Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 164. (Read 4173481 times)

jr. member
Activity: 79
Merit: 1
January 29, 2018, 02:06:57 PM
Тоталізатори підтягуються.
full member
Activity: 392
Merit: 118
January 28, 2018, 08:08:09 PM
Resrved for bounty gif token
jr. member
Activity: 44
January 28, 2018, 02:37:17 PM
Радий читати пост за XLM. Надіюсь, що скоро вона повернеться до своєї ціни 0.91 центів за один люмен. Примаю на
всяк випадок кілька сотень stellar на довгий термін
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
January 28, 2018, 05:05:28 AM
Співзасновник Reddit радить звернути увагу на Stellar Lumens у 2018 році

Алексіс Оганян-старший (Alexis Ohanian Sr), можливо, непрямо пообіцяв свою підтримку Stellar Lumens. У понеділок директор та співзасновник Reddit написав у Twitter, що гілка Reddit r/Stellar, присвячена криптовалюті, є такою, на яку точно вартує підписатися у 2018 році.

Оганян-старший і в минулому не соромився свого інтересу до криптовалют, і це також не вперше, коли він висловив своє неофіційне схвалення. У червні минулого року він написав у Twitter про своє зацікавлення Golem, блокчейн-проектом, який має намір створити глобальний децентралізований суперкомп’ютер. Ця підтримка призвела до росту ціни Golem.

І його підтримка не скінчилася на проекті Golem і навіть не почалася з нього. Місяцем раніше до цього тонкого схвалення, він твітнув про зацікавлення Етереумом, що зростає, і до криптовалют загалом під час загального весняно-літнього буму 2017 року. А якщо повернутися ще далі в минуле, Оганян-старший зазначив про свій обережний, проте сильний інтерес до біткойна у 2013 році, повідомивши: “Я надзвичайно оптимістично дивлюся на це і я заінтригований”.

Чому саме Оганян зацікавився Stellar?

Ми можемо лише припускати, чому співзасновник Reddit вважає Stellar особливо вартим твіту на початку 2018 року, але проект спричинив достатньо оптимістичне враження, щоб вважати це ставлення заслуженим.

По-перше, розмови про FairX, обмінник із криптовалют у фіат, який підтримує IBM, продовжують хвилювати інвесторів, оскільки зацікавлення до FairX зросло через участь у створенні нового обмінника. Оновлення у розробці FairX заплановані чи то на кінець січня, чи то на початок лютого, і якщо Stellar так активно задіяний в розробці, як про це натякав FairX, ці новини можуть бути вигідними для криптовалюти.

Власні розробки проекту, поряд із очікуваними новинами  FairX, схоже, спричинять здорову увагу медіа до  Stellar, яку проект викликав до себе останнім часом. Спостерігаючи за стрімким ростом під час новорічних свят, який проштовхнув XLM у першу топ-10 криптовалют, Stellar отримав схвалення від CNBC та Time, які пішли так далеко, що сказали, що Stellar може бути “наступним біткойном”.

І якщо це чогось вартує, Джон МакАфі (John McAfee) підхопив настрої Time і минулого тижня назвав XLM монетою тижня, додавши його до списку вдалих, на його думку, інвестицій у 2018 році.

http://coinews.io/ua/category/6-al'tkojni/article/1709-sp%D1%96vzasnovnik-reddit-radit'-zvernuti-uvagu-na-stellar-lumens-u-2018-roc%D1%96

jr. member
Activity: 79
January 28, 2018, 04:13:24 AM
Бачу в багатьох проблеми з розумінням український і українською.
full member
Activity: 658
Merit: 102
IDENA.IO - Proof-Of-Person Blockchain
January 28, 2018, 01:41:40 AM
В чому питання?
Приходьте на Голос (приклад - https://golos.io/@mir).
Там є і українська мова. Працюємо по ліцензії Стіміт.

Та ні, дякую, я бачив цей сайт, до речі навіть деякі речі може навіть краще ніж в Стіміті - наприклад за пост оплата не через тиждень а через день, але час все-одно обмежений.
А на Стіміті цікавіше, ну і звісно цей форум є (і ще пару ресурсів)
На Стіміті теж можна українською постити, і пост можуть помітити
Друзья, ддоброго времени, я не могу разобраться, форум только на английском?
ты же попал на украинскую ветку есть и русская ветка
newbie
Activity: 10
Merit: 0
January 27, 2018, 07:01:37 PM
В чому питання?

Та ні, дякую, я бачив цей сайт, до речі навіть деякі речі може навіть краще ніж в Стіміті - наприклад за пост оплата не через тиждень а через день, але час все-одно обмежений.
Друзья, ддоброго времени, я не могу разобраться, форум только на английском?
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
January 27, 2018, 04:05:53 PM
В чому питання?

member
Activity: 518
Merit: 11
January 27, 2018, 02:56:25 PM
Ребята прочитайте про te-food очень интересный и перспективный проект  Wink

читай чорним по білому Bitcoin Forum > Local > Other languages/locations (Moderator: Cyrus) > Українська (Ukrainian)
чи мені писати ще і французькою тут?
А слово locations вам ни о чем не говорит?

щоб уникнути непорозуміння
ось вам приклад що таке локація а що таке мова
Локація - Канада, Пакістан,Сінгапур. Мова - Українська, Угорська,Сербська

https://i.imgur.com/TRGhzJz.png
member
Activity: 336
Merit: 10
January 27, 2018, 02:40:25 PM
Ребята прочитайте про te-food очень интересный и перспективный проект  Wink

читай чорним по білому Bitcoin Forum > Local > Other languages/locations (Moderator: Cyrus) > Українська (Ukrainian)
А слово locations вам ни о чем не говорит?
member
January 27, 2018, 09:52:07 AM

newbie
Activity: 59
Merit: 0
January 27, 2018, 09:20:19 AM
member
January 27, 2018, 08:45:58 AM
Привіт, нарешті знайшов нашу гілку на цьому форумі.. 2 роки читав тільки інгліш)
аналогічно)) сидів на англійській версії, лише недавно знайшов в підвалах форуму що є наша гілка)
member
Activity: 84
Merit: 10
January 27, 2018, 08:06:11 AM
Привіт, нарешті знайшов нашу гілку на цьому форумі.. 2 роки читав тільки інгліш)
sr. member
January 27, 2018, 08:05:12 AM
Нажаль мій ранг на цьому сайті не дає змоги писати в приват.

Я теж не можу вам написати, але можете написати на е-мейл: [email protected]
Якщо хтось має час/бажання розвивати український ресурс про криптовалюти, блокчейн, нову економіку - можете теж написати)
sr. member
January 27, 2018, 07:47:17 AM
ви б десь залишили посилання на україно-російську груупу? а то я про неї дізнася з вашого коменту... (

Звісно ось вона https://t.me/remme_ua_rus
Там набагато менше людей, я так розумію, що її просто не розкручують, але там теж відповідають.
Якраз сьогодні реєстрація для whitelist відбувається
Якщо щодо цієї вакансії - то пишіть Ірині
sr. member
Activity: 826
Merit: 284
January 27, 2018, 07:39:34 AM
тільки привернули до нього більше уваги, бачив я його пости, доречі він з сша, колись підіймав гвалт через те що з фбр приходили до його матері і розпитували про його діяльність на донбасі, та і на bbc писали про нього з філіпсом
взагалі краще ігнорувати таких або подавати альтернативні новини

Я не думаю, що особливо увагу привернув, не варто переоцінювати мій Стіміт)) Хоча 600+ фоловерів, але реально пости мало читають, хіба що тематичні, на тематику криптовалют (я саме тому й зареєструвався на Стіміті)
В нього і так була група прибічників, які мають авторитет на Стіміті, а так мене теж чимало людей підтримало.
Згодний, що треба подавати альтернативні новини, періодично цим і займаюсь

В чому питання?

sr. member
January 27, 2018, 07:04:42 AM
Ціна Steem виросла на 50% після того, як криптовалюта отримала високий рейтинг від Weiss Ratings

Ціна Steem стрімко виросла на 50% після того, як компанія, що досліджує фінансові ринки з 1971 року, Weiss Ratings, присвоїла Steem оцінку B-, зробивши її однією із п’яти криптовалют, які отримали оцінку вище, ніж C+, і розташувала її вище біткойна.

Стрімкий ріст ціни Steem на 50%

Steem - базована на блокчейні соціальна медіа-платформа, співзасновником якої є невгамовний блокчейн-розробник, який також створив BitShares, а зараз працює над розробкою платформи для децентралізованих додатків, EOS, яку багато-хто вважає майбутнім конкурентом Етереуму, Ден Ларімер (Dan Larimer), мала доволі спокійний 2017 рік. Як і більшість криптовалют, Steem отримала значний приріст у вартості впродовж року, але в значній мірі відставала від ринкового індексу впродовж четвертого кварталу, тобто аж до грудня.

.....
http://coinews.io/ua/category/1-kripto/article/1734-c%D1%96na-steem-virosla-na-50%25-p%D1%96slya-togo,-yak-kriptovaljuta-otrimala-visokij-rejting-v%D1%96d-weiss-ratings

@yurimir, дякую за рейтингів зображення.
sr. member
January 27, 2018, 06:58:12 AM

Яка найцікавіша ICO в харчовій промисловості?
- Я знайшов TE-FOOD, чи є які-небудь рекомендації для порівняння?  Smiley

Привіт!

Тобі лише ті, що зараз?
Я розкажу про ті, що вже минули. Їх токени можно придбати.
По-перше - це Амброзус. По-друге - ІНС.
Ціуавий проект Михайла Шляпнікова - Коліон.

Зараз пошукаю посилання.
Jump to: