Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 170. (Read 4174100 times)

newbie
Activity: 36
Merit: 0
January 19, 2018, 03:18:28 PM
Хтось чув,   що хочуть ввести налог на кріптовалюту в Україні?  Є інфа на це?!  Huh
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
January 19, 2018, 03:01:14 PM
Lightning Network з'явилася в магазині додатків Blockstream

Компанія Blockstream реалізувала додаток для мережі біткойн-платежів Lightning Network у своєму магазині, у рамках подальшого розгортання революційної технології.

Розробники пояснили:

Lightning Charge - це система для проведення мікроплатежів, написана на node.js. Вона розкриває функціональність c-lightning через своє REST API, до якого можна отримати доступ через бібліотеки JavaScript та PHP, які обидві також були випущені через Elements Project. Разом ці доповнення полегшують використання розробниками c-lightning для створення своїх власних незалежних інфраструктур для веб-платежів.

Реакція на новину в соціальних мережах в цілому була позитивною, і користувачі продовжують підтримувати те, що виглядає, як вирішальне покращення, яке має покласти край високим зборам за біткойн-транзакції та великому часу підтвердження.

Також технічний директор Stampery вчора, у себе в Twitter поділився інформацією, що в мережі біткойна вже працює 29 нод, які підтримують Lightning Network.

З часу публікації цього повідомлення кількість нод збільшилася вже до 58, їх число можна відстежити за допомогою спеціального трекера:

https://lnmainnet.gaben.win/

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/1675-lightning-network-z'yavilasya-v-magazin%D1%96-dodatk%D1%96v-blockstream-
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
January 19, 2018, 01:38:30 PM
Народ прибігає, але ще не всі знають про те, що потрібно хоч одне повідомлення в день писати, щоб аккаунт качався. Для просто "може згодиться".

З прокачаними акаунтами можна брати участь в баунті-кампаніях, але головне, що це - найголовніший Біткойн/Блокчейн/Криптовалютний форум, якиий створив Сатоші Накамото (у якого є тут акаунт, можна почитати всі його пости) - і в різних темах можна знайти відповіді на багато питань.
Просто так "прокачувати" акаунт немає смислу, "може згодиться" все-одно не аргумент, бо час на коменти можна витратити на багато більш прибуткових справ
jr. member
Activity: 79
Merit: 1
January 19, 2018, 01:34:04 PM
Народ прибігає, але ще не всі знають про те, що потрібно хоч одне повідомлення в день писати, щоб аккаунт качався. Для просто "може згодиться".
newbie
Activity: 36
January 19, 2018, 11:58:35 AM
Привіт  всім.  Прикольно оцінили ринок.  А ось цікаво оцінення ринку було до падіння біржі чи після...  Grin
sr. member
January 19, 2018, 09:19:33 AM
Ха. Я от сьогодні зранку подивився на стелю і оцінив обсяг українського ринку Bitcoin у $ 817 млн. .

Ні, тут точно цифра ближча до 4 млрд, а якщо з усіма альткойнами - до буде і всі 10!

Привіт усім  Smiley
Підкажіть, а як довго я не зможу писати в інших розділах?

Писати можно одразу в усіх розділах, не треба триматись лише за цю гілку))

До речі я бачу тут з'явилось багато новачків - позитивна тенденція!
newbie
Activity: 4
January 19, 2018, 05:11:20 AM
Обсяг українського ринку Bitcoin становить $2,5 млрд, - Citigroup

Аналітики банку Citigroup оцінюють обсяг українського ринку Bitcoin в 2,5 млрд доларів. Про це повідомив фінансовий аналітик ICU Михайло Демків у мікроблозі Twitter з посиланням на звіт банку Citigroup, передають Українські Новини.
"За оцінками аналітиків Citigroup, обсяг ринку Bitcoin в Україні становить близько $2,5 млрд за рік!", - написав він.

Зі слів аналітика, країни з високим рівнем тіньової економіки більш піддаються транзакціям у криптовалюті, що не дивно.

Як повідомляли Українські Новини, криптовалюта Bitcoin за добу подорожчала на 2,17% до 11,373 тис. доларів.

Основні кріптовалюти подорожчали за обсягом капіталізації.

https://i.imgur.com/Bcik8qy.jpg

https://ukranews.com/ua/news/542129-obsyag-ukrainskogo-rynku-bitcoin-stanovyt-25-mlrd-citigroup

Ха. Я от сьогодні зранку подивився на стелю і оцінив обсяг українського ринку Bitcoin у $ 817 млн. .
full member
Activity: 546
Merit: 106
January 19, 2018, 04:56:20 AM
Привіт усім  Smiley
Привіт! Чому не зможете? Пишіть, але щось розумне, добре, світле. Smiley
Ukr
newbie
Activity: 9
January 19, 2018, 04:31:01 AM
Привіт усім  Smiley
full member
Activity: 318
Merit: 106
January 18, 2018, 08:19:43 PM
Я думаю що цей массовий обвал ринку звязаний з зникненням битконнекту.
Омг, аналітик від бога.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
January 18, 2018, 03:16:33 PM
Обсяг українського ринку Bitcoin становить $2,5 млрд, - Citigroup

Аналітики банку Citigroup оцінюють обсяг українського ринку Bitcoin в 2,5 млрд доларів. Про це повідомив фінансовий аналітик ICU Михайло Демків у мікроблозі Twitter з посиланням на звіт банку Citigroup, передають Українські Новини.
"За оцінками аналітиків Citigroup, обсяг ринку Bitcoin в Україні становить близько $2,5 млрд за рік!", - написав він.

Зі слів аналітика, країни з високим рівнем тіньової економіки більш піддаються транзакціям у криптовалюті, що не дивно.

Як повідомляли Українські Новини, криптовалюта Bitcoin за добу подорожчала на 2,17% до 11,373 тис. доларів.

Основні кріптовалюти подорожчали за обсягом капіталізації.

https://ukranews.com/ua/news/542129-obsyag-ukrainskogo-rynku-bitcoin-stanovyt-25-mlrd-citigroup
jr. member
Activity: 79
Merit: 1
January 18, 2018, 12:01:38 PM
Офіційний якийсь діскорд канал навряд чи існує, але певні канали полюбе є.
В одному з таких я сиджу. Він був сформованим навколо людей які грали одну онлайн гру.
hero member
Activity: 857
Merit: 500
January 18, 2018, 10:14:01 AM
Доречі в телегамі є і українські канали пов*язані з криптою, ось два основних https://t.me/cryptoUkraine , а на інший , щось не можу знайти посилання. Оновлю пізніше, як знайду
Ось посилання на інший чат tg://join?invite=CrTt1z7xnu1E6IboTc5msw
sr. member
January 18, 2018, 07:15:47 AM
Власний Discord цієї гілки?
Не чув про це, та й не знаю чи є смисл в ньому. зараз Телеграм популярніший для використання серед крипто-спільнот ніж Discord
Телеграм-груп є багато, наприклад більшість ІСО мають свої групи, в деяких з них бувають досить цікаві, грунтовні розмови
member
Activity: 518
Merit: 11
January 18, 2018, 06:53:00 AM
а в нас є власний Discord сервер?
sr. member
January 18, 2018, 06:14:38 AM
Дуже часто це пишеться у вигляді приколу =)) але ж є індивідуми що реально так вважають
[/quote]

Взагалі це прикол не смішний, бо часто повторюється (так само як і moon, lambo)
Я якраз мав на увазі тих, хто справді так вважає, в основному вони це й поширюють. Я навіть помітив, що деякі люди реально хочуть щоб криптовалюти завалились, щоб підтвердилась їхня (насправді взята зі ЗМІ) теза про бульбашку, піраміду, і т д
sr. member
January 18, 2018, 06:11:21 AM
а хтось знає які умови, щоб українська стала окремою гілкою мовною, а не в загальній теці Local?

Це вже багато разів тут обговорювалось, можеш прогортати сторінки назад
Те, що точно сприяє - це кількість постів тут (але звісно крім спам-постів різних)
Тому, наприклад, я й заходжу в цю гілку частіше ніж в деякі інші
А взагалі адміни форуму не поспішають створювати окремий суб-форум
hero member
Activity: 1232
Merit: 503
January 18, 2018, 06:10:17 AM

Я би взагалі не сприймав це серйозно, ну трохи ціна впала, тепер піднімається. Серед трейдерів хтось заробив, хтось втратив, а ті хто вкладають на далеку перспективу - могли й взагалі цього не помітити.
Просто дивуюсь як дехто з ажіотажем реагує в стилі "ну все, обвал, почалось", "я ж казав тобі що це піраміда", "все, біткойн скоро зникне" ))
Дуже часто це пишеться у вигляді приколу =)) але ж є індивідуми що реально так вважають
sr. member
January 18, 2018, 06:09:06 AM

Я би взагалі не сприймав це серйозно, ну трохи ціна впала, тепер піднімається. Серед трейдерів хтось заробив, хтось втратив, а ті хто вкладають на далеку перспективу - могли й взагалі цього не помітити.
Просто дивуюсь як дехто з ажіотажем реагує в стилі "ну все, обвал, почалось", "я ж казав тобі що це піраміда", "все, біткойн скоро зникне" ))
member
Activity: 518
Merit: 11
January 18, 2018, 05:00:00 AM
цікава стаття про ситуацію на ринку
https://www.reddit.com/r/CryptoCurrency/comments/7r4vlc/why_we_wont_have_a_long_term_bear_market_and_how/

а хтось знає які умови, щоб українська стала окремою гілкою мовною, а не в загальній теці Local?
Jump to: