Pages:
Author

Topic: Takım Tutar Gibi Coin Tutmak - page 6. (Read 1233 times)

member
Activity: 406
Merit: 14
November 04, 2018, 05:56:02 PM
Bu Eos şu haliyle kimse kusura bakmasın ama ETH'nin yerini alamaz. Bugün elimdeki eos tokenlerinden birini EOSex borsasına yollayacaktım ama CPU dolu diye yollamadı. Hayır birde %900 nasıl dolu oluyor onu da anlamadım. Kısacası EOS'un alacağı daha çok yol var.
member
Activity: 504
Merit: 11
November 04, 2018, 05:25:54 PM
Bu sene, ne Coinlerim ne Fenerbahçem yüzümü güldürdü. Coinleri satarızda Fenerden nasıl vazgeçeriz bilemedim. 

Zamanında ne 6-0 lar gördük ama yine takımımızdan vazgeçmedik. Ama iş coinlere gelince ayı piyasasında bile maliyeti gördüğümden hemen çıktım. Gel gör ki, kalanı evladiyelik oldu. İster istemez aramızda bir bağ oluştu. Boğa ile birlikte hepsiyle ilişiğimi kesme niyetindeyim. Nasip kısmet  Grin
full member
Activity: 721
Merit: 100
November 04, 2018, 05:11:26 PM
Takım tutar gibi coin tutmak çok yanlış bir yaklaşım evet bir coin güzel kazandırdığında bir bağ oluşuyor insanda ancak gerekli yerde vedalaşmak lazım yoksa can sıkıcı olabiliyor. Yatırım planına bağlı değişir elbette.
full member
Activity: 413
Merit: 100
November 04, 2018, 05:02:36 PM
Takım tutar gibi kripto para tutmak akıl tutulması gibi bir mevzudur, hiç biri için gelecekte ne olacağının bilinmesi imkansız kendi kararlarımız kendimiz bağlar.
full member
Activity: 728
Merit: 151
November 04, 2018, 04:56:41 PM
bu millete deli gibi futbol fanatizmi işlediler. hafta sonları gece 3 lere kadar aptal aptal futbol tartışma programları ... oynat uğurcumlar... ermanlar..kavgalar... vs vs milletin kanına işlediler..millet de dünden razı zaten.

olan oldu

ha ama şu var eskiden dünya kupalarında avrupa şampiyonlar liginde falan baya adımız duyuluyordu... neden ? çünkü futbola siyaset karışmamıştı....

neyse demek istediğim şu

maalesef toplum bu aşılanan futbol manyaklığını hayatın diğer alanlarında da göstermeye başladı..

mesela en büyük belamız olan futbol takımı tutar gibi siyasi parti tutmak...babasının oğlu gibi partisini liderini savunmaya geçmek...günahıyla sevabıyla herşeyini kabul etmek... bu algı yerleşti bi şekilde.

ve bugün ülkenin hali ortada işte

futbol takımı tutar gibi siyasi parti tutma olayının bir değişik boyutu da coinlerde görünüyor...hastalıklı bir durum. bu forumda yazılanlara bakarak yatırım yapanlara geçmiş olsun

teknik gerekçe ve kaynaklar ile bir coini anlatan yazılar çok çok azınlıkta ...genelde fanatiklerin yazılarını görürsünüz..cümlelerin sonu da genelde inanıyorum umuyorum bekliyorum hede hödö diye biter...niye diye ararsın ama sebebini yazmaz yazamaz kendi de bi haber çünkü duygusal olarak sallamış işte  Grin

bunların bi değişik eski sürümü de teknoloji forumlarında bulunur.... nvidia amd intel i falan babasının malı gibi savunur. bu markalardan biri diğerini testlerde geçtiğinde bakın işte gördünüz mü ehe ehe diye kendince sevinir diğer üyelere sen cahilsin bi bok bilmiyorsun sktr git muamelesi çeker  Grin

yine bunların farklı bi sürümünü araba forumlarında da görebilirsiniz...

bir diğer evrimleşmiş sürümleri de tv dizilerine müptela olmuş tayfa da görürsünüz. özellikle ev kadınlarını hedef alınsa da son yıllarda çakma mafyavari diziler ile gençler de bu ağa dahil edilmeye çalışılıyor. en son olarak da çakma tarih ve askeriye dizileri gaz almada kullanılıyor

daha alt sürümleri de vardır bunların toplum geneline yayılmış ...mesela aldığı bir ürün ile araba telefon ev  veya hizmet ile (thy de bussines uçmak falan Cheesy ) sınıf atladığnı falan zanneder ..bunu da ispat etmek için instagram gibi salak uygulamalar ile aptal selfieler çekip bakın işte ben buyum mesajı verir sürekli...

hepsi olmasa da genelinin özünde ne var derseniz eziklik duygusunu ve aşağılık takıntısını (kompleks demeyin şuna)  bastırma  Smiley bunu aşağılamak için değil tespit olarak yazıyorum

member
Activity: 756
Merit: 16
November 04, 2018, 03:50:46 PM
Bir kripto paraya bağlanmak yanlış çünkü sürekli ona yatırım yapma mecburiyeti oluşuyor ve yükseliş olacağını düşündüğü için kazanç yerine kayıp yaşanabilir
jr. member
Activity: 316
Merit: 1
November 04, 2018, 03:43:02 PM
Bir coine bağlanmak çoğu zaman kötü sonuçlar çıkartabilir. Bu piyasada her zaman yeni fırsatlar mümkün, birde bağlandığınız coini başkalarına tavsiye etmek o daha büyük bir problem oluyor Smiley
member
Activity: 274
Merit: 88
November 04, 2018, 03:24:09 PM
Doğru bir tespit olmuş, bu ikisine birde Waves eklesen hiç fena olmaz. Bunlara sahip olanlar her olaya ve düşüşe rağmen ayrılmıyorlar...

Konuya yanlış yaklaşıyorsunuz.
Kimsenin takım tutar gibi coin tuttuğu yok bence. Asıl olan teknolojisini tanıyan projesine inananlar ve konuyu araştırmamış proje hakkında bilgisi olmadan fikri olanlar arasındaki çekişme bu.

Bu durumu gösterir en güzel örnek waves tir.
waves'i teknolojik altyapı olarak inceleyen ve ardındaki gücü görebilen onur gözüpek, serkan bayar, murathan bostancı, mustafa perçin gibi bu işte belli bir ustalığı olan kişiler bu konuda iddialarını ortaya koymuş durumdalar
Serkan Bayar digilira yı hayata geçirmiş.
Onur Gözüpek Türkiye'deki ilk waves node'unu devreye almış, 590 waves ile alacağı arabayı forumda ve sosyal medya da duyurmuş.
Murathan Bostancı Ethereum'da yaptığım hatayı yapmayacağım deyip 1,5 dolar maliyetli 1000 waves'ini karı görünce satarım korkusu ile kendi deyimi ile perçin wallet'a koyup unutmuş.
Mustafa Perçin ICO dan beri waves yatırımcısı olarak Waves Türkiye Elçisi ünvanı almış biridir.
Şimdi bu kişilere takım tutar gibi coin tutuyor derseniz ayıp edersiniz.
Bu projeye inanmak ve kendi gücü ölçüsünde destek vermektir.
member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
November 04, 2018, 03:14:50 PM
duygusal davranmamak en mantıklısı önemli olan coinin projesi ve geleceği takım tutar gibi coin tutmak zarar ettirir sadece hiç bir coine duygusal yaklaşmadan yatırım yapmak gerekir
jr. member
Activity: 481
November 04, 2018, 03:05:06 PM
Geçen boğada böyle bir hataya düştüm. Daha da artacağını düşünüp satmamıştım bir coini. Kar realizasyonu yapmak gerçekten önemli. Uzun vadeli düşünülenler dışında, hiçbir coinle artık bağ kurmuyorum.
member
Activity: 322
Merit: 32
November 04, 2018, 03:03:31 PM
Ne Ethereumdan nede EOS tan hiç bir halt olmayacak bana kalırsa. Hele EOS un Ethereum killer olarak dünyaya gelmesi tam bir trajedi. Ethereum sahipleri bu kadar saçma sapan değer kaybedeceğini düşünmedi muhtemelen. Hele ki 500 doların altına sarktığında çok giren oldu ve düşmeye devam etti. Holiganlık değilde gerginlik var sanırım çünkü daha da değer kaybedebilir. GPU Madencilik sınırından düşmeyeceğini düşünülüyordu ama daha da düştü.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
November 04, 2018, 02:59:37 PM
Bu sene, ne Coinlerim ne Fenerbahçem yüzümü güldürdü. Coinleri satarızda Fenerden nasıl vazgeçeriz bilemedim. 
member
Activity: 350
Merit: 10
November 04, 2018, 02:44:16 PM
Doğru bir tespit olmuş, bu ikisine birde Waves eklesen hiç fena olmaz. Bunlara sahip olanlar her olaya ve düşüşe rağmen ayrılmıyorlar...
member
Activity: 1264
Merit: 43
November 04, 2018, 02:40:56 PM
2018-2019 sezonu için konuşuyorum: Fenerbahçe'yi tutar gibi hiç bir coini tutmayın zira ocağınız söner, eviniz barkınız yıkılır ve incir ağacı dikecek paranız bile kalmaz benden söylemesi.
member
Activity: 519
November 04, 2018, 02:32:04 PM
Takım tutar gibi olmasa da özellikle Ethereum'a çok güveniyordum. Malesef satmam gereken yerlerde de satmadım. Şimdi mecburen holdcu oldum.
member
Activity: 560
Merit: 12
November 04, 2018, 02:15:08 PM
Bitcoin de dahil olmak üzere hiç bir coin babamın çıkardığı coin değil. Aldığım fiyattan yüksekse satar çıkar kar ederim. Gerisi beni ilgilendirmez.
member
Activity: 560
November 04, 2018, 02:13:31 PM
Valla sizi bilmem ama ben imza kampanyasında haftalar geçirdiğim bir coinle ister istemez duygusal bağ kuruyorum  Smiley elimde olan bir şey değil. Böyle aayağa kalsa da yürüse diye heyecanla beklemiyor değilim.

Örnek = DIW

Hocam bende sizinle aynı heyecanı yaşıyorum her seferinde Smiley Güzel bir duygu oluyor kesinlikle.
full member
Activity: 630
Merit: 102
November 04, 2018, 02:09:18 PM
Valla sizi bilmem ama ben imza kampanyasında haftalar geçirdiğim bir coinle ister istemez duygusal bağ kuruyorum  Smiley elimde olan bir şey değil. Böyle aayağa kalsa da yürüse diye heyecanla beklemiyor değilim.

Örnek = DIW
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
November 04, 2018, 02:02:26 PM
Valla coin taraftarlığı can yakar can.Ama her coin için geçerli değil.Sağlam coinlerin taraftarlığı yapılabilir sıkıntı yok.Ama yeni çıkan 1-2 satoshlik coinleri 100 den alıp 10 a düşmesini beklemeyin.
jr. member
Activity: 532
November 04, 2018, 01:43:28 PM
Bu piyası bilmek çok zor. Şimdi eosun eth ola bileceyini desem şu an yalan olur. Fakat olmayacağı ne malum? Hep kaçan trenlerin üzüntüsü bunlar, umut yaratıyor.
Pages:
Jump to: