Ekledim bende o garip komplocuyu.
Ama hayret ediyorum. Sathoshi'nin kurduğu forum bu değil. Trust ve merit sistemi tamamen değiştirmiş tüm havayı. Sonuçta ortada sadece komplocu piskopatlar kalacak. Diğer tüm üyeler küsüp sıkılıp gidecek. Çoğu eski üyeyi burda bulamıyor olmanın sebebi de bu hava demek ki.
İlk zamanlar, aleni bir local forum düşmanlığı düşünmek saçma geliyordu. Ancak loyce.club'da bakın, bizim yerel forumda ilk 150 giren herkesi bir şekilde distrust listesine almışlar. Yine inanmak istemeyip, başka üyelere baktım yok. Adamlar resmen isim isim tespit etmişler. Bu duruma gülsem mi ağlasam mı tam karar veremedim.
Yoruma kesinlikle katılıyorum, o kadar saçma bir durum için uğraşıyorlar ki, insanın lanet olsun bu düzene deyip gidesi geliyor. DT seçilmiş olan arkadaşlar şuan ne kadar saçma bir ortamın içinde kaldığımızı biliyorlar, muhtemel potansiyeli olan arkadaşlar da yakında öğrenirler.
Mesela bakalım Kalemder hocayı kimler distrust yapmış.
~Kalemder is Distrusted by:
1. klaaas (Trust: +11 / =0 / -0) (31 Merit earned) (Trust list) (BPIP)
2. owlcatz (Trust: +38 / =0 / -1) (DT1! (25) 224 Merit earned) (Trust list) (BPIP)
Bu arkadaşlar genelde bizden herkesi yapmış, biraz daha yükselince diğerleri de geliyor.