Pages:
Author

Topic: Twitter kriptopara reklamlarını yasaklıyor - page 3. (Read 612 times)

full member
Activity: 434
Merit: 100
tabi alan aldı alacağını mcafee adam tweet başına 105k mıdır nedir o kadar yüksek meblağ aldı bize de 3ün1i kaldı şimdi de kaldırılıyor olan bize olur zaten.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Bu  yasakçı tutumu geçici illaki eskisi gibi ileride de reklam alacaktır bence
member
Activity: 154
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Twitter google penguen dansına katılmış anlaşılan. Haber eski ancak jack dorsey ile twitter birbirine paralel hareket etmelerindeki manayı bir türlü anlayamıyorum.
full member
Activity: 672
facebook, twitter ve google bu reklamları yasaklıyor dediler ancak ben hala bu reklamları her yerde görüyorum sanırım bu haberler sadece kullanıcının gazını almak için yapıyorlar bize güvenebilirsiniz şirinliğini ypamak içindir kısacası
full member
Activity: 840
Merit: 103
Tamamen yasaklayabilecegini sanmiyorum cunku hem okadar kelimeyi filtreden gecirmek sunucularina yuk bindirir hemde kullanicilar herzaman bir yolunu bulur reklamin
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
Yasaklamaları sevemedim bir türlü serbest piyasada yatırımcı kendi seçimini  kendisi yapmalı ve eninde sonunda  aralarındaki çürük elmaları ayıklamalıdır, herkesin ardına takılan yatırımcılara da ne demeli bilmiyorum.
member
Activity: 294
evet hocam ben bunu bir pump dump hareketi olarak görüyorum, yasaklama illaki etki edecektir ama çok daha fazla ve büyük bir piyasa var
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
pump dump yapılması aksiyonları sürekli yeni alanlar bulacaktır, twetter yasağı anlamlı değil, sonuçta sosyal medya ve herkes dilediğini yapmakta özgür. yasak koyarak sonuç engellenemez. ben yasak arkasında söylenen sebeplerden başka planlar olduğunu düşünüyorum.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
twittwerde pump dump olaylarını engelleme çalışmaları var bildiğim kadarıyla özel olarak coin tavsiyeleri ve yönlendirme yapan hesaplar şikayet üzerine inceleniyor ve kapatılıyor, bunun dışında bounty retweet çalışmalarına bir kısıtlama yok henüz.
full member
Activity: 252
Merit: 103
Twitterda kriptopara reklamları insanları kötüye kullanımını epey bir azaltacaktır zaten sağlam icolar kendini fazlasıyla buluyor müşteri twitter'a fazla ihtiaç yok.
full member
Activity: 350
bu yasağı ben bazen olumlu karşılıyorum, bazense olumsuz karşılıyorum çünkü, yasaklar her zaman kötüdür, ama bir yandan bakıyorsunuz, twitter botları mahvediyor ortalığı
member
Activity: 196
Bu ,CEO’su Bitcoin'in 10 yıl içinde Dünyadaki tek para birimi olacağına inandığı aynı Twitter, değil mi?
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Facebook’un dolandırıcılıkları engellemek amacıyla kripto para reklamlarını yasaklama kararı sonrasında aynı yasaklama kararı google ve twitterdan da geldi ama sanırım şimdilik bu yasak uygulanmıyor.
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
ICO'lara güven oldukça düşmüşken twitter'ın ve diğer sosyal medyanın önde gelen uygulamalarının reklamları kısıtlaması yeni çıkacak ico'lar için önemli, tüm ico'lara spam olarak bakılmasının önüne geçti diye düşünüyorum, zamanlama olarak tüm bunlar öyle kilit anlarda oluyor ki planlı diye düşünmüyor değilim.
member
Activity: 268
Merit: 12
Twitter ceo'su Jack Dorsey'in bitcoin hakkında olumlu açıklamaları var. bu kripto paralar yasaklanacak konuşmalarından sonra böyle bir açıklama açıkcası beklediğim birşey değildi.
newbie
Activity: 210
facebookta ki dolandırıcılık mevzularından sonra artık hiçbir sosyal medya şirketinin bu tarz reklamlara izin vereceğini düşünmüyorum. bizim için iyi bir şey.
member
Activity: 392
Twiterın bu yasak kararının arkasın da kripto para piyasası için regülasyon isteyen avrupalı devletlerin baskıları sonucu olduğunu düşünüyorun , devletlerin haklı olduğu en önemli nokta kendi vatandaşlarının ekonomik güvenliğini sağlamaktır.
member
Activity: 336
Twiter ın aldığı bu karar aslında kripto para piyasası için ilk bakışta olumsuz olarak gözüksede ,daha doğru ve sağlam icoların oluştıurulması ve yatırımcıların ekonomik güvenliği açısında doğru bir uygulama olduğunu yakın zamanda anlayacağız.
full member
Activity: 406
Merit: 104
yasaklamaları kendilerinin zararına olan bir durum, yani twitterın kendi gelirleri düşer
newbie
Activity: 280
      Twitter yasaklasa da olumsuz yönde birşey ifade edeceğini sanmıyorum yükseliş devam ediyor youtube bitcoin meaning reklamlarını çatır çatır yapıyor
Pages:
Jump to: