Pages:
Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 52. (Read 4163962 times)

jr. member
Activity: 31
Merit: 1
March 13, 2019, 05:08:18 PM
Продаем верифицированные Аккаунты Бинанса и Биттрекса от имени человека с РФ - для тех, кто с Украины хочет участвовать в токенсейла. Цена - 50$. По всем вопросам пишите @tonregardi
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
March 10, 2019, 10:04:41 AM
Також можна звернути увагу на NEM - NEM Foundation публікує план реструктуризації на тлі фінансових труднощів

"NEM Foundation опублікував свій план фінансової та організаційної реструктуризації 8 березня. Цей план з’явився на початку цього року після новин про те, що фонду не вистачає рідних токенів XEM.

20 лютого фонд вирішив випустити 210 мільйонів токенів XEM ($ 8,7 мільйона) з резервів, перші 25 мільйонів ($ 1,04 мільйона) з яких будуть використані «для створення процесів і структур для нового продукту NEM Foundation, орієнтованого на прибуток». Нові токени імовірно будуть фінансувати NEM Foundation до лютого 2020 року."

http://gesellberg.com/nem-foundation-%D0%BF%D1%83%D0%B1%D0%BB%D1%96%D0%BA%D1%83%D1%94-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD-%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BA%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%97-%D0%BD%D0%B0/
sr. member
Activity: 830
Merit: 258
WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
March 09, 2019, 09:47:24 AM
Може варто подивитися на Лайткойн, котрий вже зрiс бiльше нiж 100% i знаходиться в аптрендi.

Лайткоїн дуже сильно прив'язаний до бітка, в цьому можна переконатися подивившись на графіки починаючи з 2014 року. Він майже точно повторює курс "старшого брата" і ніколи не виходив за межі 0,02BTC (якщо пам'ять не зраджує). "Старі" альтоїни вже не дадуть величезних іксів...можливо тільки на дуже короткій дистанції. Я частіше придивляюся до TRX, Stellar - більш глобальні проекти...але тут також є величезні ризики. Ну і звичайно Grin та Beam Smiley

Прикупив BEAM там сьогодні в них інвестиції пішли від linked in японського, подивимось що з того получиться. BNB запускає тестнет своєї децентралізованої біржі цілі для тих хто має їхні токени 0,0036, а потім можна буде перезайти по 0,0018 нижче наврят чи буде вже Sad може хтось вирахував інше то кажіть не соромтесь Wink пора вже заробляти  і по BNB має бути делегований пос так як в NEO Binance Chain will use Delegated Byzantine Fault Tolerance (dBFT) as its consensus mechanism, similarly to NEO, як на мене кльова штука

по BNB хто зайшов сьогодні майже дойшов до 0,0036  Хто як а я виходжу по 0,0034 щоб потім перезайти по 0,0018 я заходив доларом по 6 зараз буду торгувати тільки парою BTC до альткойну тому що чую що ринок вже розвертувся всім профіту
Ви вважаєте, що BNB впаде до 0018? Я хочу прикупити цю монетку, але не зараз, корекція однозначно буде, але чомусь не віриться, що до 0,0018. І чому я раніше не купила, ех.. Кажуть, ще на початку бинанс взагалі роздавав монети, щось типу дропу було, хто тримав то добре заробив
Я думаю шо зараз на данний момент можна затарюватись NEO наприклад, бо монета реально ще не показала свій максимум по ціні і там є їм куди рости. Дуже надійна blockchain технологія, плюс вони за тримання монеток NEO дають відсоток в вигляді, GAS які можна продати без проблем на біржах. одна проблема це тільки з Китаєм і їх законами, бо вони дуже мають жорстку політику відносно всяких таких проектів, тому можна розглняути як для інвестиції ефір, або щось подібне.
member
Activity: 145
Merit: 10
March 09, 2019, 01:53:07 AM
Може варто подивитися на Лайткойн, котрий вже зрiс бiльше нiж 100% i знаходиться в аптрендi.

Лайткоїн дуже сильно прив'язаний до бітка, в цьому можна переконатися подивившись на графіки починаючи з 2014 року. Він майже точно повторює курс "старшого брата" і ніколи не виходив за межі 0,02BTC (якщо пам'ять не зраджує). "Старі" альтоїни вже не дадуть величезних іксів...можливо тільки на дуже короткій дистанції. Я частіше придивляюся до TRX, Stellar - більш глобальні проекти...але тут також є величезні ризики. Ну і звичайно Grin та Beam Smiley

Прикупив BEAM там сьогодні в них інвестиції пішли від linked in японського, подивимось що з того получиться. BNB запускає тестнет своєї децентралізованої біржі цілі для тих хто має їхні токени 0,0036, а потім можна буде перезайти по 0,0018 нижче наврят чи буде вже Sad може хтось вирахував інше то кажіть не соромтесь Wink пора вже заробляти  і по BNB має бути делегований пос так як в NEO Binance Chain will use Delegated Byzantine Fault Tolerance (dBFT) as its consensus mechanism, similarly to NEO, як на мене кльова штука

по BNB хто зайшов сьогодні майже дойшов до 0,0036  Хто як а я виходжу по 0,0034 щоб потім перезайти по 0,0018 я заходив доларом по 6 зараз буду торгувати тільки парою BTC до альткойну тому що чую що ринок вже розвертувся всім профіту
Ви вважаєте, що BNB впаде до 0018? Я хочу прикупити цю монетку, але не зараз, корекція однозначно буде, але чомусь не віриться, що до 0,0018. І чому я раніше не купила, ех.. Кажуть, ще на початку бинанс взагалі роздавав монети, щось типу дропу було, хто тримав то добре заробив
Коли йде ріст BNB, тоді вже пізно купувати я зараз з нього вийшов перезайти можна буде по 0,0018 ну або 0,00187 це вже треба буде рахувати від піку якого він зараз досягне, я вирахував ріст до 0,0036 зараз він по 0,0038 я продав Його  та буду чекти перезаходу який точно буде можечерез пів року або чрез рік то вде треба рахувати, загалом пррект мені подобається, але  те що цертралізоване рано чи пізно або скамиттся або лягає під регуляторів, тому інвестувати великі суми в біржу я б не рекомендував на відміну від dex але і вони покощо не досконалі, а на рахунок Колись нем і ріпл роздавав монети хоча теж являються умовно центрацізованими проектами і таких проектів маса і зараз роздають інші проекти, просто треба знайти так би мовити визначити потенціал на початку коли ціна безцінна а не тоді коли вже ріст в десятки тисяч раз. От основна маса людей звертає увагу на атив коли він вже виріс і ми маємо в результаті і славнозвісні х10 , але ж ті ікси робимо ми з вами а то хто вміє разувати забирає пррфіт в х9 ось і вся різниця
Так в тому ж і проблема, що визначити потенціал монети на початку практично неможливо, одиниці зможуть це зробити, давайте чесно. Якби знали коли зайти в монету, то всі були б мільйонерами і ринок цього не витримав би, ринок існує за рахунок того, що велика частка програє. Все, що ви написали дуже правильно і, мабуть, ви відноситесь до числа тих одиниць, які знають коли зайти в монету і коли вийти Smiley
Щодо централізованих. Майже 80% всіх ИСО провалилися, а вони практично всі децентралізовані. Тому я б не сказала, що централізовані проекти не перспективні, скоріше навпаки, там є регулятор, який хоч якось контролює монету і несе відповідальність

Заберіть зі свого речення соово проблема та Не і отримаєте результат, на рахунок такого проекту це тільки питання часу його знайти я так й проект знаходив за 2 місяці коли криптовалют було в маркет апі 50 штук і скамились десятки зараз є 3000 і скамляться тисяці, значить треба більше часу приблизно помножено на 100щоб отримати результат, або якщо дійсно віриш в проект наприклад таий як бінанс і хочеш їхні токени а не монети тоді купуєш на просадці тількі бінанс на суму 574,2 BNB по курсу 0,0018 і буде тобі щастя, звичайно якшо біржа не саманеться  , а продати коли в маршрутці школярі говорять про BNB, от як би я купив тобі б був би огогго, тому що все можливо особливо в світі криптовалют, Dex які виходять з ІСО це не dexа лиш спосіб виачати гроші за ідею проекту якого ше нема він ше має сам зародртись якщо звичайно того захоче спільнота особливо тепрішня той хто ше залишився на ринку бо ті зто прийдуть через рік-2будуть то усе скуповувати як завжди незнаючи шо то таке але прспективне
member
Activity: 588
Merit: 43
March 08, 2019, 03:34:25 PM

Коли йде ріст BNB, тоді вже пізно купувати я зараз з нього вийшов перезайти можна буде по 0,0018 ну або 0,00187 це вже треба буде рахувати від піку якого він зараз досягне, я вирахував ріст до 0,0036 зараз він по 0,0038 я продав Його  та буду чекти перезаходу який точно буде можечерез пів року або чрез рік то вде треба рахувати, загалом пррект мені подобається, але  те що цертралізоване рано чи пізно або скамиттся або лягає під регуляторів, тому інвестувати великі суми в біржу я б не рекомендував на відміну від dex але і вони покощо не досконалі, а на рахунок Колись нем і ріпл роздавав монети хоча теж являються умовно центрацізованими проектами і таких проектів маса і зараз роздають інші проекти, просто треба знайти так би мовити визначити потенціал на початку коли ціна безцінна а не тоді коли вже ріст в десятки тисяч раз. От основна маса людей звертає увагу на атив коли він вже виріс і ми маємо в результаті і славнозвісні х10 , але ж ті ікси робимо ми з вами а то хто вміє разувати забирає пррфіт в х9 ось і вся різниця
Так в тому ж і проблема, що визначити потенціал монети на початку практично неможливо, одиниці зможуть це зробити, давайте чесно. Якби знали коли зайти в монету, то всі були б мільйонерами і ринок цього не витримав би, ринок існує за рахунок того, що велика частка програє. Все, що ви написали дуже правильно і, мабуть, ви відноситесь до числа тих одиниць, які знають коли зайти в монету і коли вийти Smiley
Щодо централізованих. Майже 80% всіх ИСО провалилися, а вони практично всі децентралізовані. Тому я б не сказала, що централізовані проекти не перспективні, скоріше навпаки, там є регулятор, який хоч якось контролює монету і несе відповідальність
sr. member
Activity: 826
Merit: 330
March 08, 2019, 03:09:40 PM
Доброго дня! Друзі приєднуємось до української групи в Телеграм: https://t.me/bitcointalk_official
В нас є про що поговорити.

Підтримую!
Приєднуйтеся, згуртуємо свою україномовну групу Wink
member
March 07, 2019, 11:26:20 PM

member
March 07, 2019, 06:15:03 PM

jr. member
Activity: 132
March 07, 2019, 10:21:58 AM
Усім землякам привіт. Не знаю чи була тут така вже інформація. Відносно нова біджа проводе роздачу монет до кінця березня.
https://bitsdaq.com  Ця біржа має підтримку бітрекса ( а це не мало). Так шо регеструйтеся  и отримуйте по 1000 монет и 200 кожен день.
Якщо не важко ось мій код PGJHDOYX . Вам с цього нічого не буде а мені  500 токенів))
newbie
Activity: 22
Merit: 0
March 06, 2019, 06:08:52 PM
А взагалі хто небудь вже отримав на blockchain.com XLM($25)?
member
Activity: 518
Merit: 11
March 06, 2019, 07:42:18 AM
Кого цікавить трошечки підзаробити, якщо ви заінтересовані в цьому, мені прийшло повідомлення на пошту від blockchain.info, що зараз роздають XLM(Стеллари) на сумму в 25$ по теперішньому курсу(посилання знизу)
Там потрібно проойти реєстрацію на сайті і ввести свої персональні дані і чекати відповіді на e-mail, тим самим ви ввітдаєте перс. інформацію blockchain, хочете можете спробувати, мені поки прийшла відмова, але планую дати закордонний паспорт, бо інфомація на нашій мові вона не сприймається
Пробуєте на свій страх і ризик, але посилання з сайту blockain   info так що можете не переживати або вручну зайдіть самі через електронний гаманець, офіційнийсайт
PS: пишіть свій відгук

https://www.blockchain.com/ru/getcrypto

я ще кілька місяців тому зареєструвався і вже отримав запрошення на отримання монет. Але вони там вимагають KYC. Я не захотів за 25 доларів продаватись)
sr. member
March 06, 2019, 06:58:03 AM
Кого цікавить трошечки підзаробити, якщо ви заінтересовані в цьому, мені прийшло повідомлення на пошту від blockchain.info, що зараз роздають XLM(Стеллари) на сумму в 25$ по теперішньому курсу(посилання знизу)
Там потрібно проойти реєстрацію на сайті і ввести свої персональні дані і чекати відповіді на e-mail, тим самим ви ввітдаєте перс. інформацію blockchain, хочете можете спробувати, мені поки прийшла відмова, але планую дати закордонний паспорт, бо інфомація на нашій мові вона не сприймається
Пробуєте на свій страх і ризик, але посилання з сайту blockain   info так що можете не переживати або вручну зайдіть самі через електронний гаманець, офіційнийсайт
PS: пишіть свій відгук

https://www.blockchain.com/ru/getcrypto
member
Activity: 518
Merit: 11
March 06, 2019, 04:27:14 AM
криптопія повернулась до життя. Можна перевірити баланс монет на біржі. Виведення поки ще не працює.
member
March 05, 2019, 06:26:13 AM

jr. member
Activity: 533
March 04, 2019, 10:57:58 AM
★★ What is the ICO?
The ICO is like an IPO. That is, a company extends money from the money market through IPO and shares its company in exchange for the expansion of their business, similarly different companies bring ICO for withdrawal and return their tokens or coins in return. The coins are made at a comparatively low price, and the investors invest in the hope that they can get it later.

Currently most ICO fakes or scams. They lift money from people with the name of the ICO and they disappear with the money. Since it is through the internet, some do not have to do anything and do not. So, to invest in ICO, you must make a lot of thought so that there is no risk or cheating.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
March 04, 2019, 10:10:44 AM
Обновились без ускладнень  Smiley - Відбувся хардфорк в мережі Ethereum

О 19:57 (UTC) 28 лютого шосте й сьоме загальносистемні оновлення програмного забезпечення, що отримали назву Constantinople і St. Petersburg, відповідно, були розгорнуті в основній мережі на блоці 7,280,000. Згідно зі спостереженнями веб-сайту моніторингу блокчейнів Fork Monitor, до сих пір немає свідоцтв розриву ланцюгів, з яких можна було б припустити, що частина користувачів ethereum все ще працює з більш старим програмним забезпеченням ethereum.

Минулі хардфорки Ethereum blockchain зіткнулися з подібними проблемами, особливо в 2016 році з Ethereum classic, групою, яка продовжувала працювати з більш раннім екземпляром програмного забезпечення, коли спірне оновлення було реалізовано...

http://gesellberg.com/%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%B1%D1%83%D0%B2%D1%81%D1%8F-%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%B4%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BA-%D0%B2-%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B6%D1%96-ethereum/
sr. member
March 04, 2019, 06:50:21 AM
На жаль, поки що прогноз на зріст крипто-валют - не втішний, в цій статті навіть термін придумали - крипто-зима  Smiley

Співзасновник Reddit: крипто-зима відкриває дорогу справжнім крипто-ентузіастам - http://gesellberg.com/%D1%81%D0%BF%D1%96%D0%B2%D0%B7%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BA-reddit-%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BF%D1%82%D0%BE-%D0%B7%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0/

"Алексіс Оганян, співзасновник Reddit і відомий крипто-бик, заявив, що крипто-ажіотаж зник, залишаючи місце для справжніх прихильників криптовалюти. Оганян розповів про це в інтерв’ю Yahoo Finance, опублікованому 22 лютого.

У той же час, Оганян визнав, що поточний стан ринку, безсумнівно, як і раніше вважається крипто-зимою, про що свідчать знижені ціни на криптовалюту.

Проте, посилаючись на генерального директора Coinbase Брайана Армстронга, Оганян підкреслив, що ведмежий ринок сприяв усуненню спекулянтів, в той час як справжні прихильники крипто-індустрії залишилися для створення справжньої крипто-інфраструктури.

Оганян уточнив, що, на його думку, згасання ажіотажу навколо крипто-і блокчейн-простору – це дійсно хороша річ для розвитку індустрії..."
Вважаючи те що ціна на валюту впала і далі напевно буде падати, потрібно вичекати ще одного падіння на мою думку і тоді можна думати про купівлю крипти, але самий найркащий момент, буде 2-3 місяця перед тим халвінгом (зменшення розміру винагороди за блок) тоді найкращий момент буде для купівлі, бо із-за зменшення винагороди за знайдений блок в x2 буде сенс підняти ціну біткоіна, відносно ціни на інші крипто-монети піднімляться     
jr. member
Activity: 81
Merit: 6
March 04, 2019, 06:35:34 AM
Привіт!  Всіх вітаю з весною!

1. Бачу реальні (правильні) кроки: https://www.youtube.com/watch?v=UC0_CjybrXA

Можливо, мені не потрібно буде й іти в Президенти. Smiley

2. Щодо криптовалют - якщо ще сходимо вниз (а ми очікуємо на це) - буде можливість ще викупити криптоактивів.

Успіхів!

Створимо нову та процвітаючу Україну разом! Create a new and prosperous Ukraine together! Создадим новую и процветающую Украину вместе!
sr. member
March 01, 2019, 06:58:33 AM
Я теж вважаю, що наших дуже багато в російськомовній гілці, можливо тому не хочуть відокремлювати українську гілку. Вже ж стільки спроб було і все марно, не розумію адмінів. Невже політика і тут відіграє якусь роль.. не хочеться вірити
А ви знаєте тих адмінів, хто вони? Може, вони росіяни? Smiley
Можем і тут зробити наше незалежне опитування за кого будете голосувати, хочаб змахлювати не зможемо і взнаємо реальні підраховані голоси за конкретну людину
Можна звичайно, але мені здається нас тут замало, спілкуються одні і ті ж люди, інколи заходять нові користувачі. Тому результати будуть не достовірні. А щодо адмінів.. так, вони можуть бути росіянами, скоріш за все так воно і є, тому не бачити нам своєї гілки, на жаль  Cry
Так може ти і правий, бо ми реально неможемо повпливати, якщо адміністрація має проти того щоб створити, свою гілку
member
February 28, 2019, 03:35:26 PM
Я теж вважаю, що наших дуже багато в російськомовній гілці, можливо тому не хочуть відокремлювати українську гілку. Вже ж стільки спроб було і все марно, не розумію адмінів. Невже політика і тут відіграє якусь роль.. не хочеться вірити
А ви знаєте тих адмінів, хто вони? Може, вони росіяни? Smiley
Можем і тут зробити наше незалежне опитування за кого будете голосувати, хочаб змахлювати не зможемо і взнаємо реальні підраховані голоси за конкретну людину
Можна звичайно, але мені здається нас тут замало, спілкуються одні і ті ж люди, інколи заходять нові користувачі. Тому результати будуть не достовірні. А щодо адмінів.. так, вони можуть бути росіянами, скоріш за все так воно і є, тому не бачити нам своєї гілки, на жаль  Cry
Pages:
Jump to: