Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 140. (Read 4171795 times)

sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
March 21, 2018, 04:01:45 AM
Знайти такі акаунти не так вже й тяжко Grin Твітер має хороших програмістів які напевно вже вдосконалюють свій скрипт по пошуку таких користувачів. На мою думку тре ще паро своїх постів писати в тиждень які не стосуються теми.
А не підскажите чи є баунті з підпискую на linkedin ?

Так, вони пишуть спочатку що акаунт suspended for suspicious activity, але якщо верифікуєш телефон то все нормально
Я теж думаю, що якщо своїх постів обмаль або немає, а ретвітів дуже багато - це як сигнал засаспендити акаунт
Про Лінкедін десь бачив це як складову баунті, але давно. Зазвичай ця мережа не дуже популярна серед баунті
jr. member
Activity: 70
Merit: 5
March 21, 2018, 03:22:43 AM
Так, але тут малось не лише блокування платної реклами, а й те що за ретвіти взялись
Я так розумію, що якщо твіттер акаунт багато ретвітить різних ІСО та криптовалютних твітів - то він під певною загрозою
До речі з мого досвіду твіттер кампанії приносять небагато (навіть якщо за кількість фоловерів додається в 2-4 рази) - тому це ще одна причина це покинути
Я не знаю як вони це вичисляють, але мені здається банити за ретвіти це якось дивно і там в основному якісь прості повідомлення, як вони їх знаходять це також цікаво дізнатись, напевно по самих аккаунтах що мають ICO напрямок
Знайти такі акаунти не так вже й тяжко Grin Твітер має хороших програмістів які напевно вже вдосконалюють свій скрипт по пошуку таких користувачів. На мою думку тре ще паро своїх постів писати в тиждень які не стосуються теми.
А не підскажите чи є баунті з підпискую на linkedin ?
sr. member
Activity: 830
Merit: 258
WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
March 20, 2018, 06:44:55 PM
Так, але тут малось не лише блокування платної реклами, а й те що за ретвіти взялись
Я так розумію, що якщо твіттер акаунт багато ретвітить різних ІСО та криптовалютних твітів - то він під певною загрозою
До речі з мого досвіду твіттер кампанії приносять небагато (навіть якщо за кількість фоловерів додається в 2-4 рази) - тому це ще одна причина це покинути
Я не знаю як вони це вичисляють, але мені здається банити за ретвіти це якось дивно і там в основному якісь прості повідомлення, як вони їх знаходять це також цікаво дізнатись, напевно по самих аккаунтах що мають ICO напрямок
full member
Activity: 364
Merit: 102
https://www.binance.com/en?ref=13109915
March 20, 2018, 06:43:06 PM
Дуже цікавий  AIRDROP https://golos.io/ru--kriptovalyuta/@maxx40/airdrop-30-rsk-smartkontrakty-dlya-bitkoina-za-podpisku-na-telegramm
Проект буде впроваджувати смартконтракти для Біткойна.
sr. member
March 20, 2018, 05:13:16 PM
Рада з фінансової стабільності оголосила свої висновки щодо криптовалют, Bitcoin дорожчає

“Первісна оцінка FSB – це те, що в даний час криптовалюти не несуть в собі ризиків для світової фінансової стабільності”, – йдеться в доповіді, опублікованій головою FSB Марком Карні напередодні зустрічі голів фінансових відомств країн G20 в Буенос-Айресі 

Частково це пов’язано з тим, що ринок криптовалют є дрібним відносно фінансової системи. Навіть на нещодавньому піку сукупна капіталізація криптовалют становила менше ніж 1% світового ВВП”, – зазначив М. Карні, який також очолює Банк Англії

https://news.finance.ua/ua/news/-/422844/rada-z-finansovoyi-stabilnosti-ogolosyla-svoyi-vysnovky-shhodo-kryptovalyut-bitcoin-dorozhchaye
sr. member
March 20, 2018, 04:45:16 PM
sr. member
March 20, 2018, 04:35:26 PM
Твітер вже блокує аккаунти за репости баунт.
Сьогодні його отримав  Grin
Сьогодні вже від багатьох людей чув, що твіттер наче з глузду зїхав - дуже багато блокувань, у деяких, відповідно істотно зменшується кількість фоловерів. Особисто мене вже блокували тижні 2 тому назад, побачимо що буде далі. В принципі, твіттер також зрозуміти можна - гіпотетично він може перетворитись такими темпами на суцільний кріпто-ретвітний смітник, а це вже суперечить первинним цілям і приниципам платформи Undecided
Вони вже не перші що почали блокувати рекламу про криптовалюту, але це все ж таки показує що всерівно є вплив і напевно блокують з тих причин що це є небезпечна інвестиція, але конкретно із-за чого блокують не написано
sr. member
March 20, 2018, 04:17:14 PM
Сьогодні вже від багатьох людей чув, що твіттер наче з глузду зїхав

В мене теж вчора з твіттерами була така проблема, з двома акаунтами
Верифікував по номеру телефону, але звісно це так-собі сигнал.. якщо один з твіттерів мені не шкода, там десь 1500 підписників,
то на іншому (https://twitter.com/flodner) 11400+ фоловерів, я його розбудовував роками)

Буду відходити від твіттер-баунті, але не лише по цій причині, а через час - це багато часу займає, а баунті по твіттеру не найбільш прибуткові
Протестити було цікаво, тепер треба інші напрямки розвивати
newbie
Activity: 84
Merit: 0
March 20, 2018, 01:11:40 PM
Сьогодні вже від багатьох людей чув, що твіттер наче з глузду зїхав - дуже багато блокувань, у деяких, відповідно істотно зменшується кількість фоловерів. Особисто мене вже блокували тижні 2 тому назад, побачимо що буде далі. В принципі, твіттер також зрозуміти можна - гіпотетично він може перетворитись такими темпами на суцільний кріпто-ретвітний смітник, а це вже суперечить первинним цілям і приниципам платформи Undecided
newbie
Activity: 73
March 20, 2018, 12:21:19 PM
Ти впевнений, що отримав бан за репост, а не за накрутку підписчиків?

можливо і за накрутку підписників, тому що у мене їх аж 9  Grin Grin
EEM
member
Activity: 194
Merit: 32
March 20, 2018, 12:11:32 PM
Ти впевнений, що отримав бан за репост, а не за накрутку підписчиків?

P.S. Цікаву картинку знайшов. WEB 2.0 бізнес против WEB 3.0 криптосвіту
newbie
Activity: 73
March 20, 2018, 11:20:05 AM
hero member
Activity: 857
Merit: 500
March 20, 2018, 08:05:33 AM
Так, я приймав участь в ICO Голоса)
Эдине що невірно зробив - дуже повільно писав спочатку.. а так би заробився б до кита, вважаю)
Я на СтімІт не встиг ICO, тому почав шукати аналоги.. так і знайшов)

Дякую за меріт. Нагадайте ваш нік (я то зафоловив) але може ще хтось зафоловить якщо вже говоримо про це
Буду періодично апвоутити, і так якось на Голосі мало сиджу, то силу голосу майже не використовую (до речі її делегувати можна?)

Поки що делегувати силу голоса неможна, але якщо пройде ХФ запланований на 4 квітня, то це стане можливо. До речі, якщо маєте силу більшу 1000 то можете продавати свої апи, звичайно, багато вже не заробите, але трохи буде, в будь якому випадку більше ніж при простої
sr. member
March 20, 2018, 06:44:17 AM
Починаючи з сьогодні та ще 2 дні буде безкоштовний "крипто-марафон"
Раджу особливо для newbies.
Зараз така тендеція що в Києві майже щодня крипто-події. В той час коли деякі конференції беруть оплату 1000-2000 грн або й більше за конференцію, багато і безкоштовних подій.
І це значить, що якість безкоштовних подій нижча, буває й вища, а часто спікери взагалі повторюються.

І мене на форумі великім,
У гілці вольній, новій,
Не забудьте пом'янути
Не злим тихим мерітом.

(Т. Криптошевченко)

https://cryptonet.biz/crypto-marathon/

3 живые встречи Бесплатно Киев, 20-22 марта
КриптоМарафон

ТОПовые мировые предприниматели, инвесторы и представители правительства
соберутся на 3 дня в Киеве, чтобы поделиться рабочими и легальными
стратегиями заработка на криптовалютах
sr. member
March 19, 2018, 05:48:56 PM

Міжнародна конференція BlockchainUA відбудеться у Києві 23 березня 2018 року та об’єднає більше ніж 1000+ учасників
Конференція BlockchainUA націлена на аудиторію general interest та ставить на меті підвищити поінформованість учасників про технологію блокчейн та криптовалюти, а також підвищити інтерес до України на міжнародному рівні.

Деталі: https://blockchainua.com/

http://cryptotexty.com/blockchainua-23-03-2018/
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
March 19, 2018, 11:28:24 AM
Щось чим далі, тим веселіше та веселіше  Angry

Twitter заборонить рекламу криптовалют

Згідно з репортажами, Twitter йтиме слідом за Facebook та Google у забороні широкого спектру реклами криптовалют.

Видається, що цифровий світ кіберпростору продовжує стискатися для тих, хто хоче опублікувати рекламу криптовалют. Facebook першим знизив рекламний бум тоді, коли соціальна мережа заборонила усю рекламу, що стосується криптовалют. Незабаром після цього схожу очистку провів інтернет-гігант Google. Тепер з’явилися повідомлення про те, що Twitter наслідує приклад і планує ввести заборону на рекламу криптовалют у себе.

Sky News повідомили, що Twitter  планує нову рекламну політику, яку буде розгорнуто через кілька тижнів. Ця нова політика заборонятиме криптовалютну рекламу для гаманців, продажів токенів та ICO. Ця нова політика заборон, очевидно, буде впроваджена в глобальному масштабі.

Дехто може наполягати на думці, що такі заборонні кампанії є намаганням ухилитися від децентралізованої природи Дикого Заходу криптовалют. Однак, насправді соціальні медіа-платформи та Google просувають такі кампанії у намаганні обмежити свою відповідальність, коли йдеться про шахрайства. Є чимало чудових можливостей у сфері криптовалют, але також відбувається чимало шахрайства.  Схоже, що Google, Facebook та Twitter не хочуть опинитися кінцевими винуватцями колективного судового позову через якесь шахрайське ICO, якому вони дозволили рекламуватися на своїй платформі.

http://coinews.io/ua/category/1-kripto/article/2098-twitter-zaboronit'-reklamu-kriptovaljut
sr. member
March 19, 2018, 09:01:33 AM
Эдине що невірно зробив - дуже повільно писав спочатку.. а так би заробився б до кита, вважаю)

Дякую за меріт. Нагадайте ваш нік (я то зафоловив) але може ще хтось зафоловить якщо вже говоримо про це
Буду періодично апвоутити, і так якось на Голосі мало сиджу, то силу голосу майже не використовую (до речі її делегувати можна?)
sr. member
Activity: 826
Merit: 284
March 18, 2018, 03:30:47 PM
Просто я не роблю копіпасту) В Голосі пишу лише оригінальне - свої думки. І там - багато знайомих. Я там з самого заснування проекту.
Спільнота)
Буду потрохи і на СтімІт писати)

Так, копіпаст це не добре, і до речі я так спостерігав, що на обох мережах ніколи копіпасти не набирають нормально апвоутів.
Ну і хіба, що хтось силу голосу матиме велику і апвоутитиме себе чи друзів.
так що може ви й в ІСО Голосу брали участь?
ну я так думаю, що якщо українці прийдуть на Стіміт разом зі знайомими - то це буде непоганий і додатковий заробіток, і (для тих хто не користувався) - по суті варіант як без інвестицій прийти в світ криптовалют.

+Меріт Вам!)

Бінго! =)

sr. member
March 18, 2018, 03:27:35 PM
У березні загальна капіталізація криптовалют опустилася на 29%
Ринок цифрових грошей подешевшав на 130 млрд доларів за минулі два тижні. 1 березня загальна капіталізація криптовалют перевищувала 450 млрд доларів, а зараз складає близько 322 млрд доларів

https://news.finance.ua/ua/news/-/422723/u-berezni-zagalna-kapitalizatsiya-kryptovalyut-opustylasya-na-29

хз. мені ці новини на фінанс.уа про крипто читати завжди смішно. про їхні щоденні новини-"аналізи" крипторинків. дуже часто ще і з запізненням і "сенсаціями".
 завжди можна самому глянути шо робиться на ринку без жовтої преси і порожніх слів
https://coinmarketcap.com/all/views/all/

До речі. Рейтингове агенство Weiss почало робити рейтинг інвестиційної привабливості криптомонет поруч з звичайними акціями.
https://weisscryptocurrencyratings.com/
https://www.weissratings.com/
в мене є два рапорти за лютий та березень. я не знаю чи можна сюди викладати таке, оскільки ці рапорти наче платні.
кому цікаво пишіть в приват я скину

Погоджуюсь.
По крипті не варто читати звичайні ЗМІ.
Треба або з США-Англії читати, або на російській - форклог чи бітновості.
Є й україномовні - але там більше просто переклад на українську.

Хоча - з повагою за роботу по перекладу на рідну мову. Тому іноді навіть українські репощу)
sr. member
March 18, 2018, 03:25:14 PM
Думав, нема тут такої гілки
Вітаю!)
Jump to: