Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 133. (Read 4171234 times)

legendary
Activity: 1512
Merit: 1442
thefuzzstone.github.io
April 04, 2018, 09:14:05 AM
Пропоную послуги гаранта (escrow).

https://bitcointalksearch.org/topic/296-btc-75-eth-3255367
newbie
Activity: 209
Merit: 0
April 04, 2018, 07:08:23 AM
Всім привіт! Хто порадить кілька норм баунті чи дропів буду вдячний для новачка!
member
Activity: 518
Merit: 11
April 04, 2018, 03:27:31 AM
Активність збільшується. Потрібно більше писати. Тільки українською (щоб нам не пропонували користуватись російскою гілкою). Ігнорувати російску гілку. Оперативно постити тут адмін новини з перекладом (навіть, якщо це першоквітневі жарти).
Створити спамсписок наших. І раз в місяць створювати тему "дайте нам окрему гілку" і щоб наші були повідомлені і швидко ту темку заспамлювали. Можна і іншомовних підключити до цієї справи.

і анонси з монетами/токенами теж добре. хоч і важко навігувати з ними в гілці.
де ви маєте на увазі створювати тему "дайте нам окрему гілку" ?
я пам'ятаю писав в якісь з таких тем про заклик дати нам повноцінний розділ.
jr. member
Activity: 79
Merit: 1
April 03, 2018, 05:26:21 PM
Активність збільшується. Потрібно більше писати. Тільки українською (щоб нам не пропонували користуватись російскою гілкою). Ігнорувати російску гілку. Оперативно постити тут адмін новини з перекладом (навіть, якщо це першоквітневі жарти).
Створити спамсписок наших. І раз в місяць створювати тему "дайте нам окрему гілку" і щоб наші були повідомлені і швидко ту темку заспамлювали. Можна і іншомовних підключити до цієї справи.
sr. member
Activity: 830
Merit: 258
WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
April 03, 2018, 05:14:15 PM
Я перепрошую, чи комусь відомо коли вже для нашої мови виділять окрему гілку форуму? Ми найтоповіші по кількості повідомлень та переглядів у гілці " Other languages/locations", перепрошую навіть для поляків є окрема гілка.
Вже відповідали на цю тему кілька разів, тут відповідь, шкода що не можна закріпити повідомлення, щоб всі його бачили в даній темі :
Багато тем вже створювали люди, щоб нам відкирили окрему гілку на форумі, але як вони написали в нас дуже замало людей в нашій гілці і тому сенсу відкривати її немає і потрібно більше розкручувати дану сторінку, щоб вони побачили, що є активність і могли дати нам окрему сторінку на даному форумі
member
Activity: 434
Merit: 19
April 03, 2018, 03:36:16 PM
Блін! Зашлакували тему своїми перекладами. Задовбувати починає.
Я вважаю, що публікація анонсів українською мовою, лише розвиває нашу гілку! Цікаво, а що ви пропонуєте?

Я б пропонував більше тексту і менше картинок. Текст вантажиться відразу, а картинки поступово. Заходжу в тему, а мені тут все вниз і вниз зсовує. І от так пів хвилини грузиться сторінка форуму, якщо на ній декілька анонсів з масою картинок ...
Якщо чесно мені б було теж так легше... Одна справа перекласти, а інша справа редагувати графічні файли. Але так вирішала команда проекту - мусимо поважати їх вибір.
sr. member
Activity: 396
April 03, 2018, 03:18:35 PM
Я вважаю, що публікація анонсів українською мовою, лише розвиває нашу гілку! Цікаво, а що ви пропонуєте?

Я б пропонував більше тексту і менше картинок. Текст вантажиться відразу, а картинки поступово. Заходжу в тему, а мені тут все вниз і вниз зсовує. І от так пів хвилини грузиться сторінка форуму, якщо на ній декілька анонсів з масою картинок ...
member
Activity: 434
Merit: 19
April 03, 2018, 02:58:59 PM
sr. member
April 03, 2018, 02:54:03 PM
Я перепрошую, чи комусь відомо коли вже для нашої мови виділять окрему гілку форуму? Ми найтоповіші по кількості повідомлень та переглядів у гілці " Other languages/locations", перепрошую навіть для поляків є окрема гілка.

Не буде нам ніц. Тут адміни - поци.

Промотуйте останні сторінки в зворотньому порядку і читайте. Знайдете багато цікавого по своєму запитанню.
sr. member
April 03, 2018, 02:51:56 PM
member
Activity: 196
Merit: 11
April 03, 2018, 02:46:36 PM
member
Activity: 106
Merit: 23
April 03, 2018, 02:03:06 PM
Так, я маю відношення до цього ресурсу в якості співвласника. Крім мене участь беруть ще 2 осіб. Намагаємося видавати корисну інформацію для українців-криптоманів Smiley Наразі є деякі проблеми з регулярністю та періодичністю публікації матеріалів, т.я. всі задіяні виключно на добровільних засадах і не завжди є можливість додати цікаву інформацію. Але ми намагаємося.

Подивися, непоганий сайт!
До речі в розділ "Крипто-відеозал" якщо цікаво, то можете додавати програму Cryptotexty Talk

https://www.youtube.com/watch?v=iK6RDp39YaE&list=PLAxYkJS5UBzKzmXfome1VW8TvcCwbdd5L

(Поки є 3 випуски англійською (третій буде онлайн за пару днів, українською теж плануються)

Якщо будуть відео українською мовою, ми з ПРЕВЕЛИКОЮ радістю будемо раді додати ваші відео-ролики на наш сайт. Безкоштовно і без ніяких додаткових умов. Єдина вимога - криптовалютна тематика.
member
Activity: 106
Merit: 23
April 03, 2018, 01:21:03 PM
Bitmain Antminer E3 з хешрейтом 180 Mh/s на Ефірі вже є у продажу

Після численних чуток про ASIC-майнер під алгоритм Ethash в особі Antminer F3, китайський виробник Bitmain все таки почав офіційні продажі таких пристроїв, але під назвою Antminer E3. Замість обіцяних 1500 Mh/s представлена модель азіка видає тільки 180 Mh/s, причому розміри азіка під Ефір перевищують розміри інших пристроїв від Bitmain рівно в два рази, що явно нам говорить про абсолютно іншу технічну начинку азіка під Ethereum.

Читати далі: Bitmain Antminer E3 з хешрейтом 180 Mh/s на Ефірі вже є у продажу
sr. member
Activity: 830
WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
April 03, 2018, 01:09:28 PM
Кожен п'ятий американський студент заліз у борги, щоб інвестувати в криптовалюти
У період з 16 по 20 березня The Student Loan Report спільно з Pollfish провели опитування 1000 студентів американських університетів, які використовують кредитні кошти для отримання освіти. Респондентам поставили лише одне запитання: ви коли-небудь використовували гроші студентської позики для інвестування в криптовалюти, такі як біткойн? Результати здивували навіть організаторів опитування

https://news.finance.ua/ua/news/-/423251/kozhen-pyatyj-amerykanskyj-student-zaliz-u-borgy-shhob-investuvaty-v-kryptovalyuty
newbie
Activity: 73
Merit: 0
April 03, 2018, 12:45:57 PM
щось мій переклад-маніфест ніхто не оцінив і не підтримав  Huh Sad

Я спеціально "відмотав" сторінку назад щоб зрозуміти про що ви
Так зараз вже немає цих показників. До речі вдалий жарт.
Багато хто переймається мерітом, тому адміни вирішили ще "озадачити" всіх
Я би порадив вам щось цікавіше перекладати, завжди є що перекладати
А так та інформація вже не актуальна, ці ж показники зникли і я навіть не зрозумів чи навмання вони розставлялись чи за якимось алгоритмом насправді

Так. То був першотравневий жарт)
Я спочатку також навіть цілу тему "роздув"... потім зрозумів - то все 1 травня))

може першоквітневий?  Grin ну або ти з  майбутнього Cheesy
sr. member
Activity: 826
Merit: 284
April 03, 2018, 11:23:45 AM
щось мій переклад-маніфест ніхто не оцінив і не підтримав  Huh Sad

Я спеціально "відмотав" сторінку назад щоб зрозуміти про що ви
Так зараз вже немає цих показників. До речі вдалий жарт.
Багато хто переймається мерітом, тому адміни вирішили ще "озадачити" всіх
Я би порадив вам щось цікавіше перекладати, завжди є що перекладати
А так та інформація вже не актуальна, ці ж показники зникли і я навіть не зрозумів чи навмання вони розставлялись чи за якимось алгоритмом насправді

Так. То був першотравневий жарт)
Я спочатку також навіть цілу тему "роздув"... потім зрозумів - то все 1 травня))
sr. member
Activity: 826
Merit: 284
April 03, 2018, 11:16:36 AM
ого. суцільний ланцюг анонсів токенів і монет на гілці)))) нам треба окрему гілку реально. напишіть, будь ласка, хто ще не писав нашому модератору, щоб створили нам повноцінний розділ
https://bitcointalksearch.org/user/cyrus-78147
хоча от в'єтнамці дружньо перейшли на біткоін сад, бо в них теж не було тут розділу окремого
Багато тем вже створювали люди, щоб нам відкирили окрему гілку на форумі, але як вони написали в нас дуже замало людей в нашій гілці і тому сенсу відкривати її немає і потрібно більше розкручувати дану сторінку, щоб вони побачили, що є активність і могли дати нам окрему сторінку на даному форумі

Декілька місяців назад також писав в ОП...
Нажаль, я тепер розумію - що не скоро буде нам окрема україномовна гілка.
Писати треба сюди частійше. Тут погоджуюсь.
full member
Activity: 546
Merit: 106
April 03, 2018, 09:20:03 AM
"Перша українська книга була продана за криптовалюту"

Непогано. Але... особисто я - за універсальні гаманці. Дуже незручно, коли для кожної криптовалюти треба мати окремий гаманець. Особливо, коли таких криптовалют тисячі.
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
April 03, 2018, 08:14:05 AM
Тримай трохи за старання. Все ж таки не полінився та перевів на соловьїну. Тимпаче своїх потрібно підтримувати. Був би впевнений, що мене не забанять, так усім хто вміє та знає українську мову, та пише у цій гілці, роздав би трохи меріту, але ризикувати не бажаю, тому старайтеся добре

Так а в чому проблема, ви можете кому завгодно надсилати меріт, за це банити не будуть.
Хіба що коли пересилають меріти на свої акаунти, можливо це відслідковують, та і то мати декілька акаунтів дозволяюється (читав десь)

Бачу у Вас в підписі Карбо - от новина в тему якщо не бачили
"Перша українська книга була продана за криптовалюту"
http://cryptotexty.com/ukrainian-book-sold-for-cryptocurrency/
member
Activity: 280
Merit: 10
April 03, 2018, 08:00:53 AM
щось мій переклад-маніфест ніхто не оцінив і не підтримав  Huh Sad

Тримай трохи за старання. Все ж таки не полінився та перевів на соловьїну. Тимпаче своїх потрібно підтримувати. Був би впевнений, що мене не забанять, так усім хто вміє та знає українську мову, та пише у цій гілці, роздав би трохи меріту, але ризикувати не бажаю, тому старайтеся добре
Це неймовірно щедра інвестиція! Дякую! Обіцяю наповнювати тему цікавими і свіжими статтями та перекладами.  Wink
Jump to: