Pages:
Author

Topic: TEZOS [XTZ] Fiyat Tartışma Alanı - page 59. (Read 80281 times)

full member
Activity: 202
Merit: 100
October 24, 2017, 02:43:45 PM
https://kriptokoin.in/tezosta-neler-oluyor/

Haberler doğru ise ertelenmesinde bence bir sıkıntı yok. Sıfır problemli olarak piyasaya çıkması en hayırlısı .

gerçekten büyük proje olduğu için mi paylaşılmıyor yoksa parayı kim alıp kaçacak ona akrar veremdeikleri için mi anlaşamıyorlar anlamadım.

marketcap gerçekten çok yüksek bu yüzden büyük atılımlar yapacağına inanmıyorum.

Bu soruları bende soruyorum.Ortada hiç bir açıklama yok,kavga var,erteleme görünüyor.Çok büyük para topladılar ya projeyi yapamayacaklarını anladılar ve kavga bahanesi ile dağılacaklar ya da birilerinin düşükten toplaması için böyle bir yol seçiliyor diyeceğim ama resmi satış yok.Tuhaf bir durum.Yinede az miktarda tutmak gerek 5 sene sonra 500 usd olursa Smiley
full member
Activity: 644
October 24, 2017, 02:17:27 PM

Haberler doğru ise ertelenmesinde bence bir sıkıntı yok. Sıfır problemli olarak piyasaya çıkması en hayırlısı .

gerçekten büyük proje olduğu için mi paylaşılmıyor yoksa parayı kim alıp kaçacak ona akrar veremdeikleri için mi anlaşamıyorlar anlamadım.

marketcap gerçekten çok yüksek bu yüzden büyük atılımlar yapacağına inanmıyorum.
hero member
Activity: 854
Merit: 500
einc.io
October 24, 2017, 01:03:09 PM

sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
October 24, 2017, 11:41:19 AM
olur olur, tezos da pump kurbanı olur. bi kaç sitede kasım sonu blockchain in yayınlanacağı söylentisi vardı. ekip acaba işleri fork etkisinin tamamen piyasa hakimiyetinden kurtulmasını beklemek için mi erteledi bilinmez.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
October 24, 2017, 10:13:26 AM
Etherin Ether olduğu dönemde 50 Etherlik Tezos aldım.
çıkarsa şansımıza çıkmazsa bahtımıza. 

"50" Etherlik Tezos mu aldınız gerçekten? Yanlış mı yazdınız diye emin olmak istedim.

Evet 6+43 Ether toplamda 49 Etherlik bir yatırımım var.

Valla güzel cesaret hocam , Umarım tezos işleri yoluna koyar , 50 ETH Ciddi bir miktar .
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
October 23, 2017, 01:52:28 PM
En kötü para iadesi gelir btc nin değer artışından dolayı %50 gibi kaybımız oluyor. Şubat gibi ortaya proje ile ilgili haberler dökülürse zaten önü açık.

para iadesi falan yapıalcağını sanmıyorum şu saatten sonra.

yatırım yapanların hespi zaten 2 sene dursun diye yapıyorlar icolara. hemen geri dönüş beklemek olmaz. zaten roadmap a baktığımızda da minimum 1 sene beklememiz gerektiğini göreceksiniz.

hitbtc deki fiyat da yavaş yavaş makul seviyelere geliyor. icoyu kaçıranlar hitbtcde  1.5 dolar altından girebilir bence

Sen ICOyu kacirsan!(hardcap olmayan icoyu kacirmakda buyuk basari olurdu, hadi diyelim paran yoktu vs.) 1.5 dolardan alirmiydin? Alirsan yatirim yapma kriterini gözden gecir almazsan ve öneriyorsan diyecek biseyim yok sana.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
October 23, 2017, 12:30:42 PM

"50" Etherlik Tezos mu aldınız gerçekten? Yanlış mı yazdınız diye emin olmak istedim.

Muazzam büyüklükte bir yatırım olmuş. Hayırlısı olsun, bol kazanç getirsin.
member
Activity: 123
Merit: 10
October 23, 2017, 12:23:08 PM

sr. member
Activity: 728
Merit: 263
October 23, 2017, 09:58:59 AM
En kötü para iadesi gelir btc nin değer artışından dolayı %50 gibi kaybımız oluyor. Şubat gibi ortaya proje ile ilgili haberler dökülürse zaten önü açık.

yatırım yapanların hespi zaten 2 sene dursun diye yapıyorlar icolara. hemen geri dönüş beklemek olmaz. zaten roadmap a baktığımızda da minimum 1 sene beklememiz gerektiğini göreceksiniz.

hitbtc deki fiyat da yavaş yavaş makul seviyelere geliyor. icoyu kaçıranlar hitbtcde  1.5 dolar altından girebilir bence

İyi güzel demişsinde bu hitbtc'den tezos almayı önermişsin adamlar olmayan coini neden alsınlar baktın balon çıktı veya hiç çıkmadı coin boşa zarar çıkınca alsınlar büyük ihtimallede ico fiyatına veya altına çıkıcak çünkü bütün para birimleri düşüyor.

o zaman senin mantığına göre kimse icoya da girmesin. önceden pozisyon da almasın. haberler yalan çıkabilir. beklenti karşılamayabilir. risk işi bunlar. balon da çıkabilir, hiç de çıkmayabilir. bakarsın x2 ile de çıkabilir.

ama şu beklentideki bir currency için 1.5 dolar ve altındaki fiyatlar toplamak için ideal.

full member
Activity: 658
Merit: 153
October 23, 2017, 08:48:16 AM

İyi güzel demişsinde bu hitbtc'den tezos almayı önermişsin adamlar olmayan coini neden alsınlar baktın balon çıktı veya hiç çıkmadı coin boşa zarar çıkınca alsınlar büyük ihtimallede ico fiyatına veya altına çıkıcak çünkü bütün para birimleri düşüyor.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
October 23, 2017, 08:40:30 AM

sr. member
Activity: 728
Merit: 263
October 23, 2017, 08:29:44 AM

sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
October 23, 2017, 08:23:37 AM
Soruşturma olayı tezos için pek iyi olmadı . Piyasaya bugün girse yarın ICO fiyatı altına düşer . Güven kaybediyorlar .
full member
Activity: 616
Merit: 108
October 23, 2017, 08:17:50 AM
member
Activity: 123
Merit: 10
October 23, 2017, 07:37:14 AM
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
October 23, 2017, 06:19:13 AM
Yıllardır kullanılan kendisini defalarca ispat etmiş olan düşsede küllerinden yeniden doğan BTC için bile neler neler dediler. Diyecekler tabi kimisi kötü niyetle kimisi bilinçsizliğinden ufacık olayları büyütecekler . Ancak ben zamanla taşların zamanla yerine oturacağını düşünüyorum. Zira proje çok iyi çok fazla bir yatırım yapmadım herhangi bir exchange girince biraz daha almak istiyordum  Smiley . Düşsün fiyatı biraz daha ki alalım Smiley.
full member
Activity: 151
October 23, 2017, 06:10:26 AM
Spekülasyon iyidir. En fazla yatırdığımızı iade ederler. Olur da proje geliştirilirse to the moon diyorum.
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
October 23, 2017, 03:28:51 AM
reklamın iyisi kötüsü olmaz. Tezos daha çıkmadan ismini herkese tanıttı. Olaylar bir şekilde çözülür. Tezos'a inanmayan varsa satsın. Gelecekte çok kafasını taşlara vurur ama şimdiden not düşelim buraya.
full member
Activity: 266
Merit: 242
October 23, 2017, 03:10:26 AM
boşuna tatava yapmasınlar o kadar yatırım yaptık bir ton insan umut bağladı, sürekli boktan bir haber çıkartıyorlar yok incelem yok zincir tamamlanmadı falan
adam gibi iş yapsınlar tutsunlar adam gibi avukat savunsunlar haklarını bir ton ico çıkıyor her gun bi bunlardamı aksaklık var
sr. member
Activity: 388
Merit: 288
Living the dream
October 23, 2017, 02:58:31 AM

Bu birazda kendine iş arayan hukuk firmalarından kaynaklanıyor, böyle haberleri duyar duymaz kendiliklerinden araştırmaya başladık deyip, müşteri çekmeye çalışıyorlar, yüklü yatırım yapanlardan para kotarmak için, avukat mantığı işte farklı işliyor biraz.  Grin

bu olay gereksiz büyüdü bence, adam 20m mi istiyor en kötü verip def ederler olur biter. ICO da toplanan para şimdiki kurlarla 400m ediyor. Yüzde 5'i. Breitman lar zaten toplamda proje faal hale geçince 140m mi ne civarı bi para kazanacak zaten ama işleri doğru çerçevede yapmaya çalıştıkları için bu adamla uğraşıyorlar anladığım. Adam da yılların kurdu olduğu için ne koparsam kardır derdinde galiba zira 52 yaşında, burdan kotaracağı parayla emeklilik derdinde olabilir. Kendi saygınlığına da inanılmaz zarar vermiş durumda Geverr denilen arkadaş.
Pages:
Jump to: