Pages:
Author

Topic: Twitter kriptopara reklamlarını yasaklıyor - page 7. (Read 612 times)

member
Activity: 308
Merit: 10
Şaşırılacak bir durum yok ortada. Burada amaç belli piyasadaki sahtekar dolandırıcı tiplerin önünü kesmek insanların mağdur olmasını engellemek için alınmış bir karar. Doğru bir uygulama olmuş.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Sosyal medya mecralarında yapılan dolandırıcılığın önüne geçmek için alınan bir karar gayet doğru bir karar bence. Kurunun yanında yaş da yanıyor ama yapacak bir şey yok haksız yere insanlar mağdur oluyor.
full member
Activity: 630
Merit: 101
Çok garip değil yani gerçekten dolandırıcılığın önüne geçilmesi amaçlanmış olabilir ancak insanları kripto piyasadan kaçırmak uzak tutmaktan ziyade doğru şekilde bilgilenmelerini sağlamanın daha iyi olacağını düşünüyorum.
member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
Baksanız inanın ki özellikle Facebook ve Twitter kripto para reklamlarının birçoğu insanları kandırmaya yönelikti.
Muhtemelen bu sayede birçok insanı ağlarına düşürdüler ki gelen şikayetler sonrasında bu reklamlar engellendi.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Arkadaşlar panik yapacak bir şey yok, inanın bu tarz haberler ile bitcoin fiyatı düştükçe o bitcoin'e laf atan büyük şirketler vs ceplerini dolduruyor şuan ama işin kötü tarafı ceplerini boşaltan da biziz
member
Activity: 322
Merit: 23
Bir twitter eksik kalmıştı yahu. Şaka gibi. Sürekli olumsuz haberler olduğu için bitcoin belini doğrultamadı. Tam atak yapacak diyoruz kafasına bir darbe daha yiyor. Bu şekilde olumsuz haberler yatırımcıyı da korkutuyor. 2018 yılı kötü başladı. Umarım bu şekilde devam etmez!
newbie
Activity: 238
Merit: 0
twitter ne kadar reklamları engellese de atılan tweetleri ve yapılan retweetleri engelleyeceğini düşünmüyorum.
newbie
Activity: 112
Son zamanlarda sosyal medya platformları üzerindeki kripto para ve ICO reklamları yasaklandı, ancak bu tutum yöneticilerinin düşünceleri ile pek bağdaşmıyor. Ve bu durum  diğer platformlar ve servisler tarafından takip edilen bir emsal haline gelmiş bulunuyor ancak bu aşağılayıcı hareket bu işletmelerin sahiplerinin gerçekte ne düşündükleri ile çelişmekte.
Bir süredir Facebook ve Twitter gibi sosyal medya platformların yaratıcıları, kripto para birimleri ve onların temelin teşkil eden Blockchain teknolojisi için övgüler yağdırıyorlardı...
member
Activity: 364
Merit: 20
Bence olmasi gereken birseydi. Bircok reklam kotu amacliydi ve bu reklamlar piyasayi kotu gostermekteydi. Sonuclari basta kotu gorunsede zamanla guzel olacaktir.
member
Activity: 88
Merit: 12
Olumsuz yorumlamış insanlar ama bana kalırsa tüm kripto dünyası için olumlu gelişmeler.

Zaten çok fazla reklama bütçe ayıran icolardan ne fayda gördük ki?
Scam çıkma ihtimali yükselen icoların yöntemleri arasında başı çeken, reklam stratejisi.

Bu insanlar sizin değerlenmiş btc veya eth biriminizden, kendi kasalarına ilgiyi çekerek, dolar olarak piyasadan çıkan insanlar.
Sonuçta damlaya damlaya dolan bir kovada delik açmaktan başka yaptıkları yok.
Beş altı damla kovaya dışardan yatırım çekerken, kendileri bardak bardak yine dışarıya boşaltıyor.
o yüzden faydaları mı var zararları mı var tartışılır denemez, bariz zararları var sisteme.

On bin tane saçma sapan coin yaratılacağına 2-3 yılda,
zamanla bu sürecin yaşanması ve yavaş gelişmesi hepimizin faydasına.
Road map tamamlayan coinlerin, reel faaliyetlerini görmemiz filan gerek.

Ayrıca piyasanın cıvkı çıkmasın diye alınmış önlemler olarak görüyorum ben bu değerlendirmeleri,
yoksa google veya twitterin olumsuz baktığını düşünmüyorum bu piyasaya.

Hatta googla hakkında daha derin yatırım kaynakları olabilir gibi düşüncemde var.
Sadece doğru zamanlama bekliyorlar ve bu biraz uzun sürecek diye düşünüyorum.

4-5 yıl sonra google adsense gelirlerinizi, google coinleriyle ödeme olarak alırsanız şaşırmayın.

newbie
Activity: 238
Son zamanlar da alistik olumsuz haberlere. Tek olumlu haber g20den olumsuz bir karar alinmamasi oldu bu da yeterli degildi. Piyasa her gecen gun daha da zora giriyor.
member
Activity: 574
Merit: 14
g20de kriptolara yaptırım getirilmemesi sebeplerinden bir tanesi insanlardan gelecek tepkiler olabileceğini düşünmüşlerdir. öyle yapmayalım da borsalara para akışını azaltalım hatta en fazla nerelerden gelip para yatırıyorlar, reklam kanallarını baltalayalım. olay bundan ibaret gibi. sonraki adımlarının ne olacağı bekliyoruz da iyi haberlerde artık ufaktan oluşmasına ihtiyaç var.
member
Activity: 448
Merit: 10
Düşen kripto piyasası için harika bir haber , başka bir şey yok mu , düşen kripto piyasasına  bir tekemde twiterdan geldi.Hepsi piyasasının düşmesi için sebep oluşturmaktan başka bir şey değil.Bakalım bu olumsuz haberler ne zaman son bulacak.
member
Activity: 350
Merit: 11
Google facebook sonrası twiter ,sosyal medya iletişim araçları ile kripto para piyasaları için regülasyonlarla resmen başladı , işin iyi tarafı aslında bu sayede sahte icoların bir nebze önüne geçilecek piyasa daha güvenilir bir merkez haline gelecek.
newbie
Activity: 33
facebookta yasaklayacakmış, koca bitcoin sistemini dolandırıcılık gibi görüyorlar. insanlar paralarını kayıp ediyor diye kendi sitelerinde reklam yapmak istemiyorlar.
full member
Activity: 714
Merit: 125
Son olarak akıllarda kalan Binance CEO'sunun twitter hesabının altına yorum yazarak 30ETH toplayan arkadaştan sonra twitter bu kararı aldı sanırım en azından bu tip dolandırıcılık olaylarında adı geçsin istemediğinden twitter ve diğerleri tümden yasaklama yoluna gidiyor, bu durum tüm ico havuzunu etkiler diye düşünüyorum.
full member
Activity: 742
Merit: 112
sosyal medya sitelerinin en popülerleri şimdilik reklam alımına kapalı. kriptolardaki şu andaki sorun ne? sıcak para girişi olmaması, az olması. bu fiyatın gerilemesine neden olurken, alan kişi de zarar etmemek için daha ucuza satıyor. twitterda çok fazla kripto reklamı görmüştük zamanında ha şunu yaparsın. gel kardeşim bana sistemini açıklayan rapor sun ve onu değerlendireceğim. bunu yapmıyorlar. alayına yasak getiriliyor.

twitter okyanustaki ada dersek google ise okyanustur. haziran ayında google eğer reklam politikasında kriptolara yönelik yasak fikrinden vazgeçmez ise youtube ve google aramalarından da sıcak para girişi kaybolacak. bing, yandex artık ne varsa oralardan ne kadar işe yarar olur onu da kestiremiyoruz.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Bugünden itibaren geçerli olmak kaydıyla twitterda kriptopara ile ilgili reklamlar yasaklanacakmış. Twitterda bazen promoted olarak gördüğüm oluyordu ama direk kriptografi projelerle ilgili reklamlardı bunlar. Mevcut basılmış bir token reklamı olarak bir twitter promoted reklamı gördüğümü anımsamıyorum. Yakın zamanda google dada bitcoin ve ico reklamları ile ilgili bir yasaklama durumu olmuştu. Hızla yükselmeyen birşey yasaklanmaz demekki yayılım hızından rahatsız oluyorlar.

https://bitcoinmagazine.com/articles/twitter-abruptly-bans-cryptocurrency-ads-beginning-today/
Pages:
Jump to: