Pages:
Author

Topic: şuan piyasanın son sabırsızları eleme zamanı - page 3. (Read 1290 times)

member
Activity: 448
Merit: 33
Balinaların her zaman yaptığı şey bu zaten. İnsanların sabrıyla oynayıp, sabırsızların elindeki parayı almak. Bu oyun yıllardır bıtmedi, bitmeyecek.
Yatırım piyasasında çelik gibi irade şart. Yoksa her zaman kaybederiz.
sr. member
Activity: 542
Merit: 250
Hodl ettiklerimde var yeni satın aldıklarımda, piyasa yükselirse iyi bir şeyler olur. Yükselmezse hep beraber eleniriz, beklediğimize değer inşallah.
full member
Activity: 297
Merit: 101
Borsa ticareti sabırsız olanların parasının sabırlı olanlara aktarıldığı ilginç süreçleri kapayan karışık değişim ortamı. Kurt yatırımcılar herkes satarken ben satın alırım diyen milyar dolarlık fon yöneticileri.
full member
Activity: 386
Merit: 178
Son sabırsızlardan değilim ısrarla beklemeye razıyım küçük olasa da umut kabarcıkları tünelin sonunda bekleyen kazanacak beklemeyen yüksekten geri alım yaparak hayıflanacak. Boş hayal konusunda hem fikirim.
member
Activity: 434
Merit: 16
Bu postların açılmasına şiddetle karşıyım. Özellikle dayanak noktalarını uzuvları olarak seçen postlar tümüyle yasaklanmalı. İnsanları sürekli bir umuda sürüklüyor ve gerçekleşmeyince büyük hayal kırıklığı yaşanıyor. Bu sürekli sürekli oluyor olmaya başlayınca da insanlar artık sektöre, piyasaya küsüyor. Burada siz yazınca boğa gelmiyor. Es kaza tahmininiz tutacak ve siz kendinizi bu işin prof'u olarak göstereceksiniz diye insanları boş hayallere sürükleyip umut tacirliği yapmanın anlamı yok.
sr. member
Activity: 509
Merit: 253
Son sabırsızlar bot programları ve pump dump yapan ekip üyeleri her halde. Çevremde elde kripto para tutan sayısı azaldı bir kaç parlak proje haricinde altcoin tutmak isteyen kalmadı.
member
Activity: 364
Merit: 10
Başlıkta güzel bir noktaya değinmişsiniz fakat aylardır hepimiz bunu düşünerek yerimizde saydık ve bir çok şey kaybettik bakalım bundan sonraki günler neler olacak.
member
Activity: 490
Merit: 16
Boğa'nın eli kulağında gibi gözüküyor.Btc'nin de normal seyrine girmesiyle altcoinlerde bir sıçrayış görebiliriz.Şu an gözlemlediğim altcoinlerde bir toparlanma olduğu.Aşırı düşenler toparlanıyor.Az kaldı gibi boğaya.
eli kulağında diye diye elimizin kulak arkasındakileri de aldı götürdüler boğa neyin gelmedi yaklaşık 10 aydır da sürekli avuç yalamaktan öteye gidemez olduk maalesef aşırı düşenler toparlanıyor demenizden kastınız 10 dolar görmüş bir coin 1 doları görüp 1.5 dolar olduysa bu toparlanma sayılmıyor bence  Grin
member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
Borsada en önemlisi sabır sabredemediğimiz için kaybediyoruz 2019 da umarım eski ihtişamlı günlere döneriz bu konu hakkında çeşitli iddialar var bekleyip neler olacağını göreceğiz
member
Activity: 714
Merit: 82
2019'da boş geçebilir. 2020 bence altın yıl olur ve piyasanın nasıl şekilleneceği ortaya çıkar.
member
Activity: 378
Merit: 11
Bu saatten sonra boğa gelse ne olacak benım 1 dolar olan coinim 3 cent olmuş allah aşkına %3000 yapsa yıne zararda olacağım artık insanlar uyandı tekrar öyle yükseliş gördüğünde bu sefer satar geçerler.
member
Activity: 448
Eleye eleye hiçbir şey almadı elimiz deki koinlerin değeride avucumuzdan kayan kum taneleri misali kaydı gitti. Ha şimdi ha yarın diye diye artık elemişlerdir gelse mi şu boğa artık.
member
Activity: 602
Merit: 12
Daha yeni sabır konusunda bir konu daha gördüm.  Hoca  eleme zamanı diyordunuz ama milletin elinde avucunda bisi kalmadı ki eridi gitti boğa gelse bile teğet geçecek sanki Smiley
member
Activity: 336
Merit: 17
Bu piyasada ağzı yanan bir daha geriye zor döner gibi geliyor. Hele bu yıl zaten millet beklemekten bıktı resmen. Sabır taşı eridi.Sene başında eth bile 1200-1300 dolarlardaydi. 1000 dolar eridi gitti.  Ben bile sabırlı biriydim. Ama insan belli bir süreden sonra pes ediyor yapacak birşey yok.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Ben sabırlıyımdır ama bende elendim o ne olacak  Smiley
Şaka bir yana şuan sepetimde 1 proje %50 1 proje de %70 oranında değer kaybetmiş. Ha boğa sezonunda muhtemelen eski fiyatlarına dönecektir ama keşke bu fiyatlardan alsaydım o zaman 3x-4x yaptım diye sevinirdim ne güzel
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
walla son günlerde güzel pumplar olmaya başladı, paranın tadını alan koşar gelirse piyasa canlanır, 200 milyar dolarlar taban oldu tahmin ettiğim gibi, yıldırma politikasının da bir sonu var elbet, bu defa bari malı götürsek de kafamızı dinlesek yeter aq Cheesy
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Belki de bu seneyi es geçeceğiz. Şuan kimse bu yıl piyasa uçacak kaçacak diye bir şey diyemez. Hele geçen seneki gibi bir yükseliş olacağını hiç sanmıyorum
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Bu sabırsızların elenmesi konusu arada gündeme geliyor. Ocak ayındaki boğadan sonra ayıya girdik gireli sabırsızlar bir türlü elenemedi. Kuruyup kaldık burada. Arada al-sat fırsatları da olmasa canlılık yok piyasada. Medyadaki haberler de azaldı. Neydi o öyle BTC 20,000 dolar olduğunda. Ekonomi haberlerinin ana konusu haline gelmişti kripto paralar.
member
Activity: 532
Merit: 22
Ben de o son eklenen sabirsizlardan olmamak için direniyorum. Para ihtiyacım olmadığı sürece hodl a devam . Hydro yu hodl ediyorum
member
Activity: 350
Balinalar hep kazanır, korkaklar çabuk kaçar, yıl sonunu bekleyin, ayı piyasası, boğa piyasası artık bu sözleri değil de alım fırsatlarını ve edilen karları konuşacağımız gün ne zaman gelir acaba...
Pages:
Jump to: