Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 129. (Read 4170948 times)

jr. member
Activity: 70
Merit: 5
April 12, 2018, 05:05:11 AM
ну меріти і sмеріти різна штука і вони нічого не дають чому б ними не поділитися а потім тебе б за це віддячили б як їм нарахують за це половину токенів

Річ в тому, що і sмеріту теж мало. Він зазвичай з'являється після отримання меріту
Але, наприклад, коли в мене з'явиться - то вже є декілька людей яким би я його відправив...

згоден тому і я шукаю своїх земляків у кого є а потім мені начислять і звичайно ж поділюсь зі своїми і українська гілку заодно буде розвиваться да і якось свої ближче))))
Як знайдеш таких то звяжись зі мною. Я також не проти меріту. Бо тут пости пиши не пиши ймовірність того що тобі хтось скине той меріт мені здається можна прирівняти до 0 (в зв'язку що тут дужу багато новачків)
jr. member
Activity: 63
Merit: 1
April 12, 2018, 04:58:41 AM
                                Україні дістанеться більше всіх: оприлюднено тривожний прогноз щодо краху біткоіна

Україна знаходиться в п'ятірці найбільш уразливих країн, які можуть постраждати в результаті краху криптовалюти біткоін.
Відповідну думку висловили дослідники міжнародного банку Citibank, передає "Аin".
Експерти порівняли біткоіни з "мильною бульбашкою", яка може лопнути в будь-який момент і завдати нищівного удару по світовій економіці. Аналітики назвали основні проблеми, які вселяють побоювання.
волатильність, яка заважає біткоінам стати засобом накопичення або здійснення транзакцій;
занадто велике споживання енергії для видобутку;
проблеми з кібербезпекою і можливості злому блокчейна квантовими комп'ютерами;
виведення економіки до тіні, "слабкий дизайн", який перетворює біткоіни в "бульбашку".
                                                                           НОВИНИ
Забрали 6 млн: в Україні пограбували великого власника біткоіни
За версією експертів, в найближчому майбутньому інші криптовалюти візьмуть верх і будуть більш надійною альтернативою. Вони не прогнозували, коли саме "лусне" біткоін.
"Ми бачимо деякі класичні ознаки бульбашки, яка досить просунута. Одним з потенційних тригерів можуть стати урядові заборони біткоіна з причин, описаних вище. Як правило, з точки зору публічної політики, набагато краще позбутися бульбашки якомога раніше. Одна з причин полягає в тому, що негативний ефект від краху великої бульбашки набагато небезпечніше, ніж від меншого", - повідомили дослідники.
Вони вважають, що дана криптовалюта особливо небезпечна для країн, що розвиваються, як Україна. Цінність біткоіна обрушиться до нуля, знищивши кріптобогатства, накопичені в країні.
Якщо оцінити частку ринку у відсотках до ВВП, можна оцінити шкоду для конкретної країни. Найбільше постраждає Росія, чия біткоіни-частка становить 5% до ВВП. Нова Зеландія буде на другому місці, на третьому - Нігерія, а Україна - на четвертому місці з 2,5% до ВВП.
На думку аналітиків, чим вище тіньова економіка, тим більше кріптовалютний ринок.

Як вам новини, не знаю але мені здаеться що це одна з заказних статтей, щоб не допустити розповсюдження біткоіна до простих людей, адже раніше повідомлялось, що нац банк рекомендував банкам україни тримати частину свого капіталу в біткоіні також багато політиків тримають величезні суми біткоїнів про що і буде наступна стаття))
jr. member
April 12, 2018, 04:42:26 AM
ну меріти і sмеріти різна штука і вони нічого не дають чому б ними не поділитися а потім тебе б за це віддячили б як їм нарахують за це половину токенів

Річ в тому, що і sмеріту теж мало. Він зазвичай з'являється після отримання меріту
Але, наприклад, коли в мене з'явиться - то вже є декілька людей яким би я його відправив...

згоден тому і я шукаю своїх земляків у кого є а потім мені начислять і звичайно ж поділюсь зі своїми і українська гілку заодно буде розвиваться да і якось свої ближче))))
jr. member
April 12, 2018, 04:39:14 AM
ну меріти і sмеріти різна штука і вони нічого не дають чому б ними не поділитися

Ну раз вони нічого не дають, для чого вони вам?

а потім тебе б за це віддячили б як їм нарахують за це половину токенів

Ну вот, і знов тонни непотрібного спаму, копіпасту заголовків новин, щоб тільки залишити повідомлення в якійсь частині форуму, щоб потім відчитатися перед "роботодавцем" і получити парочку гівно-токенів.

Ні. Меріт тільки за корисні пости/новини/ссилки/мануали і т.д.
вы не зрозуміли е меріти і sмеріти одні ві не можете віддавати воні ваші ті що вам дають воні піднімають ранг а інші ті що ви даруете вам нічого не дають воні нараховуються половина тих що вам дали так їх потрібно віддавати ось вони нічого не дають для власника за них я і говорив)) у кожного е і ті і інші))))
full member
Activity: 420
Merit: 101
April 12, 2018, 12:50:27 AM
Навіть на сьогодні не маючи жодного меріта мені якось і не дуже хочеться їх випрошувати чи спецально цитувати різних авторів з метою отримати за це меріт.   
Також думаю що ці меріти в майбутньому можна буде перетворити на токени (так би мовити - токенізувати) і вийде непоганий проект) Думаю що ціна на такі меріТокени не падатиме навіть за такого ведмежого ринку)  

Як це не маючи жодного меріта - у вас 100 мерітів, це збоку на профілі написано))
Всі фул мембери на момент введення мерітів отримали по 100 мерітів, сеніор мембери - 250
Так, шкода, наприклад якби меріти ввели трохи пізніше, то я би вже був Senior Member, а так ще довго чекати поки хтось 100 мерітів надішле... але з іншого боку ті хто приєднався ще пізніше взагалі мають 0 мерітів, їм ще важче, і таким чином рейтингами підніматимуться ті, хто мають терпіння...

токенізації мерітів не буде)) тут і так забагато токенів)
Я мав на увазі отримані меріти за пости на форумі) А про ці 100 вже й забув. 
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
April 12, 2018, 12:27:14 AM

legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
April 11, 2018, 05:33:20 PM
Ще один вітчизняний песіміст, проте все досить логічно  Smiley

Біткойн може стати валютою для торгівлі наркотиками та зброєю: екс-заступник керівника НБУ Олександр Савченко

Колишній заступник голови Національного банку України та ректор Міжнародного інституту бізнесу пророкує для біткойна трагічну долю. Не дивно, адже коли криптовалюта не показує стрімких злетів, зазвичай, це зірковий час для скептиків і вони на всі голоси пророкують сумний кінець для криптовалют.

На думку експерта, біткойн можуть заборонити в США і його очікує поступова маргіналізація, тобто виключення з усіх сфер життєдіяльності суспільства.  Свою думку Олександр Савченко озвучив в інтерв’ю столичній радіостанції.

Капіталізація всіх криптовалют разом узятих зараз - близько $200 мільярдів. США почне звертати увагу на цей актив, коли його частка досягне десь 1% ВВП країни, тобто коли капіталізація буде наближатися до $1 трильйона. Біткойн у свої кращі часи вже перевалював за $500 мільярдів, і США дали завдання своїм регуляторним органам взяти під м'який поки контроль ці валюти,

- сказав він.

Надалі, за словами експерта, біткойн очікує подальше зниження ціни. А потім доля його буде залежати від того який сценарій реалізує.

Перша трагічна подія для цієї валюти - коли США заборонить її обіг і застосує санкції до всіх контрагентів, які перетинаються з доларом. Це означає, що валюти - біткойн та інші деривативи, які базуються на тому ж технологічному принципі - відразу стануть маргінальними. Вони будуть застосовуватися лише при торгівлі зброєю, наркотиками, фінансуванні тероризму в країнах третього світу. Але все одно валюта матиме ціну. Я думаю, що десь $1 тисячу за один біткойн.. Це найгірший сценарій,

— зазначив Савченко.

На думку фахівця, якщо США та ЄС не займатимуться регулюванням, то ціна на криптовалюти знову може зрости.

Другий поганий сценарій - коли США та ЄС візьмуть криптовалюти  під м'який контроль, доручать Федеральній резервній системі, Європейському центральному банку взяти їх під контроль. Коли ці валюти будуть під контролем, думаю, їх ціна буде десь $2-3 тисячі. А хороший варіант - США і ЄС вирішать, що поки не варто займатися цим активом, нехай йде у вільне плавання. І тоді ціна на біткойн може знову рости, але не так стрімко, як раніше,

— сказав Савченко.

Насамкінець, Савченко порадив українцям не купувати криптовалюту. Тут можна зазначити, що абсолютно протилежну думку має біткойн-оптиміст, співзасновник Fundstrat, Том Лі (Tom Lee). Він вважає, що ціни на криптовалюти можуть відновитися після закінчення податкового сезону в США.

http://coinews.io/ua/category/1-kripto/article/2276-b%D1%96tkojn-mozhe-stati-valjutoju-dlya-torg%D1%96vl%D1%96-narkotikami-ta-zbro%D1%94ju:-ex-zastupnik-ker%D1%96vnika-nbu
legendary
Activity: 1512
Merit: 1442
thefuzzstone.github.io
April 11, 2018, 05:27:43 PM
ну меріти і sмеріти різна штука і вони нічого не дають чому б ними не поділитися

Ну раз вони нічого не дають, для чого вони вам?

а потім тебе б за це віддячили б як їм нарахують за це половину токенів

Ну вот, і знов тонни непотрібного спаму, копіпасту заголовків новин, щоб тільки залишити повідомлення в якійсь частині форуму, щоб потім відчитатися перед "роботодавцем" і получити парочку гівно-токенів.

Ні. Меріт тільки за корисні пости/новини/ссилки/мануали і т.д.
newbie
Activity: 11
Merit: 0
April 11, 2018, 05:07:51 PM
земляки потрібна поміч с мерітами готов допомогти натомість чи попрацювати допомогти в розвитку на форумі написати щось корисне і таке инше пишіть будь ласка краще в лічку))

Розумію, але допомогти нічим не можу)) Самому б меріти не завадили, якихось 100 мерітів - і був би вже Senior Member
В принципі деякі знайомі обіцяли скинути, але напевне постійно забувають)
Тому, я вже не звертаю уваги не меріти - і раджу теж не звертати уваги, особливо якщо ви newbie, то з 0 дуже важко багато мерітів отримати

Ну і щоб пост був цікавіший - раджу переглянути це відео про Paytomat та розвиток блокчейну в Україні

https://www.youtube.com/watch?v=6nGWRUXIs6M

http://cryptotexty.com/wp-content/uploads/2018/04/paytomat-cryptotexty-talk-560x300.png

до речі якщо хтось займається зйомкою та/або монтажем відео - можете звертатись
В нас оператор дуже гарний, але в нього час обмежений, а треба робити більше передач, і нести теми криптовалют і блокчейну в маси
sr. member
April 11, 2018, 03:27:05 PM
Навіть на сьогодні не маючи жодного меріта мені якось і не дуже хочеться їх випрошувати чи спецально цитувати різних авторів з метою отримати за це меріт.   
Також думаю що ці меріти в майбутньому можна буде перетворити на токени (так би мовити - токенізувати) і вийде непоганий проект) Думаю що ціна на такі меріТокени не падатиме навіть за такого ведмежого ринку)  

Як це не маючи жодного меріта - у вас 100 мерітів, це збоку на профілі написано))
Всі фул мембери на момент введення мерітів отримали по 100 мерітів, сеніор мембери - 250
Так, шкода, наприклад якби меріти ввели трохи пізніше, то я би вже був Senior Member, а так ще довго чекати поки хтось 100 мерітів надішле... але з іншого боку ті хто приєднався ще пізніше взагалі мають 0 мерітів, їм ще важче, і таким чином рейтингами підніматимуться ті, хто мають терпіння...

токенізації мерітів не буде)) тут і так забагато токенів)
full member
Activity: 420
Merit: 101
April 11, 2018, 03:21:38 PM
скиньте будь-ласка  лінк  на розяснення що таке меріти і з чим їх їдять.

Вважаю систему мерітів класною штукою, яка в майбутньому може стати порятунком цього форуму від перенасичення учасниками різних баунті та скам проектів, метою яких є лише короткочасний заробіток на таких проетках.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1442
thefuzzstone.github.io
April 11, 2018, 12:15:09 PM
скиньте будь-ласка  лінк  на розяснення що таке меріти і з чим їх їдять.

sr. member
Activity: 832
Merit: 250
April 11, 2018, 12:08:09 PM
земляки потрібна поміч с мерітами готов допомогти натомість чи попрацювати допомогти в розвитку на форумі написати щось корисне і таке инше пишіть будь ласка краще в лічку))

Розумію, але допомогти нічим не можу)) Самому б меріти не завадили, якихось 100 мерітів - і був би вже Senior Member
Тому, я вже не звертаю уваги не меріти - і раджу теж не звертати уваги, особливо якщо ви newbie, то з 0 дуже важко багато мерітів отримати

Ну і щоб пост був цікавіший - раджу переглянути це відео про Paytomat та розвиток блокчейну в Україні

В нас оператор дуже гарний, але в нього час обмежений, а треба робити більше передач, і нести теми криптовалют і блокчейну в маси
скиньте будь-ласка  лінк  на розяснення що таке меріти і з чим їх їдять.
Дякую.
sr. member
April 11, 2018, 12:01:39 PM

sr. member
Activity: 832
Merit: 250
April 11, 2018, 08:29:09 AM
Хіба в даній темі дозволена реклама і реферальні посилання?
member
Activity: 106
Merit: 23
April 11, 2018, 06:58:25 AM
Стейблкойни на підйомі: якими бувають стабільні криптовалюти і навіщо вони потрібні

Починаючи з минулого року стейблкойни переживають зростання популярності і зміцнюють позиції. Але складається враження, що більшості користувачів криптовалют або людям, які просто ними цікавиться, не вдається зрозуміти саму концепцію стейблкойнів.

Головна причина в тому, що концепція дійсно складна, особливо якщо враховувати, що більшість проектів не готові до масштабного використання або взагалі являють собою лише white paper, які свідомо важкі для розуміння. У цій статті ми маємо намір познайомити читачів з концепцією стейблкойнів і детально розглянути деякі з них.

Читати далі: Стейблкойни на підйомі: якими бувають стабільні криптовалюти і навіщо вони потрібні
jr. member
April 11, 2018, 04:54:44 AM
Просто писати і якщо когось зацікавить мій пост то я получу меріт? Чи може існують якісь спецільні теми - де можна отримати той меріт?

Не просто писати, а писати щось цікаве і корисне. Не просто коментувати, а розпочинати нові цікаві теми. І краще в англомовній гілці.

full member
Activity: 546
Merit: 106
April 11, 2018, 03:19:04 AM
Просто писати і якщо когось зацікавить мій пост то я получу меріт? Чи може існують якісь спецільні теми - де можна отримати той меріт?

Не просто писати, а писати щось цікаве і корисне. Не просто коментувати, а розпочинати нові цікаві теми. І краще в англомовній гілці.

jr. member
Activity: 70
Merit: 5
April 11, 2018, 02:50:30 AM
Мені потрібно меріт щоб ранг помінявся? Якщо так то як його заслужити?

Пишіть щось цікаве і корисне, і краще в англомовній гілці. Може, хтось і зглянеться. Smiley
full member
Activity: 546
Merit: 106
April 11, 2018, 02:17:49 AM
Мені потрібно меріт щоб ранг помінявся? Якщо так то як його заслужити?

Пишіть щось цікаве і корисне, і краще в англомовній гілці. Може, хтось і зглянеться. Smiley
Jump to: