Pages:
Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 55. (Read 4164172 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
January 21, 2019, 04:00:00 PM
Робіть висновки  Angry - Хакери отримали доступ до невідомої кількості персональних даних провідних світових криптовалютних бірж

Скани особистих документів та інші дані, що передаються користувачами для верифікації особистості за процедурою KYC на криптовалютні біржі, доступні зараз для покупки в мережі даркнет. Точна кількість зламаних акаунтів невідома, імовірно рахунок йде на десятки тисяч персональних даних на біржах: Binance, Poloniex, Bitfinex і Bittrex.
За інформацією ресурсу CCN, хакер ExploitDOT продає особисті документи трейдерів оптом і в роздріб. Журналісти зв'язалися з ExploitDOT і придбали інформацію, що містить повний пакет, що відправляється на біржі, аж до фотографії клієнта з документами або на тлі сайту біржі з проставленою самостійно датою. Бази правоохоронних органів підтвердили правильність номерів водійських посвідчень і другогих особистих документів.

https://cryptor.net/news/hakery-poluchili-dostup-k-neizvestnomu-kolichestvu-personalnyh-dannyh-vedushchih-mirovyh-birzh

Ось так з часом, якщо на ваші викрадені дані буде відкритий фейковий аккаунт, ви можете заборгувати податковій значні суми і це ще не саме страшне, що може трапитись  Angry
jr. member
Activity: 81
Merit: 6
January 21, 2019, 01:10:45 PM
Вітаю всіх з Різдвом Христовим та Новим роком!
Маю надію, що це рік стане мудрим роком!
Най ваші родини буду здорові та щасливі!

Щодо криповалют, то цей рік, напевно, стане розворотнім після цієї тривалої "криптозими".
Наразі ми тільки докуповуємо декілька десятків активів, хоча і маєм надію докупити ще трохи по цінам ще меншим.

Гарного часу, спільнота!

Створимо нову та процвітаючу Україну разом! Create a new and prosperous Ukraine together! Создадим новую и процветающую Украину вместе! Лупаймо цю скелю!

member
Activity: 518
Merit: 11
January 21, 2019, 09:41:03 AM
я теж мав монети на криптопії. сподіваюсь повернуть кошти)
legendary
January 19, 2019, 11:57:04 AM
Хороша інформація для тих, хто торгував на криптопії - Binance заморожує токени, вкрадені з Cryptopia

Я також став потерпілим від цього взлому, хоча й не на дуже вилику суму, та всеодно не приємно  Angry

http://gesellberg.com/binance-%D0%B7%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B6%D1%83%D1%94-%D1%82%D0%BE%D0%BA%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%B2%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%96-%D0%B7-cryptopia/

sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
January 18, 2019, 05:15:18 AM
Виглядає непогано, я про сам сайт. Щодо функціоналу - ще не дивився.
А ось щодо вартості токенів - ти кажеш 5000 токенів це приблизно $50? Звідки береш ціну? Якщо по ціні ICO - розчарую, дуже мало шансів що вона така буде на біржах, особливо поки йдуть важкі ведмежі часи на ринку. В кращому випадку доларві на 5-10 ці токени будуть )
Але згодом можливо все.

Ціна це по теперішній ціні токенсейла (який зараз ще триває)
Так звісно це може бути в рази менше, а може (з часом) і навіть в рази більше
Та й взагалі мені це сайт просто подобаєть, тому токени сприймаю як невеликий бонус)
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
January 16, 2019, 05:45:13 PM
Здоров. Так в чому суть заробітку, в написані постів ?

Також трішки не зрозумів...це прототип звичайного форуму чи соціальна мережа? Створюєш цікаві теми, даєш інформативні відповіді і за це отримуєш монети? Чи потрібно також підписуватися на різні соціальні мережі? Чи потрібно проходити КУС верифікацію?
Заздалегіть дякую!
Взагалі не зрозуміло )

Дивно, що там незрозумілого)
Так, це соц мережа і блог платформа. В першу чергу звісно блог платформа з фокусом на крипто-тематику, але також там є чат, і багато інших додаткових речей (наприклад свій гаманець, зараз ще триває токен-сейл)

Так, треба писати пости, і там йде модерація контенту, тобто якийсь копі-пейст чи неунікальний контент не пройде (також вказували що бажано 300+ слів)

Токен торгується на біржах (на деяких ЕОС-біржах, наприклад Whaleex), але поки що баланс токенів який на сайті не можна перевести на гаманець (цей функціонал з"явиться пізніше)

Для прикладу ось мій блог https://trybe.one/members/cryptotexty/blog/
4 пости написав, заробив 5000+ токенів (Це десь в районі 50 доларів)

Але в першу чергу я там, звісно ж не заради токенів, а тому що це непогана крипто-альтернатива фейсбук)
Побачимо як буде розвиватись

Також там є категорії різних мов (В тому числі російська), розробники активні в discord, тому можна запропонувати щоб зробили українську мову
Але це бажано якщо ще б хтось був з бажаючих писати українською))
Виглядає непогано, я про сам сайт. Щодо функціоналу - ще не дивився.
А ось щодо вартості токенів - ти кажеш 5000 токенів це приблизно $50? Звідки береш ціну? Якщо по ціні ICO - розчарую, дуже мало шансів що вона така буде на біржах, особливо поки йдуть важкі ведмежі часи на ринку. В кращому випадку доларві на 5-10 ці токени будуть )
Але згодом можливо все.
sr. member
January 16, 2019, 04:40:36 AM
Дякую.Буде час може докладніше ознайомлюся з даним ресурсом

Так, тут треба додати що не варто розраховувати на цьому дуже сильно заробити (хоча якщо весь ринок сильно рване то безперечно і Трайб і ЕОС злетять в ціні), але для тих хто пише тексти - це може стати додатковим джерелом доходу
Тим більше новачкам на Стіміті, наприклад, важко отримати і увагу і заробіток
full member
Activity: 794
Merit: 100
January 16, 2019, 03:32:18 AM
Дякую.Буде час може докладніше ознайомлюся з даним ресурсом
sr. member
January 16, 2019, 01:01:45 AM

Також трішки не зрозумів...це прототип звичайного форуму чи соціальна мережа? Створюєш цікаві теми, даєш інформативні відповіді і за це отримуєш монети? Чи потрібно також підписуватися на різні соціальні мережі? Чи потрібно проходити КУС верифікацію?
Заздалегіть дякую!
Взагалі не зрозуміло )

Дивно, що там незрозумілого)
Так, це соц мережа і блог платформа. В першу чергу звісно блог платформа з фокусом на крипто-тематику, але також там є чат, і багато інших додаткових речей (наприклад свій гаманець, зараз ще триває токен-сейл)

Так, треба писати пости, і там йде модерація контенту, тобто якийсь копі-пейст чи неунікальний контент не пройде (також вказували що бажано 300+ слів)

Токен торгується на біржах (на деяких ЕОС-біржах, наприклад Whaleex), але поки що баланс токенів який на сайті не можна перевести на гаманець (цей функціонал з"явиться пізніше)

Для прикладу ось мій блог https://trybe.one/members/cryptotexty/blog/
4 пости написав, заробив 5000+ токенів (Це десь в районі 50 доларів)

Але в першу чергу я там, звісно ж не заради токенів, а тому що це непогана крипто-альтернатива фейсбук)
Побачимо як буде розвиватись

Також там є категорії різних мов (В тому числі російська), розробники активні в discord, тому можна запропонувати щоб зробили українську мову
Але це бажано якщо ще б хтось був з бажаючих писати українською))
full member
January 15, 2019, 10:35:05 AM

Заздалегіть дякую!
Взагалі не зрозуміло )
sr. member
Activity: 826
Merit: 330
January 15, 2019, 07:16:34 AM

Заздалегіть дякую!
member
Activity: 518
Merit: 11
January 15, 2019, 02:56:41 AM
Треба проходити KYC верифікацію на платформі? тоукен торгується на біржах уже?
full member
January 15, 2019, 01:36:07 AM
Вітаю всіх!

Щось зовсім тут активність зменшилась)
Можливо через свята? )

Як в кого справи, новини?

Я от аткивно цікавлюсь ЕОСом,
знайшов нову соц мережу, де можна заробляти токени)
Приєднуйтесь кому цікаво

Ось приклад як там пост виглядає

https://trybe.one/eos-cpu-aid-from-codex/

До реці пост про те, що біржа CODEX допомагає з CPU
Для тих, хто користується ЕОСом - це корисна річ

sr. member
January 13, 2019, 01:56:18 PM
Вітаю всіх!

Щось зовсім тут активність зменшилась)
Можливо через свята? )

Як в кого справи, новини?

Я от аткивно цікавлюсь ЕОСом,
знайшов нову соц мережу, де можна заробляти токени)
Приєднуйтесь кому цікаво

Ось приклад як там пост виглядає

https://trybe.one/eos-cpu-aid-from-codex/

До реці пост про те, що біржа CODEX допомагає з CPU
Для тих, хто користується ЕОСом - це корисна річ

legendary
January 13, 2019, 10:41:21 AM
Зверніть увагу на цю статтю - Скам-форки Ethereum привласнюють особисті ключі користувачів  Shocked

Повідомляється, що альткоіни Ethereum Nowa (ETN) і Ethereum Classic Vision (ETCV)
привласнюють закриті ключі користувачів, які намагаються викупити монети форків.

http://gesellberg.com/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BC-%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BA%D0%B8-ethereum-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BD%D1%8E%D1%8E%D1%82%D1%8C-%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%96-%D0%BA%D0%BB/
member
Activity: 588
Merit: 43
January 10, 2019, 04:29:34 PM
Можливо хтось знає, що трапилося з гаманцем ефіру класік? Офіційним Classicetherwallet. Сторінка не працює, в телеграмі мої повідомлення зникають, хоча інші пишуть, дивно, в дискорді немає прав написати повідомлення. Я нічого не розумію, невже ось так просто зникли монети, але торги ідуть на біржах

Працювати з ефір класік можна так: зайти одним із багатьох способів на https://www.myetherwallet.com/, та в правому верхньому кутку вибрати любу мережу ETC, їх там зараз п'ять  Smiley
Дуже дякую, я не звертала уваги, що там є ефір класік. Вибирала там калісто і чомусь не бачила класік) Все лежить на поверхні) Потратила багато часу на пошуки гаманця, а він зовсім поруч. Вже почала думати, що команда закрила проект після останніх новин, потім дивлюся на біржах нормально торги йдуть
legendary
January 08, 2019, 09:28:21 AM
Одна з найбільш перспективних технологій масштабування біткойну Lightning Network активно нарощує популярність. На даний момент кількість вузлів мережі Lightning Network перевищило 5200, кількість активних каналів склало більше 18900. А загальна капіталізація мережі Lightning Network перевалила за 560 BTC. За поточним курсом це $2286000. Детальна статистика тут:

https://1ml.com/statistics
jr. member
Activity: 533
Merit: 1
January 08, 2019, 02:23:28 AM
Bitcoin Hits $ 4,000, coinfloor's coinflex To offer physical Bitcoin Future -- January 7th crypto News__
Naw click:👎
https://youtu.be/7FOXY4SVoeo
legendary
January 07, 2019, 05:54:34 AM
Можливо хтось знає, що трапилося з гаманцем ефіру класік? Офіційним Classicetherwallet. Сторінка не працює, в телеграмі мої повідомлення зникають, хоча інші пишуть, дивно, в дискорді немає прав написати повідомлення. Я нічого не розумію, невже ось так просто зникли монети, але торги ідуть на біржах

Працювати з ефір класік можна так: зайти одним із багатьох способів на https://www.myetherwallet.com/, та в правому верхньому кутку вибрати любу мережу ETC, їх там зараз п'ять  Smiley
member
Activity: 588
Merit: 43
January 05, 2019, 06:47:47 PM
Pages:
Jump to: