P.S вітаю всіх з новим президентом. Сподіваємся на краще
Навзаєм!
Маю надію. А там - побачимо. Не змінить систему - прийду я і змінемо разом.
Маю надію, що Зеленський-таки буде йти шляхом децентралізації влади та зняття регалій (недаторканність, +) з усіх ланок влади.
Створимо нову та процвітаючу Україну разом! Create a new and prosperous Ukraine together! Создадим новую и процветающую Украину вместе!
Нехочу зачіпати політику але мушу поставити на місце дегенератів!
Мені соромно за таких людей як ти! Шей агітував ти тут на цьому форумі, я не хотів торкатись тут політики укр. Бо все набагаато складніше, не розгледіти 2Януковича це просто дегенератизм, як можна голосувати за придурка який вже всіх заграв з блакитних екранів, ненавидить все українське, децентралізація влади (вона вже давно відбувається якшо не зауважив) москалям легко дається привести свою людину до влади, а українцям треба її виборювати і з кожним разом все складніше і великою ціною. І особисто до тебе почитай хоть за технологію «масс уфо». А дай тобі bitcoin все рівно його втратиш бо не знаєш як з ним поводитись.
Доброго вечора!
Христос Воскрес!
Як багато "гніву", м"яко кажучи. Не обгрунтовані діагнози - ознака нетерпеливості та, як мінімум, відсутності конструктивного діалогу. Нагадаю, це - форум.
Але...
Не так довго чекати, щоб зрозуміти, хто помилився з вибором. Нагадую вибір громадянина - це право кожного.
Нагадаю ще щось: якби не дали команду "спостерігати" кілька років тому, не було б ніяких ДНР, ЛНР.
Не погоджуєшся? То поговори з тими, ХТО ТАМ БУВ до та під час "котлів".
Саме тому за Пороха в/с ЗСУ не голосували.
Якщо ж Зе не зробить те, на що очікую я - прийти буду намагатись самому. Як і обіцяв.
Щодо "дай мені біткоін". Перепрошую, я щось пропустив? Я просив в когось крипту? Наразі - ні. Щодо "не знаєш, як з ним поводитись" - не будьте таким самовпевненим. Цілком можливо, що той, з ким Ви наразі ведете дискусію - у криптоіндустрії на роки ранійше за Вас.
Щодо позиції по Зе - є такий С. Гайдай. Послухайте і Ви зрозумієте мою позицію. Бо я не в команді Зе, але маю сподівання на зміну системи.
(раджу всім послухати це інтерв"ю - воно без політичного забарвлення - нейтральне)
https://www.youtube.com/watch?v=ybim8UHt8S4
І я буду контролювати це усіма своїми важелями, як громадянин. Повторюсь: якщо мої надії не втілить пан Зеленський - буду приходити я.
ПО КРИПТІ
Підходимо до рівнів, про які писав кілька днів тому. Будьте обережні. Може бути "злива".
Нічого не маю проти тих, хто щиро хоче покращити Україну - я так само. Але нагадаю, якщо наші погляди відрізняються, це не привіт для того, аби сваритись. Це привід для того, аби об"єднуватись для досягнення Україною процвітання.
Дякую! Ще раз - зі Світлим Святом Воскресіння Христовим вас та ваші родини!
Створимо нову та процвітаючу Україну разом! Create a new and prosperous Ukraine together! Создадим новую и процветающую Украину вместе!