Pages:
Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 63. (Read 4178489 times)

sr. member
Activity: 826
Merit: 284
November 20, 2018, 10:45:46 AM
Ваші думки?

Це ще не дно. Smiley

Можливо, якраз дно... кілька годин тому як пройшли.
Хоча - далі видно буде.
Але весь цей час - вчора та сьогодні докуповував. Шкода, що на "копійки". Наразі - все "десь". Тому викуповував до початку торгів у США на все, що міг.
member
Activity: 462
Merit: 12
November 20, 2018, 10:40:40 AM
Всім привіт!
Хто що закуповує при нинішніх цінах?
Я схиляюся до Cardano та XRP...

Ваші думки?

Привіт!
Сьогодні пограв на ціні НЕО - купив по 0,00192 зранку і продав недавно по 0,00201, прибуток = 0,00369 бітка.
Та і взагалі зараз дуже добре виходить кількість біткоіна собі добавляти в кошель Wink 
newbie
Activity: 90
Merit: 0
November 20, 2018, 03:48:10 AM
Всім привіт. Нещодавно натрапив  на один, на мій погляд, перспективний проект, Agora platform, може хтось чув. Вони вирішили зробити мультивалютну торгову площадку для бізнесу на смартконтрактах з 1% комісією, з якої формується Гарантійний фонд, для страхування угод. Реалізація цієї ідеї істотно заощадить фінанси і продавця і покупця. Вони передбачають рівні права обом сторонам угоди. Виходячи з вищесказаного, я зробив висновок, що інвестори знайдуться, для здійснення цієї ідеї, а отже і у нас є можливість заробити на цьому проекті.
З плюсів - хороша ідея, гарантія, мультивалютність, юридична особа (в планах).
З мінусів - невідома команда, хоча багато гідних проектів робилося саме невідомими людьми.
http://www.agoraplatform.online/
member
Activity: 588
Merit: 43
November 19, 2018, 04:13:38 PM
member
Activity: 588
Merit: 43
November 19, 2018, 04:01:37 PM
Цікаво, цікаво, невже це правда. Знайдено творця Біткоїна і виявляється він помер 26 квітня 2013р.
Вже було стільки версій, але аргументи наведені переконливі

https://ammo1.livejournal.com/994398.html
sr. member
Merit: 284
November 19, 2018, 01:56:23 PM
Blockchain.com використовую ще з 2013 року і до сих пір ніяке падло в мене ще нічого не вкрало ... дивно ...  Grin

Я також дуже сумніваюся, що Blockchain гаманець просто взяли і зламмали...скоріше за все, володар просто засвітив свій ключ і пароль.

Використовую цей гам ан. В мене ПК не подягне наразі повний на ПК.
Ніяких нарікань не маю.
Скорійше за все - фішинг чи веб-браузер з вірусом.
Користуюсь по крипті лише з ПК.

Поради по фішингу писав тут колись - https://golos.io/ru--akademiya/@mir/kak-bezopasno-khranit-i-ispolzovat-kriptovalyuty-ch-1-fishing-i-antifishing-or-or-kriptopraktika-ot-mir
newbie
Activity: 23
November 19, 2018, 12:39:04 PM
Так, фішинг є хоч один з найпростіших методів, але судячи зі статистики він результативний
Мені як і напевне майже всім в цій гілці постійно приходять фішингові повідомлення..
Загалом їх неважко розпізнати
А тут в зв'язку з ейрдропом Stellar, можливо придумали новий фішинг-лист саме для Блокчейн.Ком

А що з ейдропом? Роздають стеллари?
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
November 19, 2018, 06:19:44 AM
То треба розбиратись. В ФБ є група наша bitzoneua і там історія про людину яка в шоці була від того, що все тупо зникло з блокчаін.ком за мить. Написала скрінів купу, жалілась в службу підтримки і т.п. казала что все було тіп-топ і всі заходи безпеки були увімкнені.

Виявилось, просто зайшла на фішинговий сайт і сама ввела все, що потрібно для того щоб її обікрали.

Тобто мова про те, що немає ніякої магії в тому, що крадуть біткоїни. Є неуважність, необізнаність з правил безпеки зберігання та користування біткоїнами. Тому варто шукати інформацію про безпеку зберігання та користування біткоїнами.

Так, фішинг є хоч один з найпростіших методів, але судячи зі статистики він результативний
Мені як і напевне майже всім в цій гілці постійно приходять фішингові повідомлення..
Загалом їх неважко розпізнати
А тут в зв'язку з ейрдропом Stellar, можливо придумали новий фішинг-лист саме для Блокчейн.Ком
newbie
Activity: 23
November 19, 2018, 05:44:57 AM
Біткоїн то є, але ніхто не застрахований від кражі монет!
2 дні тому мої всі бітки якесь падло вкрало, і це при тому що вхід на сйт blockchain.com, де я зберігав монети, виключно через 2FA  авторизацію, і так само виводити, короче стояли всі захисти крім IP, бо він в мене динамічний!
Як би не старався зберігати, найдуться ублюдки які зроблять все щоб вас обікрасти, це стосується і інших популярних монет!

То треба розбиратись. В ФБ є група наша bitzoneua і там історія про людину яка в шоці була від того, що все тупо зникло з блокчаін.ком за мить. Написала скрінів купу, жалілась в службу підтримки і т.п. казала что все було тіп-топ і всі заходи безпеки були увімкнені.

Виявилось, просто зайшла на фішинговий сайт і сама ввела все, що потрібно для того щоб її обікрали.

Тобто мова про те, що немає ніякої магії в тому, що крадуть біткоїни. Є неуважність, необізнаність з правил безпеки зберігання та користування біткоїнами. Тому варто шукати інформацію про безпеку зберігання та користування біткоїнами.
newbie
Activity: 14
November 19, 2018, 02:44:09 AM
Ребят это подработка, мы тут как на птичих правах, ты переводишь целый день проклятые картинки за 20 уе , а их через день удаляют. Почему в русской ветке есть своя тема у нас нет, что за??

this is some kind of discrimination. Or in the rules indicated that what does not give us the opportunity to create this branch, maybe we are not enough? Let's overtake a million people here
So why in English? This is Ukrainian branch or what? Smiley But I'm agree, that couple more branches are required here, cause this is only one topic, not a subforum.
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
November 18, 2018, 03:38:53 AM
2 дні тому мої всі бітки якесь падло вкрало, і це при тому що вхід на сйт blockchain.com, де я зберігав монети, виключно через 2FA  авторизацію, і так само виводити, короче стояли всі захисти крім IP, бо він в мене динамічний!
Як би не старався зберігати, найдуться ублюдки які зроблять все щоб вас обікрасти, це стосується і інших популярних монет!

То може розкажете якісь ще деталі як це могло статись? Можно ж глянути гаманець куди відправляли - можливо це щось прояснить
І взагалі може хтось отримав доступ до комп'ютера, телефону?
Якщо нова локація то так, треба е-мейл підтверджувати
В мене з Блокчейн.Ком не виникало проблем, ну це ще міг бути фішинг
full member
Activity: 546
Merit: 106
November 17, 2018, 08:11:04 AM
Засвітіть мені свій ключ хто-небудь на 100-200 бітків  Grin Дякую!  Grin Grin Grin

Тримати на гаманці blockchain.com 100-200 бітків можут тільки ... нерозумні люди. Де б собі взяти стільки бітків? Smiley
sr. member
Activity: 396
Merit: 258
November 17, 2018, 07:45:26 AM
Blockchain.com використовую ще з 2013 року і до сих пір ніяке падло в мене ще нічого не вкрало ... дивно ...  Grin

Я також дуже сумніваюся, що Blockchain гаманець просто взяли і зламмали...скоріше за все, володар просто засвітив свій ключ і пароль.
Можливо і засвітив, але ж в мене плюс до цього вхід через почту спочатку, а потім через код з телефону, як це взломати можливо
Якщо засвітив ключ, то ніякий телефон чи пароль не допоможе. Засвітіть мені свій ключ хто-небудь на 100-200 бітків  Grin Дякую!  Grin Grin Grin
sr. member
Activity: 832
Merit: 250
November 17, 2018, 07:42:05 AM

Можливо і засвітив, але ж в мене плюс до цього вхід через почту спочатку, а потім через код з телефону, як це взломати можливо
sr. member
November 17, 2018, 07:31:32 AM

Або ПК не захищений антивірусом і фаєрволом, або публічний Вай-Фай використовував, або, або ... багато варіантів може бути. Теж схиляюся, що не в сайті проблема. Інакше вже б на всіх кутах про це кричали ...
sr. member
Merit: 330
November 17, 2018, 07:27:03 AM

sr. member
November 17, 2018, 07:22:49 AM
full member
Activity: 546
Merit: 106
November 17, 2018, 07:01:09 AM
2 дні тому мої всі бітки якесь падло вкрало, і це при тому що вхід на сйт blockchain.com, де я зберігав монети, виключно через 2FA  авторизацію, і так само виводити, короче стояли всі захисти крім IP, бо він в мене динамічний!

Отакої.  Huh Все ж таки правду казали, що blockchain.com - г...
sr. member
Activity: 832
Merit: 250
November 17, 2018, 06:36:39 AM
Не варто користуватись ніякими платіжними системами! Варто використовувати біткоїн як альтернативу платіжним системам. Домовлятись про купівлю/продаж товарів за біткоїни в обхід державному регулюванню.

От на днях Томі Робінсон був заблокований в одній з систем під назвою, якщо хтось може чув, PayPal.  Wink
И що, які його дії були? Як ви думаєте?..

http://bitcoinzone.com.ua/2018/11/13/vidomyj-zhurnalist-tomi-robinson-obyraye-bitcoin-zamist-paypal/

Так що отак. Нафіг платіжні системи бо є біткоїн.

А отак китайці обходять заборони і блокування з боку держав:

https://telegra.ph/Bitkojn-na-mezhgosudarstvennom-optovom-rynke-03-15

legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
November 16, 2018, 06:47:00 PM
Як майнити криптовалюти не купуючи обладнання?

Що таке хмарний майнінг?
Якщо коротко, хмарний майнінг дозволяє орендувати обладнання Data-центру. Таким чином, існує можливість майнити, не купуючи спеціальної техніки. Останнім часом хмарний майнінг став дуже популярною темою в криптосвіті, але й тут є свої підводні камені. Хмарний майнінг виявився не тільки можливістю отримувати дохід, не докладаючи особливих зусиль, а й справжнім раєм для шахраїв.

Повна стаття: http://cryptotexty.com/cloud-mining/

Ще один варіант як майнити криптовалюти не купуючи обладнання  Grin Grin - McAfee Labs попереджає про нову російську шкідливу програму «WebCobra»

Провайдер інтернет-безпеки і дослідницька лабораторія McAfee Labs виявила нову шкідливу програму, яка таємно використовує пристрої користувачів для майнінгу Monero (XMR), згідно з повідомленням опублікованому в блозі 12 листопада.

Програма походить з Росії і названа «WebCobra»,  завантажує одного з двох майнінг клієнтів виробників і використовує потужність процесора зараженого пристрою для виробництва монет для злочинців.

WebCobra поводиться більш «класично», ніж шкідливе ПО, і працює майже без сліду, каже McAfee Labs, єдина помітна відміна для кінцевого користувача в зниженні продуктивності апаратного забезпечення.

«Шкідливий майнінг монет важко виявити. Коли комп’ютер зламаний, шкідливий додаток працює тихо в фоновому режимі за допомогою всього лише однієї ознаки: погіршення продуктивності, – пишуть дослідники, додаючи:

«Коли шкідливе ПО збільшує споживання енергії, машина сповільнюється, залишаючи власника з головним болем і небажаним рахунком».

Кількість таких шкідливих програм в 2018 році збільшилася майже на 500 відсотків, і провідні коментатори попереджають про епідемію. Повідомляється, що Monero, як криптовалюта, орієнтована на анонімність і конфіденційність, є популярною метою для майнінгу.

http://gesellberg.com/mcafee-labs-%D0%BF%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D1%94-%D0%BF%D1%80%D0%BE-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%83-%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%96%D0%B9%D1%81%D1%8C%D0%BA%D1%83-%D1%88%D0%BA%D1%96%D0%B4/
Pages:
Jump to: