Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 166. (Read 4173784 times)

newbie
Activity: 128
Merit: 0
January 24, 2018, 03:24:51 PM
Dear Ukrainians, we are a StealthCoin (XST)-anonymous crypto- buy/sell/send platform. StealthCoin can be traded with almost 20 different payment methods here: www.stealthpay.com We are currently looking for the Ukrainians who would be willing to become a StealthCoin exchanger in their country. Our clients from Ukraine will pay money to you to buy XST, you buy XST on our platform and send it to the users. If interested you are welcome to provide me the following info:

Alias:
Country or countries you will cover:
Payment method(s) you will accept:
Your working email or other contact info:
Your bitcointalk.org alias (not mandatory):
member
Activity: 518
Merit: 11
January 24, 2018, 03:04:22 PM
трохи промоушина)

є нова монета F0ME. іде по слідах DeepOnion/. 16-тижневий ейдроп.
це POS монета. можна купити нод, який вартує 12000 f0me монет. 1 монета = 500 сатоші.
https://bitcointalksearch.org/topic/annf0me-dedicated-pos-90-airdrop-16-rounds-reg-now-2765332

є власний форум. і є наша українська гілка. нас там вже багацько. приєднуйтесь
https://f0me.com/index.php?board=21.0
newbie
Activity: 238
January 24, 2018, 02:09:12 PM
Мое шанування , Панове ! Дуже  приємно читати цікаву інформацію  рідню мовою  Smiley
jr. member
Activity: 79
Merit: 1
January 24, 2018, 01:46:09 PM
Йобіт канєшно не супер біржа, але наші ше гірші. При тому, як вище писалось, то на йобіті починають свій шлях багато перспективних монет.
full member
Activity: 546
Merit: 106
January 24, 2018, 03:21:18 AM
Як сказав sla1925
Мене вже цитують? Мабуть, це добре.  Wink

Що до Yobit, то особисто я цією біржею ще не користувався. Але приглядаюся, бо там багато різноманітних монет. Однак, мені не подобається, що цю біржу постійно використовують для пампів. Та і назва мені не дуже подобається. Smiley
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
January 24, 2018, 02:03:19 AM
Якщо сума велика, варто тримати на гаманці і чекати поки форк запустить свій блокчейн і запустить свій гаманець, тоді вже портувати туди приват ключі.
Варіант з Йобітом непоганий, вони всі ХФ підтримують і начисляють фьючерси, вивести їх не можна але продати тільки так.

Я думаю, що багатьом якраз Йобіт і підійде як варіант, звісно є можливость, що Йобіт йо.... ну ви зрозуміли)
А хтось імпортував ключі на нові форки Біткойна які вже відбулись? Цікава ваша думка про них
Про Біткойн Кеш я думаю більшості відомо, які є думки про інші форки?
full member
Activity: 318
January 23, 2018, 07:56:43 PM
Є така біржа йобіт, вона підтримує майже всі форки з усіх криптовалют і відразу нараховує їх на ваш рахунок. Але біржа має досить різноманітні відгуки

Дякую, це корисна інфа.
Знаю таку біржу, в тому числі й читав негативні відгуки, я там навіть зареєстрований, тільки ще нічого не купував, не продавав.
Але якраз тримати там якусь суму непогана ідея, бо на цій біржі присутні багато різних криптовалют, токенів.
Звісно, тримати на біржі кошти це завжди ризик і великі суми так краще не тримати.
Як сказав sla1925 ідеального варіанту нема.
Якщо сума велика, варто тримати на гаманці і чекати поки форк запустить свій блокчейн і запустить свій гаманець, тоді вже портувати туди приват ключі.
Варіант з Йобітом непоганий, вони всі ХФ підтримують і начисляють фьючерси, вивести їх не можна але продати тільки так.
sr. member
January 23, 2018, 05:16:13 PM
Anybody from Ukraine?

Ні, тут нікого немає, ви помилилися адресою. Smiley

Хочете посміятись - зайдіть на її/його профіль і прочитайте "last posts"
Мені от просто цікаво - це реально хтось сидить строчить "набиває пости" чи вже придумали спам-бота? При чому з AI, який іноді гугл транслейтом перекладає
Це не лише цей юзер, але деякі інші наштовхнули на таку думку
Bitcointalk - це вже ціла рекламна індустрія))
sr. member
January 23, 2018, 05:11:41 PM
Є така біржа йобіт, вона підтримує майже всі форки з усіх криптовалют і відразу нараховує їх на ваш рахунок. Але біржа має досить різноманітні відгуки

Дякую, це корисна інфа.
Знаю таку біржу, в тому числі й читав негативні відгуки, я там навіть зареєстрований, тільки ще нічого не купував, не продавав.
Але якраз тримати там якусь суму непогана ідея, бо на цій біржі присутні багато різних криптовалют, токенів.
Звісно, тримати на біржі кошти це завжди ризик і великі суми так краще не тримати.
newbie
Activity: 36
January 23, 2018, 04:55:14 PM
Anybody from Ukraine?
Yes.  Так хлопче ми всі із України
Ukr
newbie
Activity: 9
January 23, 2018, 03:25:47 PM

До речі хто порадить (думаю тут в цій гілці є ті, хто краще розбирається), де краще тримати Біткойн щоб максимально форки нараховувались?
Думаю, це корисна і актуальна інформація.

full member
January 23, 2018, 03:13:30 PM
Я взагалі дуже сумніваюся у доцільності тримати великі суми на біржах чи інших онлайн-гаманцях. А малі суми зрозуміло нічого не міняють. Щоб потім не кусати собі лікті - як наприклад деякі користувачі Nicehash, що примудрилися залишити по півтора біткоїна у гаманцях доля яких досі не відома.
Все залежить від того, про які саме суми йде мова, та навіщо вам ті біткоїни взагалі. Якщо ви не торгуєте на біржі, то тримати там крипту не має сенсу. А якщо торгуєте, то ганяти туди-сюди - дуже незручно та недешево.

Anybody from Ukraine?
Ні, тут нікого немає, ви помилилися адресою. Smiley
newbie
Activity: 65
January 23, 2018, 03:13:03 PM
Anybody from Ukraine?
member
Activity: 239
Merit: 10
January 23, 2018, 02:58:06 PM
Складне, але тут же хтось точно має знати відповідь) Бо такй варіант попередньо дивитися - не дуже, ганяти туди-назад біткойни незручно, та й за усіма форками не услідкуєш)
Наприклад Блокчейн.інфо популярний гаманець підтримав Біткойн Кеш, нарахував, але не інші форки
Bittrex підтримав Bitcoin Gold, в мене лишалось 2 сатоші на Біттрекс - от так я й помітив та дізнався про Bitcoin Gold
Але більшість форків не підтримуються біржами, або принаймні не одразу
Отже сподіваюсь тут хтось підкаже оптимальний варіант
В тому-то і проблема, що оптимального варіанту не існує. Хотів би помилятися, але ...

Я взагалі дуже сумніваюся у доцільності тримати великі суми на біржах чи інших онлайн-гаманцях. А малі суми зрозуміло нічого не міняють. Щоб потім не кусати собі лікті - як наприклад деякі користувачі Nicehash, що примудрилися залишити по півтора біткоїна у гаманцях доля яких досі не відома.
full member
January 23, 2018, 02:52:14 PM
Складне, але тут же хтось точно має знати відповідь) Бо такй варіант попередньо дивитися - не дуже, ганяти туди-назад біткойни незручно, та й за усіма форками не услідкуєш)
Наприклад Блокчейн.інфо популярний гаманець підтримав Біткойн Кеш, нарахував, але не інші форки
Bittrex підтримав Bitcoin Gold, в мене лишалось 2 сатоші на Біттрекс - от так я й помітив та дізнався про Bitcoin Gold
В тому-то і проблема, що оптимального варіанту не існує. Хотів би помилятися, але ...
sr. member
January 23, 2018, 02:44:31 PM
Складне питання. Треба попередньо дивитися, які гаманці та які біржі підтримують той чи інший форк, там і тримати, чи туди завчасно переводити.

full member
January 23, 2018, 02:32:35 PM
До речі хто порадить (думаю тут в цій гілці є ті, хто краще розбирається), де краще тримати Біткойн щоб максимально форки нараховувались?
Складне питання. Треба попередньо дивитися, які гаманці та які біржі підтримують той чи інший форк, там і тримати, чи туди завчасно переводити.
sr. member
January 23, 2018, 02:09:23 PM
Всім власникам Bitcoin роздадуть токени Bitcoin Dollar

Думаю, це корисна і актуальна інформація.
sr. member
January 23, 2018, 02:07:04 PM
тільки привернули до нього більше уваги, бачив я його пости, доречі він з сша, колись підіймав гвалт через те що з фбр приходили до його матері і розпитували про його діяльність на донбасі, та і на bbc писали про нього з філіпсом
взагалі краще ігнорувати таких або подавати альтернативні новини

Я не думаю, що особливо увагу привернув, не варто переоцінювати мій Стіміт)) Хоча 600+ фоловерів, але реально пости мало читають, хіба що тематичні, на тематику криптовалют (я саме тому й зареєструвався на Стіміті)
В нього і так була група прибічників, які мають авторитет на Стіміті, а так мене теж чимало людей підтримало.
Згодний, що треба подавати альтернативні новини, періодично цим і займаюсь
Jump to: