Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 173. (Read 4174106 times)

sr. member
Activity: 826
Merit: 284
January 13, 2018, 04:28:02 PM
newbie
Activity: 30
Merit: 0
January 13, 2018, 01:47:11 PM
Шановні панове українці, що думаєте про проект Scorum? Хто збирається купувати токени?
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
January 13, 2018, 12:36:14 PM
У нас на даний момент не може бути якоїсь толкової блокчейн розробки, бо у нас СБУ любить забігати і вимагати долю або заберуть сервера і тому подібне (хоч це і незаконо, але коли це зупиняло СБУ).
А що заважає тримати все на серверах острова Man, наприклад? Smiley
І ще питання - чи зустрічав хтось сайт з переліком актуальних bounty кампаній?

Не треба впадати в паніку та параною щодо СБУ, були випадки, але це поодинокі випадки, у більшості ІТ компаній все нормально.

Щодо сайту по баунті-компаніям то їх є декілька, але з тих що я зустрічав на мою думку найкращий цей http://bountylord.com/
Там майже всі основні баунті зазначені
EEM
member
Activity: 194
Merit: 32
January 13, 2018, 11:41:53 AM
У нас на даний момент не може бути якоїсь толкової блокчейн розробки, бо у нас СБУ любить забігати і вимагати долю або заберуть сервера і тому подібне (хоч це і незаконо, але коли це зупиняло СБУ).
А що заважає тримати все на серверах острова Man, наприклад? Smiley

І ще питання - чи зустрічав хтось сайт з переліком актуальних bounty кампаній?
jr. member
Activity: 79
Merit: 1
January 13, 2018, 11:02:59 AM
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
January 13, 2018, 10:37:48 AM
До наступного релізу Bitcoin Core буде включено підтримку SegWit-гаманців

Хто просить, той отримає - скоріш за все підтримку SegWit буде включено у реліз Bitcoin Core версії 0.16, що незабаром вийде, полегшуючи нодам Core доступ до цієї технології.

Ця звістка з’явилася в той час, коли, коли індустрія та спільнота тиснуть на провайдерів біткойн-гаманців та компанії, щоб поліпшити систему, використовуючи SegWit. Активність розробників Bitcoin Core у відкритому репозиторії Github дозволяє сподіватися на швидку повсюдну імплементацію переваг SegWit.

Згідно з попереднім розкладом, реліз 0.16.0 має бути випущено до 1 травня , але вже тепер можна вважати, що етап із оптимізації розміру блоку повністю завершено.

Приготуйтеся до зльоту, оскільки реальний BTC вирішить це, базуючись на блоці розміром 1 Мб, у вас щелепа до землі відвисне!

- одна із прочитаних в соціальних медіа реакцій на цю новину.

За умов постійних високих зборів за транзакції, що не підтримують SegWit, користувачі біткойна доклали максимум зусиль, щоб бізнеси в галузі сприймали втілення сумісності як пріорітет. Не дивлячись на доступність, чимало знаних біткойн-компаній обійшли SegWit, віддавши перевагу розгортанню інших функцій.

Цього тижня це була американська біржа та провайдер гаманців Coinbase, що відчула основний тиск цього руху з присвяченою цьому петицією, що просить про втілення SegWit, яка зараз набрала майже 8700 підписів.

Наприкінці минулого року біржа оголосила, що SegWit є третім у її списку технічних пріорітетів, що вже є прогресом у порівнянні із попередніми коментарями генерального директора Брайяна Армстронга (Brian Armstrong), який припустив, що користувачі не зацікавлені у втіленні цього оновлення.

Кілька інших провідних бірж уже підтримують SegWit, серед них: Bitstamp, нова, сфокусована на США, японська платформа BitFlyerUSA і тепер торгова p2p-платформа LocalBitcoins.

Співвідношення транзакцій з підтримкою SegWit становить близько 11% від всього обсягу, а всіляку можливість для поширення технології гаряче вітають шанувальники біткойна, які хочуть, щоб він зберіг за собою статус в якості основної криптовалюти.

Творці як Ripple  так і Bitcoin Cash пропагували менші комісії за транзакції  їхніх альткойнів як причину користуватися ними, замість біткойна. Широке прийняття Segwit знову може повернути біткойну привабливість і привести до подальшого зростання його ціни.

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/1639-do-nastupnogo-rel%D1%96zu-bitcoin-core-bude-vkljucheno-p%D1%96dtrimku-segwit-gamanc%D1%96v
EEM
member
January 13, 2018, 05:59:17 AM
Чи iснує перелік українських криптопроектів? Окрім карбованця чув, що точно є ще мінімум один проект. Не пам'ятаю назву.
sr. member
Activity: 830
Merit: 258
WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
January 12, 2018, 06:20:56 PM
#arcblock Blockchain 3.0 відноситься до багатошарової бізнес-платформи блокчейн, що працює на проміжному просторі, додатків для перехресного зв'язку. Він має хмарний вузол,що дає доступ до відкритої мережі, блоклет (проміжне програмне забезпечення) та стимул для самореалізації, хто зацікавлений в даному проекті можна прочитати їхній вебсайт технологія буде повязана з миттєвмим транзакціями https://www.arcblock.io/
sr. member
Activity: 830
Merit: 258
WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
January 12, 2018, 06:04:27 PM
Все вони добре знають, просто нам так здається що вони про нас не знають зайдіть куди небудь на ютуб чи соціальну мережу і побачите, якої хорошої думки вони про нас осуджуючи нашу поведінку по телевізору і всюди де можливо осуджувати
Я ж написав "деякі". На щастя, їх небагато, але вони є. Переважна більшість росіян просто дуркують, повторюючі ту дурню, яку вони бачать по телевізору. Але ж то їхні особисті проблеми. Нам своє робити.

Краще розкажіть, які є цікаві та перспективні українські проекти, пов'язані з криптою?
Ну мені подобається карбованець, альтернатива Монеро з своєю технологією анонімного блокчейну який називається cryptonight, я шкода що не проінвестував в даний проект та, як ціна вже підналася до 30 гривень за одну монету а півроку назад вона коштувала всього навсього 1 гривную або ж навіть 0.50 копійок за 1 карбованець, зараз є дуже багато інтересних проектів, але кожному свої подобаються і потрібно вибирати до своїх уподобань
sr. member
January 12, 2018, 03:57:09 PM
здоровеньки були, хлопці

І вам доброго вечора. Раді бачити нового прихильника в україномовному розділі!
Нехай проставляється  Grin

Якраз щодо проставляння - я тут побачив в іншому розділі
"meet Up Ukraine - Kyiv 2018"
https://bitcointalksearch.org/topic/meet-up-ukraine-kyiv-2018-2685994

так що буде нагода проставитись)
full member
Activity: 318
Merit: 106
January 12, 2018, 03:48:53 PM
здоровеньки були, хлопці

Нехай проставляється  Grin
sr. member
January 12, 2018, 03:41:18 PM
Вітаю нових людей в цій гілці!

До речі, для тих хто має час/інтерес спілкуватись на форумах - є ще такий - ALTCOINSTALKS

Там до речі є український суб-форум
Звісно, цей форум основний, але там теж є цікаві темі, і мені сподобалась концепція, що сам форум має свої токени, які потім надсилатиме активним користувачам)
member
Activity: 106
Merit: 23
January 12, 2018, 03:34:13 PM
здоровеньки були, хлопці

newbie
Activity: 70
Merit: 0
January 12, 2018, 03:23:58 PM
здоровеньки були, хлопці
sr. member
January 12, 2018, 01:10:29 PM
Звісно для серйозних текстів Google Translate не варто використовувати, хоча навіть в такому варіанті, я наприклад перекладаю (якщо з/на англійську), а далі вже йду по тексту від початку до кінця, багато міняти треба, але так швидше ніж самому все набирати

Також помічав, що наприклад з Англ на Французьку, Італійську досить добре перекладає, для спілкування в інетернеті цілком достатньо, або можна поміняти пару слів
jr. member
Activity: 79
Merit: 1
January 12, 2018, 12:38:15 PM

Google Translate зараз вдосконалився настільки, що іноді (особливо в короткий повідомлення) можна й не зрозуміти українці це чи ні)
До речі з російської на українську гугл транслейт взагалі добре перекладає)

Я доволі часто використовую гугл транслейт і там навіть близько не то перекладає. Таке враження, що вони тільки слова (і то не всі) тільки ввели і на цьому все. Коли формуєш речення з вкладаням там часових рамок, то ніколи правильно перекладу не отримаєш. І коли два заперечення ставиш, то також, як в мому попередньому реченні. І взагалі ігноруються коми, дефіси і інші роздільні знаки і текст мішається в повну кашу. Тому при використані гугл транслейтера тре використовувати не більше 5 слів і робити зворотній переклад для перевірки, якщо не сходиться, то формулювати по іншому.
sr. member
January 12, 2018, 12:28:03 PM
Де слiдкувати за запланованими конференцiями?

Наскільки я знаю, якогось централізованого ресурсу немає, різні сайти, спільноти, телеграм групи
Мені, наприклад, час від часу висвічує фейсбук події
А так - можна і тут слідкувати, я поширюю інфу в цій гілці, інші також публікують анонси
EEM
member
January 12, 2018, 12:16:39 PM
Де слiдкувати за запланованими конференцiями?
sr. member
January 12, 2018, 10:56:30 AM
Все вони добре знають, просто нам так здається що вони про нас не знають зайдіть куди небудь на ютуб чи соціальну мережу і побачите, якої хорошої думки вони про нас осуджуючи нашу поведінку по телевізору і всюди де можливо осуджувати
Я ж написав "деякі". На щастя, їх небагато, але вони є. Переважна більшість росіян просто дуркують, повторюючі ту дурню, яку вони бачать по телевізору. Але ж то їхні особисті проблеми. Нам своє робити.
Краще розкажіть, які є цікаві та перспективні українські проекти, пов'язані з криптою?

Якщо загалом по РФ відсоток тих, хто вірить телевізору десь 80% (приблизно якраз як і підтримка Путіна), то в крипто-сфері, сподіваюсь хоча б 50 на 50.

З українських проектів цікавий Реммі - https://remme.io/
https://tokensale.remme.io/
На пресейлі зібрано $1,800,000

Наступний етап токен-сейлу в середині лютого.
Якщо хтось відвідував різні біткойн-зустрічі в Києві, то ви напевне знаєте когось з команди
full member
Activity: 546
Merit: 106
January 12, 2018, 10:25:31 AM

Jump to: