Може варто подивитися на Лайткойн, котрий вже зрiс бiльше нiж 100% i знаходиться в аптрендi.
Лайткоїн дуже сильно прив'язаний до бітка, в цьому можна переконатися подивившись на графіки починаючи з 2014 року. Він майже точно повторює курс "старшого брата" і ніколи не виходив за межі 0,02BTC (якщо пам'ять не зраджує). "Старі" альтоїни вже не дадуть величезних іксів...можливо тільки на дуже короткій дистанції. Я частіше придивляюся до TRX, Stellar - більш глобальні проекти...але тут також є величезні ризики. Ну і звичайно Grin та Beam
Прикупив BEAM там сьогодні в них інвестиції пішли від linked in японського, подивимось що з того получиться. BNB запускає тестнет своєї децентралізованої біржі цілі для тих хто має їхні токени 0,0036, а потім можна буде перезайти по 0,0018 нижче наврят чи буде вже
може хтось вирахував інше то кажіть не соромтесь
пора вже заробляти і по BNB має бути делегований пос так як в NEO Binance Chain will use Delegated Byzantine Fault Tolerance (dBFT) as its consensus mechanism, similarly to NEO, як на мене кльова штука
по BNB хто зайшов сьогодні майже дойшов до 0,0036 Хто як а я виходжу по 0,0034 щоб потім перезайти по 0,0018 я заходив доларом по 6 зараз буду торгувати тільки парою BTC до альткойну тому що чую що ринок вже розвертувся всім профіту
Ви вважаєте, що BNB впаде до 0018? Я хочу прикупити цю монетку, але не зараз, корекція однозначно буде, але чомусь не віриться, що до 0,0018. І чому я раніше не купила, ех.. Кажуть, ще на початку бинанс взагалі роздавав монети, щось типу дропу було, хто тримав то добре заробив
Коли йде ріст BNB, тоді вже пізно купувати я зараз з нього вийшов перезайти можна буде по 0,0018 ну або 0,00187 це вже треба буде рахувати від піку якого він зараз досягне, я вирахував ріст до 0,0036 зараз він по 0,0038 я продав Його та буду чекти перезаходу який точно буде можечерез пів року або чрез рік то вде треба рахувати, загалом пррект мені подобається, але те що цертралізоване рано чи пізно або скамиттся або лягає під регуляторів, тому інвестувати великі суми в біржу я б не рекомендував на відміну від dex але і вони покощо не досконалі, а на рахунок Колись нем і ріпл роздавав монети хоча теж являються умовно центрацізованими проектами і таких проектів маса і зараз роздають інші проекти, просто треба знайти так би мовити визначити потенціал на початку коли ціна безцінна а не тоді коли вже ріст в десятки тисяч раз. От основна маса людей звертає увагу на атив коли він вже виріс і ми маємо в результаті і славнозвісні х10 , але ж ті ікси робимо ми з вами а то хто вміє разувати забирає пррфіт в х9 ось і вся різниця
Так в тому ж і проблема, що визначити потенціал монети на початку практично неможливо, одиниці зможуть це зробити, давайте чесно. Якби знали коли зайти в монету, то всі були б мільйонерами і ринок цього не витримав би, ринок існує за рахунок того, що велика частка програє. Все, що ви написали дуже правильно і, мабуть, ви відноситесь до числа тих одиниць, які знають коли зайти в монету і коли вийти
Щодо централізованих. Майже 80% всіх ИСО провалилися, а вони практично всі децентралізовані. Тому я б не сказала, що централізовані проекти не перспективні, скоріше навпаки, там є регулятор, який хоч якось контролює монету і несе відповідальність