Ja sutra cekam da vidim sta ce napraviti ZIL, jedan je od rijetkih coin-a koji nedavno ne da su rasli nego su napravili skoro 10x, pored toga jos uvijek mu se vrijednost mjeri u centima i to je fora koja na binance pali, kao da svi novi investitori samo kupuju jeftine coine, bez obzira na market cap
Ako probije ovaj trendline - kupujem
Ja sam baš jučer i danas malo reorganizirao portfolio i dokupio sam još Zilliqe. Nije mi se čekalo jer ionako dugoročno vjerujem u projekt pa mogu podnjeti malo rizika pri ulasku, a već sam i zaradio solidno kada sam prodao dio moje pozicije blizu ATH.
Nego uzeo sam i poziciju u NANO, bivši RaiBlocks ili tako nekako. Ko ne zna šta je NANO samo ukratko da spomenem da imaju trenutne transakcije koje već funkcioniraju. Barem su funkcionirale prije rebrandinga kada sam zadnji put testirao. Doslovno kada klikneš send druga osoba dobije lovu
Nisam ga baš previše pratio u zadnje vrijeme ali sjećam se da sam dobro trgovao s njime kada je bio preko 20$ i više puta kada je bio 10-15$. Sadašnja cijena od oko 3$ je prava bagatela za ovaj projekt. Možda sam se malo zaletio jer nisam radio novi reserch, ali ako su nastavili sa poslom kao prije par mjeseci onda ima potencijal za x10 bez ikakvog problema. Imali su neku krađu koja dumpala cijenu sa od oko 8$ do ove današnje. Od ATH do tih 8$ je pao zajedno sa cijelim tržištem.
Tehnička analiza ništa posebno, čini mi se da je 5000 satoshija solidan lokalni support level, 50 dnevni MA se izravnao te očekujem da smo završili sa padom. Možda bull run neće krenuti baš odmah ali kad se sjetim da sam ga nekad kupovao po 20$ i još zaradio ovo mi se činilo kao dobra prilika. Volumen se nešto povećao pa sam optimističan.
Ako netko ima novije informacije o projektu slobodno neka podijeli jer ova moja FA je vrijedila prije par mjeseci možda i pol godine što je u kripto svijetu hrpa vremena. Možda je sad projekt malo manje interesantan budući da je BTC napravio puno za smanjenje i ubrzanje transakcija pa općenito ovakvi projekti nisu toliko interesanti ali svejdno mislim da ima dosta prilike za rast.