Super analiza, drago mi je da je tema 'živa'. Moj DBIX je za sada na solidnoj poziciji, nadam se da će probiti taj 60k resistance i ubrzo ga pretvoriti u support.
Jučer sam ušao u novi projekt, podijeliti ću s vama ono sitno što znam s fundamentalne strane i dodati nešto sitno s tehničke analize.
Projekt je HUSH, privacy coin s low supplyjem, ulažem u njega isključivo sa profitom iz SUMO-a. To je fork ZCasha, nudi potpunu privatnost i njime se trguje samo na Cryptopiji.
Ubrzo izlaze s HUSH-NG (Next Generation), discord je dosta aktivan, prenosim neke informacije:
HUSHNG
MESSENGER, WALLET, MINING PLATFORM. All-in-one, Hush Next-Generation is a highspeed messaging, transaction, and asset platform for the blockchain.
Leveraging a zkSnarks core, HushNG enables rapid messaging, transacting and issuance for private or public addresses, on all platforms. In full development and coming soon.
Hush is going to be a secure messaging blockchain, only your private key can decrypt your messages. Much more trustable compared to telegram or wechat as the blockchain is Decentralize. They also plan to put a GUI miner in the wallet, helps make things simple for new users.
Općenito sam jako slab što se FA-a tiče, pa ako netko ima što za nadodati, bilo bi mi drago.
Što se tehničke analize tiče, izgleda mi kao poprilično dobar rizik, pogotovo ako uzmemo u obzir promjenu trenda tržišta (barem prema neutralnom, iako smo za mene već bull) i povećanje generalnog (globalnog) market capa. Veći market cap, veći volumen, a pogledajte što volumen radi za Hush (boje u chartu mi nisu najdraže ali nema ga na Tradingviewu pa crtam na Coinmarketcapu, lijen sam mijenjat boje samo zbog ovog charta).
Analiza bilo kojim indikatorom daje 'sell' naznake. Ispod Ichimokua je na 1h, 4h i 1d chartu, na donjem rubu Bollingera, ispod EMA 20 na daily razini.. Sve to trebalo bi me tjerati van iz ovog tradea ali, jednostavno gledano, horizontalni support bi s obzirom na tržište trebao izdržati i vjerujem da coin ima snagu i vrijednost za rast. Trade definitivno je riskantan, ali vjerujem da je rizik opravdan.
E sad, nešto me ipak mora privlačiti u taj trade. Privlače me 2 stvari, to što je prvi ozbiljniji resistance na gotovo 'free money' teritoriju (98% ROI) i tu izlazim s pola uloga (ljubičasta horizontalna linija), a još me više privlači to što zapravo ne postoji neka konkretna resistance zona. Ukoliko pogledate chart, plavi kvadrat je zona slabog otpora a ROI je odličan.
Ulažem iz 2 razloga: vjerujem u relativno brzi dolazak do prvog resistancea (nakon kojeg izvlačim inicijalni ulog), a isto tako vjerujem u feštu jednom kad taj resistance potvrdimo kao support.