Pages:
Author

Topic: ( Tartışma ve Bilgilendirme )AltCommunityCoin [İmza Kampanyası] [Yüksek Ödeme] - page 7. (Read 3789 times)

full member
Activity: 630
Merit: 102
Öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkürler sayesinde katıldım imza kampanyasına
Bir sorum olacaktı. Şimdi benim kaç yorum attığımı vs nereden görebiliriz?

https://altcoincommunity.ru/user.html?u=1142618  burda 148 mesaj olduğunu söylüyor fakat ben 128 ile başlamıştım. Pazar günü 20 mesaj atmışım demekki. Pazar günkü mesajlar sayılmıyor mu?

Edit = Sayılmıyormuş. Ana konuya yorumda sordum.
full member
Activity: 602
Merit: 120
Hocam  ismimi sisteme eklemişler ama. Dünkü yaptığım 10 yorumun ücreti gelmedi ve sistemde 7 left days yazıyor gelmeyecekmiş boşuna mı yaptım acaba
Daha yatmadı ücretler yarın yatar büyük ihtimal yatınca bilgilendirirm.. Bana kampanyaya katıldığın kulanıcı adı mesaj sayısı gibi bilgileri at mesaj yazalım ana bounty konusuna..
Üstadım. Halen yatmamış bilgilerimi vereyin
Benim kullanıcı adi: akiko6823  cumartesi sisteme. Kayıt oldum akşama kadar 10 adet mesaj attım
Eşimin adresi : kubra68 cumartesi kayıt oldu akşamına kadar 10 mesaj attı
İlginize teşekkür ederim.  Bu sorunu çözersiniz haftalık. 50.mesaja tamamlayacagiz
Bunları yazacagımda basvurdugun da ki mesaj sayın da önemli onları da söyler misin ?

Arkadaşlar bu herhangi bir ödül çevirisi falan değil sadece arkadaşlara yardımcı olmak yani sorumlu falan değilim elimden geldiğince Türkiye de yaşayanların para kazanmasına sebep olmak amacım..
member
Activity: 322
Merit: 16
newbie için bir kampanya yok zaten. ödemelerin haftalık gelmesi iyi birşey, ayriyetten yok sayıldı sayılmadı konu dışıydı konu içiydi cartı curtu falan diye uğraştırmıyor. nereye atarasan at mesajı sayılıyor. jr iken de kalırım member olunca karşıma güzel bir imza kampanyası çıkarsa girerim.
bu arada çeviri için teşekkürler senden duyup girmiştim.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
Newbie olanlara göre daha iyi kampanyalar oluyor onlara girerlerse daha karlı olur, fiyatı çok düşük kim 50 mesaj atacak 10 dolar alacak birde fee kesılır tam çay parası olur.

newbeiler için zaten nederedeyse hiç kampanya olmuyor genede akmasada damlar bence  Cheesy çok msj atsın çok kazansın
member
Merit: 12
Newbie olanlara göre daha iyi kampanyalar oluyor onlara girerlerse daha karlı olur, fiyatı çok düşük kim 50 mesaj atacak 10 dolar alacak birde fee kesılır tam çay parası olur.
Ben Jr member oldum bunun gibi ödeme yapan bulamadım. Acaba varmı ben mi göremedim.  Bildiğiniz varsa yardımcı olursanız sevinirim
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
member
Hocam  ismimi sisteme eklemişler ama. Dünkü yaptığım 10 yorumun ücreti gelmedi ve sistemde 7 left days yazıyor gelmeyecekmiş boşuna mı yaptım acaba
Daha yatmadı ücretler yarın yatar büyük ihtimal yatınca bilgilendirirm.. Bana kampanyaya katıldığın kulanıcı adı mesaj sayısı gibi bilgileri at mesaj yazalım ana bounty konusuna..
Üstadım. Halen yatmamış bilgilerimi vereyin
Benim kullanıcı adi: akiko6823  cumartesi sisteme. Kayıt oldum akşama kadar 10 adet mesaj attım
Eşimin adresi : kubra68 cumartesi kayıt oldu akşamına kadar 10 mesaj attı
İlginize teşekkür ederim.  Bu sorunu çözersiniz haftalık. 50.mesaja tamamlayacagiz
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Bence iyi bir oran özellikle düşük rütbeli üyeler için iyi ayrıca haftalık ödeme yapıyor oluşu imzaya katılmayı daha cazip kılar.
member
Activity: 742
Merit: 19
Bende imza kampanyasına katıldım.Umarım benim için ve arkadaşlar için hayırlı olur.Forma yeni üye olanlar için güzel bi tecrübe olucaktır.Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.Herkeze bol kazançlar dilerim.
full member
Merhaba arkadaşlar genel bilgilendirme,

1 ) Eski haftaya ait spreadsheet kapatılmış bulunmaktadır. Ne kadar altcom alacağınız belli oldu kısa sürede hesabınıza yatacaktır..
2 ) Yeni hafta başladığı için spreadsheet güncellendi eğer mesaj sayınızı daha sıfır olarak görürseniz panik yapmanıza gerek yok .. Yeni hafta için yni spreadsheet oluşturulmaktadır.
full member
member
1 2 saat önce katıldım ancak halen adım geçmiyor yarına yetişmek için 10 tane yorumda yapmaya çalışıyorum.  
Birazdan onaylanır en kötü sen imza ile birlikte 10 mesaj yaz ve konuya yaz.. Böyle böyle diye istersen bende senin adına yazabilirim...
Eşim. Ve benim. Kendi hesabıma katıldık.  10 mesaja tamamlayalım da hocam teşekkür ederim ilginize
Tamamdır kardeşim yardıma ihtiyacınız olursa her zaman konu altından yazarsanız elimden geldiğince yardım etmeye çalışacağım.. Yakında bounty manager olarak da karşınıza çıkmak amacım en azından Türk forumunda ki arkadaşlara direk yardımcı olabilirim.
full member
Icolara göre en azından borsada olması elbet avantaj ancak ben yine de tercih etmezdim özellikle Yobit gibi hiç bulaşmayacağım bir borsadaysa.
Spectra da güzel yobit de bulaşmamak değil ki direk eth ye çevir istediğin borsada tut sonuçta bir şey kaybetmezsin.. Yobit haricinde 2 borsada işlem görmekte.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Icolara göre en azından borsada olması elbet avantaj ancak ben yine de tercih etmezdim özellikle Yobit gibi hiç bulaşmayacağım bir borsadaysa.
full member
hocam bu adress oluşturma kısmı pc mize wallet yükleyip yapacaz değil mi?
Merhabalar isterseniz bu şekilde oluşturabilirsiniz isterseniz yobit hesabı açarınız direk borsada ki altcom adresinizi yazabilirsiniz. BTC de yaptığınız işlemden farksız arkadaşlar.
full member
1 2 saat önce katıldım ancak halen adım geçmiyor yarına yetişmek için 10 tane yorumda yapmaya çalışıyorum. 
Birazdan onaylanır en kötü sen imza ile birlikte 10 mesaj yaz ve konuya yaz.. Böyle böyle diye istersen bende senin adına yazabilirim...
Eşim. Ve benim. Kendi hesabıma katıldık.  10 mesaja tamamlayalım da hocam teşekkür ederim ilginize
Tamamdır kardeşim yardıma ihtiyacınız olursa her zaman konu altından yazarsanız elimden geldiğince yardım etmeye çalışacağım.. Yakında bounty manager olarak da karşınıza çıkmak amacım en azından Türk forumunda ki arkadaşlara direk yardımcı olabilirim.
member
Eşim. Ve benim. Kendi hesabıma katıldık.  10 mesaja tamamlayalım da hocam teşekkür ederim ilginize
full member
member
Activity: 364
Merit: 10
Newbie alması ve haftalık ödeme yapması çok iyi. Beklemek istemeyen arkadaşlar için iyi bir fırsat  Smiley Bilgilendirme için teşekkürler.
member
Pages:
Jump to: