Pages:
Author

Topic: Tarımı tamamen bitirmek için son hamle. Kimyevi Gübreye ÖTV!!! - page 4. (Read 604 times)

newbie
Activity: 56
Merit: 0
bu ülkede her şey vergi altında ezilmeye mahkum edilmiş durumdadır hiç kim se mutuludeyil ama yinede mutluymuş gibi görünüyorlar onların içinin kan ağladıgını kimse görmek istemiyor.
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
Gerçek olamaz herhalde. Şakadır inşallah

şaka olan ötv değil şaka olan çiftçinin aldığı mazottaki verginin yarısını devlet karşılayacak

millet mazot desteği beklerken gübre kösteği çıktı karşılarına.
newbie
Activity: 140
Gerçek olamaz herhalde. Şakadır inşallah
member
Activity: 322
Merit: 15
Aylar önce haberlerde Tayyip Erdoğan'ın konuşmasına rastlamıştım. Tarım da dünyada ihracatçı konumuna geldik diyordu  Smiley

ne demişler at yalanı nasıl olsa inanırlar  Grin
sr. member
Activity: 672
Merit: 251
Ah benim güzel çiftcim... Kendi kendine yetebilen bir ülkedeyken dışa bağımlı ülke durumuna düşürülmek.. üstelik bunu baştakilerin yapması.. ağlanacak halimiz var. Bu ülkeyi ya büyük bir savaş sonrası yeni bir oluşum yada yeni büyük bir ekonomik krizden başkası adam edemez.
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Valla anlamıyorum bunlar bu yüzü nasıl buluyorlar diyecektim ki bir an ülkenin %52sinin koyun olduğu aklıma geldi de cevabımı aldım .
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
Pırlanta ve yat tabii ki de özel tüketime girmiyor . Çünkü bunlar yaşamak için en önemli ihtiyaçlardan bazıları.. Bu ülkeyi bu hale getirenler umarım hak ettikleri muameleyi yakın gelecekte görürler. Gübrenin özel tüketim olduğu başka bir ülke daha var mıdır bilemiyorum.
member
Merit: 15
Ülke adına bu kadar zarar veren hamleler olamaz. Çiftçiden işçiden ne istiyorlar ya ülkeyi kalkındıran onlar zaten yoksa tamamen dışa bağlı kalacağız

önceden günü kurtarmak için 4 5 yıl sonrasını riske atıyorlardı. artık ekonomi o kadar kötü ki bugünü kurtarmak için hemen 1 yıl sonrayı riske atıyorlar.

1 yıl bile demez. bu yazdan itibaren meyve, sebze fiyatlarına +%20 koyun. çiftçi bu farkı cebinden ödeyemeyecek fiyatlara yansıtacak. sonra satışlar düşecek 1 2 yıl sonra çiftçiler çalışmaz olacak. işte ozaman domatesi bile ithal etmeye başlayacağız.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
ülke olarak suan kredi kartı dolu bi karttan aldıgı parayla diğer kartı takla attıran vatandas tarzı bir ulke olduk. Gelecege donuk hareket yapılmıyor gün kurtarılmaya calısılıyor.
member
Merit: 16
Ülke adına bu kadar zarar veren hamleler olamaz. Çiftçiden işçiden ne istiyorlar ya ülkeyi kalkındıran onlar zaten yoksa tamamen dışa bağlı kalacağız

önceden günü kurtarmak için 4 5 yıl sonrasını riske atıyorlardı. artık ekonomi o kadar kötü ki bugünü kurtarmak için hemen 1 yıl sonrayı riske atıyorlar.
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
member
Activity: 143
Merit: 10
Cidden ülke artık bitiyor göz göre göre eriyor ya yazık. Zenginden alsana verginin çoğunu neden yoksullardan işçilerden alınıyor hala bu mantığı anlayamıyorum. Destek vermek lazım tarım yapana hayvancılık yapana ülke bunların sayesinde gelişir.
member
Merit: 14
pırlanta ve yatlara ötv yok. lüks giyim markalarının kdvsi %18 den %8 e düşürüldü. Onun yerine gübreye ötv getirildi. çok güzel tebrik ediyorum.

mına koyun güzelce tarımın.
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
hükümetin yaptığı yanlışlardan bir tanesi daha. hangi akla hizmet yapıyorsun bunu. sen vergisini alacaksın diye tarım ile geçinenin üzerine yük bindirmen niye. tarım zaten can çekişiyor.
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
Çok iyi. Seçimden önce olmaz herhalde. Öncekinden de mazot indirimi sözleri vardı. Şimdi herşekil bindirim olmuş

seçimden sonraya bırakacaklarını düşünmüyorum çünkü şu anda gümrükleri gübre girişine kapatmışlar. yasa geçtikten sonra ötv yi ekleyerek sokacaklar gübreyi ülkeye. ülkedeki stoklar erimeye başlamış zaten.
member
Activity: 308
Merit: 11
Ciftcilik ulkemizde gun gectikce yok oluyor zaten. Bu zamlarla beraber bu yok olus daha hizli olacaktir. Ekonomimiz maalesef cokmeye devam edecek.
newbie
Activity: 85
Çok iyi. Seçimden önce olmaz herhalde. Öncekinden de mazot indirimi sözleri vardı. Şimdi herşekil bindirim olmuş
member
Activity: 238
bence buna da bir açıklama yapacak beyinsizler vardır. biz organik tarımı destekliyoruz kimyasal gübre kullanımı azaltmak için böyle bir yöntem geliştirdik  Smiley
newbie
Activity: 84
Başlığı görür görmez ÖTV açılımını düşündüm. Tarlamıza gübre de lüks tüketim olduğuna göre atmayalım onuda. lüks tüketimin azalması için çıkmış bir vergi, 2004 yılında 0 olacağı söylenen vergimiz ne haale geldi.
member
Activity: 238
bizim ülkemizde çiftçinin esnafın vecide işçinin emeklinin yoksulun öğrencinin hiç kimsenin bunların gözünde değerimizin olmadığı kendir.

çiftçi üretim yapar çiftçi ekonomi çarkını döndürür öğrenci üretimi sağlayacak teknolojiyi getirir üretimi arttırır. yeni nesillerin yetişmesini sağlar. bunlara değer vermezsen ülke topyekün kaybetmeye mahkum olur.
Pages:
Jump to: