Pages:
Author

Topic: ( Tartışma ve Bilgilendirme )AltCommunityCoin [İmza Kampanyası] [Yüksek Ödeme] - page 6. (Read 3789 times)

full member
Activity: 463
Merit: 107
bende katildim, umarım hayırlısı olur Smiley
full member
Activity: 602
Merit: 120

Akiko68 olanın 47 idi
Kubra68 olanın 33 du
Merhaba kardeşim ana konuya sizin için durumunuzu anlatan bir mesaj attım https://bitcointalksearch.org/topic/m.25516790 mesajı buradan kontrol edebilirsiniz ayriyetten bu hafta için durumlara baktığınızda 0,3 atcom kazanmış gçrünüyorsunuz biraz daha hızlı mesaj atmanız durumunda 50 mesajı tamamlayarak daha güzel ödüller kazanabilirsiniz her hafta 50 mesajı tamamlamaya çalışmanızı tavsiye ederim.. Ama bunu yaparken spam yapmaktan kaçının...
full member
Gerekli tüm her şeyi yapmış gibi duryrosun kardeşim. Tekrar söyleyeyim bu konu insanlara faydalı olmak adına açtım kampanya ile alakalı olarak bir ilgim bulunmamaktadır. Sorunlarınızı iletirseniz elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.
member
Activity: 266
Merit: 12
Şimdi newbie olarak katıldım ama bir iki güne jr.member olucak düzeltme için ne yapmam gerekir. Sadece imzayı değiştirmem yeterli mi?
member
Activity: 406
Merit: 10
Daha önce katıldığım imza kampanyasının icosu 1 martta ertelendi. Bende dün Alt Com un imza kampanyasına geçtim. İlk ödeme sonrası getirisini burada paylaşacağım.
member
Bunun gibi bountyler bounty piyasasını düşürmekten başka bi işe yaramıyolar milleti çorba parasına kandırıyolar helal olsun size.
Peki biz acemiler ne onerirsiniz
member
Activity: 448
Merit: 10
Bunun gibi bountyler bounty piyasasını düşürmekten başka bi işe yaramıyolar milleti çorba parasına kandırıyolar helal olsun size.
member
Merhaba arkadaşlar herkese iyi geceler.. Geçen haftaya ait ödemeler biraz geç olsa da yapılmış durumda, acil paraya ihtiyacınız yok ise biraz beklemenizi öneririm.. Çünkü 0,000044 btclerden şu an da 0,000032 lere düşmüş durumda biraz daha beklerseniz karınız fazla olabilir.. Bol kazançlar.
Hocam. Şuanda mobilim benim. Sorunum ne oldu.  Benim ve eşimin ücretini ödediler mi ödediler bu haftaya baslayacaz
full member
Adam sistemi otomatik yapacağım bunun için uğraşıyorum diyordu. Haftalık ödeme yapması güzel.
Evet dostum ana konuda böyle bir konuşma vardı.. Ama ayrıntılı bir bilgi göremedim görürsem bilgilendirme yaparım.. Ödülünü alan arkadşlar şuanda yobitden dilerlerse bozdurabilirler..
member
Activity: 560
Adam sistemi otomatik yapacağım bunun için uğraşıyorum diyordu. Haftalık ödeme yapması güzel.
full member
Merhaba arkadaşlar herkese iyi geceler.. Geçen haftaya ait ödemeler biraz geç olsa da yapılmış durumda, acil paraya ihtiyacınız yok ise biraz beklemenizi öneririm.. Çünkü 0,000044 btclerden şu an da 0,000032 lere düşmüş durumda biraz daha beklerseniz karınız fazla olabilir.. Bol kazançlar.
member
Hocam  ismimi sisteme eklemişler ama. Dünkü yaptığım 10 yorumun ücreti gelmedi ve sistemde 7 left days yazıyor gelmeyecekmiş boşuna mı yaptım acaba
Daha yatmadı ücretler yarın yatar büyük ihtimal yatınca bilgilendirirm.. Bana kampanyaya katıldığın kulanıcı adı mesaj sayısı gibi bilgileri at mesaj yazalım ana bounty konusuna..
Üstadım. Halen yatmamış bilgilerimi vereyin
Benim kullanıcı adi: akiko6823  cumartesi sisteme. Kayıt oldum akşama kadar 10 adet mesaj attım
Eşimin adresi : kubra68 cumartesi kayıt oldu akşamına kadar 10 mesaj attı
İlginize teşekkür ederim.  Bu sorunu çözersiniz haftalık. 50.mesaja tamamlayacagiz
Bunları yazacagımda basvurdugun da ki mesaj sayın da önemli onları da söyler misin ?

Arkadaşlar bu herhangi bir ödül çevirisi falan değil sadece arkadaşlara yardımcı olmak yani sorumlu falan değilim elimden geldiğince Türkiye de yaşayanların para kazanmasına sebep olmak amacım..
Akiko68 olanın 47 idi
Kubra68 olanın 33 du
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Daha cüzdanda böyle bir çakallık yapmışlarken düzenli ödeme alabileceğinizi düşünüyorsanız zaten benim için sözün bitip, çekilme vaktinin geldiği andır. Bol kazançlar.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Cüzdan indirme şartı yoksa güzel bi proje ozaman newbealer için. İlla cüzdan indirin deseydi sıkıntıydı ozaman işte. Kimse bilgisayarını kendi kazanmadığı bişey için yormak istemez verilen bilgilendirme için teşekkür ederim.
full member
Windows cüzdan indirme şartı yok.Yubit'den ALTCOM cüzdan adresinizi verdiğinizde direk yubit'e gidiyor coinler.Aktarma derdi yok orada satabiliyorsunuz.Newbie'ler için iyi bir kampanya.Hem tecrübe acısından iyi hemde birazcık bir şeyler kazandığında insan daha çok teşvik oluyor.
Aynen arkadaşımızın dediği gibi anlık olarak para ihtiyacı için ideal olacaktır. Direk yobit hesabınıza yatar sizde irek satar eth olarak yada btc olarak çekersiniz cüzdanınıza çok dert etmemek gerek...

Ödemeler hala yatmadı arkadaşlar bende takip ediyorum konuyu herhangi bir gelişme olursa sizi haberdar edeceğim normalde hemen yatması gerekiyordu.. Var bir sıkıntı umarım anında çözülür.. Bol kazançlar.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Windows cüzdan indirme şartı yok.Yubit'den ALTCOM cüzdan adresinizi verdiğinizde direk yubit'e gidiyor coinler.Aktarma derdi yok orada satabiliyorsunuz.Newbie'ler için iyi bir kampanya.Hem tecrübe acısından iyi hemde birazcık bir şeyler kazandığında insan daha çok teşvik oluyor.
full member
Activity: 224
Bu altcoinin windows cüzdan dosyası Pua/bitcoinminer zararlısı içeriyor, bu dosya da bildiğim kadarıyla yüklendiği bilgisayarda kullanıcının bilgisi dışında cpu mining yapıyor, yani haftalık ödeme vb. ayaklarında katılımcı toplarken kendilerine beleş mining altyapısı oluşturmuş oluyorlar.
Bende Avira var, anında buldu, Symantec de aynı zararlıyı tespit ediyor.
Bilginize...
Bu değerli bilgi için teşekkürler @bobita. Hİç kimsenin haberi yok herhalde böyle bir olaydan ben ilk defa sizden duydum. Çok önemli bence bu gayet mantıklı geliyor düşününce haftalık ödeme ile milleti çekip kendileri fazlasını ücretsiz mining yaparak kazanıyor.
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Bu altcoinin windows cüzdan dosyası Pua/bitcoinminer zararlısı içeriyor, bu dosya da bildiğim kadarıyla yüklendiği bilgisayarda kullanıcının bilgisi dışında cpu mining yapıyor, yani haftalık ödeme vb. ayaklarında katılımcı toplarken kendilerine beleş mining altyapısı oluşturmuş oluyorlar.
Bende Avira var, anında buldu, Symantec de aynı zararlıyı tespit ediyor.
Bilginize...
full member
Activity: 168
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Tam newbea'ler için yapılmış bi kampanya gibi duruyor. Ama newbealerin de şöyle bi sıkıntısı var 360 saniye sonra 2. postu atabiliyorsunuz çok sıkıntı bir durum. Ama 6 dakika forumda yazı okuyup çok rahat bi şekilde doldurabilir diye düşünüyorum. Katılan herkese başarılar.
full member
Activity: 434
Merit: 112
bu haftanın coinleri yatırılmadı herhalde daha?

bana geçmemiş yatırılan oldu mu?
Pages:
Jump to: