Pages:
Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 56. (Read 4164236 times)

sr. member
Activity: 826
Merit: 330
January 05, 2019, 02:31:54 AM
Цікава інфа - Peer-to-peer торрент-клієнт BitTorrent запустив власний токен, BitTorrent (BTT), заснований на протоколі TRON.

Ха, цікава новини, дякую! Цікаво що з цього проекта вийде...Думаю в токена доволі непогане майбутнє.
Чекаємо дорожньої карти.

Користуюсь KUNA та Btc-trade.com.ua
Позитивний досвід з обома сайтами!
Можу впевнено плюсанути щодо біржі Kuna. Все файно працює, немає необхідності проходити KYC, і що найприємніше - адекватні комісії за послугу виводу коштів.

Дякую за коментарі! Про біржу KUNA останнім часом чув тільки позитивні відгуки. Буду користуватися Smiley
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
January 04, 2019, 09:03:52 PM
Цікава інфа - Peer-to-peer торрент-клієнт BitTorrent запустив власний токен, BitTorrent (BTT), заснований на протоколі TRON.

Відповідно до прес-релізу  від 3 січня, токен може бути обміняний між користувачами для оптимізації швидкості їх мережі та підвищення швидкості завантаження. Перший повномасштабний крок BitTorrent, спрямований на те, щоб почати токенізацію своєї екосистеми спільного використання контенту, яка, як повідомляється, обслуговує понад 100 мільйонів користувачів, відбувається приблизно через шість місяців після того, як компанія була придбана децентралізованим інтернет-стартапом TRON за невідому суму.

Токени BTT, які повинні бути випущені BitTorrent Foundation, мають вбудовану сумісність з TRC-10 – це означає, що вони відповідають технічному стандарту токенів, підтримуваного блокчейном TRON.

Повідомляється, що BTT буде доступний виключно для неамериканських облікових записів в програмі криптообміну «Launchpad» Binance, а також буде поширюватися «вибірково» в кінці цього місяця.

Відповідно до прес-релізу, BTT є частиною більш широких амбіцій по створенню децентралізованої платформи поширення контенту з використанням криптовалюти. BitTorrent стверджує, що його протокол, вперше створений в 2004 році, в даний час є «найбільшою децентралізованою P2P-мережею в світі, що забезпечує 22% висхідного і 3% спадного трафіку в світі».

У прес-релізі наголошується, що токени BTT спочатку будуть реалізовані на клієнті BitTorrent на базі Windows «μTorrent Classic» – як повідомляється, найбільш популярному додатку компанії.

Дорожня карта для взаємної інтеграції TRON і BitTorrent була оформлена як ініціатива, що отримала назву «Project Atlas». Коли пара вперше розкрила докладніші деталі своїх спільних планів у вересні, вони оголосили, що токени в екосистемі будуть використовуватися в якості стимулів.

http://gesellberg.com/bittorrent-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%94-%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%B9-%D1%82%D0%BE%D0%BA%D0%B5%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%96-tron/
newbie
Activity: 15
Merit: 0
January 04, 2019, 04:20:51 AM
Я б взагалі не довіряв би свої кошти ні одній біржі, тим паче російській си українській, занадто багато серед нашого населення з'явилось шахраїв.
Ви спробуйте CoinsBank!
В мене жодної претензії до них нема
Крім того вони вже не в перше влаштовуют блокчейн круїзи,ви знайдете для себе багато цікавиих знайомств та партнерів по бізнесу,у випадку якщо ви розробник проектів то можливо інвестиції
Там буде багато людей з України
https://coinsbank.cruises/
full member
Activity: 546
Merit: 106
January 04, 2019, 04:02:51 AM
Я б взагалі не довіряв би свої кошти ні одній біржі, тим паче російській си українській, занадто багато серед нашого населення з'явилось шахраїв.

Ніби за кордоном шахраїв немає.  Smiley
copper member
Activity: 252
Merit: 12
January 03, 2019, 03:22:07 PM
member
Activity: 518
Merit: 11
January 03, 2019, 09:41:50 AM
вітаю усіх з Новим Роком та Різдвом!
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
January 02, 2019, 04:21:18 PM
Хто якими обмінниками користується( з нормальними комісіями і курсом)?
Поки довіряю тільки https://d-obmen.cc, але там не завжди найкращий курс.

Можу впевнено плюсанути щодо біржі Kuna. Все файно працює, немає необхідності проходити KYC, і що найприємніше - адекватні комісії за послугу виводу коштів.
legendary
January 02, 2019, 03:59:49 PM
Цікавий початок 2019 року - ефір знову виривається на друге місто потіснивши XRP - Крипто-ринки знову в зеленому, Ethereum відновлює лідируючі позиції серед альткоінів

ETH знову обійшов Ripple (XRP) в якості основного альткоіна в світі за ринковою капіталізацією, провівши кілька тижнів на третьому місці.

http://gesellberg.com/%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BF%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%83-%D0%B2-%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D1%83-ethereum-%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%BD%D0%BE/
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
January 01, 2019, 01:02:57 PM

legendary
January 01, 2019, 11:24:04 AM
Ми відпочиваємо, а вона працює  Grin Grin - Криптовалютна платформа Bakkt залучила $182,5 млн інвестицій у першому фінансовому раунді

В останній день 2018 року криптоплатформа Bakkt оголосила про завершення свого першого раунду фінансування, на суму $182,5 мільйонів. Платформа, яка готується запропонувати перші у світі ф'ючерсні контракти з фізичною доставкою біткойна вже за місяць, заявила, що не залежно від поточних ринкових умов, вона не відхилятиметься від свого плану.

Bakkt CEO Kelly Loeffler "Мы находимся на пороге криптовалютной революции"

Генеральний директор Bakkt, Келлі Лофлер (Kelly Loeffler)  сказала:

Раніше ми працювали над створенням нових ринків і продуктів. Ті з нас, хто будує Bakkt, колись допомагали просунути ринки новітніх класів активів, від енергетичного сектору до кредитних деривативів і тепер ось біткойн. Шлях до розвитку нових ринків рідко буває простим: прогрес має тенденцію до модуляції між інноваціями, звільненням, переосмисленням і, нарешті, прийняттям.

Bakkt і Комісія з торгівлі товарними ф’ючерсами (CFTC) продовжують працювати над розробкою правил для запуску ф'ючерсних контрактів Bakkt Bitcoin. Однак поточне припинення роботи уряду в Сполучених Штатах може ще далі відтермінувати запуск продукту.

У офіційній заяві, опублікованій 31 грудня, йдеться:

Після консультацій з Комісією з торгівлі товарними ф'ючерсами, ICE Futures U.S., Inc. оголосить оновлену дату запуску для торгівлі, клірингу та  зберігання денного ф'ючерсного контракту Bakkt Bitcoin (USD) на початку 2019 року. Попередньо розпочати роботу планувалося 24 січня 2019 року, але терміни буде змінено відповідно до процесів та часових рамок CFTC.

Очікуючи схвалення CFTC платформа продовжуватиме працювати з клієнтами, зміцнюючи інфраструктуру інституційного рівня.

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/3663-kriptovaljutna-platforma-bakkt-zaluchila-$182,5-mln-%D1%96nvestic%D1%96j-u-pershomu-f%D1%96nansovomu-raund%D1%96
sr. member
Merit: 330
January 01, 2019, 07:32:14 AM
Всім привіт і з Новим Роком! Smiley

Дякую Wink
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
December 31, 2018, 07:05:44 AM
Вітаю Всіх з Новим Роком!

Якщо 2018 рік, можна так сказати був роком ІСО, хайпу та стагнації, то сподіваюсь 2019 стане роком успішних крипто-стартапі.
Сподіваюсь, і в цій гілці з"явиться як мінімум декілька крипто-мільонерів!
legendary
December 30, 2018, 05:41:10 PM
Незабаром, 3 січня 2019 року виповниться 10 років від моменту, коли був видобутий генезис-блок  біткойна.

Сатоші Накамото залишив повідомлення в першому блоці, відомому як генезис-блок. У ньому міститься дата і заголовок статті з газети The Times:

The Times 03/Jan/2009 Канцлер готовий вже вдруге надати фінансову допомогу банкам.

Анонімний творець натякає, що біткойн є аполітичною альтернативою існуючій фінансовій системі. White Paper біткойна, по суті, може бути інтерпретований як декларація про поділ грошей і держави.

Створення біткойна було неминучим рішенням для подолання проблем падіння грошової системи, заснованої на довірі, в якій центральні банки та уряди історично зловживали цією довірою за рахунок громадськості.

Коли долар поверне і почне знижуватися, біткойн досягне нових цінових максимумів.

Біткойн вже пережив 9-річний ріст у диких просторах Інтернету, в основному без центральної фігури керівника, після того як його творець зник. Він виріс, тому що став корисним для достатньої кількості користувачів і розробників, які підтримували його. Біткойн пережив хакерські атаки, злами та “конфлікт спільноти" і багато потужних інтересів і сумнівних персонажів, які намагалися приборкати його. Після всього цього біткойн дійсно може претендувати на незмінність. Як тільки стане зрозуміло, що біткойн успішно зробив це, тоді кожен зацікавлений у незмінних цифрових грошах зможе його використати.

Наступна світова фінансова криза неминуча. Питання не в тому чи вона буде, а коли вона буде.

Чи буде готовий біткойн? Тільки час покаже. Але з появою попереджувальних знаків, таких як глобальні соціальні заворушення та падіння ринків, це може відбутися швидше, ніж очікувалося.

http://coinews.io/ua/category/1-kripto/article/3646-b%D1%96tkojn-p%D1%96d-chas-majbutn'o%D1%97-f%D1%96nansovo%D1%97-krizi---ryat%D1%96vne-kolo-dlya-%D1%96nvestor%D1%96v-chi-ostatochno-mertvij-aktiv
sr. member
Merit: 284
December 30, 2018, 11:19:56 AM
З Різдвом Христовим та Наступаючим Новим Успішним БлагоДатним 2019 роком!

2019 рік буде дуже незвичайним в усіх планах (ще більш незвичним багатьом, ніж всі попередні роки), тому бажаю наступне.

Мудрості бажаю, здоров*я, Миру, БлагоДаті Бога, Щастя та процвітання - усім вашим родинам!

Smiley   Smiley   Smiley
member
Activity: 588
Merit: 43
December 29, 2018, 05:33:54 PM
Вчора пройша транзакція на майже 190 мільйонів доларів. Звичайний переказ 48500 біткоінів.  І коштувало це відправнику близько 20 центів! Ось воно майбутнє криптовалют. І коли про такі переваги дізнається звичайний народ, процес впровадження крипти в наше життя не зупинити. Я особисто бачу майбутнє тільки у цифровому форматі))

https://www.blockchain.com/btc/tx/cff2dd0918b4243b6c98148ad139473bc1a7603057f9df6844529bc3cf73dc38
legendary
December 29, 2018, 03:52:36 PM
А тим часом в США блокчейн патентування йде на всіх парах - Bank of America подав заявку на отримання блокчейн патенту «ATM as a Service»

...відповідно до патентного дослідження iPR Daily, що спеціалізується на інтелектуальній власності, подача заявки на патент є останньою з 50, поданих Банком Америки, пов’язаних з блокчейном, станом на серпень 2018 року.

Минулого місяця банк був нагороджений патентом на новий метод зберігання криптовалют.

http://gesellberg.com/bank-of-america-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B2-%D0%B7%D0%B0%D1%8F%D0%B2%D0%BA%D1%83-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D1%87%D0%B5%D0%B9%D0%BD/

sr. member
Activity: 396
Merit: 258
December 28, 2018, 01:44:47 PM
Тут блокчейн десктоп клиент выпустил, если поучавствовать в тестировке обещают денежно вознаградить, кто-то пробовал?
https://drive.google.com/open?id=тут-була-шняга
пас: bitcointalk

Де анонс від самого блокчейну? А то мені здається, що ти якусь нездорову шнягу пробуєш сюди запхати ...

Чекай главный раздел по блокчейну и не задавай глупых вопросовSmiley

Чекав і не один раз. Немає там нічого про те, що ти написав. Лінк слабо дати?
sr. member
Activity: 396
Merit: 258
December 28, 2018, 12:45:27 PM
Тут блокчейн десктоп клиент выпустил, если поучавствовать в тестировке обещают денежно вознаградить, кто-то пробовал?
https://drive.google.com/open?id=тут-була-шняга
пас: bitcointalk

Де анонс від самого блокчейну? А то мені здається, що ти якусь нездорову шнягу пробуєш сюди запхати ...
sr. member
Activity: 832
Merit: 250
December 28, 2018, 09:34:40 AM
Привіт українці!
На передодні нового року і різдвяних свят, любителям гарної музики через радіо, пропоную слухати музику на чудовому сервісі, і плюс заробляти крипту за прослуховування музики Bitradio
newbie
Activity: 45
Merit: 0
December 26, 2018, 05:56:14 AM
Мої вітання, спільното!

Вчора в ютубі наткнувся на вірш у коментарі. Автор називає себе свідомим громадянином(Сергій Мельник) і пише досить зворушливо і правдиво про нинішню ситуацію з виборами. Пропонує рішення, так зване "Новітне Віче", яке я можу трактувати як всеукраїнський опенсоурс проджект.
Гадаю це потрібно поширювати, ідея складна, але посил скомпельовано у такій формі, що дійде і домогосподарці. Так звичайно є загони і промахи, але це літературний жанр.

Я апелюю до свідомого ума
в ці дні, коли надії вже нема.
У відповідь: «За кого нам голосувати?»
Потрібно, друзі, так відповідати:

Не буду я в злочинній каруселі,
В наперстки грати з тим кому «до стелі».
Хто знов як лохів нас всіх розведе,
І ляльку в крісло президента приведе.

А буду на дільниці я стояти,
Овець покірних в стійло не пускати.
Бо як ведеться, те що не працює,
У сотий раз уже не ремонтують!

Потрібно нам людей всіх згуртувати,
І всім свідомо вибори оці зірвати.
В традиціях славетної держави
Новітнє Віче враз пропонувати!

Нехай ідею світлу адвокати,
Юристи, діти, мами, програмісти,
Разом пов’яжуть білими нитками.
Ми зможемо, тому що Бог із нами!

На Україні стародавня Кам’яна Могила,
Що письменність Шумерську породила
Літає в хмарах наша горда «Мрія»,
Що заздрість люту у сусідів запалила.

Але не треба раптом братися за вили,
Палити шини як ми то робили.
Ці гади на перед усе прорахували,
Спіймають нас точнісінько як і тоді спіймали.

Не сци! Свідомий громадяне.
Тобі законом дане повне право
Всіх тих хто владу згуртував
Дістати й викинуть в канаву!

Сергій Мельник
Pages:
Jump to: