Pages:
Author

Topic: Tezos Hakkında - page 28. (Read 39196 times)

legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
July 04, 2017, 10:14:30 AM
siteye her kayit oldugunuzda size bir paper wallet verir pdf dosyasi olusturur
o dosya icinde 15 gruplu bir key vardir. o key kesinlikle kaybedilmemeli. ustte bir wallet id wardir. mail adresi ile kayit olurken kullandiginiz sifre o wallet id ile iliskilidir.
size 1 public tz1 ile baslayan tezos adresi verir. 1 adet btc adresi verir 1 adet de eth adresi verir. yatirimlarinizi o btc veya eth adreslere yaptiginizda tz1 ile baslayan tezos adresinize gonderdiginiz tutari iliskilendirir.
siteye yeniden kayit oldugunuzda farkli tezos eth ve btc adresleri turetir farkli bir paperwallet pdf dosyasi turetir. farkli adreslere yatirim yapmak yerine sizin ilk olusturdugunuz ve guvenle sakladiginiz pdf dosyasindaki adresi kullanmaniz faydanizadir. gerekli bilgiler pdf dosyasinda yer aliyor fakat gelen mailde 15 gruplu mnemonic key in xtz leri kullanmaya yetmedigini kayit esnasinda girilen sifrenin ozellikle unutulmamasi gerektigi belirtilmis.

sanirim ilk kayit esnasinda girilen sifre, zaman damgasi vb. cesitli parametrelerle birlikte kullanilarak mnemonic key olusuyor.

bu yuzden hem pdf hem de ilk girilen sifre oldukca onemli
newbie
Activity: 3
Merit: 0
July 04, 2017, 07:15:36 AM
selamlar,

1500 xtz almıştım dün ve sonrasında hesaba geçmişti 1 saat içerisinde.Check.tezos sayfasından da teyit ettim geçişi.

Şimdi herhangi bir wallet sitesi olmadığı için bu yapınıın,elimde sadece bir pdf dosyası var. ileride sayfalarında bir wallet mı acacak bu yapı?Ve bu aldığım tz leri oraya mı ekleyeceğim?

Ya da atıyorum şimdi 1500Xtz daha almak istesem mesela ve yine aynı email adresimle tekrar girsem ve online olarak btc yollasam, ileride yapmış olduğum bu iki alımı da tek bir cüzdanda gösterebilecek mi bana?Yoksa ayrı ayrı hesap olarak mı tanımlayacak?

check.tezos sitesinde görünecek büyük ihtimal. BTC icin verdikleri anladığım kadarıyla herkes için farklı bir adres senin XTZ adresin ile hash edip gönderiyorlar. ETH yatırmak isteyenler için ise bi Tx id gibi bir sey veriyorlar ancak onu bildirmen gerekiyor ama nereye bende bilmiyorum.

Aynen check sitesinde görünüyor.Dediğiniz gibi her ödemede ayrı bir adres gelecek sanırım. Sonrasında TZ wallet oluşunca birleştirilir mi onu merak ediyorum.10 gün sonra belli olur.

Teşekkürler bilgi için.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
July 04, 2017, 06:48:17 AM
selamlar,

1500 xtz almıştım dün ve sonrasında hesaba geçmişti 1 saat içerisinde.Check.tezos sayfasından da teyit ettim geçişi.

Şimdi herhangi bir wallet sitesi olmadığı için bu yapınıın,elimde sadece bir pdf dosyası var. ileride sayfalarında bir wallet mı acacak bu yapı?Ve bu aldığım tz leri oraya mı ekleyeceğim?

Ya da atıyorum şimdi 1500Xtz daha almak istesem mesela ve yine aynı email adresimle tekrar girsem ve online olarak btc yollasam, ileride yapmış olduğum bu iki alımı da tek bir cüzdanda gösterebilecek mi bana?Yoksa ayrı ayrı hesap olarak mı tanımlayacak?

check.tezos sitesinde görünecek büyük ihtimal. BTC icin verdikleri anladığım kadarıyla herkes için farklı bir adres senin XTZ adresin ile hash edip gönderiyorlar. ETH yatırmak isteyenler için ise bi Tx id gibi bir sey veriyorlar ancak onu bildirmen gerekiyor ama nereye bende bilmiyorum.

sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
July 04, 2017, 06:40:50 AM
bende hard cap olmayan icoları cok guvenilir bulmuyorum.
roadmap belli,ihtiyacınız belli.
neden fazlasını topluyorsunuz ki?amaç nedir yani.
bende zikip kaçalım havası uyandırıyor nedense.samimi gelmiyor.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
July 04, 2017, 06:17:54 AM
Sadece yeni bir zincir için bu kadar yatırım cok fazla.Hard cap olması lazımdı bence.
newbie
Activity: 3
Merit: 0
July 04, 2017, 06:12:51 AM
selamlar,

full member
Activity: 266
Merit: 242
July 04, 2017, 06:05:05 AM
http://www.reuters.com/article/us-tezos-blockchain-draper-idUSKBN181250
haber buydu naptı acaba katıldımı kim bilir ama çok para toplandı korkmaya başladım adamlar tası taragı toplayıp kaçarmı acaba
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
July 04, 2017, 06:01:15 AM
Biz pek bilmesekte ABD de çok sağlam yatırımcı grubu kurmışlar kendilerine,birde milyoner mi milyardermi bir yatırımcıları vardı konuda haberin linki var
Bende ufak bır mıktar yatırım yaptım
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
July 04, 2017, 05:40:12 AM
200 M dolar fena bir rakam gerçekten bu kadar fazla ilgi göreceğini hiç tahmin etmiyordum yalnız kendilerinin sağlam olduklarını kanıtladılar bu sayede. Yoksa bu kadar İco arasında bu yatırımı almaları zor. Hep bakıyorumda normal bountyli olan kampanyalar haricinde bu tarz kampanyalar daha çok yatırım alıyor nedense.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
July 04, 2017, 05:07:23 AM
İyi reklam yaptılar bu arada. Her yerde bunların reklamını görür oldum. Zaten sırf reklamlarından dolayı bir geri dönüş olacaktır. Bir çok kişi de ekibin sağlam olduğundan, ileriye dönük projenin iş yapacağından bahsediyor. Olumsuz bir görüşe henüz denk gelmedim. Belki de ben denk gelmedim bilmiyorum.

Büyük ihtimal ICO da da yeni bir rekor gelebilir. ICO bittiğinde görücez bakalım.

Sırf reklamdan dolayı iyi bir yatırım aldıklarını sanmıyorum büyük ihtimalle büyük şirketleri yanlarına almadan bu iş olmaz bana göre. Zaten bu kadar yatırım almasının sebebi'de bu diye düşünüyorum.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
July 04, 2017, 04:36:04 AM
Haberleri takip etmek lazım. Son ana kadar yatırım yapmayacağım. Zannediyorum ki son anda da yapmayacağım ama bakarsınız ilginç bir haber çıkar. Örneğin "garanti poloya girecek" derler. 3-5 kuruş kar etmek adına biraz sıkabilirim o yada bu gibi haberler çıkarsa. Zaten bu çapta yatırım alması polo gibi exchange'lerin ağzının suyunu akıtacaktır ama resmi açıklama şart.
sr. member
Activity: 388
Merit: 288
Living the dream
July 04, 2017, 02:19:17 AM
https://canadiancrypto.io/tezos-stats/

200 m. toplamış şimdiden.  Shocked kesin fail diyorum.  Grin
full member
Activity: 210
Merit: 100
July 04, 2017, 01:33:26 AM
iyi gidiyor baya simdilik. reklam cok yapildigi icin de baya yatiri aldi takimdan dolayi da. bakalim ne gecer elimize sonunda
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
July 04, 2017, 01:14:04 AM
sr. member
Activity: 406
Merit: 263
July 03, 2017, 08:31:25 PM
İyi reklam yaptılar bu arada. Her yerde bunların reklamını görür oldum. Zaten sırf reklamlarından dolayı bir geri dönüş olacaktır. Bir çok kişi de ekibin sağlam olduğundan, ileriye dönük projenin iş yapacağından bahsediyor. Olumsuz bir görüşe henüz denk gelmedim. Belki de ben denk gelmedim bilmiyorum.

Büyük ihtimal ICO da da yeni bir rekor gelebilir. ICO bittiğinde görücez bakalım.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
July 03, 2017, 08:28:33 PM
Piyasanın bu aşırı dalgalı durumu ve segwit 1 agustos muhabbeti 4-5 ay beklemeyi göze aldırarak tezosa yatırıma itti. Büyük bir miktar olmasada biraz yatırım yaptım.
hero member
Activity: 546
Merit: 501
July 03, 2017, 05:05:02 PM
Beyler peki Ethereum icosunda ne kadar para toplanmıştı? Bak merak ettim şimdi. Birde bu Tezos'un toplam coin miktarı ne kadardır? Bilen birisi yazarsa aydınlanmış oluruz Wink

Hatırlayamadım ama bir zamandır düşünüyorum. Ne tereddüt etmiştik. Bir süre satılamayacaktı, mine edilemeyecekti bişeyler bişeyler. Hakikaten hatırlayan varsa iki satır karalasa da hatırlasak.
Yaklaşık 16 milyon dolar. Net olarak hatırlayamıyorum fakat  bu aralıkta olduğuna eminim Smiley O zamanın piyasası için çok iyi bir paraydı. Şimdi yeni bir eklenti koyacaz diye yatırım açsa 1 milyar doları geçer namussuz  Grin
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
July 03, 2017, 02:04:28 PM
Beyler peki Ethereum icosunda ne kadar para toplanmıştı? Bak merak ettim şimdi. Birde bu Tezos'un toplam coin miktarı ne kadardır? Bilen birisi yazarsa aydınlanmış oluruz Wink

Hatırlayamadım ama bir zamandır düşünüyorum. Ne tereddüt etmiştik. Bir süre satılamayacaktı, mine edilemeyecekti bişeyler bişeyler. Hakikaten hatırlayan varsa iki satır karalasa da hatırlasak.
full member
Activity: 490
Merit: 193
July 03, 2017, 02:03:53 PM
Bende böbreğimi satıp girmeyi düşünüyorum almak isteyen varsa PM atsın  Smiley

Şu mesajı yazmak için geldim. Kardeşim anladığım kadarıyla İzmir'desin sen de Cheesy Böbreğine alıcı çıkarsa bana da haber ver Cheesy Grin Grin Grin Grin

Yazdıklarımı ciddiye alanlar için ironidir Cheesy

Alıcı buldum hocam yarın kesecekler,önce böbrek sonra para olarak anlaştık. Güvenilir insanlar ama yine de escrow mu kullansam acaba 😂
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
July 03, 2017, 01:55:23 PM
Bu gidişle 500 milyon falan alıcak ama bana göre bu kadar yatırım alması ne kazandırır orası soru işareti bu coine yatırım yapan kesim büyük ihtimalle büyük yatırımcılardır.
Pages:
Jump to: