oyle vurup kacmak yok ingiltere, ben vurup oldurenlerdenim kimin multisisin bilmiyorum ama et ile zeka kiyaslamasina girdiysen sen zararlı çıkarsın. Et ile zeka arasinda hic bir baglanti yok bak ust tarafta paylasmislar "dunyada kirmizi et tukemi" ile bir grafik, hos sen benim bir ustteki yazdiklarimi okumamisin
http://static5.businessinsider.com/image/56069ddadd089506028b46e3-1200-1697/ti_graphics_how-much-meat-countries-eat-2.pngnickin olan ingilterede 1.5 yil yasadim, eski nesil asiri zeki (patates yemisler zamaninda) ama yeni nesilin ne yedigini bir ben bilirim, hepsi tavuk gibi kokup, tavuk gibi bakiyor, asiri derecede malllar, ayni bu gibi
iskandinav ulkerini bir dolas, zeka seviyesi avrupanin kat kat ustunde, ama salaklar patates ve bitkisel proteinle idare ettiriyorlar, cok salaklar ya.
Kırmızı et tüketiminde 2012 yılında kişi başı 10,7 kiloymuş şimdi en fazla taş çatlasın 15 kilo olmuştur.
cok et yiyen arjantin brezilya cok akillilar demi ? onlarda siz gibi kokarec beyinli olmuslar.
sen hic mangal yapan Japon gordun mu ? goremezsin cunku balik(omega 3) ve bitkisel beslenirler, ayrica ceviz orjinal bitkisel omega 3 icerir(size asiri sekilde oneriririm)
Siz turkiyede et tuketimi az olmasi ve turk halkinin gerizekali olmasindan dolayi, et yemeyen gerizekali olur kanisina variyorsunuz (kafaniz o kadar basiyor)
Dunyada durumlar bu, et ile zeka arasinda. Bende eti bu saatten sonra yememeye karar verdim, yiyenlerin ibretlik halini gorunce.
Benim bicepsim 47 Cm dostum, okudugunu anlamadigin belli et yiyorum dedim, tadini sevdigim icin
Anlasilan sen de gunde 3 ogun tavuk yemis olan fitnescilardansin, tavuklasmissin. Bill Pearl ve great khali bitkisel beslenen body builderler, hayvansal urunler kullanmamislar
yani anlasilan her cumlen fasol ingiltere, "Hayvansal protein olmadan yaşamak imkansız" bu cumlene diyecek bir sey bulamadim.
Resmen cuvallamissin. Bilmiyorsan niye konsuyorsun
son olarak sen tavuk yemeye devam et
https://onedio.com/haber/cocuklugunda-sevdigi-borekten-son-kez-istedigi-yemege-ataturk-un-en-sevdigi-yiyecekler-621904sozlerim sadece sana degil ayrica "The Young Turk" denen sahisa, sana yuklenmis gibi olmayayim
amacim yermek degildi ama fazlasiyla haketmistin.