Pages:
Author

Topic: Tezos Hakkında - page 29. (Read 39196 times)

full member
Activity: 151
Merit: 100
July 03, 2017, 01:47:11 PM
Tezos geleceği parlak bir proje gibi duruyor. Ama sabır önemli. Alıp unutmak gerek.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
July 03, 2017, 01:25:11 PM
Açıkcası ben hiç ico fıyatının altına düşecegini sanmıyorum,başlangıçta bittrex veya krakende işlem görmeye başlayabilir.Muhtemelen kraken diyorum
Ben çok güveniyorum hayal kırıklığına uğramam inşallah.Atla deve degil yatırımım ama beklentim buyuk uzun sure saklamayı duşunuyorum

Senin bu işlerde bu aralar şansın pek yaver gitmiyor dostum. Paylaşımlarını izliyorum. Forumun "bahtsız üyesi" konumundasın bir çok kişi için. Sürekli bir şanssızlık içerisindesin, bilirsin - son icolarla alakalı muhtelif konularda bir çok şikayetin var. Umarım bu ico' da yüzün güler, artık bir şekilde karını katlarsın. Ben tezos'a katılmamayı seçiyorum. Pişman olmaya hazırım, siz kazanın inş.

Şu posta ne güldüm yaa. Hayır sıkılmayıp adamı takip etmişsin üstüne bir de bomba yorum olmuş. Smiley Para yatıranlar umarım kazanırlar ama ben de pişman olmaya razıyım siz kazanın yeter ki. Benim tahminim ise 1/3 oranında paranızı geri alacaksınız. 2/3 ü milyarderlere gidecek. Ama sadece tahmin.
herkes maşallah tok forumda, oraya buraya saldıran pek yok şu sıralar. google translate mi bozuldu ne Cheesy
tezos çok iyi proje diyerek herkesi etkilemeye çalışmayacağım arkadaşlar. bende yatırım yapacağım LUN da param sıkıştı kâra geçeyim greceğim. Cheesy

yatırım yapın diye demiyorum, yanlış anlaşılmasın. ico sonunda nasıl bir dalga bekler bütün coinlerde farklıdır bu. ama ileride çoğu kişinin sepetinde tezos a yer vereceğini düşünüyorum. 1-2 yıl sonra diğerlerine rakip olabilir. aynı şu an waves in çırpındığı gibi.

yeni diller, yeni mantıklar; yeni ve hızlı zincirleri beraberinde getirecektir.

şu an ETH en iyisi kimbilir bir zaman sonra 2.liğe düşer. tıpkı poloniex in geçenlerde düştüğü gibi. her an her şey olabilir.  YTD
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
July 03, 2017, 09:25:56 AM
Açıkcası ben hiç ico fıyatının altına düşecegini sanmıyorum,başlangıçta bittrex veya krakende işlem görmeye başlayabilir.Muhtemelen kraken diyorum
Ben çok güveniyorum hayal kırıklığına uğramam inşallah.Atla deve degil yatırımım ama beklentim buyuk uzun sure saklamayı duşunuyorum

Senin bu işlerde bu aralar şansın pek yaver gitmiyor dostum. Paylaşımlarını izliyorum. Forumun "bahtsız üyesi" konumundasın bir çok kişi için. Sürekli bir şanssızlık içerisindesin, bilirsin - son icolarla alakalı muhtelif konularda bir çok şikayetin var. Umarım bu ico' da yüzün güler, artık bir şekilde karını katlarsın. Ben tezos'a katılmamayı seçiyorum. Pişman olmaya hazırım, siz kazanın inş.
Doğru diyorsunuz bu sefer şeytanın bacağını kıracağım inşallah.Aslında sağlam katılacaktım bu icoya ama yine terste kaldık şu 2 haftadır gelen dumplarla.Iyı dilekleriniz için teşekkürler
sr. member
Activity: 476
July 03, 2017, 09:19:09 AM
Bende böbreğimi satıp girmeyi düşünüyorum almak isteyen varsa PM atsın  Smiley

Şu mesajı yazmak için geldim. Kardeşim anladığım kadarıyla İzmir'desin sen de Cheesy Böbreğine alıcı çıkarsa bana da haber ver Cheesy Grin Grin Grin Grin

Yazdıklarımı ciddiye alanlar için ironidir Cheesy
full member
Activity: 266
Merit: 190
July 03, 2017, 09:18:15 AM
Beyler,

Aramizda eskiden btc alip kenara koyan, ya da trade ile kazanan bircok kisi var. Ne yapin ne edin, kucuk bir miktari 2 3 hatta 8 10 sene beklemek uzere size guven veren (ozellikle ekip olarak) bir coine gomun. SONRA da inatla bekleyin. Ben ciddi miktar aldim, ve en erken satis surem 2020, Allah muhtac etmedikten sonra da ister 50 kat ister 100 kat buyusun SATMICAM.

Bu satirlari yazan kisi ETH yola cikacagi zaman "bi cacik olmaz bundan" diyen birisi, peki o zaman centlerle alabilecegim ETH simdi 400 $dan 250 $lara dustu alsam mi diye dusunun biri, yani trade para kazandiriyor belki ama elinde tutup beklemek para kazanmanin ASIL yolu.

Kimi TEZOSa guvenir, kimi bilmemneye, Bir tanesine ufak bir miktar atin ve bekleyin..
HODL diyorsun yani hocam ben BAT alacagim uzun sureli.
full member
Activity: 196
Merit: 100
July 03, 2017, 09:12:38 AM
Beyler,

Aramizda eskiden btc alip kenara koyan, ya da trade ile kazanan bircok kisi var. Ne yapin ne edin, kucuk bir miktari 2 3 hatta 8 10 sene beklemek uzere size guven veren (ozellikle ekip olarak) bir coine gomun. SONRA da inatla bekleyin. Ben ciddi miktar aldim, ve en erken satis surem 2020, Allah muhtac etmedikten sonra da ister 50 kat ister 100 kat buyusun SATMICAM.

Bu satirlari yazan kisi ETH yola cikacagi zaman "bi cacik olmaz bundan" diyen birisi, peki o zaman centlerle alabilecegim ETH simdi 400 $dan 250 $lara dustu alsam mi diye dusunun biri, yani trade para kazandiriyor belki ama elinde tutup beklemek para kazanmanin ASIL yolu.

Kimi TEZOSa guvenir, kimi bilmemneye, Bir tanesine ufak bir miktar atin ve bekleyin..
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
July 03, 2017, 08:48:44 AM
Şu ana kadar 180 toplandıysa, bitene kadar 300 rahat toplanır diye düşünüyorum.

Yine de yatırımcısına üç beş kuruş bir şeyler kazandıracaktır diye tahmin ediyorum.

Kazandıracağı miktar için 4-5 ay beklemeye değecek mi, işte emin olamadığım konu bu aslında.

suan hala %20 bonus devam ettigi icin yatirimda ilk gunden beri bir azalma olmadigi fakat yarin itibari ile yatirimlarin azalmasini hatta durma noktasina gelmesini bekliyorum. yatirimci doydu artik bonuslu 200m yatirim aldi. daha ne alacak xd

----
bu arada %20 bonus suresi tamamlanmis sonraki ~66 saat boyunca aktif bonus %15
anu
legendary
Activity: 1218
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
July 03, 2017, 08:11:11 AM

hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
July 03, 2017, 07:38:05 AM

Yine de yatırımcısına üç beş kuruş bir şeyler kazandıracaktır diye tahmin ediyorum.

Kazandıracağı miktar için 4-5 ay beklemeye değecek mi, işte emin olamadığım konu bu aslında.

Bu kadar dalgalı bir piyasada 4-5 ay çok uzun bir süre. Çok fırsatlar kaça bilir .
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
July 03, 2017, 07:15:59 AM

hero member
Activity: 981
DIV - Your "Virtual Life" Secured and Decentralize
July 03, 2017, 06:26:13 AM
Yapılan yatırım 182 milyon doları aşmış. Şaşırtıcı olduğu kadar inanılması güç bir durum. Gönül isterdi ki biz de girelim bu ico'ya ama sonuçlarının beklendiği gibi iyi olmacağı konusunda düşüncelerim var. O sebeple durduruyorum kendimi. Ico'nun son günü bir bakacağım buralara değerlendirme yapmak adına. Sonra net bir karar verebilirim. Yatırım yapmayı düşünenlere de son gün karar vermelerini tavsiye edebilirim.
hero member
Activity: 629
Merit: 508
July 03, 2017, 05:44:47 AM
Ethereum'la karşılaştırmanızın mantığı ne beyler?

Ne toplanan para benzerlik gösteriyor ne de coin sayısı.
Kaldı ki projeye kötü veya scam diyen de yok.  Sadece bu şartlarda yatırım yapmaya değer mi onu sorguluyoruz. Neyse siz arabayı, evi satıp basmaya devam edin  Cheesy

ETH ile karşılaştırmanın mantığı yeni bir zincir oluşturacak olmaları . ETH zincirinden daha yetenekli ve hızlı olacağını söylüyorlar. Bende onların yalancısıyım .
O kadarını biliyorum hocam. Ama fiyat olarak karşılaştırma yapmak mantıksız bunu demek istedim.
hero member
Activity: 868
July 03, 2017, 05:40:28 AM

Kaldı ki projeye kötü veya scam diyen de yok.  Sadece bu şartlarda yatırım yapmaya değer mi onu sorguluyoruz. Neyse siz arabayı, evi satıp basmaya devam edin  Cheesy

ETH ile karşılaştırmanın mantığı yeni bir zincir oluşturacak olmaları . ETH zincirinden daha yetenekli ve hızlı olacağını söylüyorlar. Bende onların yalancısıyım .
hero member
Activity: 629
Merit: 508
July 03, 2017, 05:24:35 AM

legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
July 03, 2017, 05:23:54 AM
Bu coinin özellikleri, vadettikleri nedir arkadaşlar?
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
July 03, 2017, 05:21:43 AM
Varınızı yoğunuzu satın bu ico ya girin diyen yok zaten. Diyen varsa dinlememek lazım. Bura da (ico piyasasında) yapılan yatırımlar risk sermayesi altında değerlendirmek lazım. Bu gün 1-2 btc yatırdım yarın arsa , villa , yalık alacağım diyorsanız yanılırsınız. Yok ben bekleyeceğim bu paraya da ihtiyacım yok derseniz. Kim bilir 1-2 sene sonra o villanın önemli bir kısmını çıkartabilirsiniz. YTD.
sr. member
Activity: 322
July 03, 2017, 05:14:24 AM
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
July 03, 2017, 02:58:17 AM
Beyler peki Ethereum icosunda ne kadar para toplanmıştı? Bak merak ettim şimdi. Birde bu Tezos'un toplam coin miktarı ne kadardır? Bilen birisi yazarsa aydınlanmış oluruz Wink
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
July 03, 2017, 02:47:29 AM
Ethereum da ICO sunda scam diyen güvenmeyen bir ton insan vardı . Tarih tekerrür edecekmi göreceğiz. Yeni zincir yeni risklerve yeni umutlar demek.
legendary
Activity: 1320
July 03, 2017, 02:45:45 AM
gerçekten rekora gidiyor. ben daha atmadım bekliyorum neyi bekliyorum bende bilmiyorum. Cheesy

şu an yaklaşık 155 milyon dolar civarında. 11 gün sonrasını hayal edemiyorum. en az 400 milyon dolar olacaktır.  Shocked Shocked
Pages:
Jump to: