Починаючи з президента (майже одразу пожалкував, що за нього голосував, але те вже не зміниш) і закінчуючи місцевими депутатами (мого міста, звичайно, бо до інших мені немає ніякого діла).
Крадуть і брешуть, брешуть і крадуть.
Але якщо подумати, то де взяти лідера, який би подолав корупцію, вона настільки вросла в мізки, що викоренити ії практично неможливо.
На наших крадіїв потрібно направити Сталіна, але де його взяти?
Доброго дня, Юліє!
Вважаю, що Сталіна нам не потрібно (та й іншим не бажаю). Бо тоталітаризм, навіть за "красивих" мотивів принесе лише лихо.
А те, що до влади повинні прийти чесні люди - факт. Але хто може бути чесним до людей? Самі люди. Тому я хочу не просто прийти до влади, а стимулювати все суспільство України (я зараз кажу про активних людей) брати відповідальність за майбутнє своєї держави та брати контроль за владою.
Саме тому мій нік - ShadowPresidentOfUkraine
Моя ціль - мирним шляхом змінити все суспільство таким чином, щоб звичайні люди розуміли як впливати на владу.
Створимо нову та процвітаючу Україну разом! Create a new and prosperous Ukraine together! Создадим новую и процветающую Украину вместе!
Добре, що перейши на тему крипти) Більшість експертів схильні вважати, що туземун побачимо у 2020 році. Зовсім нещодавно бачила прогноз на 100 тис біток і вище у 2020р. Ех ці прогнози...