Pages:
Author

Topic: ( Tartışma ve Bilgilendirme )AltCommunityCoin [İmza Kampanyası] [Yüksek Ödeme] - page 4. (Read 3789 times)

full member
Activity: 463
Merit: 107
Merak ettiğim bir konu var. Saçma gelebilir o yüzden kusuruma bakmayın. Bu mesaj olayı coinle alakalı mesaj mı yoksa forumdaki herhangi bir mesajımızda sayılıyor mu? Daha önce hiç imza kampanyasına katılmadım merakımdan soruyorum

İlla coin ile ilgili olacak değil. Sadece kısa olmayacak ve en az 60 karakterden oluşacakmış. Yani herhangi bir konu ile ilgili mesaj yazsanız da olur hocam.
member
Activity: 490
Merit: 10
Merak ettiğim bir konu var. Saçma gelebilir o yüzden kusuruma bakmayın. Bu mesaj olayı coinle alakalı mesaj mı yoksa forumdaki herhangi bir mesajımızda sayılıyor mu? Daha önce hiç imza kampanyasına katılmadım merakımdan soruyorum
full member
Activity: 630
Merit: 102
Kampanyaya katılırken 1 altcom 33-39bin stats dı , ilk ödememi alınca 20bin'e düştü  Grin neyse sonuçta ekstradan bir gelir. 40bine oto satış emri koydum 3 hafta bekleyeceğim. Eğer hala artmazsa 1 aylık tüm altcom gelirimi güncel kurdan satıp başka bir imzaya geçmeyi düşünüyorum.

Sizler ne diyorsunuz? Marketcap 40küsur BTC'den 28'e düşmüş 1 haftada
member
Activity: 560
Merit: 12
pazar günleri liste temizleniyor .Korkmanıza gerek yok. Hafta içinde rutbeniz artarsa yeni haftada guncellenir rutbeniz
member
Activity: 266
Ödemler geldi. 2.20 Altcom aldım şuan için bir değeri olmasa da kenarda saklamaya değer.
full member
yalnız bana hala ödemeler yatmadı. Bir sorun mu var acaba ? Yobit cüzdanım boş gözüküyor

EDIT = GELDİ
full member
Activity: 616
Merit: 101
Fiyatı bayağı düşmüş ama stake yaparak belki uzun vadede daha çok kazanabilirsiniz https://coinsmarkets.com bu sitede altcomlarınızı tutarsanız otomatik olarak hesabınıza coin miktarınıza oranla ektra coin geliyor.Bende 25 coin var şuan günlük 0.13 coin geliyor
full member
kontrol listesi boş çıkıyor.heralde bir sıkıntı var.Düzelir yakın bir zamanda heralde.Bakalım bu coinin gidişatı nasıl olacak.Ekip çalışırsa güzel bir yerlere gelebilir.

an itibariyle güncellendi bende eklenmişim. kontrol edebilirsin bir kaç güne en geç eklenirsin sanırım. ayrıca konu sahibine sormak bu haftaki istiyorum coinler yattı mı Smiley

Konu sahibine sormak bu haftaki istiyorum coinler yattı mı Smiley)

Dostum sen istiyor duj misali olmuş bu Smiley

Mesajı atarken mobildeydim  Grin allahtan argo kelimeler dahil olmamış. Bu arada bende konu sahibi gibi coinlerin elde tutulması taraftarıyım. İleride yükselişe geçecek sinyalleri veriyor.
member
Activity: 266
kontrol listesi boş çıkıyor.heralde bir sıkıntı var.Düzelir yakın bir zamanda heralde.Bakalım bu coinin gidişatı nasıl olacak.Ekip çalışırsa güzel bir yerlere gelebilir.

an itibariyle güncellendi bende eklenmişim. kontrol edebilirsin bir kaç güne en geç eklenirsin sanırım. ayrıca konu sahibine sormak bu haftaki istiyorum coinler yattı mı Smiley

Konu sahibine sormak bu haftaki istiyorum coinler yattı mı Smiley)

Dostum sen istiyor duj misali olmuş bu Smiley
sr. member
Activity: 1064
Merit: 350
Haftalık ödeme cok güzel imzam boşta olsa kesin girerdim ama biraz ödeme az gibi sanki
full member

full member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
New bea ve Jr.Member'ler için uygun bi imza kampanyası olduğunu düşünüyorum. Jr.Member için bile uygun olmayabilir aslında, daha sağlam imza kampanyasına katılabiliyor Jr'ler newbea'ler için gzel düşünülmüş. Çeviri için teşekkürler.
member
Activity: 742
Merit: 19
member
Activity: 139
Merit: 10
Bu coin'in tam olarak olayı nedir bilen varmı
Total Supply 199,981 ALTCOM
Circulating Supply 130,553 ALTCOM

iyi bir olayı varsa biraz kenarda tutulsa nasıl olur ?
full member
ah hocam bide listeye eklenebilseydik:) valla member olucaz ama hala kontrol ediyoruz alınacak mıyız listeye diye Smiley
yaw sen daha yeni jr member değilmiydin nasıl member oldun Cheesy
Bilmiyorum ki hocam. Sürekli 24 saat onlineyim. Günde de en az 10 post giriyorum. Bakalım kazasız belasız  Roll Eyes
member
Activity: 602
ah hocam bide listeye eklenebilseydik:) valla member olucaz ama hala kontrol ediyoruz alınacak mıyız listeye diye Smiley
yaw sen daha yeni jr member değilmiydin nasıl member oldun Cheesy
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Toplam 10 tane oluyor anladığım kadarıyla verilecek altcom sayısı bu da fiyat olarak yüksek bir meblağa tekabül etmez, şahsen daha makul fiyatlarda imza kampanyaları daha mantıklı gibi
member
Activity: 602
hocam ne listesi acabA.?
full member
full member
Benimde imzam bitince girmeyi düşünüyorum keşke bütün imzalar böyle garanti coin verse

Garanti vermiş diyosunda adamlar çok düşük miktara reklam yaptırıyolar boşuna zaman harcatıyolar ve piyasayı düşürüyolar elinize cash geliyo diye seviniyorsunuz ama piyasa mahvoluyor üzücü bir durum bounty için.

Tavsiye edebileceğiniz bir proje kampanyası var mı? Ben de sırf garanti diye giriştim ve Member biri için ayda 450-600 lira fena bir miktar değil.
Pages:
Jump to: