Pages:
Author

Topic: Tezos Hakkında - page 27. (Read 39196 times)

newbie
Activity: 3
Merit: 0
July 05, 2017, 01:58:17 AM
selamlar,

1500 xtz almıştım dün ve sonrasında hesaba geçmişti 1 saat içerisinde.Check.tezos sayfasından da teyit ettim geçişi.

Şimdi herhangi bir wallet sitesi olmadığı için bu yapınıın,elimde sadece bir pdf dosyası var. ileride sayfalarında bir wallet mı acacak bu yapı?Ve bu aldığım tz leri oraya mı ekleyeceğim?

Ya da atıyorum şimdi 1500Xtz daha almak istesem mesela ve yine aynı email adresimle tekrar girsem ve online olarak btc yollasam, ileride yapmış olduğum bu iki alımı da tek bir cüzdanda gösterebilecek mi bana?Yoksa ayrı ayrı hesap olarak mı tanımlayacak?

SLM snihatu.
kardeş bende alım yapacağım ama tam çözemedim. biraz anlatır mısın. mesela eth ile gönderim yapacağım. https://crowdfund.tezos.com adresine giriyorum. eth seçimi yapıyorum. send contrubution kısmı yollayacağımız adres sanırım. alttaki adresi nereyle nasıl ilişkilendireceğiz. amount of gas ne demek?
vs vs... biraz anlatırsan nasipse alım yapmayı düşünüyorum

selamlar engin kardeş..
sen bu konunun uzmanısın, bize laf düşmez:)
Diğer arkadaşlar yardımcı olmuş zaten ziyadesiyle...

hero member
Activity: 1400
Merit: 569
July 05, 2017, 01:06:29 AM
İlk borsaya çıktıktan sonra almayı planlıyorum. Genellikle bir düşüş yaşayıp, ico fiyatının da altına geliyorlar. Treni kaçırmamak için üzmeyecek bir miktarda yatırım yapmak lazım.
full member
Activity: 266
Merit: 242
July 05, 2017, 12:55:08 AM
Benimde inancım tam adam çok büyük bir boyuta ulaştı,birde tecrübeli üyeler büyük icoların zarar ettirdiğini yazmışlar.Bende hatırıs sayılır bir yatırım yaptım
hero member
Activity: 602
Merit: 500
July 04, 2017, 10:19:31 PM
Ben gerçekten de bu kadar yatırımı topladıklarını düşünüyorum. Her yerde gündem oldu Tezos icosu, umarım yatırımcıların yüzünü güldürür.
sr. member
Activity: 574
Merit: 250
July 04, 2017, 06:58:02 PM
korkutucu düzeyde yatırım aldı. du bakalım nolacak.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
July 04, 2017, 04:24:07 PM
Bu proje 500 milyon değil 10 milyon usd bile yatırım almadı. Rakamlar yalan söylüyor. Diğer ico'lara zarar verecekler diye çekinmiyor değilim ama Tezos' dan sonra en azından insanlar biraz daha temkinli olacak. Her ortaya çıkan ico' ya yatırım yapmayacaklar.

bitcoin için bir ihtimal rakamlar manipule edilebilir, transferleri göremiyoruz netice itibari ile
fakat eth için
https://etherscan.io/address/0xb56d622DDF60ec532B5f43B4Ff9B0e7b1FF92dB3
şu adresten alınan yatırımlar görünüyor ve göründüğü üzere ~265k ether gönderilmiş.bahsettiğiniz 10m usd lik yatırım almış olmaları için bu gelen yatırımın %85 i yandaşlardan alınmış olması gerekir.
sizce mümkün mü?

balon çıkabilir, bunun aksini ispat edemem fakat rakamlar ortada.

Sanıyorum bu transaction' ların tümü için ödenen gas price toplamı komik bir tutar. Yani Tezos' un yüksek oranda yatırım aldığı izlenimi yaratabilecek tutar ile karşılaştırırsak komik. Aslında mevzunun geneli komik ama yine de sağlam sermaye ve emek gerektiren işler olduğu gerçeği değişmez.
sr. member
Activity: 322
July 04, 2017, 04:15:03 PM
Arthur Breitman gecmiste yaptigi islerden dolayi (Goldman Sachs ve Morgan Stanley'de ust duzey yoneticilik ve başkan vekillgi yapti) saglam yatirimcilar taniyordur diye dusunuyorum.Birde adamlar abd merkezli,yani etheri en azindan tahtihdan etmek icin caba sarf edeceklerdir.Ben toplanan paranin %100 gercek olduguna inaniyorum.YTD
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
July 04, 2017, 04:13:00 PM
Bu proje 500 milyon değil 10 milyon usd bile yatırım almadı. Rakamlar yalan söylüyor. Diğer ico'lara zarar verecekler diye çekinmiyor değilim ama Tezos' dan sonra en azından insanlar biraz daha temkinli olacak. Her ortaya çıkan ico' ya yatırım yapmayacaklar.

bitcoin için bir ihtimal rakamlar manipule edilebilir, transferleri göremiyoruz netice itibari ile
fakat eth için
https://etherscan.io/address/0xb56d622DDF60ec532B5f43B4Ff9B0e7b1FF92dB3
şu adresten alınan yatırımlar görünüyor ve göründüğü üzere ~265k ether gönderilmiş.bahsettiğiniz 10m usd lik yatırım almış olmaları için bu gelen yatırımın %85 i yandaşlardan alınmış olması gerekir.
sizce mümkün mü?

balon çıkabilir, bunun aksini ispat edemem fakat rakamlar ortada.
newbie
Activity: 15
July 04, 2017, 03:55:33 PM
tamamdır aldım cüzi bir mmiktar. yardımı olan arkadaşlara teşekkürler.
bu arada vakti zamanı geldiğinde satmayı düşünürsek bununla ilgili herhalde bilgisi olan yoktur. daha doğrusu 10 gün sonra belli olur galiba
full member
Activity: 332
Merit: 108
July 04, 2017, 03:45:44 PM

Kaynak neresi? Kaba etin mi?
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
July 04, 2017, 03:44:43 PM
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
July 04, 2017, 03:25:24 PM
500 Milyon toplayabilecegi konusuluyordu öylede olacak gibi duruyor. simdi 500M yatirim toplamis bir projenin 10 katina cikmasi icin 5 Milyar market cap ulasmasi gerekir ki suan bunu yapabilmis 3 Coin var yani cokda kolay bir hedef degil ben 4 ay sonra coinler markette isleme girdiginde fiyatlarin dusecegini dusunuyorum..
içimi kararttın başkan  Undecided

Normal bir durum fiyatlar aşağı salınıcak doğal olarak bu şekilde fazla yatırım alan herhangi bir coinin çok uzun soluklu pump alması imkansıza yakın.
sr. member
Activity: 420
July 04, 2017, 03:19:31 PM
selamlar,

1500 xtz almıştım dün ve sonrasında hesaba geçmişti 1 saat içerisinde.Check.tezos sayfasından da teyit ettim geçişi.

Şimdi herhangi bir wallet sitesi olmadığı için bu yapınıın,elimde sadece bir pdf dosyası var. ileride sayfalarında bir wallet mı acacak bu yapı?Ve bu aldığım tz leri oraya mı ekleyeceğim?

Ya da atıyorum şimdi 1500Xtz daha almak istesem mesela ve yine aynı email adresimle tekrar girsem ve online olarak btc yollasam, ileride yapmış olduğum bu iki alımı da tek bir cüzdanda gösterebilecek mi bana?Yoksa ayrı ayrı hesap olarak mı tanımlayacak?

SLM snihatu.
kardeş bende alım yapacağım ama tam çözemedim. biraz anlatır mısın. mesela eth ile gönderim yapacağım. https://crowdfund.tezos.com adresine giriyorum. eth seçimi yapıyorum. send contrubution kısmı yollayacağımız adres sanırım. alttaki adresi nereyle nasıl ilişkilendireceğiz. amount of gas ne demek?

"Send contribution to"
Bu kısım Ethereum göndereceğiniz adres.

"You MUST provide the associate the following data to the transaction, otherwise the fund cannot be associated to your Tezos wallet."
Bu kısmı Ethereum gönderirken "Data" kısmına yapıştırın.

"Suggested amount of gas:"
(130000) Cüzdanınızdan gönderim yaparken Gas limitini orada yazan miktar yapın.

Hayırlı forumlar!

peki btc göndermek istesek gaz limit veya data kısmına yapıştırılacak şeyler yine aynı mıdır

Hayır, verilen BTC adresine gönderim yapmanız yeterli.

Hayırlı forumlar!
sr. member
Activity: 714
July 04, 2017, 03:17:15 PM
500 Milyon toplayabilecegi konusuluyordu öylede olacak gibi duruyor. simdi 500M yatirim toplamis bir projenin 10 katina cikmasi icin 5 Milyar market cap ulasmasi gerekir ki suan bunu yapabilmis 3 Coin var yani cokda kolay bir hedef degil ben 4 ay sonra coinler markette isleme girdiginde fiyatlarin dusecegini dusunuyorum..
içimi kararttın başkan  Undecided
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
July 04, 2017, 03:10:53 PM
newbie
July 04, 2017, 03:06:31 PM
selamlar,

SLM snihatu.

"Send contribution to"

"You MUST provide the associate the following data to the transaction, otherwise the fund cannot be associated to your Tezos wallet."

Hayırlı forumlar!

peki btc göndermek istesek gaz limit veya data kısmına yapıştırılacak şeyler yine aynı mıdır
sr. member
Activity: 420
July 04, 2017, 02:50:26 PM
selamlar,

SLM snihatu.

"Send contribution to"

Hayırlı forumlar!
newbie
July 04, 2017, 02:33:25 PM
selamlar,

SLM snihatu.
sr. member
Activity: 322
July 04, 2017, 11:23:45 AM
siteye her kayit oldugunuzda size bir paper wallet verir pdf dosyasi olusturur
o dosya icinde 15 gruplu bir key vardir. o key kesinlikle kaybedilmemeli. ustte bir wallet id wardir. mail adresi ile kayit olurken kullandiginiz sifre o wallet id ile iliskilidir.
size 1 public tz1 ile baslayan tezos adresi verir. 1 adet btc adresi verir 1 adet de eth adresi verir. yatirimlarinizi o btc veya eth adreslere yaptiginizda tz1 ile baslayan tezos adresinize gonderdiginiz tutari iliskilendirir.
siteye yeniden kayit oldugunuzda farkli tezos eth ve btc adresleri turetir farkli bir paperwallet pdf dosyasi turetir. farkli adreslere yatirim yapmak yerine sizin ilk olusturdugunuz ve guvenle sakladiginiz pdf dosyasindaki adresi kullanmaniz faydanizadir. gerekli bilgiler pdf dosyasinda yer aliyor fakat gelen mailde 15 gruplu mnemonic key in xtz leri kullanmaya yetmedigini kayit esnasinda girilen sifrenin ozellikle unutulmamasi gerektigi belirtilmis.

sanirim ilk kayit esnasinda girilen sifre, zaman damgasi vb. cesitli parametrelerle birlikte kullanilarak mnemonic key olusuyor.

bu yuzden hem pdf hem de ilk girilen sifre oldukca onemli
Cok guzel aciklamissiniz tesekkurler,bende pdf e sahibin ama 2.yatirimi yaparken yeniden kayit olacaktim.Sizin uyarinizdsn sonra neden pdf deki adrese yollamiyorum dedim acikcasi.Tekrar tesekkurler
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
July 04, 2017, 11:18:08 AM
siteye her kayit oldugunuzda size bir paper wallet verir pdf dosyasi olusturur
o dosya icinde 15 gruplu bir key vardir. o key kesinlikle kaybedilmemeli. ustte bir wallet id wardir. mail adresi ile kayit olurken kullandiginiz sifre o wallet id ile iliskilidir.
size 1 public tz1 ile baslayan tezos adresi verir. 1 adet btc adresi verir 1 adet de eth adresi verir. yatirimlarinizi o btc veya eth adreslere yaptiginizda tz1 ile baslayan tezos adresinize gonderdiginiz tutari iliskilendirir.
siteye yeniden kayit oldugunuzda farkli tezos eth ve btc adresleri turetir farkli bir paperwallet pdf dosyasi turetir. farkli adreslere yatirim yapmak yerine sizin ilk olusturdugunuz ve guvenle sakladiginiz pdf dosyasindaki adresi kullanmaniz faydanizadir. gerekli bilgiler pdf dosyasinda yer aliyor fakat gelen mailde 15 gruplu mnemonic key in xtz leri kullanmaya yetmedigini kayit esnasinda girilen sifrenin ozellikle unutulmamasi gerektigi belirtilmis.

sanirim ilk kayit esnasinda girilen sifre, zaman damgasi vb. cesitli parametrelerle birlikte kullanilarak mnemonic key olusuyor.

bu yuzden hem pdf hem de ilk girilen sifre oldukca onemli
önemli uyarılarınız için teşekkürler. Bunlar dikkat edilmeli.
Pages:
Jump to: