Pages:
Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 68. (Read 4165503 times)

member
Activity: 588
Merit: 43
November 06, 2018, 05:56:29 PM
А от цікаво, а кого ти вважаєш "брехлива українська влада" ? Про кого це йде мова у твоєму контексті?

Починаючи з президента (майже одразу пожалкував, що за нього голосував, але те вже не зміниш) і закінчуючи місцевими депутатами (мого міста, звичайно, бо до інших мені немає ніякого діла).

Крадуть і брешуть, брешуть і крадуть. Sad
Все правильно ви кажете, набридли ці брехуни і крадії. Багато хто вже пожалкував що голосував за президента.
Але якщо подумати, то де взяти лідера, який би подолав корупцію, вона настільки вросла в мізки, що викоренити ії практично неможливо.
На наших крадіїв потрібно направити Сталіна, але де його взяти?

Доброго дня, Юліє!
Вважаю, що Сталіна нам не потрібно (та й іншим не бажаю). Бо тоталітаризм, навіть за "красивих" мотивів принесе лише лихо.
А те, що до влади повинні прийти чесні люди - факт. Але хто може бути чесним до людей? Самі люди. Тому я хочу не просто прийти до влади, а стимулювати все суспільство України (я зараз кажу про активних людей) брати відповідальність за майбутнє своєї держави та брати контроль за владою.
Саме тому мій нік - ShadowPresidentOfUkraine

Моя ціль - мирним шляхом змінити все суспільство таким чином, щоб звичайні люди розуміли як впливати на владу.

Створимо нову та процвітаючу Україну разом! Create a new and prosperous Ukraine together! Создадим новую и процветающую Украину вместе!
Ну у Вас прям наполеонівські плани. Бажаю успіху у втіленні всього задуманного!

Добре, що перейши на тему крипти) Більшість експертів схильні вважати, що туземун побачимо у 2020 році. Зовсім нещодавно бачила прогноз на 100 тис біток і вище у 2020р. Ех ці прогнози...
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
November 06, 2018, 04:27:42 PM
Форк X-Cash відбудеться на блоці 136000, приблизно о 18:00 за GMT + 1 / 19.00 - Київ / 20:00 - Москва

Команда X-Cash підготувала оновлення 1.4.0, в яке були внесені деякі серйозні поліпшення і додані нові можливості:
- FlexPrivacy: можливість перемикання від приватної до публічної транзакції при кожному переводі коштів
- Перемикання на алгоритм CryptoNight v2 (Cryptonight v8), для захисту проти асіків
- Bulletproof транзакції
- Фіксований розмір "кільця" - 21
- Оновлений провідник: https://explorer.x-cash.org/

Більш детальніше в статті на Medium - щоб дізнатися більше про оновлення: https://medium.com/x-cash/x-cash-major-update-1-4-0-flexprivacy-cnv2-bulletproof-and-fixed-ring-size-106a20ce0b06

P. S. X-CASH - це май же KRB (Monero-подібний койн), тільки французький  Smiley + кожного місяця Airdrop  Grin Grin
Ось це досить цікаво. Тільки я щось не зрозумів, це Монеро потрібно у гаманці держати, щоб дроп отримати?
Доречі, до цього моменту ціна відреагувала досить слабенько на цю новину. Подивимось, що з цього вийде.
sr. member
Activity: 832
Merit: 250
November 06, 2018, 03:05:03 PM
Всім привіт!
Що скажете про XRP? Його вартість збільшилась за добу більш ніж на 16%!
Зараз монета коштує приблизно $0,52 - $0,54, а його капіталізація перетнула позначку в $21 мільярд!

Чи можливо, що за добу вартість XRP підніметься до $0,9 - $1...як вважаєте?
То централізована монета, вона протиречить крипті...
sr. member
Activity: 826
Merit: 330
November 06, 2018, 02:38:12 PM
Взагалі до монети відношусь не як до крипти - через централізацію.
Але перспектива є. Вчора докупав до пампу.
В деяких країнах вже за допомогою монети тестять банки тх.

Зі сторони ж політики - сама монета протиріччя має до вільного ринку. Але ж є правильним, щоб усі рішення конкурували. Тому докупив.

Крипта - не крипта, але ж можна на пампах хороші плюси ловити!

Що до банків, то більшість пророкують "повне поглинання" всієї банківської сфери, адже Ріпл вже не одного разу показав, що працювати з ними неабияк вигідно Wink
sr. member
Merit: 284
November 06, 2018, 02:18:15 PM
Всім привіт!
Зараз монета коштує приблизно $0,52 - $0,54, а його капіталізація перетнула позначку в $21 мільярд!

Взагалі до монети відношусь не як до крипти - через централізацію.
Але перспектива є. Вчора докупав до пампу.
В деяких країнах вже за допомогою монети тестять банки тх.

Зі сторони ж політики - сама монета протиріччя має до вільного ринку. Але ж є правильним, щоб усі рішення конкурували. Тому докупив.
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
November 06, 2018, 12:50:21 PM
Ото ж бо і воно. Мова не про технології, а про заробіток. Технології розвиваються, а гарно заробити зараз можна лише на купівлі-продажу. Але особисто я не трейдер, тому просто зачекаю. Smiley

Не тільки на купівлі-продажу, можна просто піти працювати в цю сферу. Варіантів дуже багато, від складних технічних вакансій, спроб створити свій стартап до посад ком'юніті менеджера, посад в адміністративній сфері, маркетинзі, перекладах і т д.
sr. member
November 06, 2018, 12:20:30 PM
Всім привіт!

jr. member
Activity: 81
Merit: 6
November 06, 2018, 11:13:44 AM
Ну яка пряма демократія, коли навколо стільки зомбі, які вірять ящику і газеті вєсті більше ніж здоровому глузду.

Ви вважаєте, що зомбі, які сліпо вірять брехливій українській владі краще за зомбі, які сліпо вірять будь-кому іншому? Така собі логіка. Smiley

А от цікаво, а кого ти вважаєш "брехлива українська влада" ? Про кого це йде мова у твоєму контексті?

Ось, хто такі - брехуни у владі. І хоча немає доказів причепності цих людей, але згадайте Гангадзе. Щось змінилось? Ні...

"Кого підозрюють у замовленні вбивства Гандзюк?

Громадські активісти переконані, що це – помічник народного депутата від "Блоку Петра Порошенка" Миколи Паламарчука Ігор Павловський."

https://24tv.ua/ukrayina_tag1119

І це - лише те, що "вспливло" на поверхню.
І коли мені кажуть вийти з анонімності, то питання не лише в тому, що мої ідеї навряд чи подобаються існуючій та колишній владі.
Питання не в тому, що може бути полювання на мене та на родичів. Питання в тому, що окрім вбивств є й інші методи - просто підставити та назвати, наприклад, гвалтівником чи збочинцем.

Але головна причина в тому, що лише зміна всього суспільства є сенс змінювати державу. Коли кожна людина буде відповідальна. Коли кожний громадянин буде намагатись змінити державу на краще.
А не просто - прийти мені і "стати новим та чесним лідером". Нам всім треба стати лідерами. Чесними.

Створимо нову та процвітаючу Україну разом! Create a new and prosperous Ukraine together! Создадим новую и процветающую Украину вместе!
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
November 06, 2018, 11:12:43 AM
Форк X-Cash відбудеться на блоці 136000, приблизно о 18:00 за GMT + 1 / 19.00 - Київ / 20:00 - Москва

Команда X-Cash підготувала оновлення 1.4.0, в яке були внесені деякі серйозні поліпшення і додані нові можливості:
- FlexPrivacy: можливість перемикання від приватної до публічної транзакції при кожному переводі коштів
- Перемикання на алгоритм CryptoNight v2 (Cryptonight v8), для захисту проти асіків
- Bulletproof транзакції
- Фіксований розмір "кільця" - 21
- Оновлений провідник: https://explorer.x-cash.org/

Більш детальніше в статті на Medium - щоб дізнатися більше про оновлення: https://medium.com/x-cash/x-cash-major-update-1-4-0-flexprivacy-cnv2-bulletproof-and-fixed-ring-size-106a20ce0b06

P. S. X-CASH - це май же KRB (Monero-подібний койн), тільки французький  Smiley + кожного місяця Airdrop  Grin Grin
sr. member
November 06, 2018, 05:22:26 AM
Повернімося до крипти. Докупи зробив сьогодні. Ще трохи нижче поставив на докуп.
Вважаю, що вже час. Хоча та "мрія" про "по 5К" може справдитись, але в цьому випадку - краще трохи ранійше, ніж трохи пізнійше.
Які в кого думки?

Кажуть, що буде 2000. Smiley

Привіт! Це про керівника Бітмекс?)))
У мене з*явилась одразу після тої новини думка, що хтось продовжує робити закупки просто. Тому й треба невеличка паніка)
sr. member
November 06, 2018, 05:20:38 AM
Осінь - час рубати капусту і утеплятися 🧦
🔥розігрую криптошкарпетки🔥
Умови дуууже прості:
1) підписатися на канал https://t.me/cryptotexty_ua
2) поставити + під цим постом

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2199119680163191&

3) дочекатися 15 листопада і обрати пару до вподоби 🌝
По бажанню можна зробити репост і залучити акаунти своїх коханих/батьків/дітей/котів! А тим часом матимете 2 тижні, щоб бути в курсі всіх найцікавіших подій в криптосвіті

Ну, ти молодчина))))
Продовжуй! Правильний напрям. Прийму участь може трохи пізнійше. Та й взагалі залайкати тре твою сторінку.
Капуста твоя? Крута)

Дякую) Хоча тут швидше заслуга Каті, бо це вона раніше випустила ці криптошкарпетки і розіграш теж проводить вона на своїй сторінці, і телеграм цей теж вона веде))
А ідея зробити таку акцію - моя) та й справді люди додаються - так що така акція дія
От тут в гілці питали раніше про українські телеграм групи, тому можете радити цю групу, тим більше поки акція триває)

Навіть краще зробити доповнення - бо фейсбук це одне, а тут на форумі багато хто переживає за приватність і навряд чи хотів би світити свій справжній фейсбук. От наприклад ShadowPresident - а раптом він захоче виграти шкарпетки, але ж не розкривати через це свою ідентичність..
Тому тут на форумі буде окрема акція, всі хто відкоментять і підпишуться на канал - теж братимуть участь в окремому розіграші

Привіт! Круто) Поширю неодмінно. Щодо Фб та анонімності - так і я в Інтернеті анонімний. Ті, хто знає мене - знаю, що то я. А хто не знає - підписуються на мої думки.
Буду міряти шкарпетки))))
full member
Activity: 546
Merit: 106
November 06, 2018, 03:53:11 AM
згоден, але ринок все ж таки розвивається (принаймні технологічно) З`являються нові рішення, які впроваджуються в реальний світ. Тому, можливо все не так погано, як здається на данний час)

Ото ж бо і воно. Мова не про технології, а про заробіток. Технології розвиваються, а гарно заробити зараз можна лише на купівлі-продажу. Але особисто я не трейдер, тому просто зачекаю. Smiley
sr. member
November 06, 2018, 03:51:50 AM
А можна і тут на форумі, і на каналі, і в фесбуці? Smiley
Для всієї сім'ї шкарпетки хочу зібрати Smiley

P.S. У фейсбуці для того, щоб поставити плюсик потрібно додатися в друзі...

Так, можна) ну на фейсбуці то не я проводжу конкурс, тому й проведу його тут
На Youtube канал можно просто підписатись) https://www.youtube.com/c/cryptotexty
newbie
Activity: 22
Merit: 0
November 05, 2018, 07:42:52 PM
Кажуть, то не означає що так і буде!
То вже майнинг буде  убиток!

Ніхто не знає, що насправді буде. Подивимось. Принаймні я на найближчі 1,5 роки сильно не розраховую.

згоден, але ринок все ж таки розвивається (принаймні технологічно) З`являються нові рішення, які впроваджуються в реальний світ. Тому, можливо все не так погано, як здається на данний час)
full member
November 05, 2018, 05:20:03 PM
То вже майнинг буде  убиток!

Ніхто не знає, що насправді буде. Подивимось. Принаймні я на найближчі 1,5 роки сильно не розраховую.
sr. member
Activity: 832
Merit: 250
November 05, 2018, 04:04:31 PM
Повернімося до крипти. Докупи зробив сьогодні. Ще трохи нижче поставив на докуп.
Вважаю, що вже час. Хоча та "мрія" про "по 5К" може справдитись, але в цьому випадку - краще трохи ранійше, ніж трохи пізнійше.
Які в кого думки?

То вже майнинг буде  убиток!
full member
November 05, 2018, 03:20:07 PM
Які в кого думки?

sr. member
November 05, 2018, 02:45:43 PM
Дякую) Хоча тут швидше заслуга Каті, бо це вона раніше випустила ці криптошкарпетки і розіграш теж проводить вона на своїй сторінці, і телеграм цей теж вона веде))
А ідея зробити таку акцію - моя) та й справді люди додаються - так що така акція дія
От тут в гілці питали раніше про українські телеграм групи, тому можете радити цю групу, тим більше поки акція триває)

Навіть краще зробити доповнення - бо фейсбук це одне, а тут на форумі багато хто переживає за приватність і навряд чи хотів би світити свій справжній фейсбук. От наприклад ShadowPresident - а раптом він захоче виграти шкарпетки, але ж не розкривати через це свою ідентичність..
Тому тут на форумі буде окрема акція, всі хто відкоментять і підпишуться на канал - теж братимуть участь в окремому розіграші.

А можна і тут на форумі, і на каналі, і в фесбуці? Smiley
Для всієї сім'ї шкарпетки хочу зібрати Smiley

P.S. У фейсбуці для того, щоб поставити плюсик потрібно додатися в друзі...
sr. member
November 05, 2018, 01:45:37 PM
Осінь - час рубати капусту і утеплятися 🧦
🔥розігрую криптошкарпетки🔥
Умови дуууже прості:
1) підписатися на канал https://t.me/cryptotexty_ua
2) поставити + під цим постом

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2199119680163191&

3) дочекатися 15 листопада і обрати пару до вподоби 🌝
По бажанню можна зробити репост і залучити акаунти своїх коханих/батьків/дітей/котів! А тим часом матимете 2 тижні, щоб бути в курсі всіх найцікавіших подій в криптосвіті

Ну, ти молодчина))))
Продовжуй! Правильний напрям. Прийму участь може трохи пізнійше. Та й взагалі залайкати тре твою сторінку.
Капуста твоя? Крута)

Тому тут на форумі буде окрема акція, всі хто відкоментять і підпишуться на канал - теж братимуть участь в окремому розіграші
jr. member
Activity: 81
Merit: 6
November 05, 2018, 01:21:01 PM
Знову політика пішла)

Які в кого думки?

Якщо повертатись до криптовалют, то вони - майбутнє, яке вже поряд. Ти ж знаєш, що скоро буде криза, яка увійде у підручники історії, як "велике падіння".

Криптовалюти та деякі активи під час цієї кризи виростуть. Тому - питання навіть не у тому, щоб заробити, а зберегти. Досить шкода, що багато просто втратять свої активи.

Мені шкода, але я схильний припустити, що під час наступної кризи Україна втратить багато свої ресурсів.

Тому щодо "крипти" - досить великі перспективи. Теж докупаю. Шкода, що люди не розуміють справжній рух всіх течій.

Але є великий позитив для нашої держави - при зміні суспільства України, ми ввійдемо у держави-лідери.

Тому - об"єднаймося! І - обов"язково розказуймо про технології, вільну економіку, пряму демократію та християнські цінності. Бо в першу чергу - ми люди. І варто ними бути.

Pages:
Jump to: