Pages:
Author

Topic: Türkiye kanunlarına uygun şekilde bitcoinden zengin olmak mümkün mü? - page 8. (Read 32285 times)

member
Activity: 83
Merit: 10
O tutardaki parayı hiçbir şekilde Türkiye'deki hesaplarımza kurmazdım,öyle bir maliye sistemimiz varki göktaşından bile vergi alan bir malimiz bir anda o kadar parayı hesabımızda görürse artık gerisiniz siz düşünün  Shocked Herhangi bir Avrupa ülkesinde hesap açar oraya aktarırdım.Kara parayı Türkiye'ye sokup belirli bir komisyon üzerinden elden teslim eden döviz firmaları var onlarla anlaşma yapar.Sonrasında ise degerinden fazlasını verip arazi alır inşaat yapardım...
hero member
Activity: 854
Merit: 500
Türkiyede 90 Milyona yakın nüfus var, 90 Milyonun tamamı istese istediği parayı aklayabilir.
Sadece Biri aklayamaz, onuda hepimiz biliyoruz zaten.
Bknz : Bilal Oğlan.
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Mevcut hükumete karşı bir tutum içerisindeyseniz, ve bunu sosyal medyada, ya da arkadaşlarınız arasında sıkça dile getirip mimlendiyseniz, bir tarafınızdan ter akıtarak kazandığınız paraya dahi el konulabilir (büyük meblağlar söz konusu ise). Yok hükumeti her koşulda destekliyor, bunu her kulvarda dile getiriyorsanız, kimse size kazandığınız para kara mı ak mı diye sormaz. Zaten o para çoktan aklanmıştır. İşte mevcut Türkiye yasaları budur. Yazılı kanunlara, anayasaya aldırmayın, gerek yok.

o zaman hemen baslayalim ,

allah hukumetimizi basimizdan eksik etmesin, allah hukumetimize uzun yillar surecek bir iktidar versin.

Daha çok çaba sarf etmelisiniz ama. Bakınız Ethem Sancak neler söylemişti =)

Ethem Sancak deme hocam o adama uyuz oluyorum Konyalılar hakkında demediğini bırakmadı öyle yapıp kurtaracaksak paçayı hiiç kurtarmayalım bence Cheesy
sr. member
Activity: 448
Mevcut hükumete karşı bir tutum içerisindeyseniz, ve bunu sosyal medyada, ya da arkadaşlarınız arasında sıkça dile getirip mimlendiyseniz, bir tarafınızdan ter akıtarak kazandığınız paraya dahi el konulabilir (büyük meblağlar söz konusu ise). Yok hükumeti her koşulda destekliyor, bunu her kulvarda dile getiriyorsanız, kimse size kazandığınız para kara mı ak mı diye sormaz. Zaten o para çoktan aklanmıştır. İşte mevcut Türkiye yasaları budur. Yazılı kanunlara, anayasaya aldırmayın, gerek yok.

allah hukumetimizi basimizdan eksik etmesin, allah hukumetimize uzun yillar surecek bir iktidar versin.

Daha çok çaba sarf etmelisiniz ama. Bakınız Ethem Sancak neler söylemişti =)
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037

sr. member
Activity: 448
newbie
Activity: 6
Merit: 0
Toplu olarak bitcoin olduğunda hesabınızda benimle iletişime geçebilirsiniz. O zaman nasıl hesaplarınıza geçeceğini kısa yoldan ve 3 aşamalı sağlarım ve küçük bir komisyon alırım.
member
Activity: 87
Özgür'ün annesi
Maliye bakanlığından tebligat gelir ve hesaplarını incelemeye alırlar sana paranın kaynağını sorarlar eğer vergi vermeni gerektirecek durum varsa maliye bakanlığı söke söke alır zaten Smiley

Aynen bu yoruma katılıyorum  Cheesy
sr. member
Activity: 420
Turkiye kanunlarina uygun yasayanlar 60nda emekli olup evini arwbasini alip emekli maaslariyla son demlerini yasar anca. Btc muhabbetine girersek daha paypal dispute olaylarinda mol mol bakan adama btc yi anlat cogu kara para akladin sanir.  Yada normsl ticaret yaptin sanarak%20 vergi odeyecekdin der gecer

legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
Türkiye kanunlarına göre "istediğiniz şekilde" zengin olabilirsiniz.
Devlet size hiçbir koşulda "bu para nereden geldi" diye sormaz. (Bkz: akp'nin ilk kaldırdığı yasa, nereden buldun yasası)
Siz devlete istediği oranda parayı (%30'u, 40'ını) verdiğiniz sürece o para her türlü aklanır. İsterseniz gidip doğrudan banka hesabınıza 1 milyon TL yatırtın yurt dışındaki bir borsadan.
Tek yapmanız gereken maliyeye gidip bakın hesabıma bu kadar para girdi, bunun vergisini ödeyeceğim demektir.

Hiçbir memurun size bu para nereden geldi diye sorma hakkı yoktur.

arkadasin bahsettigi mevzu vergisini odemek  degil ki, adam ugrasmis didinmis, gece gunduz 24 saat orada burada is yapmis, belki zaten kari bile cok az olan madencilik isi yapmis,  100 binlira biriktirmis btc olarak

siz de diyorsunuz ki, 40 binlira vergisini ver kurtul. insanin ici ciz eder.

Sorulan sorunun cevabı verdiğim. Soru ne diyor? "Türkiye Kanunlarına göre"
Soruda "vergi kaçırarak" diye bir ibare mi var? Eğer fahiş vergiden kurtulmak istiyorsanız gidin teknokentin birinde bilişim firması kurun. Belirli bir süre vergi ödetmiyorsun, çalışanların sgk'sını ödüyor devlet vs.
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
Devlet size hiçbir koşulda "bu para nereden geldi" diye sormaz. (Bkz: akp'nin ilk kaldırdığı yasa, nereden buldun yasası)
Siz devlete istediği oranda parayı (%30'u, 40'ını) verdiğiniz sürece o para her türlü aklanır. İsterseniz gidip doğrudan banka hesabınıza 1 milyon TL yatırtın yurt dışındaki bir borsadan.
Tek yapmanız gereken maliyeye gidip bakın hesabıma bu kadar para girdi, bunun vergisini ödeyeceğim demektir.

arkadasin bahsettigi mevzu vergisini odemek  degil ki, adam ugrasmis didinmis, gece gunduz 24 saat orada burada is yapmis, belki zaten kari bile cok az olan madencilik isi yapmis,  100 binlira biriktirmis btc olarak

siz de diyorsunuz ki, 40 binlira vergisini ver kurtul. insanin ici ciz eder.
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!

member
Activity: 105
Arkadaşlar merhaba;
Bu konu ilgimi çekti çünkü benimde aklımı kurcalayan bazı durumlar var. Ben şuan çalışmıyorum ancak btc den aylık 3-4 bin tl arasında kazancım var ve parayı btcturk ten banka hesabıma aktarıyorum.. Bu konuda devlet takibine girermiyim bir önlem almam gereklimidir. Yardımcı olacak arkadaşlar varsa memnun olurum..
Merhaba. Konu dışı olursa kusuruma bakmayın ama aylık 3-4 bin kazanç için kullandığınız cihazları enerji üretimi cihazlarınız vs varsa kısaca yazar mısınız?

Herhangi bi cihaz kullanmıyorum.. Kazancın önemli bi kısmı borsadan bi kısmınıda mining hizmeti veren şirketlerden
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Arkadaşlar merhaba;
Bu konu ilgimi çekti çünkü benimde aklımı kurcalayan bazı durumlar var. Ben şuan çalışmıyorum ancak btc den aylık 3-4 bin tl arasında kazancım var ve parayı btcturk ten banka hesabıma aktarıyorum.. Bu konuda devlet takibine girermiyim bir önlem almam gereklimidir. Yardımcı olacak arkadaşlar varsa memnun olurum..
Merhaba. Konu dışı olursa kusuruma bakmayın ama aylık 3-4 bin kazanç için kullandığınız cihazları enerji üretimi cihazlarınız vs varsa kısaca yazar mısınız?
hero member
Activity: 896
Merit: 519
O kadar parayı kazandıktan sonra bir zahmet vergi veririz artık.
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
Ben de ilk etapta 25 bin altında tutarak güvenilir kişilere bölünmesini daha mantıklı buluyorum.
Çünkü böyle bir yöntem kesinlikle illegal değil. 1 i siz olmak üzere 3 kişi daha bulsanız zaten yılda 100 bin lira eder.
100 bin lira az bir para değil. Türkiye'de yılda 100 bin kazanan insan sayısı sınırlıdır.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Arkadaşlar merhaba;

Yılda 25bin TL rakamı maliyenin denetimine sokar sizi. Tavsiyem aile fertleriden 3-5 kişiye hesap açarsanız yılda 100bin civarıda parayı çok rahat çevirirsiniz.
Bu arada kazandıklarınızı şirket mirket kurmadan, fatura-muhasebeci, sgk-bağkur gideri, cart curt uğraşmadan yasal vergisini ödeyerek şu şekilde yapabilirsiniz:
Sizin yada işletmesini aldığınız gibi gösterdiğiniz bir gayrimenkulu kiraya verip kazanç sağlamış gibi gösterebilirsiniz. Böylelikle yüzde %25 civarı (bu beyan ettiğiniz rakama göre değişiyor) vergisini ödeyerek paranız mis gibi yasal , kullanılabilir, kanıtlanmış olur. Kimse de sizden fatura vs... istemez Wink
member
Activity: 105
Arkadaşlar merhaba;
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
Devlet bulmak istediğinde sizi bulacaktır.
Bu kadar yüklü meblağı kademe kademe de çekseniz bulur. En azından yarısını da (yukarıda arkadaşların belirttiği gibi) iç eder.
Farklı yöntem düşünün derim.
brand new
Activity: 0
Merit: 0
ilginç konu takipteyim. Para aklama metodlarına giriş 101 Smiley miras olayı gayet mantıklı aslında ama o kadar büyük miras yine incelemeye alınır bence parçalara bölüp farklı yollar denemek en mantıklısı Smiley
Pages:
Jump to: