Pages:
Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 49. (Read 4163577 times)

newbie
Activity: 11
Merit: 0
April 11, 2019, 10:59:48 AM
И тут політика((( друзі ви не помилилися форумом!!!
member
Activity: 518
Merit: 11
April 11, 2019, 10:30:09 AM
хтось ще дивитья в сторону BNB. Я думaю зараз нема сенсу купувати бо капіталізaції він і так багато нашкріб грошенят. Чекаю хіба що знову опуститься до ~ 0.002
sr. member
Activity: 826
Merit: 330
April 11, 2019, 10:25:02 AM
Недавно в російській гілці бачив гілку "Биткойнталк умирает?".  Інформація в ній повністю підтвержує ваші слова!

На мою думку ідейні люди тільки почали приєднюватись у другій половині минулого року і саме такі люди добряче розібрались в індустрії, і в її перспективі. При цьому їхня кількість збільшилась у кілька разів, варто лиш проаналізувати Лінкедін. Там назбиралось стільки Адвізорів і Ентузіастів блокчейн, що аж кожен пятий добавляється до мене в друзі. Навіть не віриться.
Та й ринок пройшов жорсткий фільтр, повтікало багато заробітчан з баунті і форуму. Я б частіше такі фільтри хотів, бо так краще. Бачу себе в найближчі десять років в крипті. Стараюсь робити все можливе, щоб більше людей знало про цю індустрію.

Ви все вірно говорите! Індустрія повинна пройти такі випробування, навіть більше можна говорити - це просто необхідно!
На bitcointalk вже давно не бачу такого запалу, користувачі поділяються тут всього на дві категорії:
1. Той, хто свого часу добре заробив і більшості таких людей цей форум просто не потрібен.
2. Новачки, які майже нічого не розуміють...та і розповісти нікому...

Ви можете говорити, що існує і третій прошарок - криптоентузіасти, але їх(нас) напрочуд мало...

Якщо хочете спілкуватися за ідею, то можу порекомендувати до читання маленьку статтю в моєму виконанні - https://cryptocoinexpert.info/blog/forum-altcoinstalks-shans-dlja-novichkov/ , можливо сподобається Smiley
member
Activity: 728
Merit: 10
April 11, 2019, 08:24:50 AM
Ну знову....був би модером забанив би усіх Grin
Скільки можна про політику?...Не набридла ще?...

Краще розкажіть хто що закупляє при нинішньому ринку? Я думаю така інформація буде більш корисною Smiley
Звичайно біткоїн, куди без нього, потихеньку підкупляю комодо, минулого разу майже дно впіймала. Придивляюся до анонімних монет - грін, бім, але там невідомо де дно.
П.С. розмови про політику зараз зло, бо мені здається, що люди навколо скоро повбиваються через ці вибори, тому краще про кріпту)
copper member
Activity: 377
I'm from #GenerationB
April 10, 2019, 02:56:35 PM
Поки без перекладу, але як буде текстова версія то і переклад буде

До речі, приємно, що українська гілка "оживає" ))
Ринок зростає і люди згадують про форум, про свої акаунти ))

Це все так...
Але засмучує той факт, що дійсно "ідейних" людей можна на пальцях перерахувати - всі згадують про свої акаунти тільки під час росту крипти Smiley
Це звичайно логічно, адже кожен щось холдить, та чекає провіту...але все одно пЄчалька Wink
Недавно в російській гілці бачив гілку "Биткойнталк умирает?".  Інформація в ній повністю підтвержує ваші слова!

На мою думку ідейні люди тільки почали приєднюватись у другій половині минулого року і саме такі люди добряче розібрались в індустрії, і в її перспективі. При цьому їхня кількість збільшилась у кілька разів, варто лиш проаналізувати Лінкедін. Там назбиралось стільки Адвізорів і Ентузіастів блокчейн, що аж кожен пятий добавляється до мене в друзі. Навіть не віриться.
Та й ринок пройшов жорсткий фільтр, повтікало багато заробітчан з баунті і форуму. Я б частіше такі фільтри хотів, бо так краще. Бачу себе в найближчі десять років в крипті. Стараюсь робити все можливе, щоб більше людей знало про цю індустрію.

newbie
Activity: 22
April 10, 2019, 02:53:45 PM
купляв біток та ефір классік  Smiley
newbie
Activity: 22
April 10, 2019, 02:49:33 PM
 Повністю згоден з epidemia та з усіма, хто вважає, що в цій гілці немає місяця для політики. Це не політичний форум і не політична гілка. Коли вертається політика, розмова про крипту зникає і заходити сюди не має бажання.

ShadowPresidentOfUkraine, досить заходити сюди з політикою, провокувати всіх, чи пробувати нав`язувати розмови на цю тему. Для цього є цільові форуми, чи теми, та багато місць для спілкуавання. Багато користувачів вже відмічало,що проти політики в цій темі. Вас це не дуже цікавить, але все ж таки, будь ласка, заходьте до нас з чим завгодно, але без політики. Дякую.
sr. member
April 10, 2019, 02:11:33 PM
Ну знову....був би модером забанив би усіх Grin
Скільки можна про політику?...Не набридла ще?...

Краще розкажіть хто що закупляє при нинішньому ринку? Я думаю така інформація буде більш корисною Smiley
full member
Activity: 546
Merit: 106
April 10, 2019, 01:29:24 PM
Запитання 2: що ви знайшли у Зеленському, що дозволяє йому отримати найвищий керівний пост у державі? Освіта юриста, робота коміком чи нуль досвіду на керівних посадах в державних управлінских структурах?

Головна його перевага на данний момент часу - це те, що він не був при владі і не крав гроші з бюджету воюючої країни. Від Зеленського очікують, що він зробе те, чого не зробив Порошенко: змінить систему. А там, як то кажуть, сліпий казав - побачимо. Але, може, не будемо про політику? Smiley
sr. member
Activity: 396
Merit: 258
April 10, 2019, 01:13:01 PM
політика і тут. але дякую, за зеленого я ніколи не проголосую
І я такої ж думки. Не розумію тих людей, які за нього голосують. Це як балерину за токарний верстат поставити. Як мінімум досвіду нуль. А чекати, поки він його набереться - це згаяний час для країни.
Це один з мінусів для цього кандидата. А їх там тьма...
Можливо я помиляюсь, обираючи Зеленського (тоді на наступних виборах плануватиму самому йти), але Ваша логіка не витримує аргументів.
На Ваш приклад з балериною хочу спитати: а Ви самі до того, як торгувати криптоактивами були трейдером?
То чому ж прийшли?

Відповідаю:
по-перше в мене перша вища освіта - фінанси;
по-друге в мене вища друга освіта - електроніка;
по-третє я маю досвід роботи з електронікою з 1996 року;
по-четверте - я маю досвід роботи з фінансами з 1998 року;
по-п'яте - я працював на посадах інженер-конструктор, старший бухгалтер, фінансовий директор і т.п.

Запитання 1: на вашу думку отримані знання та досвід дозволили мені бути і майнером і інвестором і (в деякій мірі) біржовим трейдером?
Запитання 2: що ви знайшли у Зеленському, що дозволяє йому отримати найвищий керівний пост у державі? Освіта юриста, робота коміком чи нуль досвіду на керівних посадах в державних управлінских структурах?
jr. member
Activity: 81
Merit: 6
April 10, 2019, 10:51:21 AM
І я такої ж думки. Не розумію тих людей, які за нього голосують. Це як балерину за токарний верстат поставити. Як мінімум досвіду нуль. А чекати, поки він його набереться - це згаяний час для країни.

Вітаю!
Можливо я помиляюсь, обираючи Зеленського (тоді на наступних виборах плануватиму самому йти), але Ваша логіка не витримує аргументів.
На Ваш приклад з балериною хочу спитати: а Ви самі до того, як торгувати криптоактивами були трейдером?
То чому ж прийшли?

Але питання в іншому: наголошу, що керівником держави може бути будь-який свідомий управлінець, бо він має ефективно управляти, а не "на верстаті точити деталі".
Те, що я бачу по досягненню пана Зеленського - він вміє керувати.

Доречі, просто послухайте відповіді Михайла (засновник нашої біржі Куна) про Зеленського.
Мої думки з Михайлом співпадають. І не тільки мої.

"Зеленский достойно будет представлять Украину в мире - Михаил Чобанян"
https://www.youtube.com/watch?v=pGR26q9SFq8

Але за кого голосувати - це суто справа кожного. І скоро час все покаже, хто помилявся.
Головне - таки йти й глосувати. За кого? За того, за кого вважаєте потрібним.

Дякую.

І нагадаю...

Створимо нову та процвітаючу Україну разом! Create a new and prosperous Ukraine together! Создадим новую и процветающую Украину вместе!
member
Activity: 728
Merit: 17
April 09, 2019, 08:36:33 AM
Якщо хочете змін, то не голосуйте за тих, хто був при владі і кричить, що йому не дают нічого зробити ( якщо йому не дають, то нема чого йди ще раз, і ще раз, і поки живий). Я не натякаю за когось голосувати, але за старих пердунів, яким всеодно, точно вибирати нормальна, сучасна, із здоровим глуздом людина не буде.

А далі наступне:
хто не боїться показувати свої паспортні дані і хоче пройти КУС, то заходьте на блокчейн.інфо і отримайте 25 баксів в стеларах ( до Нового Року ще було 100-110, а мені 190 дали) і можете холдити, бо х2 точно зробить і більше.
sr. member
Activity: 396
Merit: 258
April 09, 2019, 08:15:03 AM
member
April 09, 2019, 07:22:59 AM
jr. member
April 09, 2019, 04:45:26 AM
https://www.youtube.com/watch?v=A-3wHwciJSE

Буду вдячний за думку та за поширення)

Також подібні події робитимемо й в майбутньому

Привіт! Дякую! Обов*язково подивлюсь. З перекладом чи без?
В б.-якому разі - ДЯКУЮ!
Бачив твій лист на пошті. Відповім трохи згодом.
Сумно. Най все встане на свої місця! Успіхів!

Поки без перекладу, але як буде текстова версія то і переклад буде

До речі, приємно, що українська гілка "оживає" ))
Ринок зростає і люди згадують про форум, про свої акаунти ))

Всьому свій час) Крипта ще раз вниз сходить і потім - влітку початок зростання.
Потім восени почнеться більш швидке зростання...
А тоді - піде інфа по всім ЗМІ... і всі прийдуть сюди)
А коли через рік біткоін знов дійде 20000, всі, навіть, скептики прийдуть сюди - для початку - почитати.
Потім - купити.... ну, і ось цей пост почитати =)
[/quote]

Так. =) Вже трохи продав. На зниженні докупую.
Дякую за підтримку!

Створимо нову та процвітаючу Україну разом! Create a new and prosperous Ukraine together! Создадим новую и процветающую Украину вместе!
jr. member
April 09, 2019, 04:40:33 AM
Вітаю, спільнота!
Трохи про вибори.
І хоча до неї (вона - на відео за посиланням) можно відноситись по-різному, ці її слова цілко правильні.

І нагадую - я за пряму, децентралізовану владу. Пам"ятаєте мої перші пости про це? Тоді дехто до цього віднісовся не серйозно.

Нагадую - тільки разом ми можемо змінити Україну.

І якщо за ці 5 років нічого не покращиться у державі, тоді на вибори наступні, як і обіцяв, йтиму я.

Наразі - рекомендую послухати її слова, як би ви до неї не відносились: https://www.facebook.com/groups/553805575135788/permalink/601447043704974/

Нагадую - тільки разом ми можемо побороти як зовнішнього ворога, так і внутрішнього і створити нову процвітаючу Україну.

І так, як і обіцяв, я голосував за Балашова (а точнійше за ідеї, які підтримую) у 1 турі, і голосуватиму за Зеленського у 2 турі (багато того, про що я писав ще взимку зараз лунає у команді Зеленського і мені це подобається). В України є реальні шанси бути процвітаючою державою і встигнути почати проводити реформи до початку світової кризи.

Якщо ж нічого не зміниться, тоді маю прийти я. Та маю надію, що мені не доведеться. Для мене стати Президентом не самоціль, а етап для зміни України - країни, в якій я живу.

member
April 09, 2019, 02:46:56 AM
ніхто не скаже чи сходить ще біткоін до 3 тисяч. А ті що кажуть напевняк - не вірте.
full member
April 09, 2019, 02:32:04 AM
сходить вниз - десь до 3800-4000 буде падіння
Тобто 3000-3500 вже не буде? Шкода. Smiley
sr. member
April 08, 2019, 01:37:53 PM
Коли і як сильно? А то я трохи поквапився і продав BTC дешевше 5000, хочеться відкупити дешевше. Smiley

Також вважаю, що сходить вниз - десь до 3800-4000 буде падіння, але, скоріше за все, після падіння можливий ривок в район 7000...до кінця квітня думаю сходить. Звичайно, всі ми можемо помилятися, але дуже схоже на те, що нинішній підйом - всього тестування платіжної спроможності інвесторів. Думаю це пройшло успішно Grin
full member
April 08, 2019, 01:33:35 PM
Крипта ще раз вниз сходить
Коли і як сильно? А то я трохи поквапився і продав BTC дешевше 5000, хочеться відкупити дешевше. Smiley
Pages:
Jump to: