Pages:
Author

Topic: Twitter kriptopara reklamlarını yasaklıyor - page 5. (Read 612 times)

newbie
Activity: 182
Merit: 0
Kripto piyasasında bir çok insan twitter daki reklamlardan dolayı mağdur olduğu için sanırım gelen şikayetler üzerine, twitter bu reklamları kapatma kararı almış saygıyla karşılamak lazım.
member
Activity: 196
Merit: 10
Reklamlar oldukça olumsuz durumlara sebebiyet verebiliyor buna karşılık alınan bir önlem olarak düşünüyorum bu yasaklamayı.
Ama keşke tamamını yasaklamak yerine bir sınır getirip farklı bir önlem alınabilseydi.
member
Activity: 308
Saçma sapan kripto paralar çıkarsa piyasaya ve milleti dolandırıp paraları toplayıp ortadan kaybolurlarsa, kurunun yanında yaşta yanar misali twitter bütün kripto para reklamlarını yasaklar. Çünkü insanların kötü emellerine twitter da alet ediliyor. Bende olsam yasaklarım.
full member
Activity: 434
Merit: 112
Reklamlar oldukça özellikle internette reklam olunca dolandiricilar için biçilmiş kaftan oluyor. Tabi insanlarda araştırmak yerine atlayarak öğrenmeye çalışınca çok acılar çekiyorlar.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Bu uygulamalar da tahminimce Bitcoin'in değerinde bir etki yaratıyordur. Fakat bu tarz uygulamalar bir bakıma da iyi bence. Çünkü böyle reklamların birçoğunu fırsatçı insanlar veriyorlar ve insanları kandırmaya çalışabiliyorlar. Buna karşı da bir nevi önlem alınmış oldu.
full member
Activity: 406
Merit: 121
Çok fazla proje var ve bunların bir kısmı ponzi. Şöyle düşünün.
Adamın biri icoya para yatırdım ama dolandırıldım diyecek. Soracaklar o adama projeye nerede gördün Twitter reklamlarında. İşte Twitter adının böyle olumsuz bir şekilde adının geçmesinin istemediği için yasaklıyor. Sonra Twitter dolandırıcılık yapan projelere destek veriyorum iş gibi algı oluşabilir. Bu Twitter gibi dünya çapında bir sosyal paylaşım sitesinin isteyeceği birşey değil.
member
Activity: 308
Merit: 11
Twitterin reklamlari yasaklamasinin ardindan twitterin ceosunun bitcoin hakkinda tek para birimi olacak diye aciklama yapmasi acaba neyin pesindeler. Anlamak zor is.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
Twitterda bitcoin reklami altinda bircok dolandiricilik isi vardi bence iyi olmus. Zaten yatirim yapacak kisim cogunlukla ogrendi piyasayi.
member
Activity: 224
Piyasaya her hangi bir etkisinin olacagini dusunmuyorum sonucta kimse piyasaya twitterda gorupte gelmedi. Rekalmi yapildi zaten piyasanin butun dunya biliyor.
member
Activity: 392
Son zamanlarda sosyal medya iletişim  araçlardan biri olan twiterda yasaklayıcılar furyasına katıldı , aslında gelecek adına olumlu bir adım olarak görebiliriz. Bu sayede çok daha doğru ve işe yarar icolar ortaya çıkabilir.
legendary
Activity: 950
Merit: 1000
Google ve facebook yasaklarda twitter geri kalır mı hiç. Gerçi scam icolar için olduğu düşünülsede genel olarak kendi ağı üzerinden bu tür reklamları istemediği için yapmış bence.  Ya da google yapıyo vardır bildiği deyip o da aynını yapmıştır.
member
google dan sonra beklenen bişeydi zaten. İnsanları dolandırmak için yapılan icoların önüne geçilmek için böyle bir önlem alındığını düşünüyorum. Yani en azından insanları yalan şeylere yönlendirmek istemedikleri için. Hayırlısı olsun ne diyelim.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
twitter tam bir çöplük, sene oldu 2018 hatta 2019 a gireceğiz, hala twitter konuşuluyor, twitter 2000 lerin bir modasıydı, yaşandı ve bitti

Açıkcası Twitter,sosyal medya platformu olarak her geçen gün gelişiyor.Dediğiniz sosyal medya kuruluşu facebook olsaydı dediğinizde haklı olabilirdiniz ama söyledikleriniz twitter için geçerli değil.Bu arada scam icoları engellemek açısından ben olumlu bir gelişme olarak görüyorum.
member
Activity: 154
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
twitter tam bir çöplük, sene oldu 2018 hatta 2019 a gireceğiz, hala twitter konuşuluyor, twitter 2000 lerin bir modasıydı, yaşandı ve bitti
Sad maalesef hala dünyanın en popüler sosyal medya uygulaması ve önümüzdeki senelerde de bu pek değişmeyecek gibi gözüküyor hocam.
member
Activity: 756
Merit: 17
Bu yasaklamalarin mutlaka sonu gelecektir çünkü şu an için olmadığı bir yerde olacak bitcoin ve diğer bir çok coin de bu duruma dahil
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
yasakliyor yasaklamasina da ben hala sponsorlu ico tweetleri gormeye devam ediyorum. muhtemelende bi cogu scam. buyuk ihtimalle yatirimciyi korumaya calisiyorlar.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Twitter bana göre hala çok yaygın kullanılan bir sosyal medya platformu.Kripto para reklamlarını yasaklamaları bence kötü oldu umarım kararlarını bir kez daha gözden geçirirler.Büyük ihtimal scam projelerin tanıtımına aracılık etmemek için bu yolu seçiyorlar.
full member
Activity: 406
Merit: 104
jr. member
Activity: 56
yani kripto paradan başka uğraşacak bişey bulamıyorlar ordan yasakla burdan engelle insanların kazaçlarını niçin kısıtlamaya çalışırlarki twetter den reklam yasağı yapsan insanlar başka kaynak bulup yine öğrenirler
full member
Merit: 100
Twitter'ın böyle bir karar alması beni şaşırttı açıkçası. Twitter sosyal mecranın elit abisi idi fakat Facebook'a uyması üzücü. Bundan dolayı konuyu iyice araştırmak lazım umarım böyle bir haber doğru ise bu yanlıştan dönerler.
Pages:
Jump to: