Pages:
Author

Topic: ⚡ Trust Lists ⚡, Default Trust (1 & 2) Dinamikleri, Dikkat Edilmesi Gerekenler - page 3. (Read 2050 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Timelord'un açtığı flag'lerin destek görmeyeceği açtığı dakikadan itibaren belliydi. Boşuna yorulmuş kendisi. O flag'ler zaten amacının dışında açılmış. Flag açmak için karşındaki kişinin dolandırıcı olması veya bunun emareleri olması lazım.
https://bitcointalksearch.org/topic/trust-flags-5153344
theymos'un flag konusu burada.

Açtığı flag'lerden bi cacık olmaz, cacık olmadığı gibi yenmez de. (bunu da translate ile çevirmeye kalksın da şaşırsın iyice  Grin)
Flag'lenen tüm arkadaşlara ben de oppose verdim.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
ingilizce konuları şimdi google translate ile okudum. vispillo nun açtığı başlık yabancılarsan pek destek görmemiş gibi, temel eleştiri flag açmanın  alışverişte para kaybetme ihtimali yüksek üyeler için açılması gerektiği yönünde, kendi içinde tutarlı bir eleştiri. haklısın ama flag bu iş için değil demişler. üstüne birde ifade özgürlüğünden dem vurmuşlar.
elemanın açtığı türk üyeler hakkındaki flaglerde kimseden destek görmemiş zaten, herkes karşı oy kulllanmış.onlara bende karşı oy verdim.

flag de bir tepki olabilir ama , distrust ve negatif feedback bırakmak daha mantıklı gibi geldi, başlıkdaki tartışmalardan anladığım.
birde adam tam boş , tüm yazdığımız postları taramış, tek tek google translate ile anlamaya çalışmış, kafasına göre kendince deliller uydurmuş fln , ilginç geldi. karşılığında ne elde edecek , benim açımdan kocaman bir hiç.
insan sinir oluyor ama, habire bu tiplerle mücadele edip enerjimizi tüketmekte sürdürülebilir mi , emin değilim.

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Az önce yanıtımı sildiler
yine tahrik edici mesaj attım, banlarlarsa görüşemeyiz çünkü üye falan olmam artık
herkese https://www.youtube.com/watch?v=cGjtdSVeq1Q

ohoo 3 mesaj gitti, silindi Cheesy
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Yuh neler olmuş yahu adam google translate'ten saçma sapan yaptığı çevirilerle bütün forumu suçlamaya kalkmış. Kesinlikle takıntılı bir tip. Adamlar kendileri organizasyon yapıp herkese sebepsiz distrust verip insanlar bu saçmalığı farkedince suçlamaya kalkıyor bir de.

İşte bu yüzden herkesin kendi trust listesini yapması öneriliyor. Asıl topluluk bunu önemsemediğinde bu tarz haksızlıklar, saçmalıklarla suçlayan insanlar itibar görebiliyor.

Forumun daha iyi bir yer olması adına daha fazla farkındalık oluşmalı, bilgilendirilmeli insanlar.
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Yuh neler olmuş yahu adam google translate'ten saçma sapan yaptığı çevirilerle bütün forumu suçlamaya kalkmış. Kesinlikle takıntılı bir tip. Adamlar kendileri organizasyon yapıp herkese sebepsiz distrust verip insanlar bu saçmalığı farkedince suçlamaya kalkıyor bir de.
legendary
Arkadaşlar konunun buralara gelmiş olmasına gerçekten üzüldüm. Eminim hepiniz, bu anlamsız kavga nedeniyle moral bozukluğu yaşıyorsunuzdur. Umarım çok daha fazla uzamadan bir son bulur.

Açılan Flag'lar mantıklı olmadığı için hepsine Oppose kullandım.

@wolwoo hocam, Türk atasözlerini ingilizceye çevirme Smiley

hocam  Cheesy yau bunlar bana zorla ingiliççe öğretecekler bu yaştan sonra
teşekkürler desteğin için, bizim için anlamlı gerçekten Cool

edit: az önce mesajımı sildiler Cheesy fazla tahrik ediciydi sanırım
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Arkadaşlar konunun buralara gelmiş olmasına gerçekten üzüldüm. Eminim hepiniz, bu anlamsız kavga nedeniyle moral bozukluğu yaşıyorsunuzdur. Umarım çok daha fazla uzamadan bir son bulur.

Açılan Flag'lar mantıklı olmadığı için hepsine Oppose kullandım.

@wolwoo hocam, Türk atasözlerini ingilizceye çevirme Smiley
legendary
Arkadaşlar oppose'den sonra confirm'e de basılacak, iki saattir basıyorum sonuç alamıyorum Cheesy onay tuşuna basmayınca geçerli olmuyor oylar
zamanın qawatına da support >>>confirm yapılması gerekiyor
legendary
Be A Hope
Beyler bayanlar, ırkçı ve nefret dolu forum üyesi Timelord2067 hakkındaki flag'i nihayet bugün açtım,

konuyu burada bulabilirsiniz https://bitcointalksearch.org/topic/flag-organized-ethnic-hatred-against-the-turkish-section-timelord2067-5181723,

Flag, yani bir kullanıcı hakkında açılan şikayet konusu. Bu açılan başlıkta kullanıcı hakkında tartışma ve savunmalar yapılabiliyor.
Konuya bağlı olan flag sayfasından oy verme işlemi de yapmak gerekiyor.

Yani bu sayfaya girip: https://bitcointalk.org/index.php?action=trust;flag=702
Şikayete Support (destek) | Oppose (karşı çıkmak) oylarını verebilirsiniz.

@Vispilio'nun açtığı bu flag'a ben Support yani destek verdim. Size de önerdiğim budur arkadaşlar.

Ayrıca yabancı üyenin bir çok Türk üye hakkında iftiralarla dolu haksız başlığından, flag sayfalarına girip Oppose (karşı çıkmak) yönünde oy vermenizi öneririm. Zira gerçek anlamda bir türk düşmanlığı yapılmakta ve pek çok yazarımıza haksızlık edilmektedir.
Bu konuya girip [Flag] linklerine tıklayabilirsiniz.
https://bitcointalksearch.org/topic/flag-dt-ring-creation-discussion-merit-abuse-collusion-to-harm-bct-5181603
legendary
Merit: 1657
Beyler bayanlar, ırkçı ve nefret dolu forum üyesi Timelord2067 hakkındaki flag'i nihayet bugün açtım,

konuyu burada bulabilirsiniz https://bitcointalksearch.org/topic/flag-organized-ethnic-hatred-against-the-turkish-section-timelord2067-5181723,

Timelord2067'ye karşı açtığımız şu flag'e de önce support sonra confirm'e basarak destek verebilirsiniz: https://bitcointalk.org/index.php?action=trust;flag=702

Bu tarz organize etnik nefret içeren hareketlere karşı toplu bir tepki ve destek ortaya koymak haklı bir refleks olur, aksi takdirde Türkçe bölümden meşru yüksek rütbeli ve güvenilen üyelerin çıkması sistematik olarak engellenmiş oluyor...

Herkese selamlar
legendary
Ekledim bende o garip komplocuyu.

Ama hayret ediyorum. Sathoshi'nin kurduğu forum bu değil. Trust ve merit sistemi tamamen değiştirmiş tüm havayı. Sonuçta ortada sadece komplocu piskopatlar kalacak. Diğer tüm üyeler küsüp sıkılıp gidecek. Çoğu eski üyeyi burda bulamıyor olmanın sebebi de bu hava demek ki.

İlk zamanlar, aleni bir local forum düşmanlığı düşünmek saçma geliyordu. Ancak loyce.club'da bakın, bizim yerel forumda ilk 150 giren herkesi bir şekilde distrust listesine almışlar. Yine inanmak istemeyip, başka üyelere baktım yok. Adamlar resmen isim isim tespit etmişler. Bu duruma gülsem mi ağlasam mı tam karar veremedim.

Yoruma kesinlikle katılıyorum, o kadar saçma bir durum için uğraşıyorlar ki, insanın lanet olsun bu düzene deyip gidesi geliyor. DT seçilmiş olan arkadaşlar şuan ne kadar saçma bir ortamın içinde kaldığımızı biliyorlar, muhtemel potansiyeli olan arkadaşlar da yakında öğrenirler.

Mesela bakalım Kalemder hocayı kimler distrust yapmış.

~Kalemder is Distrusted by:
1. klaaas (Trust: +11 / =0 / -0) (31 Merit earned) (Trust list) (BPIP)
2. owlcatz (Trust: +38 / =0 / -1) (DT1! (25) 224 Merit earned) (Trust list) (BPIP)

Bu arkadaşlar genelde bizden herkesi yapmış, biraz daha yükselince diğerleri de geliyor.

Aynen beni de distrust eylemişler🙄
Bir de trust listesine eklemek konusunda cebinde akrep olanlar var. Yau hele ekleyin birbirinizi nedir yani bankaya kefil mi oluyorsunuz!  Wink

Ekiller sagolsun beni listesine ekledigi icin dt2 listesine 450. siradan giris yaptim bir kac jafta once sonraki listede 3 kisi hic bagimiz olmamasina ragmen distrust atmisti bana da. Adamlar siki takip ediyor listeyi ele gecirmek gibi bi amaclari var bence yerin dibine gommek gerekli. Atese ates.
Ben de ekledim hocam sizi.
İlk sayfadaki posta ara ara ekleme yapıyorum, nedir yani şurda 3-5 kişiyiz, hemen herkes az çok birbirini tanıyor. Hakkaten bile isteye aldatmaya, zarara sokmaya çalışan pek görmedim aktif kullanıcılar arasında..
Distrust olayına sonra bakıcam mobilden yazıyorum şu an...
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks

Ama hayret ediyorum. Sathoshi'nin kurduğu forum bu değil. Trust ve merit sistemi tamamen değiştirmiş tüm havayı. Sonuçta ortada sadece komplocu piskopatlar kalacak. Diğer tüm üyeler küsüp sıkılıp gidecek. Çoğu eski üyeyi burda bulamıyor olmanın sebebi de bu hava demek ki.

İlk zamanlar, aleni bir local forum düşmanlığı düşünmek saçma geliyordu. Ancak loyce.club'da bakın, bizim yerel forumda ilk 150 giren herkesi bir şekilde distrust listesine almışlar. Yine inanmak istemeyip, başka üyelere baktım yok. Adamlar resmen isim isim tespit etmişler. Bu duruma gülsem mi ağlasam mı tam karar veremedim.

Yoruma kesinlikle katılıyorum, o kadar saçma bir durum için uğraşıyorlar ki, insanın lanet olsun bu düzene deyip gidesi geliyor. DT seçilmiş olan arkadaşlar şuan ne kadar saçma bir ortamın içinde kaldığımızı biliyorlar, muhtemel potansiyeli olan arkadaşlar da yakında öğrenirler.

2. owlcatz (Trust: +38 / =0 / -1) (DT1! (25) 224 Merit earned) (Trust list) (BPIP)

Bu arkadaşlar genelde bizden herkesi yapmış, biraz daha yükselince diğerleri de geliyor.

Bir de trust listesine eklemek konusunda cebinde akrep olanlar var. Yau hele ekleyin birbirinizi nedir yani bankaya kefil mi oluyorsunuz!  Wink

Ekiller sagolsun beni listesine ekledigi icin dt2 listesine 450. siradan giris yaptim bir kac jafta once sonraki listede 3 kisi hic bagimiz olmamasina ragmen distrust atmisti bana da. Adamlar siki takip ediyor listeyi ele gecirmek gibi bi amaclari var bence yerin dibine gommek gerekli. Atese ates.

Yasanan olaylari hatirliyorum turkce forumun merit konusunda en durust forumlardan biri oldugunu dusunuyorum. Bana bile bu kadar merit verildigine gore ki hic kimseyi tanimiyorum forumdan. 1 2 tane kucuk bounty grubu ve smeritleri alt hesaplarina ucuran 1 2 hesabi gormezden geliyorum. O kadari normal bence.

Bence bir baris ortami yaratmanin artik tam vakti.  Zannediyorum EFS'de yasanan olaylardan dolayi foruma biraz kirgin cogumuzun en guvendigi insanlardan birisi olmasina ragmen. Hepimizin hatalari var forumda veya iyi bir topluluk yaratmak adina hepimizin amaclari asagi yukari ortak diye tahmin ediyorum. Dolandiricilari ayiklamak v.b. bu ortak paydalarda birlesebilirz. Telden yaziyorum kusura bakmayin.
legendary

Bir de trust listesine eklemek konusunda cebinde akrep olanlar var. Yau hele ekleyin birbirinizi nedir yani bankaya kefil mi oluyorsunuz!  Wink
legendary
Yalnız goraset in sorduğu sorunun cevabını ben de duymak isterim açıkçası.

3 mesaj yukarıya bak
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Yalnız goraset in sorduğu sorunun cevabını ben de duymak isterim açıkçası.
legendary
Be A Hope
Hem ayrıca neyin güveni ölçülüyor, neden ölçülüyor, böyle bir sistemle güven ortaya çıkmaz ki...

Burası herkesin fikir paylaşacağı açık bir platform. Amerikan siyaset kulisleri değil ki! Amerikan başkanı da seçilmeyecek, senatör seçimi de değil. Bu sistemi kuran yöneticilerin aklına şaşırıyorum. Piskopat bir sistem, kendi piskopatlarını doğurmuş.

İngilizce akıcı bilmeyen bizler gidip yabancı forumda mı okuma yapacağız? Haliyle bölümde paylaşım yapan 3 5 10 kişi var. Onlar arasında dönüyor bilgi paylaşımı. Türkçe bilmeyen adam oturmuş kim kimin mesajını beğenmiş harita çıkarıyor.

Böyle şeylere itimat edilecekse zaten burada vakit ayırıp yazı yazmanın bir anlamı yok demektir. Önemli olan içeriktir, gerisi sırf magazin.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569

legendary
Be A Hope

legendary

Global kısımda takılmadığım için bahsettiğin  kişiyi tanımam,bahsettiğin gibiyse distrustu  hakeder, bugüne kadar bilipte eklememende ilginç tabi, neyse ben sorduğum soruya net cevap alamadım ama, artık takdiri forumdaki arkadaşlara bırakıyorum. Konuyu uzatmıycam , bu konudaki son postum.

o Timelord2067 denen komplocuyu yeni tanıyorum, forumda saatlerce takılmaya vaktim yok,

tesadüfi olaylar sonucu son günlerde kendimizi korumak adına mecburen Meta ve Reputation'a girmiş oldum,

lauda mı kaldı, herkes distrust'ı basmış kendisi de zaten bırakmış DT olaylarını, benim DT listeme de bir dahaki update'de bakarsın, kapanmış konuların peşindesin...

her neyse ben zaten son olaylardan sonra Türk üyelerle birebir polemiğe girmeme kararı aldım, iyi çalışmalar.

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Gerçek Türk düşmanı arıyorsanız işte bu adam: Timelord2067

Bana göre distrust listenize girmesi gereken 1 numaralı kişidir.

Bütün forumda gece gündüz dolanıyor @Kalemder'i, @El-Cezeri'yi, @gospodin'i, beni ve hatta eleştirdiğim kişileri bile töhmet altında bırakıcak yalan yanlış deli saçması onlarca mesaj yağdırıyor...

Timelord2067 denilen kullanıcıyı, katıksız bir manyak ve kesinlikle güvenilmez olduğu için distrust listeme ekliyorum, ve zehirli komploları sizi de bulmadan forumdaki her aklı başında insanın trust listesinde şu şekilde yer alması gerektiğini düşünüyorum:

~Timelord2067

Selamlar herkese

Global kısımda takılmadığım için bahsettiğin  kişiyi tanımam,bahsettiğin gibiyse distrustu  hakeder, bugüne kadar bilipte eklememende ilginç tabi, neyse ben sorduğum soruya net cevap alamadım ama, artık takdiri forumdaki arkadaşlara bırakıyorum. Konuyu uzatmıycam , bu konudaki son postum.

Pages:
Jump to: