Pages:
Author

Topic: ( Tartışma ve Bilgilendirme )AltCommunityCoin [İmza Kampanyası] [Yüksek Ödeme] - page 3. (Read 3789 times)

member
Activity: 448
Merit: 17
Arkadaşım INS imzasına girdi şuan 10tane stake i var oda nerden baksan 700-800INS (2-3ETH alıcak) Token yapıyor ve bu adam Jr.Member lütfen böyle ucuzdan imza kampanyalarına katılmayın gidin aklınıza yatan imzalara girin %100 daha fazla kazanırsınız bundan.
member
Activity: 144
Merit: 16
Konu sahibi sorulan her soruya ilgili bir şekilde cevap veriyor ana konuya değilde bu konunun sahibine danışırsan eminim ilgilenecektir.

Hocam sizden rica etsem profilime bir bakabilir misiniz? Acaba eksik yada yanlış bir bilgi var mı ana konuda gunka bişeyler yazdı ama ingilizce olduğundan anlayamadım bir yardımcı olabilir misin yaa
full member
Activity: 602
Merit: 120
Ya profile altcom adresimi eklememe rağmen hala ALTCOM address not found in user profile yazıyor. Ana konuda gunka diye biri var herkesin sorularıın cevaplıyor ve herkes ona bişeyler soruyor yetkili filan mı ya bu adam?
Evet o arkadaş bounty manager.. Bu yazdıgın adress yobitden m yoksa cüzdan mı kurdun bilgisayara.. Ana konuya mesaj atarsan ilgilenirler.. Eğer sıkıntı yaşıyorsan haber ver senin yerine bende mesaj atabilirim..
full member
Activity: 630
Merit: 102
Geçenlerde 23bin statslarda görünce moralim bozulmuştu 36binden satış emri vermiştim. Bugün satıldığını gördüm  Grin gerçekten güzel yükselmiş. Harcadığı emeğe de değdiğini hissediyor insan nihayetinde.
member
Activity: 139
Merit: 10
güzel yükselmiş gerçekten dahada yükselir umarım
member
Activity: 266
Merit: 12
Konu sahibi sorulan her soruya ilgili bir şekilde cevap veriyor ana konuya değilde bu konunun sahibine danışırsan eminim ilgilenecektir.
member
Ya profile altcom adresimi eklememe rağmen hala ALTCOM address not found in user profile yazıyor. Ana konuda gunka diye biri var herkesin sorularıın cevaplıyor ve herkes ona bişeyler soruyor yetkili filan mı ya bu adam?
full member
Vay arkadaş %100 artış sağladı resmen. 2,5 dolarken sen gel 5 dolarlara ne güzel  Kiss
Hahah evet güzel oldu ana konuya yazmıştım artık artış bekliyoruz diye sanırım kart çıkarıyorlar artmasında bununda yeri olabilir.. Denene göre 10 dolarlara kadar çıkabilecek gibi ama ihtiyacınız varsa yinede bozdurabilisiniz.

Hocam bu konudaki desteklerin için ayrıca teşekkür ederim. Gayet iyi yükseliyor şu an takipdeyim. Bakıyorum da bounty olarak altcom gibi vereni de görmedim. Baya cömertler bu konuda ve işlerini çok iyi yaptıklarını düşünüyorum.
Rica ederim elimden geleni yapıyorum.. Bir sürü imza kampanyası var aslında belki daha fazla kazanabileceğin bir kampanya daha vardır ama işte.. Önemli olan süreklilik..
full member
Activity: 463
Merit: 107
Vay arkadaş %100 artış sağladı resmen. 2,5 dolarken sen gel 5 dolarlara ne güzel  Kiss
Hahah evet güzel oldu ana konuya yazmıştım artık artış bekliyoruz diye sanırım kart çıkarıyorlar artmasında bununda yeri olabilir.. Denene göre 10 dolarlara kadar çıkabilecek gibi ama ihtiyacınız varsa yinede bozdurabilisiniz.

Hocam bu konudaki desteklerin için ayrıca teşekkür ederim. Gayet iyi yükseliyor şu an takipdeyim. Bakıyorum da bounty olarak altcom gibi vereni de görmedim. Baya cömertler bu konuda ve işlerini çok iyi yaptıklarını düşünüyorum.
full member
full member
full member
Acil ihtiyacı olan ve bozdurmak isteyen varsa şuan bozdurabilirler şuanda baya yükselmiş durumda... Ve 2 BTC işlem hacmine ulaşmış benim elimde 3 haftada 27 altcom olmuş 500 TL yapıyor.. 2 ay Worldcore da kaldım ordan anca 300 TL geldi.. Aradaki farkı siz kendiniz görebilirsiniz.

Ayrıca bir daha belirteyim arkadaşlar benim altcomla alakalı bir bağım yok sadece gördüğüm bir konuyu çevirmek istedim konuda ne yazıyorsa aynısını buraya yazdım..
member
Activity: 742
Merit: 19
İlk başvurumu kabul etmişlerdi.Ödememi de göndermişler.Daha sonra çıkarmışlar heralde listede bulamadım adımı.Tekrar başvurdum.Niye çıkardılar hala anlamış değilim.Kafalarına göre takılıyorlar heralde. Smiley
member
Bu olaya arkadaşımın tavsiyesi üzerine başladım her şeyi yaptım hallettim derken şu profil kısmındaki adrese yobitteki adresimi entegre etmeyi unutmuşum. Arkadaşım profilini güncelleyip daha sonra konuya yazarsan durumunu güncellerler dedi ama yazmama rağmen kaç saat oldu tık yok ne yapıcağımı şaşırdım, bilgisi olan var mı
full member
Activity: 546
Merit: 100
altcom adresi açamadım yobite kaydoldum ordan sonra ne yapacam yardımcı olur musunuz acaba? kare kod falan var ayarlarda o ne işe yarıyor? adres açma yeri nerede? çok karışık bir site ve yobit tam olarak hangi coinler için iş yapıyor bu yobiti anlatacak biri var mıdır ?
full member
Activity: 238
Merit: 102
Bence sadece newbealer katılsın diğer rütbeler için çok sağlıklı bi getirisi olacağını düşünmüyorum. Yüksek ödeme yazmışsınız bunlara yüksek ödeme diyorsanız diyecek birşeyok tabi herkesin kendi üyeliği kim hangi imzayı taşımak isterse taşır kimse kimseye zorla taşıda diyemez. Kolay gelisn.
full member
Ödemeler yapıldı arkadaşlar hepinize hayırlı olsun.. Evet şuanda fiyatı baya düştü bende de 28,8 altcom var ama hala bozdurmadım bende bozdurmayı düşünmüyorum.. Bir gün bunu da artırırlar.. Sanmıyorum ki sürekli düşsün..

Katılıyorum hocam. Zaten cepten çıkan bir şey yok. Uzun vade yatırımı için bire bir. Bırakıp unutacaksın aslında, baksana o kadar saçma sapan coinler pump yiyor ki şu ara Smiley
full member
Ödemeler yapıldı arkadaşlar hepinize hayırlı olsun.. Evet şuanda fiyatı baya düştü bende de 28,8 altcom var ama hala bozdurmadım bende bozdurmayı düşünmüyorum.. Bir gün bunu da artırırlar.. Sanmıyorum ki sürekli düşsün..
member
Merit: 12
yalnız bana hala ödemeler yatmadı. Bir sorun mu var acaba ? Yobit cüzdanım boş gözüküyor

EDIT = GELDİ
bende pc wallet var orada gözükmüyor gelmedi bana
member
Activity: 490
Merit: 10
Eyvallah hocam teşekkür ederim
Pages:
Jump to: