А щодо bitcoin.com... краще бути обережнійшим. Бо цей сайт взагалі включено до чорного списку, бо його власник - Роджер Вер - який не так давно хотів назвати свій форк КЄШ "істинним біткоіном".
Який такий чорний список?
До Роджера Вера неоднозначно ставляться, але в нього є багато фанатів по всьому світу)
Я дивуюсь чому ви так скептично про нього висловились, адже на відміну від Балашова він і є справжній лібертаріанець)
І як дуже багата людина він міг би навіть підкинути грошей ShadowPresident'y на політичну кампанію))
Вони до речі часто роздають пару доларів в BCH, от на конференції в Дубаї у них був найбільший стенд, в мене залишилась ручка Bitcoin.Com - якщо когось цікавить - можу подарувати)
Роджер Вер дуже успішний підприємець, але мені найцікавіше те, що він дуже багато читає, він перечитав всього Людвіга фон Мізеса, Мюрея Ротбарда, і т д.. в них навіть на каналі є передачі про книги, чи принаймні він радить часто книги.
Тому з ним безперечно цікаво було б поспілкуватись, сподіваюсь він колись столицю криптовалют (Київ) і така нагода буде)