Pages:
Author

Topic: Takım Tutar Gibi Coin Tutmak - page 5. (Read 1229 times)

sr. member
Activity: 742
Merit: 260
November 06, 2018, 11:26:31 AM
Bugüne kadar sadece Waves'e karşı böyle oldu. 15 $ oldu satmadım, sonra elimde patladı. Çok net şekilde anladım ki, kesinlikle duygusal olmamak lazım. Güzel bir fiyata geldiyse, satıp çıkacaksın, başka kripto paraya geçeceksin.
full member
Activity: 301
Merit: 100
November 06, 2018, 10:03:40 AM
Çok merak ediyorum bu fanatiklik sadece bizim millettemi var yoksa yabancılarda da böyle bir durum var mı. Battığını göre göre hala toz kondurtmayan insanlar var burda Smiley
full member
Activity: 490
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
November 06, 2018, 09:45:47 AM
Zamanında waves monetha fanatikleri geliyor aklıma tekrardan forum için zor zamanlardı. Bizim de ucundan kıyısından büyüsüne kapıldığımız projeler... Aksini söyleyen 5 dk içinde linç yiyordu  Grin
full member
Activity: 300
Merit: 103
November 06, 2018, 08:53:43 AM
En nefret ettiğim insan tipi. Savunsa bile kendisine herhangi bir faydasının dokunmayacağını bildiği halde o coin uğruna insan öldürecek kadar bağlanıyorlar Smiley
member
Activity: 546
Merit: 10
November 05, 2018, 05:29:31 PM
Bende görüyorum biz bayılıyoruz kraldan çok kralcı olmaya yok şöyle teknolojisi var yok böyle kral yok şu yeniliği getirecek şunun önüne geçecek falan banane arkadaş ben kazandırdığı paraya bakarım ya benden sonrası boran misali isterse bana kar ettirdikten sonra kapasınlar şirketi gitsinler banane.
full member
Activity: 616
Merit: 101
November 05, 2018, 05:04:50 PM
Duyguların olduğu yerde bence mantık olmaz bu yüzden her coine eşit yaklaşmaya çalışmak lazım zarar eden coini elde bekletmenin bir anlamı yok satıp daha yüksek potansiyelli bir coine geçmek en iyi fikir ama bunu yapmak pratikte o kadar kolay değil...
member
Activity: 612
Merit: 10
November 05, 2018, 04:32:24 PM
Herkesin kendi kararı tercihidir. Böylesi iyidir ya da kötüdür denemez bence. Örneğin sürekli trade yaptığı 3-5 coini vardır, ama kenara da 1-2 tane güvendiği coin de koyar ve uzun vadeli hold yapar, hiç dokunmaz. İleride yükseleceği ümidini taşır ve o ümitle piyasanın kötü gidişine karşı direnç gösterebilir. İnsan sonuçta duygusal bir varlık ve ümitleriyle ayakta durabiliyor. Hani hep deriz ya BTC'yi ve/veya ETH'i 1 dolardan alıp holdlasaydık şimdiye ohooooo Smiley Bu da işte bir umut kapısı bence. İleride pişmanlık duymamak -neden sattım ki dememek- için bir yol.

Hocam ona kimsenin bisey dedigi yok zaten. Hemen hepimiz aynı seyi yapiyoruz. Benimde cok guvendigim ve su an degerinin cok altinda oldugunu dusundugum bir coin vae mesela. Ne zaman bi yerde  (havadan) para gelse bu coine yatiririm. Ama ortamlarda benim coinim senin coinini döver diye kavgaya da tutusmam kimseyle. Bunu demek isriyorum aslinda.
member
Activity: 476
Merit: 12
November 05, 2018, 11:48:46 AM
türk insanı olarak bazı şeylerle aşırı fanatik bir şekilde bağ kurmayı çok seviyoruz. şahsen kendi adıma konuşacak olursam biraz profesyonel davransam dünyanın parasını kaldırmıştım. neyse artık kulağımıza küpe oldu
full member
Activity: 770
Merit: 103
November 05, 2018, 11:42:35 AM
daha önce yazdımmı hatırlamıyorum ama zamanında bende takım tutar gibi bir coinin lanet olası wavesin peşinden gitmiştim uzun süre. bir seneden fazla param bağlı kalmasına rağmen yatırdığım parayı kurtarıp geri çıktım en sonunda
full member
Activity: 392
November 05, 2018, 11:19:06 AM
Bu konuyu özellikle eos'çular ve eth'ciler arasında farkettim. Özellikle EOS yatırımcıları enteresan bir şekilde coinle aralarında bir gönül bağı kurmuş. Bu, sistem için bence tehlikeli bir durum. Eos henüz kendini çok fazla geliştirmesi gereken çok eksikleri olan bir coin. Sürekli cpu şişmesi, ram sorunu vs. Ama bunları eos yatırımcılarına söylediginizde tuhaf bir sekilde savunmaya geciyorlar. Aynı şeyler ETH içinde geçerli.

Bence hic bir tokenle duygusal bağ kurmadan mantık ve aklı-selim'le yatırımları yönetmek lazım. Digeri üzücü sonuçlar doğurabilir.
Ytd
Keşke eos veya ethereumu takım tutar gibi tutsalar en azından bişeye benzer, bizim local stratla wavesi, monethayla oaxı fanatik gibi tutuyordu geçen yıl, hepsi birbirinden rezil oldu çıktılar ortaya onlara koycamıza keşke ethereuma koysaydık daha karlı olurduk resmen.
full member
Activity: 490
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
November 05, 2018, 11:17:42 AM
Bu lokalde çok fazla başımıza gelen bir durum tokenlerle aralarında duygusal bağ oluşuyor. İlla ki iyi bulunan projeler coinler oluyor ancak onlara bu kadar sıkı sıkıya bağlanmamak lazım
full member
Activity: 658
Merit: 153
November 05, 2018, 11:16:10 AM
Bizimkilerin genel huyu bu çok seviyorlar bi coini çok bağlanıyorlar coinlere sanki kendileri yapmışcasına 10sene tutabilirler nerdeyse çok öernekleri var forumda hiç biride
full member
Activity: 476
CAT.EX Exchange
November 05, 2018, 10:32:25 AM
Bizim millet kraldan çok kralcı olmayı seviyorlar. Çoğu coinde bunu kendi gözümle gördüm. Hiç birşey dört dörtlük değil ancak savunduğu şeylere hiçte toz kondurtmuyorlar.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
November 05, 2018, 10:20:03 AM
Bence bunda bir sıkıntı yok nereden alıp nereden satacağını biliyorsanız, yeter ki davranış şeklini verdiği tepkiyi bilin. Ama ben daha çok teknolojisine güvendiklerimi elimde tutuyorum.
member
Activity: 532
Merit: 29
November 05, 2018, 10:14:08 AM
İnsanların yatırımlarını içselleştirmesinden ileri gelen bir davranış biçimi sonucunda ortaya çıkan durum tam olarak bu.

Profesyonel yatırımda duygulara asla yer olmadığı çok kez bu işin ustaları tarafından söylenmiş olsa dahi, insan ister istemez bir bağ kurabiliyor. Özellikle bounty ya da projenin çıkış anından beri ilgilendiğiniz bir kripto paraysa, bu durum çok daha kolay oluşuyor.

Değerini bulduğunu düşündüğün her coin'i satabilmeli insan. Bu noktada analiz ve piyasa takibinin de önemli olduğunu söylemeye gerek yok.
brand new
Activity: 0
Merit: 0
November 05, 2018, 05:58:57 AM
Coininizle evli olmayın
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
November 05, 2018, 09:42:30 AM
IOTA cıları unutmayın, onlar gizli fanatiktir içten içe desteklerler coinini. Bende onlardan biriyim ve çok bağlıyımdır. Gittiği yere kadar beraberiz.
member
Activity: 406
Merit: 11
November 05, 2018, 06:11:14 AM
Mutlaka sempatinizin fazla olduğu coinler olabilir ama bunlara fanatiklik boyutunda bağlı kalmamak lazım. Ben de zamanında bu şekilde davranmıştım ve bir coini ekibinden fazla savunmaya başlamıştım. Bir süre sonra güzel okuttular bize coini, şu an çöp durumda. Ethereuma bile bir yere kadar aşık olun.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
November 05, 2018, 06:10:29 AM
Herkesin kendi kararı tercihidir. Böylesi iyidir ya da kötüdür denemez bence. Örneğin sürekli trade yaptığı 3-5 coini vardır, ama kenara da 1-2 tane güvendiği coin de koyar ve uzun vadeli hold yapar, hiç dokunmaz. İleride yükseleceği ümidini taşır ve o ümitle piyasanın kötü gidişine karşı direnç gösterebilir. İnsan sonuçta duygusal bir varlık ve ümitleriyle ayakta durabiliyor. Hani hep deriz ya BTC'yi ve/veya ETH'i 1 dolardan alıp holdlasaydık şimdiye ohooooo Smiley Bu da işte bir umut kapısı bence. İleride pişmanlık duymamak -neden sattım ki dememek- için bir yol.
jr. member
Activity: 98
Merit: 2
November 05, 2018, 03:03:15 AM
ETH'yi EOS ' u geçtim birde PundiX'çiler çıktı başımıza. Adamlar sevgi ile aşk ile pundix peşinden gidiyorlar. Troncular , Vergeciler ,Ripplecılar bitti şimdi birde bunlarla uğraşıyoruz  Grin
Pages:
Jump to: