Pages:
Author

Topic: Twitter kriptopara reklamlarını yasaklıyor - page 4. (Read 612 times)

full member
Activity: 239
Merit: 100
Twitter da çok fazla spekülasyon ve dolandırıcılığın döndüğü bariz şekilde belli dezavantaj dan ziyade avantaja dönüşecek bir karar olduğunu düşünüyorum
tabi ilerleyen zamanlarda bu karardan dönme ihtimalleri de var fakat belirttiğim gibi bu kararın asılsız haberler dolandırıcılık gibi şeyleri bir nebze de olsa keseceğini düşünüyorum
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Spam olarak adlandırılan icolar sosyal medyada reklam vererek bilinirliklerini arttırırken, bir şekilde buralarda yer almanın kullanıcılara bir nebze de olsa guvenilirlik telkin etmesinden faydalanarak yatırımcı çekiyorlardı. Sosyal medya da bu sebeple yasaklama getirdi bende bir şekilde bu aleyhte kullanılan dolandırıcılık faaliyetleri engellendiğinde yasakların kaldırılacağını düşünüyorum.
member
Activity: 546
Merit: 10
bugün haber sitesinde okudum. twitter, facebookun kripto reklamına ön yargılı yaklaşmasında ana sebep dolandırıcı nitelikteki icolara karşı kullanıcıları korumaları zaten bunu biliyorduk. uzman birisi bu yasakların doğru olduğunu, düzenleme getirildiğinde tekrar reklamların aktif hale geleceğinden bahsediyordu.

bakın, face, twitter reklam yasak, google için haziran mı ne diyorlar tabi yasaklar için. ne oldu. 2018'de ico rekoru kırıldı. geçen senenin kaç katı. yani piyasayı etkilemiyor.
member
Activity: 280
twitter bunları yasaklasın kendi bilir, ben her türlü yasakçı zihniyetin karşısında bir insanım
member
Activity: 182
Gereksiz kripto paraların yapmış olduğu gereksiz reklamlar insanları rahatsız ve mağdur ettiği için twitter gerekeni yapıyor. Doğrusu da buydu insanlara twitterın güvenirliğine inanarak bir çok boş kripto paraya yatırım yaptı ve mağdur oldu.
full member
Activity: 462
Bu bountyciler için kötü haber. Zaten medium ve facebook kriptopara ile paylaşım yapanları genelde banlıyordu. Sosyal medya bounty kampanyaları artık terkedilecek sanırım. Onun yerine steemit ve blog kampanyalarına yoğunlaşılır. Her zaman başka alternatifler çıkar kripto piyasasında...
full member
Activity: 434
redditten sonra twitter. twitter kampanyalarını olumsuz etkileyecek gibi duruyor twitterdan para kazananlara geçmiş olsun şimdiden artık başka mecrada at koşturacaklar.
full member
bu durum bountylerde twitter kampanyalarını etkileyecekse kötü olur. en azından oradan 3-5 çorba parası çıkıyordu. kovalıyorduk bir şeyler yani hayal kırıklığına uğradım şu an.
full member
piyasa için olumsuz gibi görünse de yeni reklam alanları keşfedilmesi ve bu olayların sosyal medyaya saplantılı kalmaması için önemli bir haber gibi görünüyor açıkçası
newbie
Activity: 14
Merit: 0
bu yasaklama geldi mi? ya da şu an aktif halde uygulanıyor mu ? ben bir sürü şey görüyorum twitter da kripto paralar ile ilgili.
member
Activity: 100
Piyasa için olumsuz bir haber gibi gözüksede güven ortamının sağlanması açısından geç kalmış bir çalışma olarak görüyorum her önüne gelen bir ico reklamı yapıyor
member
Activity: 294
Tabi dolandırıcılar çok fazla olduğu için adamlar kaldırmak istemiştir ama bu kanan zihniyet olduktan sonra neyi ne kadar yasaklasalar da bunlar kandirilip zarar edecektir abi.
newbie
Activity: 88
Ya onların her tarafı reklam yasağı olsa kaç yazar. Zaten ortalık gereksiz duyar kasanlar, fenomen olmaya çalışanlar, fav peşinde her şeyi yapanlar ve bir şeyler olsa da birbirimize kızsak diyenlerle dolu. Bu ortamda reklamla birlikte kötülemeler karalamalar da çok fazla. Crypto paralara faydası olduğu kadar zararı da var
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Kesinlikle dolandiricilik olaylarini ortadan kaldirmak icin aldigi bir karar bence piyasayi cok etkilemeyecektir.
full member
Activity: 230
twitter ne amaçla reklamları yasakladı anlamadım herhalde bazı dolandırıcılık olaylarına alet olmamak için veya üst düzey yöneticiyi sıkıştırdılar almayın diye ..
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Amerika'da farklı olaylar ve madalyonun arkasında başka hesaplar olabilir, bu yasaklama olayı planlı bir hareket hepsi birden yasaklıyor, biliyorlar ki reklam olmadan hacimler bu denli yüksek oluşamaz ico'larda. 2018 yılı biraz sönük geçirtmek isteniyor gibime geliyor daha geniş bir penceden bakınca.
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Google, Facebook kripto para reklamlarıyla ilgili yasaklama kararlarının hemen ardındsn ico haberlerini duyduk. Telegramda ico yapacağını açıklamıştı. Diger kripto paraları gündemden düşürüp kendi kripto paralarını çıkarmanın derdinde hepsi.
member
Activity: 63
usa global devler birlikte hareket ediyor zamanlama manidar seneye kararlarından dönerler
sr. member
Activity: 454
Merit: 300
Facebook'ta aynısını yaptı ardından ico haberleri yayılmaya başladı, sırada twitter ico'su var bence. Hem twitter bu sektörde facebook'tan daha aktif.
newbie
Activity: 294
bu tip reklamları aslına bakarsanız ben doğru bulmuyorum yani, reklam odaklı değilde artı değer odaklı tanıtımlar yapılmalı ve koinler kendilerini bu şekilde öne çıkarmalı
Pages:
Jump to: