Merit olayları ilede, dt muhabbeti ilede çok ilgilenemedim.
Geçenlerde
http://loyce.club/trust/ şu site denk geldi forumda. Kimin kimi dt listesine eklediği, kimi distrust listesine eklediği görülüyormuş. Biraz inceledim ilginç şeyler dikkatimi çekti.
Mesela
Foxpup , klaaas , owlcatz bu üç hesap beni distrusta eklemiş , ingilizce post atıyorlar, hiçbirini tanımam etmem, dt olayı için hiç organize hareket etmedim, ama sağolsun forumdan eskiden tanıyan arkadaşlar listelerine eklemişler. Hepsine teşekkür ediyorum bu arada.
Tamamen türk olmamdan dolayı bunların distrust listesindeyim bana göre
İkinci konu başta dt listesine ekleyen bazı arkadaşlar, sonradan listeden çıkarmışlar, hatta bir arkadaş distrusta koymuştu, mesajlaştım, hata olmuş dedi , düzeltik neyse
Tabi herkesin kendi tercihi dt listesinden çıkarması ama arada bir hatamda olmadı yani, sırf neg trustum olduğu için muhtemel yabancı hesaplardan gelen baskıdan çıkardıklarını düşündüm açıkçası
Bir başka konu forumdan türk arkadaşlar birbiri distrust listesine koymuşlar, bence hiç şık bir hareket değil, sorun yaşadıysan dt listene koyma ama distrusta koymak, türklere karşı bu kadar entrika dönerken ağır bence,
Beni şaşırtan hatta biraz üzen bir konuda son dönemde forumda aktif olan bir arkadaşın lauda yı dt listesine eklemesi, kendisi forumda gördüğüm en organize türk düşmanı bana göre, buna rağmen ufak hesaplar için lauda yı listeye almak, en hafif tabiriyle şık değil
Son bir dipnot düşeyim, bir dönem bounty kovaladım, o dönemde yazdığım bir makalede bir paragrafta plag yaptığım için lauda dan ve daha sonra aynı olaydan dolayı malbrozadan neg trust yedim. O dönemde plag yapmayan allahın kulu yok gibi bişeydi. Benden başka benzer sebepten neg trust alan biri varmı bilmiyorum .Beni şikayet esende başka bir türk arkadaştı, en çokta ona üzülmüştüm.
Neyse konuyu çok uzattım, kısaca toparlıyım, türk topluluğuna karşı organize bir tavır var, güvendiğiniz kişileri dt listenize eklemekten çekinmeyin, özellikle verilen neg trustlar subjektif ve ticaret dışı sebeptense hiç önemsemeyin.
Karşınızda etik davranan ve işi kuralına göre oynayan insanlar yok.
Lokalde birbirinize destek olabilecek kadar olun, en son ben dt listemi bu olaylar üzerine düzenledim, eski tanıdıkları, yenilerden postlarını beğendiklerimi ekledim, gözümden kaçan varsa da arada kontrol ediyorum, listemi olabildiğince genişleticem