Взагалі цікава тема, але чи варто інвестувати саме у цю компанію треба розбиратися. Може akhavr нам щось підкаже, раз він про це запостив?
Правило універсальне - інвестуй те, що можеш втратити
Наступний великий прорив в крипті буде тоді, коли на її базі будуть створені сервіси, корисні "тут і зараз" для пересічного користувача, який і з Приват24 з трудом справляється. Така програма лояльності - хороший кандидат на виграш.
Так що я вкладу свій стандартний інкремент "на пиво^W вино"
З правилом вашим не згоден я. Так, коли виникає щось абсолютно нове як біткоін, то треба вірити або мати відчуття що воно рване
То давайте я вам продам акції^W токени чудового антигравітаційного Бруклінського мосту?
Але це дещо інше, тут взяли відому бізнес модель і застосували до неї блокчейн щоб знизити видатки. Це все можна більш менш проаналізувати і зрозуміти хоча б приблизно чи має воно сенс. 100% ви звичайно не знатиме ніколи, але можно хоча б відсікати відвертий скам та просто сумнівні проекти.
Бо зараз дуже багато з'явилося блокчейн проектів які пропонують свої акції або токени через ico а потiм з того нічого не виходить.
Це універсальне правило. Більш того, в ангелських інвестиціях та венчурних фондах однією з евристик є "якщо більше половини інвестицій повертаються, то фонд інвестує недостатньо ризиковано".
Але я зверну увагу, що (а) там працюють профі, які натреновані на специфічні ризики і (б) в ці фонди вкладають саме ті гроші, які готові втратити. Ніхто не має вкладатись в ICO на кредитні гроші, або ризикуючи своїми базовими потребами. Сам факт такої інвестиції буде створювати тиск на команду проекту, і вона буде робити безпечний вибір замість виграшного.