Цікаво. А в двох словах можете пояснити - що це таке і в чому вигода?
З того що я прочитав, я зрозумів що це універсальна карта лояльності, але цифрова на технологіі блокчейн. Універсальна карта лояльності це карта яка дає знижки в тих магазинах та мережах які приєдналися до программи цієї карти, іноді замість знижки ще нараховуються бали на цю картку і їх можно потім витрачати як гроші, наприклад заправитися десь пальним або поповнити мобільний.
Для нас це мало знайоме, бо вони якщо й починали появлятись, такі картки, то після того як всі електронні гроші підвели під банківську ліцензію у нас цим можуть займатися тільки банки, якщо я не помиляюсь. Деякі це роблять, наприклад в мене є банківська картка яка дає знижки десь на щось, але то убога пародія на справжні картки лояльності. В нас є тільки картки конкретного магазину або мережі. Але закородоном я таке бачив і це досить серйозний бізнес.
Поперше це досить незручно носити з собою картку для кожного магазину, подруге ці компаніі можуть вибити з магазинів більші знижки чим кожен окремий клієнт.
Взагалі цікава тема, але чи варто інвестувати саме у цю компанію треба розбиратися. Може akhavr нам щось підкаже, раз він про це запостив?