralarda var bu durum; hepsi başarılı proje, Ethereum ve Bitcoin'e ciddi rakipler. Takım tutar gibi coin tutmak çok da anlamsız değil, sonuçta para-zaman yatırılıyor.
jr. member
Activity: 532
Merit: 6
November 10, 2018, 08:07:00 AM
bir projeye saplanıp kalmak cidden yatırımcıya kaybettirir. bende benzer hatayı yaptım, gönül bağım olan projelerin coinlerini elde tuttum ve ciddi anlamda kayıp yaşadım. halbuki daha geniş düşünsem daha farklı olurdu. kripto para çok hızlı gelişen bir teknoloji, bir coine saplanıp kalmamalı.
jr. member
Activity: 308
November 10, 2018, 07:50:46 AM
Wavesçiler var bi de. 3 maç kombine İlk yarı 1 ikinci yarı 2 oynayan fanatik iddaacı gibiler. Grin Süpriz arıyolar kendileri battıkları gibi çevresindekileri de batmaya doğru götüren bi kitle.
full member
Activity: 630
Merit: 101
November 09, 2018, 03:53:41 PM
Takım tutar gibi bir zaman tutulsada btc dahi olsa 20k dan almış biri için acı verir ve bence o takım bırakılır. Tabi yüzde 50 eriyen coini satmak ne kadar mantıklı oda ayrı bir konu ve sonuç olarak en güzel aşk zor olandır :d gereken yerde en azından bir kısım reelize etmek lazım.
jr. member
Activity: 93
November 09, 2018, 03:39:00 PM
gelecekte hangisinin reel karşılık bulabileceğini kestirmek imkansıza yakın olduğu için tutabildiğim kadar çok coin/token'den tutuyorum uzun vade hedef hepsi için.
jr. member
Activity: 322
November 09, 2018, 03:06:37 PM
bu mantıkla da çıkılması gereken yerde çıkmıyor yatırımcıların çoğu ve ondan sonra oturup ağlıyorlar uzun uzun. büyük bir yanlış bu.
jr. member
Activity: 462
November 09, 2018, 10:45:14 AM
türk insanının genelinde bu var maalesef. hemen bi xrp ethereum kıyasları, projeden bol geldiyse hemen savunma çabası. kendilerine zarar veriyorlar.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
November 09, 2018, 07:28:23 AM
dogru projedeysen sıkıntısı yok, coınlerın cuzdanlarına bakmanızı tavsıye ederım, etheryum mesela ılk 1000 cuzdan da hala en az 10k ether var, ve yıllardır hareket etmemıs o coınler, fanatık oldukları ıcın mı oynamıyorlar yoksa cok cıddı gelecek gorduklerı ıcın mı
Pages:
Jump to: