23 травня президент України Володимир Зеленський виступив на iForum2019 з доповіддю «Гарант Інновацій: створюємо майбутнє разом».
Вважаю, такі візити президента країни будуть тільки підігрівати інтерес звичайного люду до IT-технологій, та блокчейну, адже хто раніше з урядовців приділяв цьому увагу? Та ніхто. І це було дуже великою помилкою! Як думаєте, че подальша політика уряду буде спрямована на розвиток цього сектору? Я дуже на це надіюся - досить віддавати своїх геніїв іншим країнім
Як кажуть - це "новий подих для ..." блокчейну та розвитку всього нового в Україні. Сьогодні якраз дивився відео з виступу Володимира на форумі. І у мене все в середині переверталось. Не міг повірити що чую такі позитивні бачення для нашого майбутнього.
Подивимось, як все буде. Однозначно, це дуже хороші новини для нових ідей. Можна тепер робити власні джерела інформації про блокчейн українською мовою. Аудиторія буде тепер теплішою. Але для цього потрібне терпіння
. Бо, як Володимир сказав, я сам цього не зроблю, це зробимо ми!
Рекомендую більше влитись в крипту не зважаючи який ринок на сьогоднішній день. Це майбутнє і ми можемо стати його частиною в Україні.