Pages:
Author

Topic: Tarımı tamamen bitirmek için son hamle. Kimyevi Gübreye ÖTV!!! - page 2. (Read 604 times)

jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Millet bunu seviyor arkadaslar. Seçim sonuçları açık açık söylüyor. bu millet tepesine binilmeyi seviyor. gümreye,mazota herseye zam ama oylar hukumete.. Türkler kadar mazoşist bir millet ne gördüm ne tanıdım.

bizim insanımız şu anda bir hayal dünyasında yaşıyor. Bu zamların ne hükümetimizle ne de bizim ekonomimizle alakası olmadığını bunların hepsinin yabancıların oyunlarından olduğuna inandırıyorlar kendilerini. Ondandır "ne yaparlarsa yapsınlar nasıl oyunlar oynarlarsa oynasınlar liderimizi yedirmeyiz" sözleri
newbie
Activity: 31
Merit: 0
Millet bunu seviyor arkadaslar. Seçim sonuçları açık açık söylüyor. bu millet tepesine binilmeyi seviyor. gümreye,mazota herseye zam ama oylar hukumete.. Türkler kadar mazoşist bir millet ne gördüm ne tanıdım.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Ülkede tarım ve hayvancılık mı kaldı zaten artık. Hazır olanlarda kredilerle teşviklerle hayatta kalmaya çalışıyorlar. Kredi gibi olanlar can çekişiyor zaten bugün yarın onlarda tamamen göçerler.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Başka açıdan bakın. Büyük resme baktığımızda bizim çiftçimiz tezekle ürününü gübreleyecek ve daha organik besinler yetiştirecek sonra bütün dünyada rağbet görecek az ama daha sağlıklı besinler üretilecek (!)

buda güzel bir bakış açısı. o solucan gübresi işi boşuna çıkmadı. herkes kendi gübresini kendisi üretsin ve gübrede dışarıya olan bağımlılığımızı kırmak için alınmış bir önlemdir. Yöneticiler her zaman bizim iyiliğimizi düşünür.
newbie
Activity: 47
Başka açıdan bakın. Büyük resme baktığımızda bizim çiftçimiz tezekle ürününü gübreleyecek ve daha organik besinler yetiştirecek sonra bütün dünyada rağbet görecek az ama daha sağlıklı besinler üretilecek (!)
member
Activity: 308
Merit: 11
Ya zaten her şeyi ithal eder olduk. Daha ne istiyor bunlar anlamıyorum ki. Tarımı bitirmek için her şeyi neden yapar ki bir hükümet. Organik sebze meyve kalmayacak yakında.

Organik kalmadı bile. Organik adı altında satılan ürünlerin organiklikle alakası yok. geçen marketten organik diye aldığım yumurtaya bakıyorum annemin gönderdiği bizim tavukların yumurtalarına bakıyorum. Aralarında dağlar kadar fark var. Bizim yumurtanın kabuğu bile kırılmıyor vurduğunda organik yumurta daha elindeyken kabuğu çatlamaya başlıyor.
member
Activity: 980
Merit: 12
Ya zaten her şeyi ithal eder olduk. Daha ne istiyor bunlar anlamıyorum ki. Tarımı bitirmek için her şeyi neden yapar ki bir hükümet. Organik sebze meyve kalmayacak yakında.
member
Merit: 11
rahatladım hatta %20 az gelir %100 ötv koysunlar. Bunun yanında nice nice vergiler daha getirsinler. mazotu 10 lira yapsınlar. teşvikte ödemesinler. belki o zaman akıllanır insanlar.
member
Activity: 210
Merit: 10
Az da olsa çiftçilerimiz üretime destek oluyordu dışa bağımlılığımızı azaltmaya çalışıyorlardı artık onunda önünü tamamen kesmeye çalışıyorlar. Bu çiftçiler köyde para kazanamıyor şehre gelse iş bulamıyorlar ne yapacak bu adamlar?
newbie
Activity: 70
Çöküşe doğru Tr diye bir kitap yazmak istiyorum bütün bu yapılanları bu kitabın içinde toplamak ve size sunmak istiyorum bunedir arkadaş suya bile ötv geldi
jr. member
Activity: 58
alıştık biz vergilere. artık takip etmiyorum şahsen. eleştiriye açık değil hükümet bu konuda.
jr. member
Activity: 80
Merit: 4
Sovryn - Brings DeFi to Bitcoin
Tarım mı kalmış Allah aşkına her şeyi yurtdışından ithal eder olduk korkuyorum torunlarımız dede bu kadar kötü şey olurken sen ne yapıyordun der diye  Undecided
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
Petrol , Gaz gibi yer latı kaynağımız yok. Üretim ülkesi olmaktan tüketim ülkesi olmuşuz. Bu vergiler kendilerini kurtarmak için. Çay da, soda da ötv var. Bakalım daha nelere ÖTV gelecek.
member
Activity: 189
Çiftçi amcama neden çiftçiliği bırakıyorsun devlet bu kadar teşvik veriyor bide dediğim gün geldi aklıma çiftçi napsın başka ☹
member
Activity: 406
Merit: 47
Bu kadar plansız programsız 0 ileri görüşlü bir devlet yönetimi nasıl bu ülkeyi yönetiyor anlamıyorum. Biraz destek olun çiftçiye ya Angry
newbie
Activity: 98
Tarıma teşvik veren devlet politikasından vergili döneme geçiş. Hayırlı uğurlu olsun ne diyim Allah akıl fikir versin  Huh
full member
Activity: 504
Merit: 120
Ben hep 50 liralık aldığım için beni ilgilendirmiyor, çiftçiler düşünsün valla  Huh
member
Activity: 224
Çiftçiye mazottan vurduğu yetmiyor. Bide gübreden vurması lazım yakında oda yetmez başka yerlerden vergi kovalamaya başlarlar.

ama bizim çiftçimiz hakediyor. her hasatta ağlarlar fındık para etmiyor fındıklıkları sökeceğiz diye sonrasını biliyoruz işte.
member
Çiftçiye mazottan vurduğu yetmiyor. Bide gübreden vurması lazım yakında oda yetmez başka yerlerden vergi kovalamaya başlarlar.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Ortada tarım kalmadiki Anadolumuz bize yetmez hale geldi samanı bile ithal ediyoruz yazıklar olsun bizeki hala sesimizi çıkartamıyoruz

bir gün sesimizi çıkartmak isteyeceğiz işte o zaman da çok geçmiş olacak.
Pages:
Jump to: